A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek. Puszi

KépKép
benó

Menjünk, mert én viszont itt fogok megszáradni. :D Puszillak

KépKép
benó

Oksa...

Még annyit akartam,hogy ha lehetőség van rá,akkor a 12 hetesre vidd magaddal Gy.-t,mert egy életre szóló élmény amikor Ő is látja Őket és hallja a szivüket...
Nekem is a párom a 12 hetesen volt velem,meg a 4D-n.

Na mentem én is..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

A Gy. volt velem az előzőn is, meg én egyedül oda se találnék, én vidéki kislány vagyok. :oops: :lol: Fogtam a kezét, miközben néztük a babákat. Jön, persze. Tök jó. :D

KépKép
benó

Oké, akkor nem engedek a csábításnak, ki is kapcsolom a gépet.

KépKép
benó

Lányok, a nagymamám meghalt. :cry:
Gondoltuk, hogy hamarosan be fog következni, de anyut nagyon sajnálom, nem maradt senkije, őse....

Ezt el akartam nektek mondani. Majd jövök valamikor.

KépKép
benó

sziasztok
borzasztóan sokat irtatok, alig birtam vissza olvasni :evil: :lol: :roll: .
nem reagálok mindenre, mert már a felére nem emlékszem :oops: :oops: :oops: .

aranyossak vagytok, hogy hiányoltatok, de ne aggódjatok, ha megyek szülni flórának küldöm az sms-t :lol: :wink: .

edina: nagyon szép lett a vonalzód :lol: . kár, hogy mi még nem taliztunk :?

benó: holnap dobok fel neked 38.heti képeket. jó? :lol:
addig itt a 36. heti, mert ez is lemaradt.
Kép
Kép
FEJEMEN NEM RÖHÖGNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

irtad, hogy 4 oka lehet annak, hogy ikreket vársz.
abból 2-öt kizárhatsz.
1, hogy a családban már elöfordult /nálunk és Sanyiméknál is volt/
2, fogamzásgátló hatására /évekig szedtem/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma a drágámmal ünnepelünk.

7 és fél éve vagyunk együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Fűtésszerelők ma mégsem jönnek,viszont megérkezett ma a kenguru,igy azzal megyünk sétálni...

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

most valahogy semmi nem akar összejönni! :evil: :evil: :evil:

1, fodrásznöm szülési szabadságon
2, kozmetikusom se dolgozik, mert egy termet béreltek, és egyedül nem éri meg neki
3, Sanyim megcsinálta az új mosogatót, de nem lehet használni, mert ereszt a csap
4, megint dagad a bokám /mert ugye nem pihenek/
5, múlt hónapban 8,2-ban váltottam a fizimet, most a válság miatt 8,8
:evil:
6, drágám hozott 2 macskát, az egyik lelépett, a másik meg állandóan nyávog, hiányzik neki a tesó
7, anyuméknál a Broki nevü kutyám elpusztult

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ja és már megint állandóan éhes vagyok!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

cupp timi

bocsika 1kezezek,gergőt teáztatom a másikkal...

Kép

Kép[/
tancsu

cuki a pocid

én fodrászom is babát vár,már nem dolzik,kozmetikusom 30 km-re van... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

kutyidat sajnálom,cica meg majd előkerül...

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Őszinte részvétem nagymamád miatt... :cry:
Mennyi idős volt?

Kép

Kép[/
tancsu

juj benó, most olvastam, hogy közben irtál. részvétem.

szia tancsu, inaska hogy viselkedik?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

boc si timi
etettem és egyebek
mennem kell,majd áskor beszélünk

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, helló!

Végre!!!! Itthon vagyok,péntek van és szép az idő! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.17 14:07-kor.

Kép
flóra 11

Látom termeltetek.Visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Mamám öreg volt már, hetven fölött, de nem is ez volt a baj, kb. 30 éve, mióta a papám meghalt, azóta nem volt ez már neki élet, csak vegetált.... :cry: :cry: Ezt sajnálja igazából anyu is, hogy milyen élete volt szegénynek, semmi öröm, de tényleg. Semminek sem tudott utána már örülni, és most már megváltás volt neki a halál, de azért mégis. Értitek. Azóta még nem találkoztam anyuval, mióta megmondta, de szeretnék majd egy kicsit vele lenni, hogy érezze, mellette vagyok.

Timi, nagyon szép a pocakod, és örülök, hogy alapvetően jól vagy, a rengeteg negatív dolgot leszámítva. A kutyát nagyon sajnálom, a többi megoldható. :wink: Az állandó éhség tényleg nem jó, már én is tapasztalom. A kozmetikusról ne is beszéljetek, én amúgy se járok, de most totál dzsungel vagyok.

Hát, azt hiszem, amíg nem hívnak, nem megyek magamtól, már voltam kétszer (tiszta hülye vagyok), de nem voltak otthon anyuék még, és nem akartam hívni őket, ki tudja, hol vannak, mit csinálnak stb.

Akkor most eszem és szkennelek, ha sikerül.

KépKép
benó

Ja, és gratulálok a 7 és fél évhez, Timi! :D

KépKép
benó

Istenem, Benó! Olvasom a szomorú hírt. Nagyon sajnálom, őszinte részvétem.

Kép
flóra 11

Köszi, Flóra.

KépKép
benó

Timi a kutykódat nagyon sajnálom. Mennyi idős volt?

Kép
flóra 11

Jaj, Te szegény Benó. Azért most vigyázz magadra. Anyudék biztosan intézkednek, ezért nincsenek otthon.

