A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Rolinak jobbulást,szegénykém milyen kis bágyadt!

Titi! Milyen vizsg. lesz holnap ?

Wera! Nálunk is a hasról hátra fordulás megy,most pár napja nagyon nyomja,meg állandóan ülni akar,ha megfogom a kezét,hogy felhúzzam akkor meg állandóan felakar állni!
A babakocsit továbbra is nehezen viseli,talán majd ha ülni fog és lát valamit!

Patr.! Nagyon ügyi a kisfiad,hogy így elaludt!
Remélem én is megélem ezt egyszer!

Barinőm azt mondta a múltkor,hogy nem sír szerinte többet mint más gyerek csak nagyon erősen!

Tegnap a dr-nél is üvöltött,eddig mindig csak mosolyfgott,minsdig mondták,hogy ez a gyerek nem is tud sírni!
Nahát tegnap megmutatta,hogy bizony tud!
Azt mondták igazi férfiember lesz belőle!
Úgy jártam mint Wera,nem igazán értettem,hogy mit mond a dr-nő! :lol:

Muffin?

Kriszti! Levi baba nagyon édes! Nagyon tetszik!
Sajnálom a sok sírást,nálunk is már régóta nyálzik!
Ma jobb a helyzet?

Minden baba nagyon szép!!!
De ez egyértelmű! :wink:
Majd hozok én is frisset,csak még félkész állapotban van a gép!
Apa megígérte,hogy karira kapok egy laptopot!
Jupijjjjjjjjéééééééééééé
Biztos látta,hogy lassan sokkos állapotban leszek babanet nélkül! :lol:
Vagy neki is jól jön majd mi????????
Nem zavarom el a gép elöl! :lol:
Mind1,lényeg,hogy legyen!

Most hirtelen ennyi maradt meg bennem,de még biztos eszembe jut egy csomó minden! :lol:

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:16-kor.
Vendég

Ti kaptatok a kórházi csomagba magot amit el kell (kellett volna) ültetni születés után és akkor vele együtt cseperedne egy fa?
Elfelejtettem,de asszem még nem késő!
Lehet hétvégén veszek virágföldet és megcsinálom neki!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Jó hogy jelentkeztél! :)
Ügyes volt Áron, hogy ilyen jól viselte az oltást!
Nekem apácska szülinapomra ígért laptopot! :) Hát majd meglátjuk...merthogy szülinapom kedden lesz! :lol: Na, de ha vesz, akkor is tuti csak fizu után, az meg 25-én van!

d.dodó

Kata! Örülök és gratulálok,hogy Dóribaba ilyen ügyes lett!
Csak hozzászoknak mostmár ezek a gyönyörűek a kinti világhoz!
Már én is egész jól bírok Áronnal(Jaj ezt lekopogom).
Persze sír,meg kitudja ereszteni még most is a brutális hangját,meg nem mintababa és nem is lesz,de az enyém és imádom úgy ahogy van!!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Kata, nem leszünk irigyek, majd Dórika lesz a "bezzeg" baba! :lol:
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni kedden.

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:17-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:17-kor.
Vendég

Dodo! Remélem megkapod! :wink:

Kata! Köszi! Hát a dr. elfelejtette mondani vagy a receptre ráírni úgyhogy 1X kenem!
Vékonyan!

Milyen popsikrémet kevertettél?
Nekünk a boraxos van.
Többi összetevő passsz

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hát megint lemaradtam egy kicsit. Hétfő óta itt vannak anyukámék és jó nagyokat csavarogtunk, így nem volt időm netezni.

Véda, örülök hogy minden OK Csabival! Megható lehetett a családi összebújás!
Evelin, szuper hogy rendben mennek a dolgok! Ügyes vagy a tejcivel!
Timi, az tök jó hogy Bencének bejön a bébiétel! Én azzal is egyetértek hogy valaki korán kezdi a hozzátáplálást, meg azzal is ha valaki későn. Én majd csak 6 hós kora körül kezdem, mert abszolut elég a tejci.
Ami, gratula az első foghoz!
Anyjuk, elég durva az az éjszakai fog letörés! :shock:
Viki, Lackó egy hős!
Szly, remélem Roli hamar meggyógyul! Kitartás!
Titi, jobbulást a fiúknak!

