A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Húúú Flóra, egyre bonyolultabb dolgokat produkálunk! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Olyan jó Nektek, hogy a pasikkal nincs baj!

Kép
szilzi

Elkeseredni semmiképp ne keseredj el természetesen.
Szilzi, ne idegeskedj, én is dupla adagot szedtem, az a papírján is rajta van a gyógyinak, hogy minden hónapban emelni kell, na, jó, a 3.-ban már nem, azt hiszem. Nekem is baromira feszült a hasam tőle. A kettőtől nem lesz baja a Flórának, biztos vagyok benne. Csak azért az jó lenne, ha uh-on tudná nézni időnként.

A dokim azt mondta, hogy a pé meghozására van a Closti, és nekem külön tüszőrepesztő szurit akart adni ahhoz, hogy ovuláció is legyen. Tehát szerintem a kettő nem ugyanaz, persze, a doki biztos jobban tudja. Úgy bele lehet ebbe az egészbe zavarodni, hogy az szörnyű. :twisted:

KépKép
benó

Én eddig úgy tudtam, hogy a Closti a peteérést szabályozza és külön szoktak adni tüszőrepesztőt. Ő meg azt mondja, hogy tüszőrepesztő nincs, arra szolgál a Closti. :evil: Meg azt mondta, ha nem sikerül Clostival sem ovulációt előidézni, akkor természetes úton már nem fog sikerülni, és akkor már csak a művi úton történő peteszerzés, megtermékenyítés és visszaültetés marad. Mondtam, hogy azt nem kérem. De azt mondta, hogy az már nem is az ő hatásköre.

Kép
flóra 11

A dupla adag az nem gáz szerintem sem, de én nem nagyon hallottam, hogy valaki 2 szemnél többet szedjen. Én is annyit szedek, mit lehet ezen még emelni??? :shock:

Mikor feszült a hasad, Benó??? Én "csak" szédültem tőle, de azt nagyon!

Kép
szilzi

Szerintem azért egy béna kis Closti és a beültetés között van még valami, hiszen ezt a Clostit most már komolyan mindannyian szedjük, szedtük, vagyis tényleg mindenki ezt írja fel, nem lehet ez az első lépcső a mesterséges megtermékenyítés felé. Értitek, mi a túrót akarok írni?

KépKép
benó

Értem amire gondolsz, de sokaknak ezek után tényleg az inszem marad. De én azt nem értem, hogy a beültetéshez is úgy szokták leszívni a petesejtet, na most ha az nincs akkor mi van??

Kép
szilzi

Nekem utána feszült, miután beszedtem és eltelt néhány nap. Akkor tisztázzuk: hányat kell szedni a köv. hónapban, ne adj Isten, Flóra?

KépKép
benó

Jó kérdés. Ez volt azzal a lánnyal, akit írtam, a Gólyára várva honlapon, beültetésre várt, le kellett volna szívni a petét, de nem termelődött a nem tudom mitől. Valami szert biztos kapott, de ő már nem Clostit, abban teljesen biztos vagyok. De pl. a Zsuzsi is ilyesmi szurit kapott, nem? Az is a peteérést serkenti, mégse Closti és nem Duphaston.

KépKép
benó

Grat a laptetőhöz, Szilzi egyébként! :D :D

A lány története, már mondtam nektek, jól végződött. Nem tudták leszívni a petét, mert nem volt, és akkor nem tudtak elmenni a rég várt beültetésre, és erre abban a hónapban megbabásodott! :shock: :shock: Most már 12 hetes, azt hiszem. :D :D Jó, nem? Annyira jó ilyeneket tudni. Hogy ez is van.

KépKép
benó

Na, eltűntetek? :wink:
Én meg közben tételt dolgozok ki.

KépKép
benó

Sziasztok

Olyan jó lenne hozzászólni a témátokhoz,der nekem még nincs sajna orvosi diplomám... :cry:

Viszont eldicsekszem,hogy mindent kivasaltam végre és még ágynemüt is áthúztam!!!!!

Párom pedig éppen most veszi meg az új fagyónkat!!!
Képzeld Flóra,most a 175 cm magas 7 fakkos fagyó csak 85 ezer....:)
Egyébként olvastam amit irtál a Te fagyódról,de a nekünk kicsike....
De köszike hogy ránk gondoltál...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagytok még??????????????????

