A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk hogy kell a spéci krumliléből levest?

Heni
KépKép
heni81

Na, vége a pünkösdi királyságnak, felkelt.... :shock:
Megyünk dolgunkra.

A hétvégén nem leszek, ne lepődjetek meg, hogy nem írok naponta kismillió értelmetlen üzenetet :roll:
De azért lehet, feljövök betárcsázósról.

Kép
vindolanda

Heni: semmi extra..csak azzal a lével főzöl amiben a krumpli főtt. apu: kolbidarabkákat pirit, aztán belehagyma, répa, krumpli főzőleve, levestészta, petrezselyem,fűszerek ..
én a kolbit kihagyva light-osabban csinálom..ez olyan 2:1 ebéd.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindolanda De mit akarnak a kukába lévő dolgokkal? :D :D :D
Megnézi és utánna vissza rakja, sőt össze is hajtogatja nem írom le mit.

Jaj csajok Valti baba megint lázas ezt nem hiszem el. Alig eszik szerintem nem tud normálisan nyelni. Holnap megint dokinéni. De jó. Annyira sajnálom, és képzeljétek el ez mellett tök türelmes a kispasim. Persze azért én is mindent megengedek. KIVÉtel a kukapakolást!!! :D

Kép
hajagosné szabó éva

kiskolbi: nekem még mindig nincs vizsgaeredményem, anikónak lett ötös :wink:

mesi: Zsófi is köztünk alszik jobb esetben hajnali háromtól, rosszabb esetben éjféltől. De nem fordíthatok neki hátat sem, mert akkor méltatlankodik. Én nem tudom, hogy lesz, ha itt lesz a tsó, és őt meg szoptatni kell éjszaka. Viccs lesz, azt hiszem nagyobb ágy kell :lol:
Vendég

Csajok a tápszert meddig lehet adni? Még mindenki adja, vagy már kiváltottátok tejjel?

Heni
KépKép
heni81

Hát, pakolgatják a kigubizott cuccokat, az biztos... Rugó azzal szórakozik, hogy a különböző polcok tartalmait összekeveri. A mi zoknijainkat áthordja a saját cuccai közé, egyes kis könyveket a polcról leemel és elrejti a fürdőszobában :lol:

Mi lassan pakolunk a bőröndökbe, este utazni fogunk.

Ahogy látom a gmailt, valaki megszerezte a jelszót. Szerintem célszerű lenne megváltoztatni, és valakinek a személyes címéről újra kiküldeni tagonként az ottani lista alapján az aktuálisat. Ha lehet, nem privát üzenetben, hanem saját e-mailről.

A jelszó-megszerző a helyesírása alapján nem feltörte, hanem valahogyan hozzájutott :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Helló, drága Lányok,
Gremese, nagyon jólesik, hogy hiányoltál, már réges-rég jönni akartam, de valahogy sose jött össze (vagy Ádó műsorozott és utána kidőltem, vagy csak simán kidőltem este). De majd most!!! :D (Olvasni olvastalak Titeket kb. 1-2 nap lemaradással, szóval nagyon együttéreztem a beteg babák, pardon, totyogók anyukáival, és örülök a gyógyulásoknak).
Próbálok Mindenkinek írni, remélem, belefér, amíg Ádót anyuék felügyelik most... ;-)

Képek: Bongyikám, Zitus, a kis husimusi, a cigizős Ákos vmi szuper (mint egy kis mini Humprey Bogart)
Kaqk: tündéri a kiscsajszid és milyen csiiiiiiiiinos mindig!
Ágica: Petrus gyönyörű, és mintha nem is egy egyévest látnék, olyan nagylányos! Mi is harisnyában nyomjuk itthon, mert a zoknikat Ádi lerángatja magáról...
Dettyk: Panka annyira tüneményes, főleg az utolsó kép, ahol a babaülésben ül...
Gremese: nekem a szambaszerkós kép a kedvencem Zsozsóról!
Anitja: Nolkának egyedülállóan szépséges angyalmosolya van.
Vindolanda: Rugó egyszerűn csodaszép kispasi. Punktum.
Kolbi: Máté tényleg rengeteget változott, imádnivaló legényke!

