A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

ági,Barbi!tüneményeseka gyerköceitek!!!!!!!!

a tranzitba még nem voltam, az lenne ami a "buszpályaudvar"váróterme volt réges régen?mert akkor az csudi jó!!én is megyek bár nemtudom még hogy milyen lesz a mai meg a holnapi napunk mert én a kéthónapos és a pneumós oltást is beadattam neki...persze együtt sírtunk, de megszopiztathattam ott és már a kocsihoz menet bealudt a kis drágám...szegénykém annyira édesen mosolygott a doktornőre erre meg jól megdöfik a kikcsikémet :(
ilyen hangon még sosem hallottam sírni :cry:
Vendég

sziasztok!

nagyon jók az új képek! mindenki csoda édes rajta! ;) Ági, a kis művésznő, hogy bírta, hogy átöltöztetted többször? ;) bár egy kislány talán jobban tűri, mint egy fiú! az én gyerekem eleve utál öltözni, illetve vetkőzni, szóval nem tudom, hogy milyen cirkuszok árán lehetne ezt végigcsinálni, pedig nagyon jók a fotók, és egy életre szóló emlék! ;)

sajna a holnapi talira sem tudunk menni, mivel piros a torka Beninek, és valami 10 fokos lehülést ígér már éjjeltől, szóval nem rizikóznám be, hogy még újra ráfázunk, de talán egyszer már mi is odaérünk! fotókat megint csináljatok, olyan jó volt a múltkorit is nézni!!! jó szórakozást nektek!!!

Dia, nem tudom, hogy mi lehet Eszterrel, de sokszor eszembe jutott és még most is jut, hogy mi lehet vele. talán Panna tudhat esetleg róla valamit, úgy rémlik, hogy Eszter pécsi...

szerencsére tegnap már nem volt lázunk, így egész jól megúsztuk az oltás dolgot! azóta nyomjuk bele a C vitamint is a torka miatt.

és képzeljétek, tegnap jó sok időbe tellet mire letettem, volt vagy 22:35, egy csomót evett előtte, ráadásul szopi közben az ölemba aludt be, de úgy, hogy simán át tudtam tenni a kiságyba ;) és tudjátok mikor kelt fel legelőször!? :P 4:40kor! de jó lenne, ha ebből rendszert csinálna! közel 6 órát aludtam egyben!!! király volt! ;)

na, megyek kiteregetek, aztán még lehet, hogy levegőzünk egyet, mielőtt jön a szar idő...

sophie27

Csandi, köszi akkor majd felhívom és megkérdezem.

Dia, én nem faragtam töklámpást :D az valaki más volt.

Barbi, nagyon jók a képek. Neked hogy van időd még fényképezni és képekkel vacakolni ennyi gyerek mellett??? Én már (sajnos) szinte le is szoktam a fényképeszkedésről, a gépen levő képeket meg nincs időm rendszerezni.

Ági, nagyon jó képek! Holnap megyünk gasztroenterológushoz Zsombival, ha korán végzünk (és lesz még hozzá kedvem... ) akkor mi is benézünk a Tranzitba, de nem tudom mikor érünk oda.

Ma leugrottunk anyumékhoz a gyerekekkel (csak 100 km :) ) itt van kert meg jó levegő. Este megyünk is haza.
Vendég

Csandi, igen, az a volt buszpályaudvar.
Zsófi, jobbulást Beninek! Ezen én is gondolkodtam, hogy hányszor öltöztette vajon át Ági Lilités hogy tűrte? :D
Vendég

jaj,bocsi csenge, jázmint akartam irni!!
látszik, hogy nem viszem túlzásba az alvást.... :wink:

Kép
Kép
dia123

Csenge, hova mentek dokihoz??? mármint gasztroshoz?

sophie27

A Budai gyermekkórházba. Ott kezdték el a kivizsgálást az ambulancián és az ottani dokinő beszélt a gyasztroenterológus kollégájával, hogy vegye át az esetet. De a gyerekorvosunk adott beutalót hematológiára is, az valahol a VIII. ker.-ben van, lehet, hogy oda is megyünk majd...
Vendég

csenge, ti merre szoktatok tekeregni a környékünkön?és mikor?jó kis játszóterek vannak itt a környéken, bár minket ez még nemnagyon érint, de majd jövőnyáron már igen esetleg...a momban van tücsökzene a nagyobbaknak és én most az ingyenes babamasszázzsal szemezek.jó lenne kipróbálni.ha van kedvetek gyertek ti is és egyeztessünk...mostmár kezd beállni valami kiszámítható rend amivel lehet kalkulálni, de eddig nagyon zavaros volt...

tranzitba jön valaki olyan akinek van bohémmamás babazsákja?elkélne egy kis segítség...
Vendég

Sziasztok Mamik és Babucik!

