A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok,

semmi gond, túl leszek rajta.

Timi,
hajrá, biztosan meg fog jönni. Drukk, drukk:)

Vicky,

a BMC-ben nézték 30-dik napon.

Nagyon drukkolok neked 16-án:)

Puszi,
swanny
swanny

swanny: Mármint hanyadik dpo-n? ne haragudj, de nem emlékszem: neked beavatkozásból melyik volt? Inszem vagy lombik? Vizeletet néztek vagy vérből mondták, hogy negatív? Bocsi a sok kérdésért, de nekem legutóbb csak vizeletes teszt volt, de akkorra már megjött. Remélem most nem fog, de így meg nem tudom, hogy hogy megy a teszt. Hogyan tovább nálatok?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én petesejtet adnék!
31 éves 2 gyermekes anyaként INGYEN szeretnék bébihez segíteni egy korombéli leendő anyukát!
A stimulációról, sikeresélyekről már van némi fogalmam, de azt tapasztaltam, hogy a meddőségi centrumok nem tudnak mit kezdeni egy korrekt jelentkezővel.
Várom befogadók és donorok tapasztalatait!
És persze 31-32 éves, budapesti leendő kismamik bemutatkozását!
:roll:

Erika
epalfy@gmail.com
borcinorci

Sziasztok!

Hát a hétfő még csúszik :cry: Azt mondta a doki, hogy nagyon lassan nő és hétfőn menjek vissza megint megnézni, inszem később lesz. (Talán szerda?) Most kicsit emelt a szuriadagon is.
Próbálom a jobbik oldalát nézni, hogy hétfőn előadásra kell mennem+fogorvoshoz voltam beírva, legalább ezeket még nyugodtan el tudom intézni, de azért egy kicsit sajnálom, hogy így alakult.
Vettem méhpepmpő tablettát (mindent a cél érdekében!!) :wink: Mondjuk az íze nem az én ízlésvilágom :?
Köszi mindenkinek a válaszokat és a drukkokat.

Swanny!
Kitartás, következő menni fog!!+++

Timi!
Drukk Neked is+++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Köszönöm szépen a drukkokat!
Nagyon remélem, hogy segíteni fog :D :D :D :D !

Délután a munkatársaimmal bulizunk egyet, most pedig takarítok ezerrel!

Majd holnap jelentkezem!

Sok puszka mindenkinek!

Timi

Kép
gyorfitimi

rony: Tudom mit érzel, de ne aggódj, gyorsan nőnek a plusz szuriktól a tüszők. Nekem méhpempős mézem van és kapszulám. A mézesnek méz íze van, a másiknak meg semmilyen. Sajnálom, hogy a tiéd rossz. De mindent a cél érdekében, ahogy mondtad.

timi: Jó bulizást.
vicky79
Budapest III. kerület

Ma reggel rászántam magam, hogy teszteljek egyet. Persze negatív. :( Ebben a hónapban annyi rossz történt, hogy nem is számítottam másra. Bár teljesen másképp éreztem magam, mint az első után és ezért bizakodó voltam. Azért még nem adom fel, csütörtökig még lehet belőle valami, de szerintem a 13. dpo-n már a 10-es tesztnek ki kellett volna mutatnia.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2008.10.12 17:12-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Ne keseredj el!!!!

Bízom benne, hogy csütörtökön +++++++ lesz a teszt!!!!

Timi

Kép
gyorfitimi

Sziasztok,

Rilla,
Örülök, hogy jól sikerült a műtét, és nagyon jó, hogy nem kell semmilyen hormonkezelést kapnod :)

Gil drága,

Örülök, hogy végre jelentkeztél! :D Hiányoztál ám… :oops:
Veletek mi a helyzet? Meg volt a költözés? Mesélj!!! :wink:

Akire drága,
Megértem a gondolataidat… sajnos nekünk hosszabb az út, de hidd el meglesz a gyümölcse. Én hiszem, hogy előbb-utóbb mindenkiből anyuci lesz :) Örülök, hogy rendben volt a dokinál minden.

