A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

mike, most nézem a képiteket, és nekünk is ilyen Igor zsiráfunk van, és rendkívül kedvenc, az nélkül nem utazhatunk :lol:

Kép
mona76

Ági
Ma nehezen veszem a lapot :lol: :oops: Szóval Beba 2+ vaníliás.

mikegirl

Mona
Igor nálunk csak a 2-es számú zsiráf. Az egyes az egy happy boxos :) Maradvány, egy expasitól. Vagy tíz éves :lol:

mikegirl

Csajok, de eltűnt mindenki......

Engem szörnyű lelkiismeretfurdalás gyötör. :( :( :( :cry: :cry: :cry: Fáradt vagyok, és kiabáltam Atival. Úgy sajnálom.

mikegirl

Sziasztok!

Velünk semmi különös nincs, azért jelentkezem ritkábban.

Mikegirl: ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Én is néha türelmetlen vagyok Fannival. Bár a napokban nem, mert hálát adok az Istennek, hogy Fannival semmi gond nincs. Képzeljétek a baártnőmnek egy hete ikrei születtek 36. hétre. Az egyik babával gond van, bélelzáródása volt, meg kellett műteni és a beleit most kivezették oldalra :( Majd két-három hónap múlva újabb műtét vár rá, és akkor rakják vissza neki. Annyira sajnálom a babát! Ráadásul a barátnőm még kórházban van a másik babával (János kórház). A másikkal minden rendben van, a héten valószinüleg jöhetnek haza. A beteg baba az I. sz. Gyerekklinikán van, és hetekig hónapokig nem jöhet haza, de sok minden függ még az elkövetkező napoktól... Barátnőm az se tudja hogy fogja megoldani, hogy az egyik baba otthon, másik kórházban, és ide-oda kell majd rohángalni. Még egy gyerek mellett is nehéz kimozdulni az első időkben, hát még így :(

H.bogesz: Talival hogy állunk? Kik jönnek?

Ja, és képzeljétek Fanni mostanában horkol. Nem nagyon, de mintha állandóan tele lenne az orra :roll: És napközben sosem csinálja, csak éjszaka. Szerintetek ez normális, vagy gond lehet az orrmandulájával??? :roll:

horvviki

Mike!

Nyugi, lesz ez még rosszabb is :) ...
Van valami ebben a kis gyerek, kis gond mondásban, úgyhogy biztosan fogsz még kiabálni sokszor a gyönyörűséges kisfiaddal.
1. a szülő is ember
2. azért született éppen hozzád a gyermeked, mert éppen rád van szüksége anyaként, bármilyen is vagy
3. inkább ordíts egy nagyot és legyél túl rajta, mert ha belül fortyogsz, az sokkal rosszabb... mindenkinek
4. Vekerdy is megmondta: a lényeg, hogy légy kongruens (önazonos), ha mérges vagy és a gyereknek nem mutatod, az ugyanúgy hazugság.

No, én ilyesmi "okos" dolgokat tudok írni tapasztalatból.

Tegnap reggel meghalt a férjem édesanyja. Nagyon közel állt hozzám is és még nem is fogtam fel, nem is fogom még sokáig....
Hogy lehet megmondani egy 3 és fél évesnek, hogy a mami nincs többé?

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Pfranciska: fogadd őszinte részvétem! Beteg volt, vagy hirtelen következett be? Amúgy pedig nehezet kérdezel, fogalmam sincs én hogy mondanám el egy 3 és fél évesnek. Talán hogy felköltözött az angyalkákhoz és onnan figyel minket és vigyáz ránk. Én még a mai napig nem hevertem ki apósom halálát. Épp egyik este hoztam szóba ezt a témát a férjemnek és nagyon sírtam, és mostanában olyan hülye gondolataim vannak. Néha olyan halálfélelmem van, félek hogy történik velem valami és akkor mit fog Ádám csinálni. Szóval egyik este ezen nagyon kibuktam, de most már túlvagyok rajta.