Maggie, Vindolanda, Bongyi: ez a bújósság nekem csak azért furcsa Ádótól, mert eddig nem volt jellemző rá, ő nem volt az a simiző, pusziszkodó baba, hát talán majd most, inkább harapdált, csípett... ;-)

Maggie, szívből gratulálok Bercó járásához!!!
Szerintem nincs súlygyarapodás, látnám, ha lenne, de majd a gasztró előtt viszem el méretni kevéssel, addig minek... viszont normálisan eszik. Szerintem a kaki a gond, mármint a sok kakilás, volt egy nap, amikor csak 2-szer tudott, hát másnap, nem túlzok, 8 adag volt... szerintem már a napi 4-5 is sok, de majd az orvos megmondja...

Ágica: mozgásfejlődésünk: hát, már épp azon agonizáltam, én, a türelmetlen anya, hogy jó, jó, mászunk, de hol a felállás, aztán ez is megérkezett, Ádi napok óta mindenhol feláll, de főleg videószerelés közben. 8)

Viranka: isteni az új babavonalzód, a csodájára járunk!
Lesz jövőre DM és mindjárt lehet jegyet venni? Nem mondod! Az idén kihagytam a koncerteket, mert nem akartam Ádi alvás előtti szopiját kihagyni (fejni már nem tudnék, mert nem megy, annyira nem telik fel a mellem), szóval Coldplay, James Blunt meg a Sziget fájó szívvel, de kiesett. No de a DM jövőre, az talán! ;-) Örömmel olvastam, Dettyk, hogy Banzai meg Mode, Te, rokon lélek, mi a barátnőmmel országos banzaiosok voltunk meg mode-osok, feketében jártunk évekig egy amúgy alti középiskolában (ahol mindenki PUF-ot, Bizottságot stb. hallgatott), úgyhogy szembeötlők voltunk... de én imádom, a mai napig is hallgatom ezeket, viszont Ákost szólóban 2 darab lemez erejéig bírtam, aztán elbúcsúztattam, mert az ő egója nekem már befogadhatatlan méretűvé duzzadt, a zenéje meg egyre rosszabb lett...

Heni: szuper a zöld falatok, nekem bármi zöld bárhol bármilyen mennyiségben bejön!

Juba: úgy hiányoztál nekünk! Nagyon sajnálom, hogy Bertus sokat betegeskedett, remélem, ez már múlt idő!

l. móni:
gondoltam beteg Gréticicusra sokat! És hát a zsiráfszerkó... elolvadok tőle...
Sense: boti a dédi botját elorozva szaladgál - hát csúcs az a kép! De a többi sem semmi! Éééééééééééédes kislegény... és a csodacsinos kismami! ;-)

Maggie, Vindolanda, Bongyi: ez a bújósság nekem csak azért furcsa Ádótól, mert eddig nem volt jellemző rá, ő nem volt az a simiző, pusziszkodó baba, hát talán majd most, inkább harapdált, csípett... ;-)

Maggie, szívből gratulálok Bercó járásához!!!
Szerintem nincs súlygyarapodás, látnám, ha lenne, de majd a gasztró előtt viszem el méretni kevéssel, addig minek... viszont normálisan eszik. Szerintem a kaki a gond, mármint a sok kakilás, volt egy nap, amikor csak 2-szer tudott, hát másnap, nem túlzok, 8 adag volt... szerintem már a napi 4-5 is sok, de majd az orvos megmondja...

Ágica: mozgásfejlődésünk: hát, már épp azon agonizáltam, én, a türelmetlen anya, hogy jó, jó, mászunk, de hol a felállás, aztán ez is megérkezett, Ádi napok óta mindenhol feláll, de főleg videószerelés közben. 8)

Viranka: isteni az új babavonalzód, a csodájára járunk!
Lesz jövőre DM és mindjárt lehet jegyet venni? Nem mondod! Az idén kihagytam a koncerteket, mert nem akartam Ádi alvás előtti szopiját kihagyni (fejni már nem tudnék, mert nem megy, annyira nem telik fel a mellem), szóval Coldplay, James Blunt meg a Sziget fájó szívvel, de kiesett. No de a DM jövőre, az talán! ;-) Örömmel olvastam, Dettyk, hogy Banzai meg Mode, Te, rokon lélek, mi a barátnőmmel országos banzaiosok voltunk meg mode-osok, feketében jártunk évekig egy amúgy alti középiskolában (ahol mindenki PUF-ot, Bizottságot stb. hallgatott), úgyhogy szembeötlők voltunk... de én imádom, a mai napig is hallgatom ezeket, viszont Ákost szólóban 2 darab lemez erejéig bírtam, aztán elbúcsúztattam, mert az ő egója nekem már befogadhatatlan méretűvé duzzadt, a zenéje meg egyre rosszabb lett...

