A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt!

Annyira édesek vagytok lányok, jó ezt így már reggel!
Az én legnagyobb ajándékom itt gügyög épp az apjával. Meg kell zabálni :)

Tita! Tamás nem felejtette el, de jó!
Isten éltessen!

Muffin, látod milyen jó ha az ember angolt tanít. :) Sok puszit küld Adél hős fiacskádnak! :):):)

Kép
andkata

Felrobbanok......... Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Holnap jönnek az uncsitesómék Dundus nézőbe Pest mellől. Ezzel persze semmi gond, de már 9re itt lesznek, és ebédet kell csinálnom. Ezzel sincs ugye semmi baj, de nagy Laci dolgozni fog. Anyumék, anyósék meg nem a városban laknak. Azt hiszem jól elő kell majd készülnöm.....
20150601134430

ezen gondolkozom most, hogy veszek egyet:

Kép

Szerintetek? Nagyon sok helyen láttam (nem itthon) és csak jókat hallottam róla.

KépKép
muffin

Sziasztok!

jó reggelt a későn ébredőknek!

Kata, Titi!
Boldog születésnapot!!!!

Nálunk minden rendben, visszaálltunk ismét a szopira. Gondolom, tényleg peteérés lehetett, tehát kb 2 hét múlva várhatom a mensit.. :twisted:

Ma sok dolgom van,+ itthon apa is. már 3. napja, ezért is jövök most ritkábban.
Meg takarítottam... megpucoltam az ablakokat...stb.

Muffin!
Örülök, hogy jól vagytok!
Remélem, Eloitnál majd tényleg visszaáll a rend. azért belegondolva, bennünket is mennyire zavarna, ha korlátoznának a mozgásunkban. Hát még egy ilyen pici kisbabát!
Persze ez most elengedhetetlen!
Grat. az előadáshoz! :wink:

Anyjuk!
viki már írta!
Szopi+fejés!

most rohanok, mert rengeteg mindent szeretnék ma csinálni.
Jön haza a lányom!!!!

Holnap ugyan lesz suli, de reggel bemegy busszal!

Meg vendégek is jönnek. Már várom őket. Ők azok, akik ígértek gyerekruhákat. hát, kíváncsi vagyok! :wink: majd beszámolok.

Van rossz hírem is. Az anyukám nem szedi a gyógyszereit. Vége az idillnek!!!
Mit lehet ilyenkor csinálni?!?! :shock:
Sajnos beszélni vele lehetetlen!
De így meg ő elviselhetetlen!

Csak ízelítőül: A rheumatológussal, aki eddíg kezelte, annyira összeveszett, hogy mondta neki a doki, ne is menjen többet! Merthogy anyum kiosztotta, és számonkérte, gondolom ő meg már nem bírta türelemmel. (Meg is értem.) :roll:
Vendég

muffin ez mi???????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Marcsi!
Anyuddal csak el kellene beszélgetni,mert ez az ő érdeke is.
20150601134430

Jajj, Muffin bocsi! :oops: :oops: :oops: Elírtam... :( De sietek nagyon...)

Ronix!
Nekem bilinek tűnik... :roll: :oops:

Vagy nem az?

Kike!
Gratulálok az új szerzeményhez!!!
bizosan nagy segítség lesz, én imádom!!!! :lol: :lol:
De azért néha mosogatok, mert a nagy és nagyon piszkos lábasokat, tepsiket nem rakom bele, mert azokkal selejtesen végzi a dolgát. :roll:
az én sógorom háztartási gép és klíma szerelő...
(Az összes Tesco-ban ő szerelte az ilyeneket.. :roll: )
Vendég

Tamara, nekem anno Adél oldotta meg, masszírozásra mg meg se nyekkent..Tedd Annát minél gyakrabban cicire!

Marcsi, sajnálom anyukádat!

Viki, Teged meg nem irigyellek! Valami gyors és finom???

Kép
andkata

Jó reggelt!

Andkata, Titi! Boldog szülinapot kívánok!

