Kangu, nagyon édik a csajok

a képek alapján úgy tűnik, ők nagyon is élvezték a kirándulást
Sajna a front nálam is meghozta a hatását, tegnap este is nyomott volt a fejem, és ma is érzem, hogy nem az igazi... de legalább a cég egyik fele elment csapatépíteni, így alig maradtunk páran az épületben, úgyhogy ma meg holnap bár munkanap lesz, elég lightosnak ígérkezik

ha minden jól megy, haza is megyek korán
Kreiszi, szerintem az egy tök jó kocsi, Mist-nek olyan van (szép rózsaszín a kicsi lányhoz), nekünk ugyan a Chicco Trio Enjoy van, de az is nagyon hasonló a CAM Combi Family-hez, az volt a másik, amin erősen gondolkoztunk. Boltban kipróbálgattam, és nagyon könnyen kezelhető, pillanatok alatt össze lehet csukni, meg egy mozdulattal tudod rápattintani a mózest vagy az autósülést. Nekem nagyon tetszik. Persze ugye első baba, szóval nem bírok nagy tapasztalattal, de kolléganőm, aki két csajszit nevelget, azt mondta, hogy az ő kocsijuk nagyon hasonló volt, és ő szerette.
Yve, ismerősöméknél hasonló volt a helyzet: ott is még szopiztatott anyuka, és abból vették észre, hogy jön a baba, hogy elkezdett nőni a pocak
Andabella, örülök, hogy minden OK, várjuk a képet!
24.hét valóban

amindenit, kezdek bepánikolni, hogy még sehogy sem állok a dolgok beszerzésével... bezzeg Zsuéknál már rendeződik a babaszoba - nálunk még doboz doboz hátán, semmi bababútor

de legalább a fű elkezdett kinőni

ma reggel vettem észre, hogy már néhány milliméteres kis apróságok bújkálnak ki a földből a kertben, nagyon aranyosak

ez az egy dolog, ami miatt örülök az esőnek
Julcsi, nagyon boldog szülinapot!
Háfi, szerintem teljesen jó méretű a pocakod, az enyém is hasonló, talán kicsit nagyobbacska.