Minden baba és nagylány gyönyörű!!! :shock: :lol:

Csajok! Valaki hivatott elő olyan tablót, amit a photoscape-el csinált? Mert az egyik helyen az volt a bajuk hogy kocka és nem szabványméret, a másik helyen pedig az, hogy kb igazolványkép méretűek.

Kép
sziszka82

Sziasztok! :)

Nekünk még hála Istennek nincs szopi gond, tejcsi is van meg nem volt eddig cicisztrájk. :wink:
de akartam kérdezni: ajánlatos mindkét mellből kínálni? vagy elég egyből, ha van elég tejcsi? :roll:
csk azért morfondírozom, mert nagyon keveset tudok fejni, talán apad?

Mav, Anyjuk!
milyen pózban teszitek a kendőbe?
gondolom elöl kereszt.
nem lehet, hogy jó lenne más pozícióval kísérletezni? :roll:
vagy próbáljátok esertleg még félálomban, lassú mozdulatokkal odacsalogatni a kendőbe, mire felébrednek megszokják :wink:
nálunk ez vált be az elején :wink:

Oltás:
azt szeretném kérdezni,mennyibe kerül a rota oltás?
mert a 3hós kontrollon megkezdenénk azt is
még egy kérdés: be lehet adni egy nap 3 oltást? 3 hós, pneumo, rota?

Szly!
Rolcsinak gyógyulást!!!
küldöm a gyógyipuszit :P

Babakékek csodásak :lol: :lol: :lol:

Patti!
NEKED IS JOBBULÁST!!

Kép
kimma

Vidokata!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :D
csipcsab

VIDOKATA!

AKKOR ÉN IS KI LESZEK KÖZÖSÍTVE, MERT EMCI IS PÉLDÁS GYERMEK :lol: :lol: :lol:
NAGY-NAGY GRATULA A NAGYEVÉSHEZ!!!!!
ÜGYES DORCSI :P

Kép
kimma

Most mennem kell,hív a főnőköm! :lol:
majd még jövök ha tudok!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Beszéltem tegnap Evelinnel, épp jöttek haza, minden rendben Eliottal, majd csak januárban kell menniük megint...
Gondolom nincs ideje írni és remélem nem haragszik meg, hogy tudósítalak Benneteket, csak olyan sokan kérdeztétek.

Kimma, én minid 2 mellből szoptatok, habár talán ma reggel volt először olyan, hogy éreztem hogy nem szívja ki rendesen8 mivel éjjel nem fejtem). Fejni kellett volna ekkor, de visszadőltem egy kicsit és aludtam, most ez volt a jó..
Az hogy nem tudsz fejni, lehet hogy arra utal, hogy abszolút beállt a kínálat-kereslet. :)

Véda, éljen a család! :) Én is oda vagyok a mi 3asunkért. A férjem szeptemberben nagyon sokat dolgozott, de nem fárasztotta annyira, mint régen. Feltöltődik a csajtól és kiegyensúlyozott! kop-kop-kop Mondta is hogy Adél az ő energiabombája :)

Pati, kitartás! Lassan most már csak jobb lesz.

Tanusíthatom, hogy Dóri nagyon rendes kiscsaj... Tegnapelőtt láttam, édesen elgyügyögött. :)

Ami, örülök a jó éjszakának!

Sziszka, kérünk Lucusról képet!

Iza édesbogár!

Rolinak jobbulást!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:18-kor.
Vendég

Anna annyira cuki! Tamara örülök, hogy Titeket is megismerlek akkor kedden. :)

Sajnálom Kata hogy nem tudsz jönni...

Kép
andkata

Adél majdnem 2 órája alszik....megállt már vagy 20 perce a babakocsi és mégis :):):)

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:18-kor.
Vendég

De jó nektek, hogy ujra lesz tali!! Kicsit irígy vagyok!
Bár lassan felső szomszéd barátnőmnek is megszületik a kislánya (keddre van kiírva), és márciusra meg szembeszomszéd magyar csaj van kiírva (bár ő még csak tegnap költözött ki, eddig csak a barátja lakott itt), még csak ma fogom megismerni!

d.dodó

Vidokata! Dehogy leszel kiközösítve! :lol: Jázminra sem lehet semmi panaszom. Igaz ő egyszer felkel éjszaka de már az is 4 óra fele van. Eszik alszik ügyesen, szóval nekem sem lehet egy szavam sem rá.