Amúgy Ádám nagyon rosszcsont. Már felmászik az ágyra egyedül, valamint feláll a kisszékre, zsámolyra, a lépcsőn fel és le már egyedül közlekedik (természetesen felügyelettel), csettinget a nyelvével és tud szívószállal inni. Nagyjából ennyi történt az utóbbi napokban.

Ádám egyáltalán nem iszik tápszert, egyszerűen nem fogadja el már 9 hónapos kora óta. Legközelebb megkérdezem a védőnőt a tehéntejjel kapcsolatban. Amúgy joghurtot vagy valamilyen tejterméket minden nap eszik. Tegnap pedig ivott a Márk Dove tejitalából, ekkor tanult meg szívószállal inni.

Kép
Kép
márkanyuka

Viki!
Nem lehet hogy allargiás valamire az ágyában vagy a közelében?
A volt férjem is ien panaszokkal küzködött mig észre nem vette hogyha nem tolpárnán alszik semmi baja.
Vendég

Mikegirl: el is felejtettem reagálni a hozzászólásodra a kiabálással kapcsolatban. Csatlakozom Pfranciskához, ne legyen lelkiismeret-furdallásod. Én is szoktam kiabálni Ádámmal - a nagyról pedig ne is beszéljünk -, néha nagyon kiborít. Teljesen más, mint amilyen a Márk volt ilyen picinek. Kis vadóc, a Márk pedig egy kis tündér volt. Néha mondom neki, hogy mutassa meg hogy szokott anya kiabálni és akkor ő is hangosan kiabál. Olyan édes ilyenkor, meg tudnám zabálni.

De azért egy kicsit meg is dicsérem, mert a délutáni alváskor egyedül alszik el. Beteszem az ágyába, odaadom neki a teáját, lehúzom a redőnyt és már ki is mentem a szobájából. Egy hangja sincs. Kb. 10 perc múlva bemegyek, alszik mint a bunda és akkor betakarom. Így szokott kb. 2-3 órát aludni.

Kép
Kép
márkanyuka

SZiasztok!

Pfranciska!Először is őszinte részvétem,nagyon sajnálom.Nálunk tavasszal volt egy sajnálatos haláleset,férjem mamája halt meg.Gábor nagyon szerette.Mindig el kellett menni a dédit megnézni,a dédi meg mindig gyártotta neki a gombócokat.Olyan gombócot már soha nem fog enni,mint amilyet a dédi tudott főzni :cry: .Ő rosszul lett,és egy hét kórházi ápolást után hunyt el.Előtte mi már lélekben készülgettünk rá(már amennyire ilyesmire fel lehet készülni),mert már betegeskedett.Szóval,mi is nagy dilemmában voltunk,hogy hogyan lehet elmondani egy alig 3éves gyereknek azt,hogy a dédi nincs többé...Aztán úgy alakult,hogy hála a kicsi fiam okosságának,nem kellett mondanunk semmit.A beszélgetésünkből leszűrte,hogy a dédi elment és nincs többé.Aztán 1-2 hónap múlva kivittük őt is a temetőbe,és vittünk közösen virágot a sírra.

Márkanyuka,Gáborom sem fogadta el 1 éves kora után a tápszert,így utána én már bolti tejet adtam neki.Semmi gond nem volt vele.Bár hozzáteszem,hogy egy idő elteltével azt sem itta meg...

Mikegirl,ne emésszen a lelkiismeret!Nem te voltál az első,és nem is az utolsó aki ezt teszi.Ha fáradt vagyok én is hamarabb kiborulok,és felmegy bennem a pumpa,és olyankor kiabálok én is.Aztán persze magamhoz ölelem a porondon lévő gyerekemet,és bocsit kérek tőle :)

Viki,szerintem nézesd meg dokival már csak a saját megnyugvásod érdekében is.Tesómék kiscsaja is horkolt,meg mondjuk ő már a száján vette a levegőt egyfolytában,és ki kellett venni az orrmanduláját.
Sajnálom a barátnőd babáját :(

Kép
Kép
huni

Viki
Horkolás - én is megkérdezném a dokit.

Franciska
Őszinte részvétem.

