2004.01.28 15:30
Köszi!
Ezzel kapcsolatos jó kis történet: franciaórán az étkezéseket tanultuk, és kérdezték mindenkitől, hogy tegnap mikor és mit evett. Erre jönnek a többiek a válasszal, reggelire, vacsorára mindenki egészségesen joghurtot, gyümölcsöt, stb., este hat után semmit. Rám kerül a sor, mondom, hogy reggelire olajos halat. Enyhe nevetés, hogy nem éppen fogyókúrás kaja. És a vacsora? Mondom: este tízkor töltött káposztát.
Két gyerekkel tényleg nehezebb lehet, néha én is belegondolok, hogy mit csinálnék még eggyel, amikor Gabi éppen csúcsot javít nyűglődésből, de hát úgyis megtapasztalom majd. Azzal bíztatom magam, hogy mindenki túléli.
Bébiteát nem ismerem, Gabi még csak tejcizik.
Egyébként én sem akarom rászoktatni, és meg is próbálom becsempészni Gabit az ágyba, amikor elalszik, de mivel pl. ma is háromszor kelt éjjel, nekem így jóval kényelmesebb (főleg, hogy én is elalszom szopi közben, és alva kicsit nehéz csempészni
).
Jó kislány Nóri.

2004.01.28 15:41
2004.01.28 15:53
én rekord sebességgel meghíztam

2004.01.28 15:55
Kar,hogy meg "nem szabad" vasarolgatni...
Mostmar gyere gyakrabban...
2004.01.28 16:09
2004.01.28 16:46

2004.01.28 16:52
2004.01.28 17:45
2004.01.28 17:46
Olvasgatni tudtam, de írni már nem. Annyira gyorsan elmegy a nap, térülök-fordulok és már este is van
Zsoltika is élvezte, bár most kivételesen kb. 2 perc alatt bealudt 

Csak az a baj, hogy nálunk itt a lakótelepen alig takarították el a havat, így aztán főként csúszkáltunk. Nem is értem, miért fizetünk annyi közös költséget, amúgy is pofátlanul magas, és még nem is csinálnak semmit... Én ma ezen mérgelődtem.
És alig van sírás. Inkább csak nyöszörög, mikor megéhezik
Játszószőnyeg
2004.01.28 17:48
2004.01.28 19:00

Szegény Bori, ma mindenki megsértödik ra!
, ha repcsivel megyünk. A szüleim jönnek husvétkor és a kispapival azt tervezzük, hogy addig még egyszer jo lenne hazaugrani. Szoval nem tudom, hogy mikorra tervezitek a talit, de egy hétvégi napon szivesen talalkoznék Veletek! Egy nagyon körülbelüli idöpontot tudtok mondani, mondjuk annyit, hogy februar vége vagy marcius, ilyesmit?
2004.01.28 19:10
2004.01.28 19:38
Most biztos azt gondoljatok, hogy tiszta hulye vagyok, de en hiszek a lelek dolgaiban es remelem ez segit nekunk atveszelni ezt a hulye betegseget! 2004.01.28 19:48
Dani nagyon aranyos!

Kicsi a világ!
Gratula a 20
Irigylésre méltó, foleg nekem, aki ugye a
2004.01.28 19:59
Én még új vagyok közötettek, kb. egy hete olvastam bele a topikba, Bellana ajánlására. Amikor idôm engedi benézek hozzátok mostantól.
Magamról annyit írnék, hogy 16 hetes+1 napos vagyok, 28 éves, az elsô bébit várjuk!! Müszaki szerkesztôként dolgozom egy kiadónál. Jól vagyok, nem voltak rosszulléteim az elején sem. Eddig 1x pánikoltam be, de ezt majd késôbb elmesélem, ha érdekel valaki. 2004.01.28 20:00