Panna: van a Pharmatex fogamzásgátló hüvelykúp,amit mindíg csak az esemény elött kell felhelyezni és 4 órán át tartó védettséget nyújt.Nekem ez ajánlotta a doki. Receptnélkül kapható.
Én még nem próbáltam,de a hugom igen és neki bevált.

Ma voltunk ismét a Dokinál, de bár ne mentem volna. Süket fülekre leltem és se beutalót nem kaptam, se a tápszerről nem tudtam lebeszélni inkább ő győzködött engem,hogy ígérjem meg megpróbálom.
Hát mi úgy döntöttünk a férjemmel,hogy nem adjuk be a derekunkat és ellenállunk.
Beszéltem azzal a gyermekorvossal,aki Almát vizsgálta a kórházban és ő sem értette,hogy miért nem adott beutalót. Elmondásaim szerint viszont nem tartotta szükségesnek a tápszer elkezdését. Szerinte nem indokolt.

Mecsi: Alma kereztelője nov.1 lesz. Mi mind a ketten vallásunkat gyakorló emberek vagyunk. Én katolikus, férjem református. Alma Katolikus szertartás szerint lesz keresztelve,de a keresztapa református. Az nem baj,ha más felekezetüek a keresztszülők.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

Panna ,Sziszka! nagyon édesek a gyerkőcök képei sikerült végre megnéznem őket :D
A babák és természetesen a mamák is mind gyönyörűek.

Barbi: az Imi milyen név becézett formája,mert csak most látom,hogy ő lány. Én eddig azt hittem fiú :oops:

Ági: a Lili baba képei is fantasztikusak,főleg az tetszik ahol a kezedben tartod :lol:

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

jelentkezzenek akik holnp jönnek a tranzitba!!

én jelentkezem
Vendég

Sziasztok!

Én is megyek holnap, de lehet kicsit kések,m ert előtte ortopédia. Vinném holnap a babakocsit, de túl széles a kereke, lehet nem férek be vele, mert sok helyre nem fértem már be, nem emlékeztek itt mennyire széles az ajtó? Van kengurunk is, de akkor ha elalszik nem tudom levetkőztetni. De a kocsiból ha be is fér, meg sok lesz ott bennt.
Na majd meglátjuk mi lesz, de megyünk

Ritus és Zorka

Kép
rituspoc

Ági! Nagyon jl sikerültek a képek! Jók vagytok rajta! Különösen Lili baba. Tüneményes! :lol:

panna1

Szóval folytatom még a sort, csak le kellett lépnem mert Réka hiányolt...

Eni baba is nagyon kis aranyos! És Barbi! Hihetetlen mekkora lett Döncibaba! senki nem mondaná meg most róla, hogy korababa volt. Remélem senkit sem hagytam ki a sorból...

Eszterről nem tudok semmit. :( Szeélyesen nem sikerült felvenni vele a kapcsolatot anno, mert én már nem voltam a terhesség vége felé Pécsen. A szomorú hír óta meg ő nem jelentkezett a fórumon.

panna1

Most Rékáznom kell, reklamál nagyon... :lol:

panna1

köszi csajok a választ!elkezdtem a more millk-et, iszom mint a gödény.....meglátjuk!!!!

Kép
winona

Sziasztok;)

Csak bekukk, mert sírás, ébredés van;)

Mi is megyünk holnap:)))

Jó éjt, betegeskedőknek jobbulást!

sniky

Szép estét mindenkinek!