Jah ma elmentem az sztk-ba és hétfőn fél4-re van időpontom a dokibácsimhoz 6 hetes vuzsgálatra.
Majd szoritsatok nekem akkor.... :wink:

És persze hogy közben hozták ki a kiskabátot a csomagban,amikor nem voltam itthon.
Majd mehetek érte valamikor a postára.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu! Nekem sincs orvosi diplomám de még a vasaláshoz sincs! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak okoskodom! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy nyugodtan írj te is valamit, nem tudsz nagyobb hülyeséget írni! :lol: :lol:

KépKép
benó

Amúgy lassan lbredezni kell majd a fiamnak,mert elvileg 5-kor kaja van,de most aludt el vagy 20 perce...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hogyne szorítanánk! Tehát hétfőn! Biztos minden rendben lesz. Mit csinálnak ilyenkor?
Murphy törvény ez a kiskabát dolog, Tancsu. :wink:

KépKép
benó

HHÜÜLLYYEESSÉÉGG!!!!!!!!!

Ez elég nagy volt Benó???? :wink: :lol: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

És most jól viselkedik a kis bébi? Nem kell visszavinni? :lol:
Hozok kaját, várj meg.

KépKép
benó

Rendesen megvizsgál,megnézi hogy a méhem emnnyire van összehúzódva,megnézi a varratomat is.
És elvileg ilyenkor ir fel gyógyit ha akarok szedni...
De én nem akarok... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ma du volt kicsit nyügi,de sikerült megnyugtatnom...
Mit eszel???
Nekem is olyan ehetnékem van,csak nem tom mit ennék... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Pedig van ittohn pizza is,de most az sem kell...
Olyan nassolhatnékom lenne... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Utána elmosogatok, megcsinálom a lecsót (hogy szegény Gy. is tudjon mit enni) és elmegyek anyuékhoz.

Képzeljétek, a szegény Gy. lefogyott egy övlyuknyit. :oops: Mivel én össze-vissza eszem, így ő is. :oops: Ráadásul mindenből nagyon keveset csinálok, hogy ne rohadjon ránk, mivel nincs mindig kedvem abból se enni, amit csinálok, tehát nem sok kaja van. :roll: De sok gyümölcs, attól meg szegénykém nem fog elhízni. De reggelit természetesen adok neki, meg ebéd is van azért, de ő is össze-vissza eszik, ez a lényeg. Úgyhogy a lecsót meg kell csinálnom.

KépKép
benó

Képzeljétek...

Ma végre elbontották az álványt a ház körül!!!!Kész a panelpop,majd hétfőn jönnek javitani az apróbb hibákat és szerdán lesz müszaki átadás....

Végre lehet babakocsival normálisan közlekedni a járdán!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Jó nagy hülyeséget írtál! :lol:
Oké, értem a vizsgálatot. :D
Tegnap csináltam töltött gombát, túróval töltöttem, azt eszem és hozzá krumplipürét.
Már nagyon profi anyuka lehetsz, jó lenne látni benneteket! :D

KépKép
benó

Klassz, hogy alakul a házatok. :D Eddig hol kellett menni, az úton?

KépKép
benó

Nekem is fogy a párom...
Azon nevetek,hogy a pasik általában hizni szoktak és azt mondják rá,hogy jól tartja őket az asszony.....
Akkor mi rossz asszonyok vagyunk Benó??? :wink: :P :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Te biztos nem. :D
De én igen.
Majd holnap csinálok neki amerikai palacsintát, úgyis itthon leszek, azt nagyon szereti. És ki is takarítok.

KépKép
benó

Ha kimentem a házból,akkor balra lépcső lefelé,jobbra sima járda a ház mellett..
De nem lehetett egyiket sem használni az álvány miatt...
Helyette szembe át a parkon hegyen-völgyön,terepen...
Menek sir inas..

cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok, csak közben megjött a F.és adtam neki vacsit.

Helló Tancsu! :D

Kép
flóra 11

Oké, menj, Tancsu, te meg gyere, Flóra. :D Fú, de hányingerem van. :wink:

KépKép
benó

Tancsu, én megint lekéstem rólad a drága utasok miatt! :( De olyan jó téged olvasni! :D

Kép
szilzi

Benó, még mindig B6-ot szedsz vagy magne b6-ot?