Vic,
Sajnálom, hogy te is ennyire megzuhantál, remélem, most már jobban vagy, és előre tudsz nézni. Hátra nem szabad, hidd el nekem (legalábbis csak néha, és csak kicsit :wink: )

Rony,
Köszi, hát nem tudom, hogy elmegyek-e még iriszdiagnosztikára is, mert ugye amikor elmentem hőtérképes vizsgálatra, akkor e kettő között vacilláltam, de végül a hőtérkép mellett döntöttem, és látod… semmi értelme nem volt. :roll:
Mennek a petikenövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicky,
Sajnálom a barátnőd anyukáját… ez borzalmas :cry:
Gratulálok a sarokülő-garnitúrátokhoz, igazán szép! :D
Jaj, nagyon sajnálom szegény kutyusotokat :cry: :cry: Nem csodálom, hogy magad alatt vagy…
A tesztre meg még nem reagálnék, ebből még bármi lehet, láttunk már ilyet :wink: Szerintem még nagyon korai volt.

Swanny,

Érdemes már szedni a stimu előtt/alatt is az Elevitet, méhpempőt enni, sok fehérje… ezek amúgy is hasznos dolgok, úgyhogy csak jót tehetnek :wink: Illetve én még annak idején, a stimu után, meg a beülti után napi 0,5 dl vörösbort ittam (amúgy utálom a bort :? ), mert állítólag az is jó. Sajnálom, a nega tesztet :roll:

Bikmakk,
Szuper hírek! :D Hajrááá!

Babszika,
Na, képzeld… ma végre lett volna úgy időm, hogy megcsináljam… Erre belefagyott az egész :evil: és persze a párom dolgozik, és éjjel jön majd csak haza :evil: De egyszer már csak sikerül… Ha ezt a hsz-t elküldöm, utána megpróbálom megint, csak nem akarom, hogy az egész elszálljon… :roll:

Süni,
:D Hurrá! :D Mennek tovább a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Elnézést, ha most nem írtam mindenkinek, de vár a házimunka, igyekszem jelentkezni néha, de folyamatosan olvaslak Benneteket, na meg persze drukkolok is mindig, akinek kell :wink:

További szép vasárnapot! :)

Kép

Kép
zsókuci

Vicky!

Én is teszteltem negatívat, és manócska mégis a pocakban van :)
A vérvétel előtti napon is csak egy nagyon halvány csík volt...
Kitartás!!!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vicky,
szerintem is korai a tesztelés,lesz az még pozitív csütörtökön!!!!
Nekem a kiírt tesztnapon volt nagyon halvány kétcsíkos és utána erősödött.Addig kitartás!
Majd mi izgulunk helyetted! :wink:

Kép

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat, pirike ma meglátogatott, úgyhogy kedden megyünk a BMC-be 3. napi vérvételre.

Vicky!

Pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rilla!

Te hogy állsz, mikor jössz?

Kép
gyorfitimi

Köszönöm lányok a biztatást. A mai napom is beleillett a hónapba. Fogorvosi ügyeleten voltunk a drágámmal, mert annyira kisebesedett az ínye, hogy fájt neki. Az ügyeleten persze nem csináltak semmit, csak felírtak egy papírra egy ecsetelőt és szevasz. Azóta legalább már jobb neki. A metrón meg olyan ideges lettem. Egy cigány csaj a fél év körüli gyerekével koldult!!! :twisted: Hát ő jobban megérdemi, mint mi??? Komolyan sajnáltam szegény gyereket, nem lesz belőle soha semmi. Csak egy koldus, vagy még rosszabb.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Viky!