Feluca, és a többiek is, köszönjük szépen a bókokat, Málnus ma nagyon nyűgös, nem is emlékszem, hogy volt-e ilyen rossz napja egyáltalán, egész nap 3 X 10 percet aludt szegényke, és most azért sajnáltam különösen mert pont most volt a tali. Viszont nagyon jól sikerült, tettünk fel képeket róla a Picasara, nézzétek meg!

Csajok! Nagyon örülök, hogy itt voltatok, szerintem nagyon jól sikerült, folyt.köv. :wink: Közben a képek is mennek csak elég sok, és kissé lelassult tőle a rendszer.

Hasonlóan jó talit nektek holnapra!

Várjuk a képeket!

http://picasaweb.google.hu/farmer72/

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Megnézegettem a képeket, mindenkinek olyan aranyos a kisbabája. :)

Szilvi, ezúton szeretnénk Nektek megköszönni ezt a kellemes délutánt!! Nagyon jól éreztük Magunkat. :D
Remélem hamarosan nálunk is összejön a kis csapat. :)

Ja, a képeket küldöm. :)

Julcsi, Dadomi
, örülök, hogy Benneteket is megismerhettelek személyesen. :)

Dadomi
, adnál egy email címet? Akkor átküldeném Nektek is a képeket.

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok ma!
Voltunk dokinéninél nagy gond nincs, továbbra is szivnom kell Áronkám orrát és kaptunk antibiotikumos orrcseppet. Az a baj hogy megtapad a garaton a nyák amit visszanyel és ezért bukja vissza a kaját tegnap este óta. Kaptunk tápszert is végszükség esetére milupa milumilt , ha nagyon nincs tejcsi ezzel próbálkozhatunk.
Elvileg hétfőn megyün koponya csípő UHra és este jön a dokinő oltani a manót ha már nem hörög.

Lányok a babák egyre szebbek!!!
Barbi a kis Dönci milyen szépen kikerekedett nagyon cuki! A széken alvós póz meg egyszerűen tündéri. Hogy lehet így elaludni ??!!

Zsófi ti betegen kaptátok meg az oltást??? Nálunk a dokinő azt mondta ha beteg a gyerek nem olt.

Talira én nem megyek mert elég nyűgös napunk volt meg éjszakánk is és holnap remélem talán jobb lesz és akkor alszunk, mert kezdek kicsit depis lenni :( :(

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

gyorsan elküldtem mert majdnem elszállt amit irtam

Szóval bár jobb lenne elmenni a talira csak nálunk még 11kor van etetés és ha áron óriáshisztibe kezd akkor aztán nincs menekvés.

Tényleg nálatok van beállt etetési rend?? Nálunk kb a megszokott hajnali 3vagy 5 aztán 8 vagy 9 aztán 11-2-5-9 és éjjel 11-12.

jó éjt mindenkinek babákat jól bebugyolálni nehogy megfázzanak!!

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Holnapra jó talizást nektek! Mi sajna nem tudunk menni, met Pécsen vagyunk. Hétvégén megint utazunk, ezúttal Szegedre. Remélem minden jól alakul majd.

Sziszka, Julcsi, Dadomi, Katica, Binyek! Jók a talis képek! Mennyi rengeteg gyerkőc! És mindegyik csodaszép!

Binyek! Neked még nem is gratuláltam, hogy milyen szépen álljátok a sarat. Két gyerkőccek azért biztos nehezebb dolgod van, mégha mintababák is. De biztos, hogy a dupla tennivalóval dupla boldogság jár! Egyszóval örülök, hogy jól vagytok.

Remélem Apróéknál is minden oké! Drukkolok továbbra is LEvinek!

panna1

Mi is nagyon jól éreztük magunkat Sziszkáéknál, köszönjük nekik :-D Holnap majd én is felrakom a képeket, most csak egy mai mosolyt Enikőtől:

Kép

yuyu79

Jó reggelt!

de jó hogy jól sikerült a "vidéki" minitali is :lol:

Jó talit mára Nektek! jó szutyok idő van!

MEcsi Áron babának jobbulást!Mi is HÉtfőn megyünk hasi és koponyaUHra.

TEgnapi oltás szerencsére meg se kottyant Zsigmondnak, éjszakát ismét átaludta 20-4.40ig büszke vagyok a felnőtt fiamra
:lol: Zsigi is szüttyögött még, de megkapta oltást...