Köszönöm a vígasztalásokat. Persze, hogy utána ölelgetés, meg nagy bocsikérés :oops: :oops:

Csajok, 80-as hófehér inget keresek, Nem láttatok valahol?

mikegirl

Annyi szívszorongató dolog történik, és ezek tök kikészítenek. Viki barátnőjének a babája, a műszivet kapott kislány - amiről már most tudják, hogy pár hónapig működhet, és minél tovább működik, annál több szövődmény lép fel, a reklám az elgázolt babakocsival - ilyenkor mindig a zebrán elgázolt unoka-nagymama eset jut eszembe, bántalmazott kisbaba, kisgyerek, stb, stb, stb. :cry: :cry:

mikegirl

Mike!
Sajnos én is ien tipus vagyok mindig belegondolok hogy az én kicsajommal is történhetnek.... Oankor mindig ugy megszoritgatom szegényt hogy alig kap levegőt. Nagyon féltem meg belegondolok hogy majd pasizik és rajtakapom hogy cotton van az ágya alatt meg ienek...
Jajjj remélem elég jó példát tudok majd neki mutatni.

Én eddig kétszer kiabáltam rá szegényre eccer még kisebb volt meg mostanság. Most ki is röhögött...
NEm vette magára, de néha ugy kiborit.
Szerencsére jókislány és nagytöbbségben szotfogad vagyis hogy nem csinálja amiért harapok.
Én türelmes vagyok szerintem nagyon vele. Megétem ha sir.... fáj a a hasa bujik a foga és jön oda csimpizik. Megértem hogy tökjó lenne mindent felfedezni és nem szánt szádékkal katasztrófasulytotta terület a házunk :lol:

Na de gyerek csak. Különben ha nem pakolok utánna sokkal jobban megbecsüli ha összepakolok. És akkor békében csak eljátszik valamivel vagy rajtam szorakozik.
Pl igencsak mokás a seprű stb...
Neki is van egy kicsi és rendesen söpröget vele. Igaz inkább mégcsak a földön huzogatja meg nekicsapkodja de menni fog az :wink: :lol:
Vendég

Franciska, sajnálom! Részvétem.

Mikegirl, mint minden anyukánál, nálam is elszakad a cérna néha. Aztán kilábalunk a bajból... Van már ing?

Mamiblue, te merre jársz??? Régen jelentkeztél!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!
Franciska: Fogadd őszinte részvétem!
Hát lányok elég régen írtam,de kismanóval állandóan csavizunk,meg az udvaron teszünk-veszünk!
Kiabálás: Hát én elég sokszor ráordítottam már,amiért szégyenlem is magam,de néha olyan dolgokat csinál,hogy égnek áll a hajam! Igazi kis ördögfióka!Pl.: Már 2x magára rántotta a ruhaszárítót,meg hasonló finomságok!Na nem mondom mostanában kezd szót fogadni!Amúgy meg egy kis tündér nagyon gyorsan tanul és nagyon sok mindent mond már!most éppen bújik az egyik rágófoga és észre sem vettem eddig csak mikor ráharapott az ujjamra,de most kezd vele szenvedni.Két friss kép a lurkómról: Kép Fülemüle :) olyan mint az anyja Kép hajas baba

KépKép
dudu_84

Ja amit még elfelejtettem: Nálunk a cici még mindíg játszik! Éjjel nappal! Van még akinek szopizik? Én már nem bánnám azért ha már abbahagyná! Főleg amikor csak nyúzza!De nincs szívem elvenni tőle!

KépKép
dudu_84

Franciska!
részvétem!

dudu!
nálunk is megy még a szopizás, kb 3-4-szer naponta, éjjel már nem. van amikor ugy érzem már abbahagyhatná, van amikor meg örülök hogy még szopik, majd eldönti a drága meddig szeretné.

Szerencsére elmúltak a piros pöttyök is, most már egy sincs. Hirtelen múlt el, szerintem a mosópor lesz a ludas. Azért majd szerdán még kontroll.

mike!
szerintem sokunknál kiborul a bili néha, bár én olyan magamba dünnyögős fajta vagyok, de szerintem ez néha megesik, semmi gond.