Nagyon-nagyon szoritok!!!!!!! Te én ezt a cigánynőcit én is láttam egyik nap a metrón a ferenc krt-nál szállt fel. Szegény kisgyerek annyira sajnáltam, és tényleg bennem is ugyanez merült fel, hogy ő miért érdemli meg ezt??? ÁÁÁÁ
babu69

babu: Ő volt az, mert mi is ott találkoztunk vele. Az ilyentől miért nem veszi el az állam? Neki nem jár a szebb jövő? Biztos lenne olyan lelkiismeretes pár, aki felnevelné. A párom azt mondta, hogy ha megkérdezném mennyiért adja, még a gyereket is eladná. Csak kínálj eleget. Szomorú.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok !

Vicky !
Ne bosszankodj más nyomorúságán, sajnos az életben nincs igazság, de hogyha valaki nagyon szeretne valamit elérni, azt előbb-utóbb el is fogja!!!...szóval fel a fejjel, Neked is és minannyiunknak hamarosan megadatik, hogy mi is anyukák lehessünk és majd mi bebizonyítjuk, hogy hogyan kell egy kisgyereket felnevelni ! :)
A negatív teszttel meg ne foglalkozz, mert az úgysem jelent semmit ! Nagyon drukkolok Neked !!!!!!

Babszika !
Van már eredmény ????

Swanny !
Nagyon-nagyon sajnálom !! :cry:
De nem szabad feladni, legyél erős és készülj a következőre !!

Rony !
Az már mind1, hogy hétfő vagy szerda, a lényeg az, hogy már célegyenesben vagy !

Süni !
Ezek szerint lehet, hogy 2 babókád van ? :lol:

Zsókuci !
Veled mi van, magadról nem írsz semmit !

Timi !
Örülök, hogy megjött....ezek szerint átértek a drukkok ! :wink:
Nekem még mindig nem jött meg :( , már 7 napot késik, szóval még mindig nem tudom, hogy mikor mehetek végre a BMC-be !

Zoe, Madrin és többiek, mi van veletek ??
rilla_

Sziasztok:)

Tündérek vagytok, hogy bíztattok. Köszönöm Most már sokkal jobb.:) és nagyon köszönöm a tippeket, tanácsokat:)
Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy a negyedik inszem után inkább lombikkal megyünk tovább. Szerdán megyünk W. dokihoz, majd elmondja mi legyen:)

Vicky,

szerintem is pozitív lesz 16-ra:) Ennek a sok rossznak egyszer csak ki kell egyenlítődnie sok sok jóval:)
A sztorid nagyon szomorú volt, sajnálom a kisgyereket...

Timi,
szupi, hogy megjött:)

Rilla,
nem lenne érdemes felhívni a dokit, hogy meddig érdemes várnod? Csak egy tipp...

Rony,
küldök tüszőnövesztő manókat:)

Puszi,
swanny
swanny

Sziasztok!

Vicky!
A tesómhoz egyszer odament egy lyen nő a gyerekével és azt mondta, h adjon pénzt neki, mert a gyerek még nem evett ma.
Erre a tesóm mondta, h beszalad a boltba és hoz kiflit meg tejet (még ő akart rendes lenni) - erre a nő elkezdett ordítani, h mit képzel a tesóm magáról...... :x :x

Rilla!
Van eredmény.... :(
Nem tudta elmondani apa, h mi lett pozitív, de szerdán mennünk kell a dokihoz és vmi kezelést kell kapjon. :cry:
De elkísérem, h én is tudjam, h mi a baj.

Zsókuci!
:lol: :lol: :lol: Semmi gond!!!!!

babszika

Sziasztok!!

Hát igen igy van ahogy Rilla irta nem szabad foglalkozni ezzel, csak tényleg fáj az ilyen látvány.... Mind1 most nekünk a lényeg, hogy itt mindenkinek sikerüljön a baby!!!!!!!!

Lányok jó hir!!!!!!! Ma felhivtam a Budait és apának nincs bacija!!!!:):) HUUUURRÁ!!!!!! Köszönöm a baciűzőket lányok!:)

Novemberben jöhet a lombik!:) el sem hiszem. 5 év várakozás sok-sok kudarc után, 40 évesen talán én is babázhatok. Annyira bizom benne!!!