és képek

oltás után Kép

nagy mosoly Kép

NYelvtologatós Kép
Vendég

:)

Két ilyen hatalmas mosollyal indul ez nap, szuper :) Főleg ebben a rossz időben.

Julcsi: igazán nincs mit!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szép jó reggelt;)

Mi kb. 11-re érünk a Tranzitba, de megyünk;)

ezt a szutyok időt....

sniky

Sziszka! Köszönjük a tegnapi szép délutánt! A babák egytől egyig tündériek! Dominik hazafelé elaludt a buszon csak Szekszárdon ébredt fel a pályaudvaron :) Viszont vacsorázni sem volt hajlandó, csak pár szem szőlőt evett.
Málnus talán a mai időt érezhette tegnap azért volt olyan nyügi, nem? Binyek babái viszont hihetetlen nyugodt gyerkőcök! De azért mindegyik baba nagyon jól bírta a délutánt.
Gyorsan megnézem a képeket, aztán megyek csinálok valami hasznosat. Domi most épp vasal :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Katica! A profilomban van e-mail cím, de azért leírom: bakadani@tolna.net
Köszi előre is a képeket!

dadomi

Szilvi, ma jobb kedve van Málninak?

Katica, én is kérném a képeket, ha lehet: jdoma@gmx.net

Én meg mindjárt felrakom az enyémeket picasára, ha sikerült, és berakom ide a linket...

yuyu79

Mecsi, Beni igazából nem beteg, nem kaptunk gyógyszert sem, azt mondta dokinéni, hogy picit piros a torka, de a tüdeje tiszta, és ilyen időben simán előfordul, hogy bekap egy kis hideg levegőt, és bepirosodik a torka! oltás óta nincs láza, szóval nem beteg, ezért a dokinő beadta neki az oltást!

szerencsére még az orrát sem kellett szívni, de ebben a szar időben biztos lesz olyan is, hogy folyni fog, és akkor viszont nincs mese!

jó talit nektek lyányok! ;)

sophie27

Katica, köszi, látom már el is küldted :oops:

yuyu79

Sziasztok, mi 10 után már ott leszünk .
puszi

KépKép
columbine

na... igaz, hogy azt írtam, hogy megyünk, de egy perc alatt borult a program, így mégsem tudunk ott lenni:((

Barnus nyűgös, apa meg nem bírt várni ránk, hogy bevigyen minket odáig, így itthon ragadtunk:((

sniky

Jó reggelt!

Málnus már újra alszik, és tegnap is hamar beájult szegény, most van mit kipihennie :) Én is azt gondolom, hogy ez a tegnapi nam lehet hogy a frontnak tudható be. Én is ide töltöm a képeket, ahova Katica tette, nemsokára kész, és akkor onnan mindenki le tudja tölteni. Katica mailjét én is megkaptam, köszönöm! Már csak Julcsiét várom :)
Dadomi, Domi jöhet ma is, ha ezt tudom, kap tegnap egy vasalót :wink: A párom el volt tőle ájulva, hogy Domi mennyire feltalálta magát, és mennyire eleven, és hogy neked mennyi türelmed van hozzá. Nagyon tetszettetek neki :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jó talizást nektek! Egyszer majd mi is csatlakozunk, de nekünk a távolság miatt a gát jobb lenne.

Apro! Hazaengedték Levit? Ez a gyomorszűkület egyébként kialakulhat valamitől vagy lehet, hogy ez egy veleszületett dolog volt?

dia! Én faragtam a lámpást, életemben először. Mondtam is Cintusnak, hogy ne fűzzön nagy reményeket hozzá, de puha volt, így nem volt nehéz. Persze Cintusnak addig érdekes, amíg elfújhatja benne a gyertyát. :)

Tegnapi talisok! Jók a képek, tök jó, hogy sikerült mindenkit összeszervezni.

csenge! Engem az iwiw-en megtalált az elevengyerekek.hu. Fel lehet íratkozni hírlevélre és hetente küldi a progikat. Gondoltam hátha téged is érdekel.