Heni: szuper a zöld falatok, nekem bármi zöld bárhol bármilyen mennyiségben bejön!

Juba: úgy hiányoztál nekünk! Nagyon sajnálom, hogy Bertus sokat betegeskedett, remélem, ez már múlt idő!

l. móni: gondoltam beteg Gréticicusra sokat! És hát a zsiráfszerkó... elolvadok tőle...

Regi, tudom, kissé megkésve írom meg, de valami szépséges ez a kép Szeliről a vonalzódon! Szeli és az őzike.... gyönyörű!

Sense: szerintem csodás, hogy ismét kisfiad lesz. Majd a 3. és 4. baba lesz kislány ;-) (Én is szeretnék nagyon lánykát, hát majd addig próbálkozunk, csak az időből ki ne fussunk...)

Hú, ezt most elküldöm, mert félek, ha nem, gond lesz. És folytköv!

Kép
Kép
irina

Irina: én is nagyon szerettem a Banzai-t és a DM-ot. Jártam is Mode clubokba (lyuk, Pecsa stb.) Ákost én már régen nem bírom. Banzai-os korszakban is jobban szerettem Zsoltot és Gábort.

KépKép
anikoh

Hú jó sokat írtatok :D

Maggie!
Igaz nem nekem tetted fel a linkeket,de meg néztem őket én is.
És köszi-köszi nagyon jók.

Betegecskéknek sok-sok gyógy puszi.

Alvás!
Nálunk az változó attól függ,hogy reggel mikor ébred,
ha 7-körül akkor 2× ha 9 körül akkor csak 1×.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Lmóni: Benne vagyunk mi is a taliba csak majd szóljatok hol és mikor és persze hogy már ne legyen beteg Petrukám.Harisnya ügyben még nem jártam arra ne haragudj de szólj rám ha sürgős!!

Viranka: Jobbulást Bálónak sok sok puszi.Kedves volt amit írtál és tényleg igy volt :lol:

Mesi: Használjuk ezt a nasivin orrsprayt és szívás után befújom neki és 2 perc múlva már nem kap levegőt a trutyitól lehet hülye kérdés de utána szívjam újra? :roll:

Irina: Nagyon jó hogy jelentkeztél még jobb hír hogy Ádó felállt meglátod pikk pakk és úgy behoz mindent hogy mjad győzzetek rohanni utána. :lol:

Heni: Én még mindig adok neki tápot reggel és este de gondolkodom hogy lassan elkéne hagyni csak annyira türelmetlen reggel mikor kinyitja a szemét már rögtön sír a kajért.Igy nem tudom hogy várná meg míg kenek egy szelet kalácsot vagy kenyeret :roll:

Kiskolbi: Nagyon jó volt hallni felőletek és nagyon kis szépen fejlődi Máté.

Panndi: Remélem hamar meg lesz az eredményed!!Zsöfi meg nagyon ügyes a pohérból való ivással.Petra még csak most kezdeget csőrősből inni lehet későn de már azért alakul. :)

Anikoh: Gratulálok az eredményhez!!

Vindolanda: Jó utat és vigyázzatok egymásra! Járássegítő első osztályú :lol:

Kaqk: Emmácska kis rajzművész lesz :wink:

Maggie: Én még nem is gratuláltam Bercó járásához :oops: Gratulálok :lol:

Meryke: Hogy vagytok???

Mi még mindig úgyanúgy egyszerúen nem látok javulást :oops: :cry: Most már vasárnap lesz egy hete hogy küzdünk ezzel a fránya vírussal :roll: De elég a panaszáradatból.

Hajszárító: Petrának csecsemőkora óta használom mindig szárítottam a haját meg azt nagyon szerette mikor a testére ment a meleg :lol: De ma is megtűri bár már nagyon izeg motog de kibírja azt a pár percet :lol:

Mesi: Kipróbáltad már hogy nem itatod Zsozsót éjjel?