Kép
nora80

Sziasztok, anyucik!

Mi a helyzet a talival? Leszünk elegen? Bogesz, tudod már, ki az, aki várható? Vagy lehet, hogy túl sokaknak nem jó az időpont, és mást kellene választani? :?:

Dudu,
mi is szopizunk még, általában reggel meg este, de mostanában gyakran előfordul, hogy valamikor napközben is felkunyizza magát. Annyira édes, mutogat a cicimre, közli, hogy "eh", és a pólómat húzkodja, ha hozzáfér. :lol: De szerintem ennek örülni kell, mert kárukra nem válik, sőt, és addig jó, amíg ők maguk szeretnének szopizni. :) Egyébként nagyon édes a leánykád, igazi kis bűbájos huncutkának látszik. :wink:

italoman

Csajok, ez itt a reklám helye! Gazdit keresünk két kiskutyánknak.

ez a kan Kép

ez a szuka Kép

Pénzt nem kérünk értük és 50 km-s körzetben házhoz viszem.

Szopi nálunk már rég nincs.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ja, a kiskutyák 7 hetesek és mindenfélét esznek, kivéve csontot.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Én is a taliról érdeklődnék... Lesz vagy elmarad? Nagy a csend...

horvviki

Sziasztok Csajszik!

Túltettem magam a múltkori kiabáláson.....

Ági
Egyszerűen nem lehet kapni normális inget. Ma pl a Kenguru Goldban néztük, de azért 6.000 .- az több, mint sok. Szóval röviden: ing még nincs. Pedig jövő hét múlva fotózás. És nagyon kellene.....
Édesek a kutyusok!!!!!!! Sajna nem lehet :(

Dudu
Hajasbabád olyan, de olyan szép!!!! :D
Cicizés már régóta nincs nálunk sem. Viszont Ati mondja, hogy "titi", és már emeli fel a pólóm, és kukucskál is alá :lol:

Tali
Részünkről még mindig ok.

Ja, a változatosság kedvéért megint beteg vagyok. Most hólyaghurutom van :? Fene egy kellemetlen dolog ez.
Atissal a napirendet nem találjuk valahogy most. Egy alvás kevés, kettő meg sok. A pöttyei még megvannak, hol így, hol úgy. Dokit egyelőre nem hívtam.
A héten anyósék jönnek csütörtökön ebédre, a szombati tali úgy látom a részetekről kérdéses. Jövő hét 15 hós oltás, , szombaton fotózás, aztán nov 3-án indul a bölcsi. Munka biztos jó lesz, már voltam bent, de már azt is látom, hogy nehéz lesz. Hiányozni fog az én kis Törpim. Pont mostanában kezd bújós lenni. Olyan jó, amikor rámfekszik, és hagyja, hogy a hátát meg a fejecskéjét simizzem.

mikegirl

Köszönöm lányok....
Holnap lesz a temetés...
A legrosszabb az, ha belegondolok, hogy a gyerkőcöknek csak egy mamájuk lesz és nem is fognak emlékezni anyósomra.

Szopi:
Enikő még elég rendesen igényli, éjjelente kb. 4-5ször ébred, ilyenkor szopin alszik vissza... mellettem. Máshogy nem is bírnám. Reggel és este is van cicizés és ha nyűgös napja van, akkor napközben is előfordul többször is. Szóval kb. olyan, mint egy újszülött, csak rosszabb...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok Lányok!

Pfraniska, nem lehet könyű, ősinte részvétem! Most kétfelé is kell figyelmesnek, türelmsnek lenned! Légy erős!

BABATALI: annyira kevesen jeleztetek vissza, hogy max 5-6-an leszünk :? Tényle ennyire nem jó senknek?? Komolyan, esetlg átegyük máskorra???? Mi legyen? Én gy is szívesen elmegyek, csak jobban örülnék ha többen lennénk. Várom válaszotokat!