Kép
szilzi

Benó,igen, a pé és az ovuláció két különböző dolog. Ezért nem értem, hogy akkor nekem mit segíthet a Closti,mert én is így tudom,hogy pé-re van, nem ovulációra. Komolyan nem tudom,miket hordott ma nekem össze a dokim. :evil:

Kép
flóra 11

Te is gyere, Szilzi! :D

KépKép
benó

Sima B6-ot, de csak akkor, ha hányingerem van. A védőnő viszont mondta, hogy szedjem a Magne B6-ot is, mert az segíti a méh növekedését és nem is érzem a mindjártmegjön érzést.
Hát, nem értem már én sem, Flóra. De reméljük, ő tudja.

KépKép
benó

Én most eltervezetm, hogy januárig hagyom magam clostizni :lol: , de ha akkor kiderül mi van az A-nál, akkor szerintem a Kaálit válasszuk. De addig is hajrá karácsony! :lol: :(

Kép
szilzi

Azt nem tudom, mondtam-e nektek, hogy a doki azt mondta, Femibion tablettát szedjek, 800-as dózist, és majd a 13. héttől a 400-ast, de csak 400-as volt és azt szedem. Szerintetek gáz? Majd ha meglesz a vérvétel/pisi eredménye, akkor úgyis felhívom, hogy mi magas, mi nem (reméljük, minden ok), és akkor majd megkérdem, hogy gáz-e.

KépKép
benó

Jó a jelszó, a :cry: fej nélkül.

KépKép
benó

De Benó, azt hiszem igazad volt.... Most arra gondoltam, hogy akár három hét múlva kiderülhetne, hogy terhes vagyok! :shock: :shock: (Erre gondolhattam volna már jó pár hónapja is :lol: :lol: ) Hát ez felfoghatatlan lenne, most is az, hogy Te atya ég ez most tényleg komoly???? :shock:

Kép
szilzi

A derekam is fáj. Mennyi bajom van. :lol:
Na, megeszem és megyek mosogatni, Gy. ne legyen mérges. És megmelegítem a lecsót is.

KépKép
benó

Közben olvasgatok vissza,mert annyit termeltetek,hogy van mit csinálnom. :wink:

Kép
flóra 11

Vagyis azt mondod, hogy te se fognád fel, ugye? Na ugye. :lol: Biztos nem hinnéd el, mint ahogy még én se hiszem el most se, a védőnőnél is olyan érzésem volt, mint egy okirathamisítónak, aki átver mindenkit, mert már annyira hülye. :roll:

KépKép
benó

Az milyen tabletta, mire való??

Kép
szilzi

Ja, nem merünk ám még rádiózni, csak manuálisan. :wink: Én nem merek, a Gy. merne. :wink: De ezt titok, el ne olvassa. :lol:

KépKép
benó

Az olyan, mint az Elevit meg a Gravida, csak újabb. Mindenféle vitamin van abban is. Úgyhogy szerintem tök mindegy.

KépKép
benó

Megyek mosogatni, lányok. Utána jövök.

KépKép
benó

Nem fognám fel... Áprilisban, májusban, igen, akkor felfogtam volna... Most már nem... Hihetetlen lenne! Bár nem hiszem, hogy ez a veszély fenyeget! :cry: :lol:

Kép
szilzi

Ja, és még azt is mondta a doki, hogy "ők úgy tanulták" (atyaIsten,mikor volta az, hiszen nyugdíjas a dokim :shock: ), hogy csak akkor van ovuláció.ha a hő eléri a 37 fokot.Én ezt pedig nem értem el.

De gondoltam rád Zsuzsi, hoyg neked akkor most 100% volt ovu-d. :D :wink:

Kép
flóra 11

[quote="benó"]V írta:benóagyis azt mondod, hogy te se fognád fel, ugye? Na ugye. :lol: Biztos nem hinnéd el, mint ahogy még én se hiszem el most se, a védőnőnél is olyan érzésem volt, mint egy okirathamisítónak, aki átver mindenkit, mert már annyira hülye. :roll:
:arrow: ez jó ez tetszik, Nekem már sokszor volt ilyen érzésem... Például tegnap az értekezleten, mintha én nem formálhatnék véleményt, hiszen én még csak pár hónapja vezetgetek irodát! Na jó ez nem olyan, mert a tiéd sokkal jobb, de hasonlít kicsit! :lol:

Kép
szilzi

Flóra, ez a doki hülye! :evil: Már bocsánat! Vezetess be neki netet, hátha tanul valamit! :evil:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?