Bocsánat, hogy offoltam a topikot remélem nem haragszotok!
babu69

rilla: És mehettek lombikozni? Majd kérdezd meg, mert csak megfelelő indokkal lehet kihagyni a többit. Ha ezeknek nem feleltek meg, akkor meg kell csinálni mind a 6-ot.

babszika: Van, akin nem lehet segíteni. Csak azt nem értem, hogy nekünk majd a nyakunkra jár a védőnő, ezeknél meg otthagy az állam olyan gyerekeket, akik nem esznek! Pedig szerintem őket még nem kéne leírni, de így csak az ország nyomorát fogják gyarapítani és majd dolgozhatunk a segélyükért. (Ez most rosszindulatú volt.) Remélem legalább kiderül végre, hogy mivel lehet kikezelni a bacit nálatok.

babu: GRATULA!!! :D Ez egy nagyszerű hír. Akkor most már készülhettek a lombikra.

Köszönöm a biztatást, remélem még lehet belőle baba. Ha nem, akkor meg megyünk tovább a 3 inszemre, ha nem marad cisztám, mint a múltkor.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Végre megjött ! :D ....ennyire még sosem örültem ennek !
Ez azt jelenti, hogy csütörtökön megyek a BMC-be vérvételre, majd elkezdem kezdeni a tablettákat a következő ciklusomig és novemberben végre jöhet a lombik, annyira várom már !!

Vicky !
Nekem csak lombikom lehet (sajnos indokolt az esetem a betegségem miatt), az inszeminációt nálam rögtön ki is zárták !

Babu !
Mostmár valószínű, hogy novemberben együtt lombikolunk...de jóóóóóó ! :lol:

Babszika !
Ne csüggedj el, lehet, hogy valamit félreértett a Férjed, de ha nem akkor is megvan már a kezelési mód, ami azt jelenti, hogy hamarosan kiűzik ezeket a :twisted: bacikat !
Azt tudjátok, hogy milyen kezelést kap ?
rilla_

Sziasztok Lányok!

Egy gyors bekukkantás.
NEm írok ám ,mert nincs mit nekem decemberig pihi van, ezt írta elő Konc tanárúr, így most csak olyanokat tudnék írni, hogy szarrá törték a kocsim,és egy hónap volt mire megcsinálták :roll:
Szóval azért zajlik ám az élet :)

LÁnyok a háttérből drukkolok ám mindenkinek, mégha ez nem is látszik annyira... :D

Egy kérdésem azért lenne, a múltkori szomorú eset óta,most jött meg másodszorra, de olyan görcsökkel (majdnem olyannal ) mint régen mikor endós voltam ráadásul éjjel annyira véreztem hoyg majdnem egész éjjelemet a fürdőben töltöttem :oops: :oops:
Csak annyi lenen a kérdés hogy ez most ígynormális lehet?
Férjem noszgat hogy menjek azonnal dokihoz de egyszerűen nincs kedvem, örülök ha néha doki mentes hetem lehet :(

ugyanis most gyógytornára kell járnom mert anniyra fája hátam + fogorvoshoz így érthető hoyg már nincs kedvem még máshova is menni :(
madrin

Madrin !
Jó, hogy újra visszatértél ! :D
Írtam privit....
rilla_

Vicky!

Nem feladni, oks? :wink: Csütörtökig még akármi lehet!

Rillu!
Hajrá lombik! A mostani mensimnak én is aaaannnyira örültem :lol: Milyen vicces, miknek tud örülni az ember.....

Madrin!
Sajnálom a kocsidat, remélem Neked nem lett semmi komoly bajod.

Babszika!
Én nem engedem el egyedül apát ilyen helyekre, mert semmi infót nem továbbít nekem. "Nem értek én az ilyenekhez" kijelentéssel elintézi az egész dolgot :evil: Volt olyan is, hogy hármasban beszélgettünk a dokival és utána mondom neki hogy hova miért kell majd menni, erre megkérdezi, hogy ezeket honnan tudom. Pedig ott mondta a doki mindkettőnknek :lol:

Babu!
Baciűzés teljesítve!! :lol: :lol: drukkoltam ám nektek nagyon!