Kép
flóra 11

Timi, nagyon aranyos a pocid, egyáltalán nem nagy. :wink:

Kép
flóra 11

Persze, azért nincsenek otthon. Engem ne sajnálj, anyu miatt viszont aggódom. De majd úgyis lemegyek, aztán beszélgetünk, meg hát apu is vele van.

KépKép
benó

Itt vagyok ám, Flóra, csak szkennelek.
Hogy bírtad a vadóc gyerekeket?

KépKép
benó

Megyek bankba, aztán megyünk a F.-val közösen bevásárolni. Este jövök.

Kép
flóra 11

Ma lehidaltam őket elég rendesen. Kaptak egy aprólékos munkát, mikor ezzel végeztek, akkor pedig felolvastam nekik. :D Eléggé csendben dolgoztak a felolvasás alatt meg tök csendben voltak. Tehát ma ki lehetett bírni.

Kép
flóra 11

Lemegyek anyuékhoz.

KépKép
benó

Benó, részvétem!

Tancsu, úgy irigyellek, egész nap babázhatsz!

Flóra, ma reggel mellfájással ébredtem,már most! A fenébe! :evil:
Ma kezdtem a dufastont.

Szilvi, már egy nap eltelt a mamánál! :wink:

Timi, örülök, hogy jól vagy! Minden nem sikerülhet! Sajnos!

Kép
muzsuzska

Végre szombat-vasárnap vagyunk szabadnaposak!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nagyon álmos vagyok és folyamatosan eszek! A hormonjaim!!!!!!!!!!!!!!!!

Aranyosan írtatok este, sőt még reggel is!!!!!!!!!

Beköszöntem és le is lépek, nem látok ki a fejemből!

Tancsu, itt egész nap szakad az eső!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szia, Zsuzsi! Jó, hogy hétvégén tudtok kicsit pihenni! :D Nekem megint görcsöl a gyomrom, bár nem olyan vészesen, mint szombaton (meg tegnap éjszaka is fájt).
Voltam anyuéknál, ott alszanak a gyerekek, nem tudom, ez jó lesz-e anyunak (ugyanis a gyerekek nem tudják, mi történt).

Én is gondolok rád, Szilzi! Remélem, hagy aludni az anyós! :twisted:

KépKép
benó

Jöttem lányok. Van valaki?

Kép
flóra 11

Ma délután elintéztem a bankot, aztán sétálgattunk az üzletekben, nézegettünk, a Tescoban is alaposan körbenéztünk, be is vásároltunk ezt azt, majd mivel jócskán elfáradtunk, beültünk egy kávéra kicsit megpihizni. :wink: Nagyon jó volt. :D

Kép
flóra 11

Majd mikor hazajöttünk, rögtön nekiestem a fürdőnek meg a vécének,kitakarítottam. Aztán felsöpörtem, elmosogattam, konyhát rendberaktam,elraktam a ruhákat. Most leültem,vacsiztam egy joghurtot most jön még egy szőlő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.17 20:09-kor.

Kép
flóra 11

Ügyi vagy, Flóra. :D Én is takarítottam ma kivételesen.
Nagyon-nagyon fáj a derekam és megint görcsöl a gyomrom. Úgyhogy nem leszek sokáig. :?
Néhány eredményem magas lett a vér/vizelet vizsgálaton (protein, anti-streptolizin, koleszterin, trigliceridek, neutrofil, limfocyta, ph). Tudsz ezekről valamit? Nem kell utánanézni, csak ha fejből tudsz valamit. Majd úgyis megyek hétfőn belgyógyászatra, kaptam beutalót a védőnőtől.

KépKép
benó

Na, jó, beveszem a vasat és a folsavat.

KépKép
benó

Jó, hogy kimozdultatok. :D

KépKép
benó

Itt vagyok, csak közben lezuhanyoztam. Ugye jó, hogy kicsit kimentünk! Nekem is jól esett,pedig fáradt voltam,mikor mentünk, de olyan régen voltunk valamerre!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.17 20:13-kor.

Kép
flóra 11

Így van, ezt már a múltkor én is mondtam neked. :D

KépKép
benó

Hát Benó,nem sokat tudok ezekről a magas értékeidről, de annyit kivettem belőle, hogy a dokid nem enged majd munkába,szépen maradsz otthon,és kúrálod magad. Mert ugye a magas koleszterin pl. a sok tojástól is van,amiből múltkoriban tényleg sokat ettél.

Kép
flóra 11

Igen, a koleszterinnél én is tojásra gyanakszom.
Viszont a többiről gőzöm nincs. Majd meglátjuk. Remélem, azért nem vészesek. Viszont tök ügyi vagyok, mert tavaly még magas volt a fehérje is meg a vas nagyon-nagyon alacsony, és azok most normálisak, nem akarom elkiabálni.

KépKép
benó

Csak az a lényeg, hogy a babáknak ne legyen bajuk, amúgy nem izgatnak az akármilyen értékek. :D

KépKép
benó

Zsuzsi, én holnap kezdem a dupla Clostit. A menzim Reggel még tök erős volt,most estére meg szinte elmúlt, vagyis elmúlt. De nekem ez mindig így szokott lenni. Mikor elmúlóban van, akkor éjjelre mindig eláll.

Kép
flóra 11

Kire számíthatunk még ma este? Edinára, Tancsura, ugye?

KépKép
benó

Benó, a protein az fehérje és az most is magas neked. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?