Kép

Kép
agica1126

Na akkor

mjad=majd

Zsöfi= Zsófi :D

fejlődi=fejlődik

pohérból= pohárból

egyszerúen=egyszerűen

motog=mozog

Látszik sötétben írogatok és próbáltam gyorsan is :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Ágica: Olyan drága vagy, hogy hiányolsz :D Petrusnak küldjük a sok gyógypuszit! Orvosváltás ? :roll:

Bocsánat, hogy nem jövök gyakrabban, de most még az olvasással is lemaradtam :( , de igyekszem a hétvégén pótolni :). Azért úgy ahogy követem az eseményeket. Ja és persze mindig megcsodálom az újabb képeket, egytől egyig gyönyörűek a gyerkőcök! Remélem arra is lesz időm, hogy én is rakjak fel párat. :)
Én is maradnék itt, és persze a taliban is benne lennénk :)

Mi jól vagyunk, a héten azt hittem, hogy Máté bárányhimlős lesz, de aztán kiderült, hogy csak meleg kiütés volt :oops: . Máté is megkapta az első pneumo ellenit, a jövő hónapban majd kapja a másodikat.

Keddenként zenebölcsibe járunk, péntekenként pedig a Játszóbölcsibe. Ott ebédelni még nem tudunk, mert addigra nagyon elfárad Máté, de hazavisszük és alvás után eszik.
Mindkettőt élvezzük, legközelebb majd viszek fényképezőt is és megmutizom :wink: .

Bongyi: Még neked akartam, hogy a Lenkei vitaminból Bencus egyet kap naponta, de amikor taknyos, akkor kettőt adok neki és plusz C-vitamint még. :wink:

No, most ennyire futotta, megyek gyorsan zuhizni, aztán irány az ágy, mert nagyon fáradt vagyok.
Jó éjt! :)

KépKépKépKép
meryke

Akkor folytköv.
bocs a duplázott részekért, remélem, ki viszont nem maradt semmi...

Remélem, a beteg babák teljesen jól vannak már, vagy már csak hébe-hóba van egy-két náthás nózi! A rádióban is mondta egy gy.orvos (asszem, a Gyarmathy A. volt), hogy az oviban remek vírusos torokgyulladásokat lehet összeszedni, hát már előre örülök...

Ágica: szomorúan olvasom, hogy Petrusnak kfülgyulladása lett. Ádinak már kétszer volt, mindkétszer Augmentint kellett adnunk neki 1 hétig, de más teendő nem volt. Ő mondjuk nem lázasodott be tőle, semmi extra tünet nem volt az éjjeli felsírásokon kívül. Petrusnak gyors gyógyulást kívánok!!!

AMIT A TALIT ILLETI: nekem a november első fele nekem olyan zsúfolt lesz, mint soha még... utána meg már karácsony közeleg, mindenki rohangál ajándékok stb. után. De igyexünk elmenni, viszont csak hétvége jön szóba...

Anikoh: üdv, ex-feketében járó! ;-)) Én is Menczel-fan voltam...

Gremese: csodás és megható látni Gergőbabát 4D-ben, köszi a képeket!!!

Granda: utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!

K. Timi: isteniek a nyaralós képek, örülök, hogy Ádi ilyen jól bírja az utazást, nyaralást, mindent, belevaló kiskrapek! (És hát a delfinek, nagyon irigykedem!)

Kolbi: én nagyon szorítok, hogy emberileg és szakmailag is klassz mhelyet találj! Nem leszel vécésnéni, ez szerintem tuti, bár én is minden munkakeresés előtt pont ugyanezt vizionáltam magamról...

Viranka: Bálint-fotók... imádom továbbra is (a kispasitokat és a fotóit is)!