Ordibálás: én azon csodálkozom aki mé eddig nem ordított a csemetéjével.... Be kell vallanom én sanos minden nap egyszer ráordítok, mert ha nem tenném akkor rá éne vernem! Komolyan, vannak napok, mikor annyira kikésít, h azt érze kiugrom az ablako, vagy őt vágom ki! Bocsi, de tényleg! Aztán perse elszégyenlem magam és megöleletem!

A gyerekes rémtörténetekről nekem is herótom van, én is rögtön belegondolok, h akár velük is történhetne és tiszta pánik lesz urrá rajtam! Néha eszembejut, h normális e ilyeneken gondolkodni, de ezek szerint nem vagyok egyedül.

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Mi más időpontban valószínűleg el tudnánk menni, de most nem azért írom, hogy az utolsó pillanatban tegyétek át.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Kérem, javasoljatok időpontokat!

Kép
h.bogesz

Csajok, én alkalmazkodom. Mi most is mentünk volna. Kár, hogy nem fog összejönni :(

horvviki

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket! Ő is húzza a pólóm és mondja hogy cici, cici!!! Babatali: én sem szeretném,ha miattam tennétek át az időpontot de novemberben meglesz a kiskocsim és akkor már én is szívesen elmennék!
cukik a kutyusok,de nekünk elég ez az egy zsebcirkáló itt a lakásba! Lányom imádja folyton mondja neki,hogy dede(gyere) meg üti a térdét és mondja neki hogy hoppá! :) olyan édi majd megeszem! Meg hintázni imád!És ha azt akarja hogy tegyem bele mondja hogy Hinta painta. hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek ebben az időszakban.Ma megkapta sz ismétlőt a prevenarból.jövő hónapban meg kötelezőt kap!aztán februárig békén lesz hagyva a szurkálással! amúgy egész jól viselte!Rosszabbra számítottam!De még mindíg nem érte el a 8 kg-ot! Egészen pontosan 7940gramm és 76 cm.a doki most kitalálta hogy kevés a súlya a magasságához képest,amit valami diagrammból nézett ki és ezért azt mondta adjak neki béres cseppet meg c vitamint hogy attól megjöjjön az étvágya! Tény és való,hogy nem egy nagy étvágyú gyerek,de azért nem csont sovány. vannak neki hurkái is.na mindegy! mostanában egyre többet gondolok arra,hogy jöhetne a kistesó!meg a férjemmel is sokat beszélünk róla,de ebben a világban nagyon meg kell gondolni!de olyan jó lenne egy kisfiú is! meg én mindíg is 2 gyereket szerettem volna!De azért tartok is tőle,mert nem lehet könnyű két picivel!Valaki tervezi a kistesót mostanában? Hátha megint egyszerre születnek!Képzeljétek,most született a szomszédba egy kisfiú és olyan picike!Én már annyira nem tudok visszaemlékezni,pedig az enyém még nála is kisebb volt!Ez olyan fura,pedig nem is volt olyan régen!
Na túl sok voltam mára! Puszi mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Sziasztok,
nekünk elvileg most is jó volna a tali, de ahogy elnézem, jó ötlet lenne egy kicsit későbbre halasztani, úgy látszik, akkor többen lennénk. Esetleg valamikor novemberben? Az már nincs is olyan messze. Valamelyik novemberi szombat? Nekünk jelen pillanatban mindegynek látszik, melyik. Írjátok meg, nektek mikor jó!

Dudu,
ha szeretnél kistesót, akkor szerintem hajrá! Ha folyton azon rágódnánk, hogy ebben a mai világban mi mindent kell meggondolni, akkor nem sok mindenbe vágnánk bele. :wink: Persze nyilván a gyerekvállaláshoz azért nem árt egy bizonyos életszínvonal, de asszem itt senki sem tartozik abba a kategóriába, akire azt mondjuk, hogy jaj istenem, szegény gyerek, hová születik.

italoman

Nekünk pl. a november 8 jó lenne. Utána kérdéses, mert megyek kórházba és november elején tudom csak meg az időpontot.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Bogesz
Akkor 25 lemondva?
Nekünk bármi jó, ha időben előre tervezünk, sajnos kivéve nov 8. De ha a többségnek ez jó, akkor semmi gond, fogjuk mi még látni egymást :-) Szóval nincs sértődés és semmi hasonló.