Muffin! Ez micsoda? Először bilinek néztem, de az szerintem nem lehet!

Viki! Nem fogsz unatkozni úgy látom! Majd pesztrálkodnak a vendégek, míg főzöl! Biztos szívesen teszik!

Marcsi! Sajnállak anyukád miatt. Lehet valahogy valami kajájába be kéne csempészni a gyógyszerét, aztán ha normális megbeszélni vele, hogy szednie kell.

Mi jól aludtunk, 5-kor kelt Jázmin evett és most is alszik. Roli szerencsére most nem lázas, este is csak 38 volt neki! Aludt rendesen ő is!

Tegnap voltunk barinőmnél babázni, az ő kisfia 6 héttel fiatalabb, mint Jázmin de már 7 kg. Megmértem Jázmint is, mert nekünk már nincs mérlegünk, most 6720g a tiszta súlya. 3 hét alatt több mint fél kilót hízott, úgyhogy nem aggódok azon, hogy mostanában kevesebbet eszik.

Kép
szly27

Viki!

Sajna nem lehet!
Akkor lenyel keresztben! De komolyan! Annyira ellenséges ilyenkor, a múltkor az anyósomba kötött bele. Szó szerint. Valami kitalált hülyeséggel!

Most az az új, hogy mi az anyósomnak fizettünk a házi sütiért...!

Merthogy a történet röviden az, hogy Attila anyukája jött hozzánk. Hozott sütit. (házit, amit ő sütött)
Erre, mi fizetni akartunk neki, mert előző nap vett nekünk a cégénél valamit. De az anyum , aki pont itt volt, csak azt látta, hogy süti=pénz.
Nem kérdezett, csak berágott.
Belekötött a mamába, és a tesómnak meg elsírta a bánatát.
Most mi vagyunk az első számú közellenség.

De sajnos ez csak egy kiragadott példa, a rengeteg közül. :cry:
Vendég

Muffin, NAGYON örülök hogy ti is tudtok jönni kedden!

Ezt fürdőkádba kell tenni? Nekünk Zsuzsival nem volt ilyesmink, viszont annyira dicsérték, hogy leszedtük a műanyag ikeás etetőszék tetejét, és azt raktuk a kádba, abban ült Zsuzska, amíg nem ült stabilan. Az ingyen volt, és a célnak tökéletesen megfelelt! :lol:

Kép
Kép
patr

AKAta!
Hát igen, vmi gyorskaja lesz, husi levesre gondoltam és vszínű töltök pipicombot.

Szly!
Jázmin mekkora már!
20150601134430

Viki, végül nem próbáltad ki a márványsajtos csirkét?

Kép
Kép
patr

Marcsi!
Hűha, kemény dió! Tesódra sem hallgat?
20150601134430

Patti!
Nem próbáltam ki, mert apjuk vmi magyarosabbat óhajtott.

Szépszeműek jól vannak?
20150601134430

Marcsi, az én anyukám is depressziós, amióta apukám meghalt.
De szerencsére ő szedi a gyógyszereket, nem is akarja abbahagyni. Már kétszer megpróbálta, de magától rájött, hogy ez nem megy.
Átérzem a helyzetedet!

Kép
Kép
patr

Köszi, jól.
Most apa zúzta le a lábát, tegnap kosáron! Alig tud menni.
Ami főként azért is remek, mert este hozza a gyerekeket is.

Ma viszem Zsuzskát pszichonénihez, tavaly is jártunk, de most végre találtam közelebb! Nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy szüksége van rá, de ártani nem árt, és annyira bírja az olyan helyzeteket, amikor egy ember csak vele foglalkozik!

Kép
Kép
patr

Ja Zsolti imádja Lackó katicabogarát!!

Kép
Kép
patr

mit föztök csajok???????

szerintem se bili amit muffin venni akar...nekem olyan ülökének tünik..
a fürdökádba tenni?? de akkor a seggét nem éri a viz vagy nem???...
nem tudom
tavaly pont ma mensiztem utoljára......