Sense és mindenki a FÓRUMRÓL: Először is leszögezném, hogy megtisztelőek Kiskolbi sorai, de semmilyen módon nem nyom az én véleményem többet a latban, mint bármelyikőnké.;-)
Sense (köszi az aggódást, semmi gond velünk, csak az időhiány), nekem is eszembe jutott már az, ami Téged és többeket is zavar a fórumozásban, pl. engem az a része, hogy a wiwről könnyű idetalálni (mert a klubok közé került a babanetes topik is) és mondjuk nem akarnám, hogy a diákjaim vagy exszerelmek olvasgassák, hogy miként nevelek gyereket (Ti, a barátok, az más tészta). Én pl. ezért szedtem le innen az avataromat, hátha jobban elbújhatok, de hát valójában nem (és mikor milyen heppem van, sokáig meg volt avatarom itt, meg lehet, hogy lesz is). De ez ellen nyilván védekezhetek másként is (pl. kitörlöm a wiwklubokat, sőt: kitörlöm magam a wiwről, ezt már én is régóta fontolgatom, csak ott is annyi régi ismerőst találtam meg, ezt sajnálnám elveszteni...). Ha őszinte akarok lenni, nem tudok dönteni, nem szívesen mennék el innen, de sokszor eszembe jut, hogy olyanok is olvassák a soraimat, akik nem barátok, de valahonnan ismernek. Mivel a "mindegy" szavazás tényleg nem konstruktív, én most mégis a MARADÁS mellett döntenék (mert mindaz, amit eddig írtunk, úgyis itt marad). Nagyon jó, hogy van a gmail, nekem kicsit körülményes és időigényes, pl. valami blogszerű dolog jobb lenne az intimebb bejelentkezések elintézésére (ahová szintén mehetne kép, recept, minden, csak sokkal olvasmányosabb lenne). De ez csak 5let.

Timi, de jó, hogy jöttél, mindig öröm, ha írsz!!! Minden szépet és jót kívánok Nektek! Aztán majd képeket is hozz a csemetékről, amint tudsz, jó?

Puszi, szaladok fürödni és némi munka...
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Azért azt csak elfelejtettem írni, hogy múlt hét péntek óta Máté jár, én meg a nyomában egész nap :lol: :lol: :lol:

Meg még az jutott eszembe, Panndi te írtad, hogy meg vagy elégedve a mosó-szárítógépeddel. Megírnád a típusát? Úgy határoztunk Petivel, hogy Karácsonyra meglepjük magunkat eggyel. Amúgy te mindent mersz benne szárítani? Olyan sok rosszat is hallottam :roll:

No, tényleg jó éjt! :)

KépKépKépKép
meryke

Éva! Valtinak jobbulást!

Heni! Írtam pü-t!

Viranka! Köszi, de én nem igazán eszem kenyeret, így a kenyérsütő sem aktuális nálunk! :lol:
(Biztosan csak elcsúsztál néhány sorral...)
Robinak meg +++++++++++ bármi is legyen az! ;)

Zsófinak minek új ágy, ha anyájával alszik... :) Tényleg, Mesi! Hogy tervezed majd, ha megszületik a kis Gegi??? (ja, már válaszoltál is)
Úha! Ilyen drasztikus leszel az éjjeli ivással??? Bár nem tudom, hogy ezt hogyan lehetne fokozatosan csinálni... :roll: Utána kéne olvasni valahol...

Szeli is annyira édes, mikor éjjel felébred (ritkán), és nem tud visszaaludni, akkor odaveszem magam mellé, hát zabálnivaló, ahogy bújik, fészkelődik, és úgy a legjobb, ha ráteszem a kezemet a popójára! :) Ő még mindig hason alszik egyébként, néha oldalt.

Vindolanda! Ez a legolcsóbb járássegítő! :lol:

Jaj, Szelinek is vettünk kismotort, le is fotóztam! :)

Na, akkor megyek a gmail-re...
...hm szerverhiba... :roll:

Sense! Szerintem már félhet ennyi idős korban a sötéttől... de nem tudom, hogy az-e a baja. Tesztelgetni kell.

Nnna, ezt most elküldöm, és kiviszem a konyhába a nasimaradékokat... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Ki írt frissen a g-mail-re????? :shock:

Ágica! Igen, szívd ki neki, a Nasivin tök jól feloldja a trutyit!!!!! Írod, hogy egy hete tart nálatok ez a betegség. Mi 10 nap után másztunk ki... Kitartás!

Ma lesz az első éjjel, hogy megpróbálom nem itatni. Remélem összejön, és tényleg csak ez a számtalan ébredés okozója.

Irina! Jaj, de jó, hogy jelentkeztél!!!!! :D

No, látom Merykéék is zenebölcsiznek. Mi az a zenebölcsiiiiiii?????????

Kép
Kép
Kép
gremese

:lol: :lol: :lol: Emese! :lol: :lol:

Talán itt kielégítheted a kíváncsiságodat.
http://www.cilizenebolcsije.com/
dmaggie

Visszakuksiztam ;-): Meryke, gratulálok Máté járásához!!!