Tesó
Én is mindig kettőt szerettem volna, de mi a végleges döntéssel várunk még. Na, nem a gazdasági válság miatt, bár tény, hogy ilyenkor ezen is elgondolkodik az ember. De én Ildivel értek egyet. Rajtunk kívül álló okot mindig lehet találni arra, hogy most éppen miért ne.
Én most magam miatt várok. Azt hiszem nem vagyok elkésve :lol:

Ági
Kórház????

mikegirl

Sziasztok!

Nekünk is a november jó lenne, mert addigra meglenne az autóm.
Kistesó: én nagyon szeretném, rajta vagyunk a dolgon, bár Danira is 1 évet vártunk.

Pironkodom, de gyakran én is úgy vagyok mint Bogesz, mielőtt Dani született kötélből voltak az idegeim, szó szerint birka türelmem volt, hogy ez hova lett? :roll: .
Nálunk most a mosogatógép a favorit, naponta 50* be-ki kapcsolja, este mikor feküdtem le, az ágyba volt a sportcipőm :roll:, a fürdőszobába már nem mehet be, mert mindent dobál bele a wc-be, a gardrob is zárva van előtte, mert ott meg simán felmászik a létrára. A konyhaszekrény alja már totál üres, de neki igy is jó, legalább be tud mászni, és olyan erővel csapkodja az ajtaját, hogy majdnem rezeg az egész ház.
Azt sem szeretném ha egy játékkal órákig ülne egy sarokba, de úgy érzem ez meg a másik véglet.
De imádom. Már ő is sokmindent mond, mama, papa, aja, tica, hinta, nem, tel, haló, pá-pá, stb.Különben 13kg, és 7 foga van. Szerdán megyünk a kötelező szúrira :?

Kép
mona76

Lányok A BABATALI ELHALASZTVA!!!!!!

Beszéltem a kuckóval és a legközelebbi időpontjuk NOV.23. 13:00-16:00-ig Vasárnap!!! Előtte sajnos egyik héten sem jó. Kérdőjelesen lefoglaltam, de szeretném ha visszajeleznétek!
Ismét küldök erről egy köremailt!

Szép napot!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Hello!

Végre van egy kis időm írni....

Bogesz: majd küldj tali elött is 1 emailt, nehogy elfelejtsük:) Nekünk jó a 23-a.

Mona: majd 20 év múlva mikor bulizni jár és motoron száguldozik, majd azt kívánod, hogy bárcsak az lenne a legnagyobb bajodd, hogy szétrámol...:) Egyébként annyira édesek ebben a korban, és szerintem hagyni is kell nekik, különben hogy tanulnának. Persze azért vigyázni kell a veszélyes dolgokkal...

Dudu: Nálunk szerencsére most lesz 2 pici is a családban, így nem vágyom újabb pici sajátra.:) Az biztos, hogy ha Lili-t kérdeznéd, akkor akarna kistesót!:)

Ági: Kórház? :( De semmi komoly, ugye?

Mike: Én is napokig rosszkedvű tudok lenni, ha vmi szörnyűséget hallok a tv-ben! És mennyi minden van, amiről mégcsak nem is hallunk!!! :( És még rosszabb mikor rádöbbensz, hogy nem is tudsz rajtuk segíteni :(

mamiblue

Ja, dobok 1 képet is...Sebus már a legtöbb dolgot egyedül eszi...sőt néha engem is etet, csak ezt még nem sikerült lefényképezni! :lol:
Kép

mamiblue

Nekünk jó a nov. 23. vasárnap. Novemberben egyetlen egy időpont nem jó: nov. 29. (10 éves érettségi találkozóm lesz :) )

Már rég raktam fel képeket:
Kép Kép Kép Kép

horvviki

Viki: Titeket elleptek a játékok! :lol:

Én meg tettem fel videót!
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/z ... G1Lonx0X4N

mamiblue

Sziasztok Csajok!