Képimg][/url]
Kép
ronix

tegnap kaptam egy jo kiskrémes receptet hétvégén ki fogom probálni elég egyszerünek tünik és gyorsnak

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni, én is! :D

Kép
Kép
patr

marcsi én is voltam depis igaz én saját magam hagytam el a gyogyszereket NAGYON NÉHÉZ VOLT

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Nekünk nagyon sz@r éjszakánk volt.
Nemtudom,hogy a foga vagy a szél miatt,de minimum óránként fenntvolt,egész éjjel cumit pakoltam.
Volt,hogy még vissza se értem az ágyig már fordulhattam vissza! :twisted:
3-kor végül odavettem magunk közé mert már azt sem tudtam mit csinálok,ott is csak dobálta magát össze-vissza,4:30-kor félkómába már megetettem,utánna kicsit megnyugodott,de így is 6:30-kor már végleg felébredt és most is olyan nehezen aludt el!
Hát mit ne mondjak kicsit fáradt vagyok!
12:30-ra megyünkmasszázsra ha minden jól megy!

Viki! Hát nem irigyellek!
Gyors kaja: húsleves,töltött pipicomb??????
Hát látszik,hogy nem vagyok nagy konyhatündér,a húsleves még oké mert odarakod és elfő ott magába,nade töltött pipicomb?
Ügyes vagy!
Én meg béna gondolom,bár még sose próbáltam!
:oops:

Muffin! Örülök,hogy minden okés.
Ügyes voltál az angollal,én mindig azt mondtam majd gyes alatt megtanulok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pont arra van időm! :lol:

Marcsi! Sajnálom,hogy Anyud nem szedi a gyógyszert!
Nagyon nehéz lehet vele!

Titi! Boldog születésnaapot!
Örülök,hogy ilyen jól indult a napod,kívánom,hogy ilyen jó legyen a vége is!
Várunk az eredményekkel!

Kata! Neked is boldog születésnapot!

És íme a főnőköm:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

WERA??????
ANDI????????

Többiek??

Kép

Kép
ibm

nagyon cuki pofa Aron!Gyonyoru a szeme!

nekem anyosom meg gyogyszerekkel egyutt is hasonlo dio mint Marcsi az anyukad. Az idegeimre megy, es o olyen hihetetlen rosszulleteket produkal ha neki valami nem tetszik hogy azt orom lesni, multkor az ablakon is ki akart ugrani....
epp ma reggel ismet kifejtettem az uramnak, hogy el szeretnem hagyni az orszagot. na hat anyos az elsodleges indok :oops:
Vendég

sajna nekunk ki kell mennunk ebben a vacak idoben is, talalkank van egy ismerosunkkel. remelem el lesz kendoben Anna, mert bkvznunk kell.
Delutan leszek tan...de mar nem merem elkiabalni, mert Anna lehet nem igy gondolja...
Vendég

Ibm:hát valami zabálni való Áron!!nagyon édes!! :D
Kislánynak is beillene,ilyen cuki pofival!Remélem nem veszed sértésnek :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

bevágtam egy adag pizzát!Nyami :D

Nekm ilyenkor van ebédidő :oops:

Á,nyekereg,mennem kell,pedig még íri akartam. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szép napot :P
Titi :P Akata :P
Boldog születésnapot!!!
A legnagyobb ajándék/ok már ott vannak Nálatok :wink:

Anyjuk :P
Alaposan ürítsd ki a cicid! Ahol el van záródva óvatosan, finoman, de sajnos muszáj masszírozni, mert önmagában nem mindig elég a szopi+fejés. Ha rendesen elzáródott, akkor kell a masszír. Finoman nyomd rá a tenyred egész felületét, és mozgasd körkörösen, lassan, utána fejés v. szopi.