Swanny!
Szerdán már kezdtek is? küldök egy kis pozitív hullámot+++++++

Köszi mindenkinek a bíztatást, szerdán inszem!!!! Olyan izgatott vagyok, hogy így már a célegyenesben van az ember. :roll:

Zoe!
Mizu? El vagyol tűnve.... :cry: Privire válaszolok hamarosan, csak a fránya bevallások nem sok időt hagynak semmire

(Rodin)
rony77

rilla: Akkor drukkolok, hogy a lombik sikeres legyen.

madrin: Sajnálom a dolgokat. Nem pihizhetsz így túl sokat. Azért próbálkozz.

rony: Drukkok az inszemhez. Remélem valakinek sikerül végre az inszem és te leszel az. :)

Nálam semmi különös, dolgozom mint az állat. Ma is 5-kor kelltem és 1/2 7 volt majdnem, mire hazaértem. Már most unom, pedig még csak két napja csinálom. Remélem azért csütörtöktől lelkesebben csinálhatom, mert már látni fogom a végét (lásd. táppénz :wink: )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy velem együtt örültök:) A sok baciüző lám milyen jó szolgálatot tett:) Köszönöm mégegyszer!!:)

Igen Rilla remélem mostmár tényleg együtt lombikozunk!!:) Húúú de izgi..

Babszika nagyon szurkolok ám, hogy végre eltünjön a baci!!

Viky még mindig szoritok ám ezerrel nektek!!!!!!!!++++++++
babu69

Rony !
Ma minden drukk Téged illet, ügyes légy nagyon !!! :lol:

Vicky !
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babszika !
Remélem ma jó híreket kaptok !!

Swanny !
Szerintem ne adjátok fel az inszemet, egy ismerősömnek ugyancsak a W. dokinál az 5. inszem sikerült !!!! Most 4 hónapos terhes ! :D

Babu !
Holnap megyek a BMC-be hormonvizsgálatra, ha minden rendben lesz, akkor novemberben tényleg indulhat, nagyon izgulok !
rilla_

Sziasztok Lanyok! Nem volt idom mostanaban,de a drukkok mentek mindenkinek!Rony!Szoritok am ma nagyon neked!!!!!!!!!Ugy latom,no a novemberi lombikosok szama!!!!!Vicky!Nem feladni,bizni!!!!Babu,orulok,hogy nalatok is jo hirek vannak!!!babszika!Nem probaljatok ki a gynevacot?Mar tudom,hogy volt tema,de hatha segit,annyira dicserik.En mar egy hete adom magamnak a decat,hat az elsonel remegett rendesen a kezem,most mar inkabb azon izgulok,hogy olyan hatasa legyen,amilyennek lennie kell.Rilla!Hat igen,van amikor orulunk,hogy megjon.Most nekem is tegnap jott meg,nem is baj,hiszen jovo kedden kell mennem vervetelre,meg huvelyi ultrahangra.Udv mindenkinek Zoe Rony!Majd ird meg milyen volt a napod!!
zoe33

Sziasztok!

Régen jártam erre. Olvasni olvastam a fórumot, de írni csak jó hírt szerettem volna, az meg nem jött össze.

Szóval aki emlékszik rám, annak gyorsan csak annyit, hogy túl vagyunk az 5. beültetésen és sajna ez sem sikerült. Most vizsgálatok jönnek és aztán meglátjuk, hogy mi lesz.

Amiért most mégis írok az pedig az, hogy megmaradt egy csomó kb. 5-6 doboz utrogestan, ha esetleg valakinek szüksége van rá és nem kap, szerintem biztos meg tudunk egyezni.
Pesten lakom. Priviben várom az érdeklödöket!