Mamiblue
Régen voltál, mint a társaság zöme :)
Videó :lol: :lol: Úgy bírom a kis tapicsattogásokat :lol: Sebi nagyon édi. És már most "eteti" a csajokat :lol: :lol: És nagyon ügyes, hogy egyedül eszik!!

Viki
Időnként nálunk is vastagon van a játék a nappaliban :lol: Fanni helyes kiscsaj :)

Csajok, tudtok valami értelmes játékot javasolni Atinak? Nincs ötletem.... :shock:

mikegirl

Néhány kép még az én kis Atimról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Így olyan, mintha találkoztatok volna Atival :lol: :lol:

mikegirl

Mikegirl,
remélem, novemberben tényleg találkozunk Atival, annyira gyönyörű ez a kislegény! :) Értelmes játék? Azt hiszem, ezt mindannyiunknak nagy fejtörés újra meg újra kitalálni. :lol:

Mamiblue,
Sebi irtó cuki, ahogy elintézi a zokniját. :D Örülök, hogy nektek is jó a babatali időpontja. :)

Viki,
én is egyből azt néztem, micsoda játéktenger van nálatok. Játszik is mindegyikkel Fanni? :)

italoman

Még megterhelem én is az oldalt néhány képpel.

Mostanában kavicsmániában szenvedünk:

Kép

Kép

Nálunk ilyen az önálló evés: :lol:

Kép

Ez meg olyan, mintha telefonáltatok volna Zitával: :wink:

Kép

És végül ilyen az, amikor el kell terelni a figyelmét pelusozás közben: :shock: :D

Kép

italoman

Sziasztok!

Játékok: minden héten más a sláger. Most éppen a készségfejlesztő asztalkája, amire kb. 2 hónapig rá se nézett... Viszont mostanában nagyon sokat el tud játszani fa kirakókkal. Már nagyon ügyesen helyére teszi a különböző darabkákat. De ha nem sikerül neki, akkor írtó dühös tud lenni :) Egyre többet babázik, eteti, itatja, altatja, babakocsiban tologatja, utánoz engem :)
Azért a játékok többsége használt játék, szinte a 80%-át kaptuk. Nagyon sok anyukával dolgozok együtt, és a régi megunt játékokat behozzák nekem. Imádják Fannit és mindig mindenki hoz neki valamit. De már többször céloztam rá bent, hogy megtelt a lakás :)
Értelmes játék: hát én inkább lányos játékokat nézegetek... Esetleg bébi legó, fa építőkocka? A bébi legókat már nézegettem én is Fanninak, de horror árban vannak :roll:

horvviki

Hello!

De jó, hogy ilyen sok képet tettetek fel! :)

Játék: Sebinek az autó...szülinapjára kapott egy nagy betonkeverőt, annak szedi le hátulját és belerakosgat mindenfélét..aztán meg előguberássza! Szerintem az a jó játék, amivel többfélét lehet játszani. Buborékfújó, ami nekünk nagyon bejön még. A videón is éppen azt akarja levenni a a komódról!De szivesen eltologatja a lányok babakocsiját is, sőt a partfis is nagy kedvenc még...nem tudja megunni.:) Meg a labda...úgy tud focizni...:)

mamiblue

Ildi
Annyira édes kis csaj Zita is. Apával szétröhögtük magunkat a kreatív hobbys képen :lol: :lol: :lol:

Játék
Na igen, a legjobb játék, ami nem játék. :lol: És ami a legtöbb időre lefoglalja az az, ha atomjaira szedi szét a házat :lol:
Mindenféle műanyag flakonért oda van. Néhányat kimosok, és kifejezetten miatta tárolom :wink:

Jövő hét lesz az utolsó hetünk itthon. Lesz oltáls, bőrgyógyász, még a héten elugrom a motyóval a bölcsibe, hogy az első napján ne ezzel kelljen vacakolni.

mikegirl

Mike: Ez izgi! :) Kiváncsi leszek, hogy fog neki tetszeni! Mennyi idő a beszoktatás? Itt Tökölön a bölcsibe 2 hét!

mamiblue

Sziasztok!