De jó nektek, hogy megint taliztok!

Andkata! Adél is ügyesedik az alvással!

Kimma! A rota nem ivós? Vagyis megitatják vele? De lehet csak rosszul értettem.

Ami! Barátnőm kislánya is olyan hangosan sír, hogy már aznap megismertük a sírását, amikor megszületett és bent sírt az újszülötteknél. az én lányom meg olyan halkan sír, hogy ha a nappaliban megy a TV és ő meg bent sír, nem hallom. Pedig nincs olyan messze, kb 10 méter.

Kép
szly27

Annyira édesek a fiúk, Anita!

Szerintem még nem lehet megmondani kire hasonlítanak. Egymásra talán ? :wink:

Kép
andkata

A rota per os, azaz szájon keresztüli oltás- megitatják vele...

De jó, kedden tali!!!!

Kép
andkata

Mindig a lényegnél kapcsolódom be...
kedden tali???? mikor, hol???
Dobjatok már egy privit, ha megvannak a koordináták... köszi!
(Patr nagyon rendi volt, hogy a múltkori majdnem-taliról is írt :) )

Majd még bekukkantok, csak tegnaptól vasárnapig szalmázok a gyerekekkel - Apa lengyelhonban van a kórussal -, Nati pedig megint üvöltözik.

Kép
Kép
bondi

Bondi! ez a majdnem múltkori!
Kedden Potykáéknál, Hidegkúton. Hogy pontosan hánykor azt még nem tudjuk!

Kép
Kép
patr

Kimma, köszönöm, én tényleg csak kialvatlan vagyok!
Mindig is olyan voltam, hogy ha nem alszom napi nyolc órát, akkor nehezen kezelhető vagyok! De az ideális az a napi tíz óra! :lol: :lol:
Most meg....

Kép
Kép
patr

Ami!
Mi elultettuk es mar van 50cm amikor ki kene ultetni,de nem tudom mi lesz bent veluk tavaszig mert telre tuti nem merem kirakni.
Meg ki kell kotni tok vekony es ahogy elhajlik azonnal megtorik,remelem nem pusztul ki.Amugy tok gyorsan no,szinte egyik naprol a masikra latszikuj level.KOMOLY!!! (vagy tul jol ultettem :D )

Hat en se latok hasonlosagot,ezert is kerdeztem,lehet hogy elcsereltek oket??????? :shock: :shock: :shock:

Kimma!
Nalunk csak az a baj hogy az en fiaim egyaltalan nem alszanak.
En egy hosszukendos poziciot hasznalok:zsebes keresztezett.
A fejet nem tartja renesen h kint legyen bent meg zavarja h kozel nyomodik hozzam meg nem lat.
Vendég

Adél több mint 2 órát aludt és azóta csak mosolyog....:)

Kép
andkata

Kata! Sokáig hergelsz még?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Mav! Köszi! Én is elfogom ültetni,kissé megkésve ugyan,dehát a 4 hónap még belefér! :D
Az komoly!
Remélem nálam is megnő mert nekem bennt csak művirág fordul elő itt-ott,a többi kidöglött! :oops:
A szomszéd kertész és mindig ajánlgat nekem jobbnál-jobb növényeket,de mondtam neki,hogy kár érte!
Az udvaron van pár babánfa,páfrány meg kisebb növények amiket adott,de nekem elég lenne a fű is!
Szerencsére Nővérem rendezi őket!
Ősszel is kilehet ültetni az van a papíron.
Vagy nem mered?
Kár,hogy nem ültetem el előbb,én kiültetném ha már akkora lenne,minél távolabb van tőlem anál biztosabb,hogy életben marad! :lol:
Szegénykém olyan ijedős lett!
Nemrég csuklottam egyet és ha gyorsan nem kezdek el neki bohóckodni sírva fakadt volna!
Nektek is ijedősebbek lettek?

Kata! Gratula Adélbabához!
Nagyon ügyes!
Köszönjük a híreket Muffinékról!
Örülök,hogy minden okés!