Viki :P
Én elég laza vagyok vendégség terén, amég pici a baba. Szóval lehet csak rendelnék egy-egy pizzát, utána meg valami finom fagyi, tejszínhab. (Nálatok nagy Lackó amúgyis fagyi-függő, ugye? Ha jól emlékszem, Carte D'or?)
De sztem, te úgyis főzöl, sütsz valamit, mert különben nem te lennél a Desviki :lol: :lol: :lol:

Pat :P
Számolj majd be a pszich-nál történtekről! Írd le, mit csináltak, ahogy én is szoktam. Olyan érdekes az ilyesmit olvasni. Szerintem a többieket sem zavarja...
Lilu imád járni, és tök jó dolgokat csinlnak!

Csabesz alszik. Persze néha megbillegtetem a babakocsiban a küszöbnél :roll: Így viszont 3 órát is alszik. Ha a iságyba tenném? Hú, talán 1-1,5 max... :? De nem félek, hogy hozzászokik. Lilu is imádott így aludni, igaz, ő kevesebbet, de aztán ő is szépen megszokta a ksiágyat.

Lányok :P
Rajtunk, és Dodóékon kívül, van még ahol nem alusszaa át a baba az éjszakát? Mert úgy látom, itt a többség már jókat durmol éjjelente :D

Vkata :P
Most jött meg a 3 havi CSP-unk!!!
Ne hidd, hogy telefonon bármit el tudtam intézni! Apuskámnak be kellett mennie személyesen, hogy rákérdezzen, miért nem folyósítják már? 3 nap múlva itt volt a pénz :evil:

Muffin :P
De jó, hogy ilyen jól ment ez is!!!
Hát, igen. a kh-i kezelések, napok azért csak nyomot hagynak a picik lelkivilágában, és jobban igénylik a törődést, karban hordozást. De előtte meg nem nagyon igényelte, Eliot. emlékszel, még aggódtál is, hogy ő milyen jól elvan egyedül, nincs igénye a társaságotokra. Na, itt a cáfolat, hogy mennyire kellesz/kelletek neki :D Persze, azért jó lenne, ha tudnál pihenni...
Próbáltad már, hogy összehajtasz egy nagyplédet, beteszed a karod alá, és úgy hordozod? Amikor elalszik, úgy teszed le, hogy a pléd melege, meg ugye a pléd is alatta marad. Hú, nem tudom, így érthető-e? A lényeg, hogy nem veszi annyira észre, hogy letetted.
(Gratulálok a kh-i fellépésedhez! A végén még te leszel a kh-i tolmács :lol: Meg szakértő :lol: Meg tapasztalt gyakorló anyuci :lol: Eliot meg a kh kedvence :lol: )

Véda
Vendég

Köszi lányok!
Dehogy veszem sértésenk!
:lol:
Tényleg zabálni való! :wink:

Anyjuk! Anyós témát sajnálom,nagyon nehéz a depressziósokkal,bár én a pánikról többet tudnék mesélni sajnos! :cry:

KATÁK KÜLDÖK PÜ-T!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Véda, ha tudom leírom, de nem biztos, hogy benn lehetek . akkor meg csak azt tudom leírni, amit Zsu mesél.

Zsolti sem alussza át az éjszakát. Ma pl. negyed kettőkor kelt, aztán négykor, aztán hétkor. Ez messze nem tetszik nekem! :evil:

Kép
Kép
patr

Nekem egy időben átaludta,22-6:30-ig!
Tök jó volt,de hamar véget ért a jó világ! :cry:
Most legalább 1X kel,de nem eszik!
Most meg láttad biztos amit írtam,100X,de lehet,hogy 200X :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

AMI csuda szép baba Áron a szeme mesés

Képimg][/url]
Kép
ronix

talán így jobban kivehető:

Kép

véda, szoktam úgy is, de általában az sem jön be. eddig talán 2x
sikerült. de majdcsak alakul...

KépKép
muffin

ja és nem bili, csak ülőke :)

KépKép
muffin

muffin és mennyibe kerül?

Képimg][/url]
Kép
ronix

jol néz ki amugy és mikortol lehet beletenni a babát??