Örülök, hogy végül át lett téve a találkozó, köszi, Bogesz! Nekem sajnos most már nem lehet tovább halogatni a visszérműtétemet, illetve lehetne, de az érsebész azt mondta, hogy ha kistesóval elkezd nőni a pocak, akkor gumiharisnya.... nos, ezt nincs kedvem nyáron (meg egyébként sem) végigcsinálni, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyek műtétre. Remélem, a talira már meglesz és el tudok menni. November elején tudom meg az időpontot.

Fanni, Ati, Sebi és Zitus kis bűbájosok :wink: Ildi, a kavics nálunk is hódít, tele van a nappali (van 1-2 cserépben a virágföld tetején...hiba volt).

Mi most a hosszú hétvégén Apukáméknál voltunk disznót vágni, így gyakorlatilag lóg a nyelvünk. Férjemmel mindketten jól elrontottuk a gyomrunkat, de furcsa módon nem a zsíros kajákra gyanakszunk, hanem egy erősen fűszeres vajra. :? Eszter élvezte a nagypapázást, mindenkit levesz a lábáról, egész nap szaladgált, nézelődött, este meg ágyba zuhant :)

Judit, örülök, hogy előkerültetek :wink: Betonkeverő haláli lehet

Mike, majd mesélj, milyen a beszoktatás. Biztosan nehéz lehet neked...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mamiblue
Elvileg két hét. Én bízom benne, hogy Ati jól fogadja majd.

Ági
Visszér - reméljük mielőbb túl leszel rajta :wink:
Azért annyira nem könnyű, annak ellenére, hogy az én döntésem volt. De nekem mennem "kell" dolgozni. Most magam miatt, kétéves korától pedig a pénz miatt amúgyis.
Ati csodás, nagyon szeretem, és majd megzabálom, amikor tesz-vesz körülöttem, vagy csinálunk együtt valamit, de úgy érzem, hogy mentálisan szükségem van a munkára is. Én úgy vagyok az aki, úgy vagyok kerek egész. 3-ig fogok dolgozni, aztán utána csak Atié leszek. Bár kevesebb időt fogunk együtt tölteni, de azt megpróbálom minél intenzívebben tenni majd.

mikegirl

Ági: Jól döntöttél, ez ma már rutinműtétnek számít.

Mike: Szerintem nem lesz gond, lesz elég időtök egymásra. Nekem mikor mind a 2 csaj elment oviba, és ha csak pár órát is, de dolgoztam délelöttönként, nagyon jól esett...teljesen kikapcsoltam, feltöltődtem!:) MEg ott van a hétvége is! :)

Itt az őszi szünet,ma megyünk csajokkal usziba!:)

mamiblue

Sziasztok!

Ági,mielőbbi felépülést a műtét után!Munkatársamnak is volt műtétje,és "pikk-pakk" helyre jött utána.Ami a fő,utána egyáltalán nem fájt neki semmije :) .

Munka:én ugyan nem megyek vissza dolgozni Zsófi 3 éves koráig,de mikor hugom vagy anyu ráér vigyázni rá,hát meg kell mondjam örömmel megyek be páromnak segíteni a boltba.Emberek között vagyok,és bevallom őszintén jól esik a "kikapcsolódás".Persze utána repülök hozzá haza,meg össze-vissza puszilgatom,de akkor is jól esik.

Ma amúgy totál kikészített...olyan nyafogós napja van,hogy kiborít.Ha felveszem az a baj,ha lerakom,akkor azért nyüszít.Bár lehet,hogy Gábor hiányzott neki,mert most 4 napig nem volt ovi,és állandóan egymással voltak elfoglalva.Majd megszokja megint,hogy délelőttönként nincs tesó...addig meg tépem a hajam :lol:

Tündéri minden gyerkőc egytől-egyig!!!!

Kép
Kép
huni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?