Áron is eddig játszott a szőnyegén,most ideraktam az ülésbe magam mellé és rágcsál.
Olyan édes!
Egyre ügyesebb a kiscsávó!

:wink:

Kép

Kép
ibm

Bocs, Pati.... :shock:

Kép
andkata

Hú,ez most nagyon hülyén ment el!
Valahogy összekeveredtek a sorok!
Nem értem miért!

Úgy jött ki mintha Áront kéne kiültetnem,mert minél távolabb van tőlem annál biztosabb,hogy életben marad! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez nagyon gáz!
Nemtudom,hogy keveredett így össze!
Még szerencse,hogy tudjátok,hogy értem! :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ibm

Ami!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Ami :)

Adél is ijedős...egy hapci és eltörik a mécses...

Kép
andkata

Akkor megnyugodtam,nem vagyunk egyedül! :wink:
Megpróbálom elvinni sétálni nagyon jó idő van,csak annyiból utálom,hogy csomó darázs van! :twisted:
Amúgy is félek tőle és persze Áront már 5 hetesen megcsípte!
Barinőm azóta is azon röhög,hogy mennyi esélye van,hogy egy darázs pont a babkocsiba repüljön be????????
Meg,hogy kinek a gyerekét csípné meg ha nem az enyémet!
Van rajta szúnyogháló de szegényt úgy sajnálom mindig behálózni!
Na megnézem mit szól a sétűhoz! :wink:

Kép

Kép
ibm

ibm!
igen, mi kaptunk madárberkenyét :D és el is ültette anyukám. és rá volt irva hogy tavasszal kel ki... nah hát nekünk kikelt :D :D

sziszka!
nem kell kockát csinálni a fotószerkesztővel. át lehet méretezni. ott ahol irja a méretet (400X400) valami makkfej (nekem erre hasonlít) van mellette és arra rá kell kattintani, ott a legelső írásra és akkor be tudod állítani 1200X1600-ra vagy fekvő esetben 1600X1200-asra. ezek a legtutibb méretek!!!

Kép

Kép
timi1982

Titi!
Jobbulást a fiúknak!

Véda!
A hátonfekvős szopiról még nem hallottam.

A transzcendentális élményed nagyon bejött! ;)

Mav!
Postásról nincs kép? :lol:

AMi!

Sztem ne kérdezd meg a gyógyszerészt! Én pl tuti akkor kapom ki a ffi gyógyszertárost, ha csajos dolgokara van szükségem.

VKata!
Engwm is ki fognak akkor közösíteni, mert Lacus is jó baba. Igaz őt kell kicsit szórakoztatni,mert a játszósz-en nincs sokáig el egyedül, de a kaja, alvás nagyon megy.

Kimma!
Nekünk 17 900 Ft volt 1 adag rota, még kell belőle még 1.
Én 1 ciciből szoptatok, ha látom rajta az éhenkórászságot, akkor jön a másik is, de ez ritka.

Ma mozgalmas napunk van, délelőtt sétáltunk 1,5 órát. közben bavásároltam, min 5 q cuccot + könyveket a barátaink kisfiának. Itthon gyors takarítás, mert ma jönnek a barátaink a 10 hónaposukkal.

Csinálni akartam bolti, előre panírozott rántott sajtott. Erre ez a b...i nem szétfolyt sütés közben? Eddig sosem volt ilyen. Most olvad a disznómáj, remélem hamar kienged, hogy meg tudjam csinálni.
20150601134430

Csajok ma mintagyerekem van. Nem tudom mi van ma ezzel a gyerekkel, de ilyen még nem volt.
Reggel 6-kor kelt második próbálkozásra elfogadta a kaját és meg is ette a 200-at sajna nem aludt vissza így kihoztam, már Olivér is köztünk volt (miután Levi megette a kaját Olivér kiabált a kakaójáért). Fent volt 8-ig és tök jól elvoltunk. 8 körül jelezte, hogy álmos betettem az ágyába, kis teázás után el is aludt (mindig elalvás elött iszik egy csomó teát, próbáltam táppal helyettesíteni, de ahogy megérezte az ízét nem kellett neki)11-kor ébredt mosolygósan, tisztábatettem, megmaszíroztam , átöltöztettem és még evett is. 23 pohát tejpépet ami 100 táppból, 2 evőkanál pépporból és pár kanál gyümiből állt. Ébren volt 2,5 órát-eközben megivott 100 teát- és most kis nyüglődés és teázás után magától elaludt.
sajna nem sokat tud aludni most, mert jön a barátnőm és megyünk a Főiskolára tanszéki buliba.4-kor kezdődik és még Olivérért is el kell mennünk.