Képimg][/url]
Kép
ronix

8 hetes kortól. az ülés tanítását segíti elő, és semerre nem tud benne dőlni a gyerek. az anyaga meg kemény foam, úgyhogy puha, de mégis merev... és 13.000

KépKép
muffin

Pat :P
Mi sem mehetünk be. Amit leírok az Lilu bezsámolója alapján van :wink:

Ami :P
Hát, igen... Te szegény! A kialvatlanság az horrorisztikus tud lenni... :evil: Én ezzel a 2 ébredéssel még elvagyok, egyelőre... :roll: De lehet, besokallok majd egy idő után. Lilu 10 hósan aludta át az éjjelt először :roll:

Véda
Vendég

Ja, Ami, és gyönyörű ez a sokszor ébredő fiú!!!

Véda
Vendég

azért nem tudja senki megnyitni az első videómat, mert copyright van a zenén. csak azt nem értem, hogy elvileg attól mennie kéne, mégsem megy... :twisted:

KépKép
muffin

Véda:Domi csak eleinte volt jó alvó,most már egy jó ideje 3-szo 4-szer kel enni,hét-től reggel hatig bezáróan.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Akartam még neked írni, hogy a mosogatógépet én is imádom és nem adnám semmiért. Rengeteg időt takarít meg és nem kell dzsuvába nyúlkálni!

Muffin! Hát nem tudom mennyire használ ez egy 8 hetes baba hátának! Én még a hordozóba sem szívesen raktam ennyi idősen. De persze te tudod!

Jázmin is csak mostanában kezdi átaludni az éjszakát, bár régebben volt 3 hét egyfolytában, hogy átaludta, de aztán megint felkelt.

Kép
szly27

Sziasztok!
Itt vagyok én is. Lizy fél 2-kor kelt, 5-kor meg 7-kor. De utána is visszaaludtunk még (bár akkor már ő is a nagyágyban, de így 3/4 9-ig! :oops: Aztán feljött barátnőm kávézni, utána nokedlit szaggattam, most evett Lizy, és el is ment a délelőtt....mindjárt jön apácska ebédelni. Délután meg a jó időt kihasználva elmegyünk Lizyvel sétálni.

kike!
Hát igen, nálunk is kezdetben amilyen jól aludt Lizy, most annyira nem alszik.....de nepközben sem. mindig mondja Ati, hogy délután pihenjek le vele. mondom nem tudok, mert mikor elalszik gyorsan megcsinálom az aznapi teendőimet, és mire időm lenne ledőlni, addigra ébred a csajszi.

A.kata, titi!
Boldog Születésnapot nektek!

d.dodó

Boldog Születésnapot Kata: Kép
Boldog Születésnapot Titi: Kép
bencuri

Hogy van Roli?
bencuri

Csatlakozunk az éjszakát átalvós babákhoz! :D

Áron baba csoda szép!

Andi merre jársz?

Viki, jó kis menü! :wink: nem irigyelek én csak egyszerű kajákat dobok össze mostanában. Ma pl. sonkás tészta lesz. :oops:
Ja és kész a lánykámnak a gyümitorta! :D
bencuri

Dettike, jobbulást !
bencuri

Sétáltunk egy nagyot. Éljen az esővédő!

Patti!

Apa lábára gyógysimi!

Roni!
Én tegnap disznómájat csináltam + krumpli.

Ami!
A töltött pipicombot nem darálthússal csinálom, hanem májkrémmel + gombával. Hamar meg van, csak a töltés pepecses, fincsi ám.

Áron bébi nagyon cukipofi!

Anyjuk!

Anyósod tényleg nagyon gáz! Most már értem múltkor miért nem engedted be.

Véda!

Igen fagyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Sajna pizza nem megoldás. Oda lenne 50 évre a renomém. :lol:

Bencuri Viki!
Én is egyszerűbbeket főzök ált, de most muszáj felpörögni. Nagyon szeretem őket, olyan, mintha a tesóm lenne az unokatesóm.
20150601134430

bencuri!
Gratula a hófordulóhoz nektek!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?