Képet látsz a profilomban, de csak tavalyi. Pocim még úgy sincs.
Az a dokinő egy dinnye!
Tudom, számító kis dög vagyok, de igazán felajánlhatják újrahasznosításra!
2004.01.28 20:25
Az algopirin nem árt, és gyógyulj meg! Mihamarabb!
2004.01.28 20:35
2004.01.28 21:16
Ne haragudj, ha indiszkrét voltam.
2004.01.28 21:46
. Amúgy pont erre céloztaam, hogy lelkileg lehet nagyon kimerítő. Főleg ha még Ádi(ezt használjátok?) is dackorszakát éli. Még azzal sem tudlak vigasztalni most, hogy majd elmúlik hamarosan, mert mire elmúlik jön Tünci dackorszaka
. Azért tényleg öröm az élet velük, mindent kárpótol egy mosoly.
Aranyos tőled, hogy csinálgatod, rendes vagy. Nagyon spécien megcsináltad, jól lehet követni a babócák növekedését
.Mi lesz holnap ami miatt aggódsz, vizsga? Lehet, hogy írtad, de ne haragudj nem találom
. Mindenesetre drukk, bármi is lészen.
A lányok talán bújódsabbak picit. Lelki szemeimmel látom, ahogy Robó nagyobb lesz és eltol majd magától, hogy ő éppen játszani indul
.
. Kitartás szopi/hízás ügyben. Meglátod hízni fog a leányzó.
. Olyn drágák, ahogy lereagálják az eseményeket
. Hízókúrás tippet köszi, csak sajna nem vagyok túl édesszájú. Azért mindig rágcsikálok valamit, hátha...Dominikának boldog négy hót holnapra
.
.Édes Gabi, mennyit nőt! Olyan nagy már. tényleg így lehet észrevenni, ha régen látjuk őket .Nagyot néztem, olyan szép fiúcska
.Mosolya lenyűgöző
.
Így mára megvolt a feladatom kint is. 2004.01.28 21:56
Csak tényleg nem tudom mit mondjak. 25 éves, szakács, a Népligetnél dolgozik egy kis étteremben, egyedül (
) Imádja a Bencét, és kb fél-egy év múlva szeretné velem a következőt

(én inkáább az egy évre szavazok, bizalmatlan valék
) 2004.01.28 22:29
2004.01.28 22:32
Azért nekem jó kis lelkifurdaláso lett. Még hógolyóztunk is, mármint én kicsi hógolyókat dobáltam rá mire ő szórta rám a havat két kézel, szóval szuper volt. Aztán egyszercsak elkezdtem érezni, hogy marhára sajog, fáj, húz odalennt a micsodám. Nem tudom mi lelte, úgy a gáttájékon. Itthon hívtam a dokit, de valahol külföldön nyaral...Hívtam a védőnőt, aki ma nincs bennt. Végül a barátnőmet aki a védőnőjét aki azt üzente, hogy nyugi, ha nem vérzek nincs baj. Feküdjek le. Persze ki kellett volna teregetni, meg főzni, meg takarítani, de nem tettem. Dani nem hagyott még játszani akart, de végül sikerült megetetni és bezsuppolni aludni. Akkor én is dobtam 1 hátast. Mire felébredtem a lurkó félig kilógott a járókából -abban alszik nappal-mert lebontotta a hálót...
Az egyiknek minden a másiknak meg semmi...
Lehet, hogy eddig is volt, csak nem húzom be.
Rokonokkal sajna én sem büszkélkedhetek.
a babakocsitároló az babakocsitároló nem éléskamra. 
2004.01.28 23:02

2004.01.28 23:30
2004.01.29 00:42

) Sokszor bealszik kozben, de en nem merem magunk kozott hagyni, egyebkent is mindig felebred. Reggel mikor felkel egy szopira, odateszem az agyba, mar tudja, hogy kaja van es nagyon izgatott lesz. Tehat nem hiszem, hogy tudna ott aludni. De en tenyleg felek is tole. Zsizsa

2004.01.29 06:10
Tudom,nem is csak ez a dolgom, de azért olyan jó néha kikapcsolódni legalább szellemileg...
Este meg kb 8 körül indulunk fürödni, szóval fél 9-kor már alszik. Nálunk igy alakult, jó ez igy, sose legyen rosszabb!!!
Remélem a nyügitek múlóban, vannak ilyen napok,hogy sehogy sem jó, ilyenkor én is úgy várom a férjem,mint a Messiást...Aztán szegény kap egy nyügisebb Ádámot, de ez van...

2004.01.29 06:21

2004.01.29 06:57
2004.01.29 07:49
Én is jártam hasonló cipőben. Engem is megműtötek méhnyakrákkal 3 éve. Azóta szerencsére eddig nem volt semmi baj. Kitartás!
2004.01.29 09:07
2004.01.29 09:08
Egyébként Gabi kiságya közvetlenül az ágyunkhoz tolva áll, szóval amikor ott van, akkor is érzékelem a rezdüléseit.

Fogzásra is van valami homeobogyó, ha nagyon fáj Robónak, szerintem próbáld meg beszerezni, Ann talán tudja, melyik az, vagy a friss babáknál tudják.
Andris cuki!
társaság is. Ha nincs rá időm nagyon nyűgi tudok lenni, és akkor Gabival ketten nyűgizünk.
Ez az időjárás elég megterhelő lehet.
Sírós Ádi is édes, ez az autó meg nem semmi!!!
2004.01.29 09:10
Bár most már érik a dolog mert egyre mozgékonyabb és már a kezeit sem tárja szét mindig maga mellett, szóval esélyes a dolog hogy előbb-utóbb forgolódni kezd.. húhhhh, most nagyon boldog vagyok!!!
én soha nem tudok sírós képet csinálni, mert mindig bemozdul
Igazi férfi ebben a kisautóban, hogy figyeli a műszerfalat..
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|