Nefke
nefke

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok :oops:
Most értem haza, kicsit elhúzódott a dolog. 3 tündéri csajszival voltam egy szobában, amíg vártunk, tök jól elbeszélgettünk. Az inszem közben szinte semmit nem éreztem, azt hittem még el se kezdte, amikor mondta a doki hogy kész is vagyunk. Kb 2 perc alatt végzett. :roll: Hát ha minden ilyen könnyen menne....
31-én kell majd visszamennem vérvétel stb-re, addig meg marad a körömrágás 1000-el :lol: :lol:

Rilla!
Holnapi hajrá! Kívánom, hogy minden ok legyen és kezdhessetek :wink:

Vicky!
Mindjárt itt a csütörtök és végre tudni fogod az eredményt. Addig is +++++++++++++++

(Rodin)
rony77

Jó reggelt!
Vicky, mennek a drukkok mára! Remélem jó hírrel jössz!
Rony, vigyázz magadra! A következő pár napban pihizz sokat! Drukkolok nagyon!

Nefke :( Mostanában sokat jártál az eszembe.
süni76

Nefke, hát hogy ne emlékeznénk Rád, vagyunk még páran állandó lakók itt :(
NAgyon sajnálom :( :( Esetleg van fagyis még?
Milyen vizsgálat lesz most NEked?

Egyébként pont valamelyik nap szedtem össze hogy kik írtak már régen és hogy mi lehet velük....
madrin

sziasztok

Mi is a BMC-be járunk, már egy párszor írtam is ide :D
Ma "végre" megjött, bár jobb lett volna, ha egy szép pozitívat tesztelek és nem kéne menni a BMC-be. De ugye ma 1cn.
Holnap megyek is a 3.cn hormonra :lol:
Azt szeretném kérdezni, hogy sokat kell itt várni?
Már sztem 8-ra felérünk. Azt hiszem 9-ig van vérvétel?

Végül is szerintem a vv gyorsabban megy mint pl egy uh.

Esetleg holnap jön még vki?

Kép

Kép
edinka

Edinka!
Hát elég sokat kell várni, de ha vérvételre mész, akkor muszáj korán odaérni. Ez csak saját vélemény, de én lehet, csak 9-re mennék, mert úgyis rengeteget kell várni. (habár volt egyszer, hogy 11-re értünk oda :oops: jól le is cs...tek, de végül csak levették)

Rilla, Vicky!
Írjatok mi volt, kivi vagyok :)

Hali lányok!
Szerintetek mitől van, hogy baromira feszül a hasam reggel óta? Olyan otrombának érzem magam, mintha egy nagy lufi lenne odabent. Nadrágot is szinte nyakig fel kellet húznom, mert szorította a hasam. Ennyire megbolygatták volna a szervezetet odabent? Feltettem nemrég az utrót, na az meg.....nem is részletezem, tudjátok :( Ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot? Baromi lassan megy az idő, pedig nem unatkozok a bevalláshegyek közepette.

(Rodin)
rony77

Szia Rony

Köszi, hogy leírtad a véleményedet.
Nekünk úgy is 6 kor már el kell indulnunk, hogy fél8ra oda érjünk :cry: :oops: Nekünk elég hosszú táv sajnos. Az hogy 7-re érjünk fel, mert egy másik fórumon azt írták, akkor meg 5kor fél6kor kéne elindulnunk,ami sztem elég durva :roll:

De 9-ig van vérvétel nem :roll: Addig már csak végzünk.
Haza felé mindig gyorsabb :lol:

neked inszem volt?
Kihez jársz a Bmcben? Nekem még nincsen dokim, de szeretnék majd én is válaszani, ha lementek ezek a kötelező vizsgálatok

Kép

Kép
edinka

Edinka!

7-re gondolom azok járnak, akik még emberi időben szertnének beérni a munkába. Szerencsére nem vagyok időhöz kötve, úgyhogy inkább kicsit később megyek, hadd menjenek be Ők, nekem később is jó. Főleg, hogy nem vagyunk valmai koránkelősek. :lol: Te meg inkább a közlekedéstől függsz. Jó sokat kell utaznotok.