Mi jól vagyunk, csak Cintus sztrájkol az oviba menéssel illetve csak akkor hajlandó menni ha én viszem. Eddig reggelente anyu vagy apu vitték mi meg délután mentünk érte a Vikivel, de most apu elvitt minket, így legalább a Viki kint maradhatott az autóban. Jól be is aludt a hordozóban. Ti szoktátok abban altatni? Én nagyon nem szeretem, de nem volt szivem felkelteni. Remélem holnaptól megint jó idő lesz, olyan jók voltak ezek a napos délutánok.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Lenne egy kérésem! Aki légzésfigyelőt használ, megmérné, hogy hány cm-es a matraca? Leginkább a Baby Control-os kellene.
Köszi szépen!

Majd jelentkezem!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Tegnap a babatalin ilyen jól érezte magát Enikő:

Kép
álmos volt, mikor odaértünk, el is aludt egyből

Kép utána evett, aztán nézelődött anyánál

Kép aztán lazult egyet Málna pihenőszékében ;-)

Kép csoportkép

yuyu79

Lányok, nagyon jók a képek, jó lehetett találkoznotok;)
nagyon tetszenek a Binyek ikrek is;)) jó nagyot nőttek;) és milyen édes kis tokás Marcell azon a képen, hehe...
persze a többi baba is csodaszép, és a szüleik is hogy ki vannak virulva;)

sniky

sziasztok!

klasszak a fotók! gyermek most kelt! olyan furi, én azt hittem, hogy a babák tudnak álmukban kakilni, hát az én Benim nem! felkel, ha kakilnia kell, bár igaz, jól meg is dolgozik érte, szóval erőlködik rendesen :(

egy képet gyorsan dobok, a címe lehetne, a fiúk a bányában dolgoznak! ;P

Kép

sophie27

Sziszka, ha végzett Domi az itthoni vasalnivalókkal, utána elküldöm hozzátok is :lol: Eleven egy kis kölök az biztos, de inkább ilyen legyen, mint a sarokban ücsörögjön. Dani mellett meg még elevenebb! :wink: De várjatok csak, majd másfél év múlva lehet Málnus is hasonlóan eleven lesz :lol: Addigra találj a szép virágaidnak másik helyet, nekem azóta nincs a földön virág, mióta Dani megtanult mászni...
Sophie! Nagyon jó ez a kép, és a kisfiad tiszta apja (ezen a képen legalábbis :wink: )! :D Beni kap most tápszert, vagy csak szopiztok? Csak a kakilás miatt kérdezem. Domi most tápszert kap, hogy leszokott a szopizásról, és mivel vigyáznunk kell még a tejes dolgokkal HA-s tápszert kap, de ettől elég jó laza a széklete. Milupa Pepti Plus-t kap.

dadomi

Picurkák továbbra is édesek a fotókon. :)
Lassan készülődök, f5körül indulunk Szegedre.
Rékánál úgy látszik a hidegfront, (meg lehet, hogy ez a szomorú idő) alváskényszert okoz. :lol: Tegnap is baromi sokat aludt napközben, meg ma is gyakorlatilag eddig egy órát bírt ki ébren. Én meg ki is használtam az alkalmat, és egy csomó dolgot elintéztem.
Most mennem kell, hétvégén nem leszek netközelben :cry:
Tali remélem jól sikerült, várom a képeket!
Jó hétvégét mindenkinek, remélem az idő is javul egy kicsit!

panna1

:( :( Hát, mi ma sem tudtunk odaérni a talira. Sajnos Csenge elkapta Apájától ezt a fránya vírust, ami most annyi embert már megfertőzött. Tegnap este szörnyű ronda kaki jött belőle nagy szenvedés árán. Így ma de-öt doki néninél kezdtünk. Remélem a hétvégén javulunk!

rizsimami

jobbulást Csengének :(

yuyu79

jobbulást a gyengélkedő babuknak! :( és vajon mi vár még ránk a télen!? :(

Dadomi, igen, Beni tápszert is kap, mikor, mennyit!? sajnos nálam az összebújós szopiztatós nem jött be! nálam Beni kb. a nap 24 órájában szopizott mikor hazajöttünk, de nem volt elég neki, csak üvöltött... :( mostanában meg az a legújabb, hogy "csak" úgy hajlandó elaludni, hogy szopizik rajtam! aztán pár szívás után elalszik, és akkor kis idő múlva át is tudom már tenni a kiságyba! nem tudom, hogy ez meddig lesz menő, mert csak most jött elő neki ez az új szokása, amit nem bánok még, de 1 évesen, vagy, ha már nem lesz tejcsi, akkor mit fogok csinálni? :( :P

tali képeket epekedve várom!!! ;)

sophie27

Sziasztok!

