Sziasztok!
Hát akkor, miután "mindegy" nem lehet, én a maradás mellett voksolok. Én is olvastam más topikokat, és fontos döntéseket is hoztam meg az ottani tapasztalatok alapján. Eddig jó döntéseknek bizonyultak. Azért remélem, nem lesz a privát-pártiak között senki, aki elhagy minket, ha maradunk. Azt hiszem, mi így vagyunk egy CSAPAT.
Iwiw: na ez már más tészta. Kedves már levette magát, főként a munkája miatt. Volt ugyanis, hogy rendőrségi eljárás alá vont "alvilági gengszter-bácsi"-ügyfél bejelölte.

Egy ideig nekem se volt képem Őróla fent, és nem is Budakeszire voltam bejelentkezve. Akárhogy is, már régóta gondolkodom- más okokból is- hogy én is törlöm magam. Ugyan nincs fent kompromittáló infó, de speciel ne ez alapján kapjak állást, vagy épp ne kapjak. Ez ráadásul most különösen aktuális kérdés. És sajnos jelenleg fontosabb annál, mint hogy melyik ismerős milyen képeket nézegethet rólunk. Akinek nagyon hiányzom, megtalál emailen is ha akar, és kap híreket meg képeket.
Képzeljétek, Máté tegnap délután nem aludt ám, ezért sem tudtam jönni, ígéretemmel ellentétben. Illetve 6 előtt pár perccel fejét az ölembe hajtva elbóbiskolt, de f7-kor fel is keltettem, mert nem akartam, hogy aztán késő estig kaszinózzon. Végül f9-től reggel hn7-ig aludt.
Apropó alvás: igen, a víz lehet megszokás, a mi dokink is mondta. Szerencsére Máté max fél 6 körül kér inni, és utána alszik még. SENSE: nem tudom, mi lehet Boti bánata.

Nem lehet, hogy csak annyi, hogy villany lekapcs = Anya elmegy? Vannak nagyon jó gyerekkori alvás-"problémákkal" foglalkozó könyvecskék, érdemes belelapozni, hátha ad valami jó tippet.
Tegnap megkóstoltattam Mátéval a csipkebogyóteát, amit a Ti ötletetek alapján vettem Neki. Először vigyorogva belenyalt (inni nem volt hajlandó!), majd hidegen újra megpróbáltam, és kirázta a hideg.

Úgy döntöttem, nem próbálkozom én semmivel, ha nagyobb lesz, és Ő kéri, akkor majd megkínálom másból is. Addig marad a vizecske.
És felfedezte a "KOKÁT".

Tegnap sorra hurcolta ki a cuccokat és dobta nagy büszkén a szemetesbe. A cumisüveg-kupakot azért visszaguberáltam.

Mondtam is Apának, hogy ha valamit nem talál, menjen kukázni, mert ki tudja, tisztaság- és rendmániás Porontyunk mit dobott ki.
Panndi: gratulálok a vizsgádhoz! Hipp-hipp-hurrá!!!!!
Mesi: írok ma privit, de lehet, h csak este. Egyébként: naná!
Viranka: lépek gmailre!
Szóval