Viktória baba gyönyörűszép, már másik topicban is láttam a képét a hozzászólásod alatt és emlékszem akkor is megcsodáltam :D Ő BMC-s baba?

Nekem tegnap volt az inszemem. Akkor tök jól viseltem, de ma egy kicsit befordultam tőle (a donor miatt). Teljesen vegyes érzelmemim vannak :?
A BMC-ben Szűcshöz járok, nagyon rendi. Minket már a legelső konzira is hozzá osztottak be és azóta is Nála vagyunk. Érdekes hogy Neked még nincs orvosod. Még a legpozitív dolgokat talán Wiegandt-ról halottam így a többiektől. De szerintem itt mindenki lelkiismeretesen végzi a munkáját

(Rodin)
rony77

Hát lányok, sajnos nem sikerült az inszem. Viszont megint maradt cisztám két 40 mm-es mind a kettőben egy. Abba kell hagynom az utrot és megvárni, hogy a mensi kiviszi-e a cisztákat. Ha megjött, akkor mennem kell vissza. Nem vagyok elkeseredve, kárpótlásként vettem magamnak egy új telefont. :) Új gyerek :D Tegnap sem tudtam jönni, mert 9-re értem haza a melóból! Kezd elegem lenni.

nefke: Sajnálom a beültit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Nem, Viktória teljesen spontán baba. A gyógyszer abbahagyása után egyből megfogant. Úgy mond könnyen jött :lol:
A tesó baba nehezebb esett, rá már másfél éve várunk.
De nagyon remélem, a Bmc-ben segítenek majd nekünk.
másfél évig minden uh-kor ott virított a pcom egyértelmű jele a policisztás petefészek. A múltkori uh-után azt mondta a doki, hogy már most telesen olyanok a petefészkeim mint egy normális petefészek :roll: Ki érti ezt? Azt mondta, nagy szerepet játszhatott az hogy leadtam 10kilót.
Nincsen még orvosom mert mikor voltunk az első konzin, akkor Dr. Ujvári Elemér jött és vette fel az adatainkat. Most megyünk még csak másodszor. De szeretnék majd választani. Bár sztem mindegy kit "kapok" mindenki jó szakember :D

Kocsival megyünk majd. 110km kell utaznunk, de tudod a cél érdekében többet is mennénk.

Akkor két hét múlva pozitív tesztet láttunk majd :lol: :lol:
Donor miatt???

Köszönjük, Viktória dicséretét :wink:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Viky sajnálom nagyon!! Annyira azt éreztem pedig, hogy most sikerülni fog!! De fog, csak később!!!!!!!!!!!!!!! SZIVBŐL KIVÁNOM!!!!!!!!!!!!!!! Gratula az uj telefonhoz!:) Biztos nagyon kis szép:) Melóhellyel ugyanigy vagyok mint te, tele van a puttonyom már. Kész diliház. Na nem baj, majd elmegyünk babázni nemsokára:)

Rilla mi volt a vizsgálaton?? REMÉLEM együtt kezdünk novemberben!!!!!!

A kis VIktória gyönyörü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REmélem hamarosan tesókával ajándékozzátok meg őt!:)
babu69

Sziasztok!
Egy gyors bekukk.....
Babu, Rilla nagyon gratulálok a és drukkolok a novemberhez!!!!!
Csatolom a táblázatot.
Kép
Kép
Kép

Kép
akire79

akire: Ez már a 3. inszemem volt. :( Majd a harmadik sikerülni fog.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszemed :cry: :cry: Bárcsak hagyhatnád már ott a fenébe azt a munkahelyet és babát várnál inkább. :roll: Mit dolgozol egyébként?
A neten azt olvasgattam, hogy az inszemből ált a 4.-ik v. 5.-ik szokott sikerülni. Kövinek már sikerülnie kell!!