Megjöttünk taliról, de képekkel nem szolgálhatok :( mindenki úgy volt vele, hogy majd mások hoznak fényképezőgépet, így végül senkinél nem volt :( .
De nagyon jól éreztük magunkat, Laura, Zorka, Zsombi, Zéti iszonyú édesek és nagyon jól bírták.
Vendégeket várunk, így rohanok, puszi és jobbulást a betegeknek!

KépKép
columbine

Sophie! Sajnálom, hogy nem vált be neked az összebújós módszer :( Viszont ez azért jó jel Beni részéről, hogy kell neki a cici elalváshoz, a tejtermeléshez ez is serkentő! :wink: Azért meg ne aggódj, hogy mi lesz később, ha esetleg nem lesz tejed, az hogy most kevés van, nem jelenti azt, hogy el is fog hipp-hopp apadni. Később majd, ha már mást is eszik Beni (gyümiket meg zöldségeket majd), akkor pont elég lesz neki mellé a tejci mennyisége :D Amíg elegendő inger éri a mellett, termelődik a tej. Ha meg mégsem, akkor se félj, a babák nagyon rugalmasak. Dani irtó cicifüggő volt, aztán 6 hónaposan egyik napról a másikra elutasította, nem kellett neki többé. Domi pedig bőven elmúlt egy éves, mikor még mindig szopival aludt el :wink: Róla azt gondoltam, soha nem fogom tudni leszoktatni a szopiról, és mégis sikerült. És jól vette az "akadályt".
A tápszert azért kérdeztem, hogy nem lehet, hogy az okoz neki kakigondokat? Erre amit mi kapunk rá van írva, hogy lazítja a székletet, és tényleg nincs gondunk vele.

dadomi

Andi, hogy gondoltál ránk :lol: már jár nekünk a hírlevél, mostanában nem is nagyon néztem, mert úgyis teli vagyunk programokkal :)

Csandi, nem jöttetek, remélem minden rendben. Két játszóteret ismerek a MOM körül, a művelődési ház mögött és a fák között a MOM szomszédságában a parkban.

Jó volt ma találkozni veletek csajok! Legközelebb talán fényképezőgépet is viszünk majd :)
Vendég

Halihó!

OTTHON, ÉDES OTTHON!

Már két napja nem hányt, de még mindig 5 percenként rohangálok hozzá, h. benn marad-e a tejci, sztem ez így megy most majd egy darabig.
Volt cumizavarunk is, de úgy tűnik, talán megoldódik.

Sziszka, sajna a hasfájás, sírás, nyűglődés megmaradt, szóval az a műtéttől független, talán majd a 3 hónap végén. De a lényeg, hogy már tud enni, és fel is dolgozza a kis pocakja a tejcit.

Taliról akkor egy picit meséljetek, ha nincsenek képek...

Majd jövök egy "élménybeszámolóval", de most szopizunk ezerrel, hogy visszajöjjön a tejci, mert ugye napokig sajna nem szoptathattam, így most izgulok kicsit, hogy vissza tudjam fordítani a dolgot.

pusz

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sajnálom, hogy így alakult de a tegnapi oltás miatt zűrös volt az éjszakánk és délelötti alvással pótoltunk...na majd legközelebb...pedig már este kikészítettem a csini rucinkat :(

igen ezek jó kis játszóterek.ami a fák között van az a gesztenyés park én is sokat járok oda sétálni a babókámmal általában 1és4-között...majd egyeztessünk!
Vendég

APROO !!NAGYON DRUKKOLUNK TOVÁBBRA IS!!

36db MORE MILK 3600-ért még mindig eladó!!nincsen jelentkező?akkor megy a vaterára ha nem kell itt senkinek.mi legyen?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?