Ami: örülök, hogy jó végre a netetek és tudsz jönni.Annak meg mégjobba, hogy Áron bébi alakulgat és már tudsz vele bánni. Nektek hogy megy a masszázs? Élvezi Áron?
De jól jönne nekem is egy laptop, de ha vennénk a Tamás használná a céges ügyekhez. Többet tudnék kint lenni Levivel a levegőn, mert akkor nem unatkoznék amíg ő alszik.

Hát kíváncsi leszek kapok e valamit a Tamástól szülinapomra, főleg, hogy kerek évforduló lesz (20 :lol: :wink: ). Általában el szokta felejteni. Már évek óta virágot sem kapok (azt mondja ugyis elhervad) kivéve tavasszal amikor volt az a bizonyos eset, amikor csapta a szelet neten egy csajnak, de ezt ugyis tudjátok.
Én az ő 30. szülinapjára szerveztem egy mini meglepi bulit a legjobb barátaival a Mondol étteremben. Nagyon meg volt hatva és nagyon örült neki, nahát én még csak hasonlóra sem számítok ez nem rávallana.
Na már megint csak panaszkodom.
Ne is törödjetek velem mindig olyan negatív vagyok.

Már nagyon várom a talit csak ne legyen nagyon későn, mert nekem legkésőbb 5- 1/2 6-ra haza kell érnem.
Solymárról hogyan lehet odajutni? Tudja valaki? Vagy egyáltalán pestről honnanmegy oda busz?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: nagyon édes vagy köszi!!!

Patr: tök szupi a babakocsi csak kedden el ne cseréljük véletlenűl. :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titikém!
Kívánom,h holnap Apa emberelje meg magát a szülinapodon! ;)
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:19-kor.
Vendég

Jelentem megjottunk a vedobol. Minden ok.
5700 es 5780g fej-fej mellett haladunk. :D
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:19-kor.
Vendég

AKata, köszi a híreket Evelinékről!
Timi, megtaláltam az átméretezést! Köszi szépen!

Luca ma nagyon nehéz eset. :? De már az éjszaka is nagyon gáz volt. És anyuék pont ma mentek haza. :cry: Nagyon fáradt vagyok és a fejem is fáj...

Ma még megpróbálok jönni és akkor rakok fel képet a kisasszonyról.

Szép napot mindenkinek!

Kép
sziszka82

pesten vásárol vki a Minimanó Babancentrumban???
1+1+1+1+1=4 akicó van náluk!
a legolcsóbb terméket ingyen kapja. törzsvásárlói kártya kell hozzá, de vásárlás előtt lehet csináltatni és már igy lehet vásárolni.
14. kerben van

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Néha sikerül beesnem hozzátok! Remélem, minden babóca szép ügyes és okos, természetesen.

Mi jól vagyunk, Bogi most 5960 g és 60 cm. 4 hónap alatt 3 kilót hízott és 12 cm-t nőtt. Nem eszik túl sokat, (bár nincs is több), 100-140 ml között. Más baba is van, aki ilyen keveset eszik? Bár evés után nem lármázik, mosolyog nagyokat. Gondolom, elég Neki a tej.

Kapott fülbevalót:
Kép

Kép

Kép

Ébresztő van.

Csilla

Kép

Kép
csillala

csilla!

azt hiszem a mult hét szerdán láttalak titeket a dobos cukiban. ti voltatok azok???? 3 csajszi :D

Kép

Kép
timi1982

vagy előtt való szerdán... de szerda volt az tuti :D

Kép

Kép
timi1982

Bogáta nagyon édes!

Ha ennyit eszik, és nem reklamál több kajcsiért, akkor elég neki. Az a lényeg, hogy hízzon hétről hétre. ;)
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:20-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?