(Rodin)
rony77

Vicky, sajnálom :(
süni76

Helló Lányok !

Vicky !
Annyira sajnálom !!!......de majd a következő...úgyis tudod !!!

Nefke !
Sajnálom, hogy eddig nem jártál sikerrel !! Ilyenkor hogyan tovább ?

Rony !
Nagyon ügyes voltál, most pedig az a dolgod, hogy nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat !!
A donor dolgot meg próbáld kiűzni a gondolataidból, hisz az csak egy kis sejt, nincs semmi jelentősége !!

Zoe !
Mikor lesz az inszem ?

Edinka !
Üdv. közöttünk ! Szerintem bármelyik orvoshoz is fogsz kerülni, mindenképpen jó lesz, én itt csak jókat hallottam mindegyikőjükről !
Sok-sok sikert !

Babu és többiek !
Tegnap minden rendben volt az eredményeimmel, így el is kezdtem szedni a petefészek leállító gyógyszert 2,5 hétig, majd jön a deca, majd a stimu....és december első napjaiban lesz a beültetés !!!!
Remélem egy pozitív teszt lesz a karácsonyi ajándékom ! :D
rilla_

Sziasztok!
Rony77!
Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!
Rilla!
Az nem lenne semmi, ha a Karifa alatt egy pozitív teszt díszelegne! :D Hát kívánom Neked, hogy teljesüljön!!!

Kép
kira76

sziasztok

Haza értünk a vérvételről. Délben már itthon voltunk, lefeküdtem alukálni, és most ébredtem :oops:

Kép

Kép
edinka

Hülyeséget írtam, nem a 3. volt, hanem az lesz. Csak azért számoltam el, mert 3 stimum volt, de csak 2 inszem. Mellesleg nem vagyok elkeseredve, ma már meg is jött. Jövő héten szerdán megyek uh-ra, mert a doki azt mondta hogy nem kell hamar mennem. Szuri nélkül sajna nem indul be a ciklusom.

rony77: Egy bankban vagyok és biztonságtechnikával/ellenőrzéssel foglalkozom. Sajna elég jól keresek ahhoz, hogy ne hagyjam ott. A baba projektet is támogatják, csak nem mindenki tud róla és azok pörögnek és nekem is kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Rilla,

Huuu ez jó hir!! Hogy van ez a petefészekleállitó dolog??? Mijé kell leállitani?? Na akkor lehet h. nekem is igy lesz, és akkor nem is novemberben lesz a lombik?? Nekem a W. doki azt mondta, hogy
amikor megjön utána menjek a 2. napon, és elkezdjük a szurizást.

SZoritok, hogy a karifán a legszebb disz a pozitiv teszt legyen!!!!!!!
babu69

Sziasztok:)

Vicky, olyan jó, hogy nem vagy magad alatt. :)

Edinka, üdvözöllek a körünkben:)

Nefke, nagyon megrenditette, amit írtál. Ilyenkor hogyan tovább?

Rony,
a hasfeszülés és görcsölgetés nálam is volt az inszemek után. A W. doki azt mondta szedjek Magne B6-ot. Szerintem kicsit meg is nyugtatja a háborgó leleket, úgyhogy mindenképpen érdemes.:)

Velem a szitu a kövektező. A 4. inszem után úgy döntöttünk - mivel nem repedt meg a tüsző 4 ből 2*, hogy lombikkal megyünk tovább. Nekünk is novemberben lesz lombik, ha minden jól megy az utolsó héten.:) Most még kicsit magam alatt vagyok, de majd szépen összeszedem magam:) Vagyunk egy páran novemberi lombikosok:)

Nektek mi a tapasztalatotok a Forever Livinges termékekkel? MÁr második emberkétől hallom, hogy ezzel készül babára.

Holnap ne dolgozzatok sokat:)
puszi,
swanny
swanny

swanny: És az, hogy nem repednek meg, már adhat okot a lombikra? Mert nekem kettőből kétszer maradt cisztám, tehát nem mind repedt meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?