Írtam egy csomót, erre elszállt a gépem...
Szóval vera, nagyon sajnálom. De tök furcsa hogy az ember életében vannak ilyen időszakok, amikor minden összejön. Soha nem úgy van, hogy eloszlanak a dolgok... Remélem hamar túl leszel rajta!!! Sok erőt!
Amúgy az elfelejt dolgot nem úgy értettem. Hanem mivel nem hajlíthatja a könyökét, már most nem úgy használja a kezét mint eddig. Esténként le szoktuk szedni a merevítőket amikor mind a ketten ott vagyunk hogy tuti ne nyúljon hozzá a szájához és már most látszik hogy tök másképp csinál mindent. És az egy dolog hogy most nem használhatja úgy a karját az meg a másik hogy amikor végre lekerül a cucc, akkor meg olyan gyenge lesz a karja, hogy azért nem fogja tudni. Eleve nem volt nagy erőssége a fejemelés meg a kitolás mert gyengék voltak a karjai... Úgyhogy szerintem ez vagy másfél hónapnyi hátrányt fog neki jelenteni... Na mindegy. Próbálok nem parázni... Meg nézhetném arról az oldalról is a dolgot, hogy eddig meg háton utált lenni, most meg kezd rájönni, hogy lehet nézelődni...
Voltunk most este az árkádban, vettem a c&a-ban két nacit, az egyiket az 50%-os kuponnal, a másikat meg leakciózva, majd teszek képet. De nagyon cuki volt, mert az elején aludt, aztán mikor felébredt, akkor meg nézelődött tök cukin. És amikor leültünk enni, végig vigyorgott rám meg beszélgetett velem.

Majdnem elsírtam magam.

Nem nagyon szokott rám nézni és most egy csomót nézett.

Nagyon cuki volt. Ja, és a media markt-ban kapott egy piros lufit, na az is tetszett neki (bár amikor a srác meglátta hogy milyen kicsi majdnem nem adott, de én elvettem és mondtam neki hogy a pirosat szereti úgyhogy jó lesz.
Na most azt hiszem ennyi. Lassan fel kell keltenem mert már egy órája kellett volna ennie. Így az utolsó evés már 11 körül lesz...
Mindenkinek további szép estét!