Zenebölcsiről jut eszembe, Ádinak vettem ma (karácsonyra kapja meg) kis hangszereket: csörgődobot, meg két vmit, aminek nem tudom a nevét, de remek hangokat adnak ki :-) Aztán persze ne panaszkodjam, ha tényleg óriási ricsaj lesz itthon... :lol:

Tényleg jó éjt!

Kép
Kép
irina

No, akkor az én olvasatomban, mert csak gyorsan kerestem egy linket. :lol:
Ez egyfajta zenei fejlesztő fogalalkozás, ahol a mamák és a babák együtt juthatnak zenei élményekhez. Ismert és új dalokat, mondókákat mondanak, énekelnek együtt, melyekhez legtöbbször v.milyen mozgás is kapcsolódik. Julcsi is nagyon figyel arra és többször is kéri, hogy az egyenletes lüktetést kövessük már most. Ez az én egyik vesszőparipám is.
Nagyon röviden ennyi, bölcsi meg azért, mert nagyon picikék is jöhetnek. Van egyébként zene-óvi is.
Csütörtökön pl. éppen szerepel a "Lóg a lába..." versike, dalocska v. minek nevezzem. Bercó nagyon ismeri, ez volt az egyik legkorábbi, amit megtanult. Szinte csak ő lógatta a lábát kérés nélkül is. :lol:

Azt még le akartam írni, hogy az éneklés, az ütemes mondókák, a ritmus nekem nagyon sokat segített a tanítványaimnál is. Az egyik gyerek ezekkel tanult meg beszélni. 1999-ben, amikor el kezdtem vele (is) fogalalkozni, alig beszélt, szinte nem is lehetett érteni azt a keveset sem. Nagyon aranyos volt, mert az első megnyilvánulásai egyike a ma-ma volt, ami ugye a nevem első szótagjából alakult ki, ill. az asszisztensem, aki Karolina. Gondolhatjátok, ő lett ka-ka. Jókat röhögtünk rajta. Volt olyan, hogy úgy hívott fel: Mama, itt Kaka. :lol: :lol:
Már megint elkalandoztam. Tehát, szerintem nagyon hasznos még a beszéd indításában is.
Még annyit, hogy egy elv van, szabadon mozoghasson, játszhasson a gyerek, az a legfontosabb, hogy jól érezze magát.

Jaj, lehet, hogy eléggé zagyva vagyok, de már eléggé fáradt vagyok. Már megint sokat nyöszörög Bercó. Olyan keserves sírásokat vágott le ma is, hogy a macskák menekültek a környékről.

Bocsika, de most már nem reagálnék többre.
dmaggie

No utánanéztem ennek a zenebölcsinek. 8)

Meryke! Éljen, éljen, újabb járó babánk van! :D

Sense! Szerintem is félhet a sötétben. TEgyél be valami éjjeli fényt, vagy égessétek kint a lámpát, aminek beszűrődik a fénye.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Mi a tápszert 10 hós korban leváltottuk tejpépre, Szelike akaratára, de úgy tudom, minimum másfél éves korig „kell” adni. Csak egy védőnőket idéztem... Az enyém szerint a tejpép is jó, és addig adjam, míg jól nem tud lakni rendes reggelivel (szalámis kenyér, kakaó).

Pakolás: Szeli ma igen intenzív volt... Hát nem győztem utána pakolni. De a legfájdalmasabb, mikor mosogatás közben rányitja az alsó szekrényajtót a lábamra... :shock: :?
Egyébként elpakolok valamit, a másik szobában kipakol valami mást, néha inkább feladom, és este pakolok, mikor letettem. De ma is az összes zoknim és bugyim egy kupacban a szőnyegen... :roll: :lol: Nem is sorolom tovább...
Nálunk a spájz elzárva (ruhaszárítóval), a kuka is ott van, így az nincs veszélyben.

Irina! Gratulálok a felálláshoz!!!
Aranyos vagy, de a vonalzómon nem Szelike van, ez a fotó adott, de akkor ezek szerint sikerült jól kiválasztanom, amelyik a legjobban hasonlít! ;)

Maggie! Ja, igen, ezer köszönet a linkekért, majd megsasolom, talán holnap sikerül! Puszi érte! :)

Ágica! Szerintem előtte nem is kéne kiszívni az orrát, csak ha a spray feloldotta!

Meryke! Oda is egy gratula a járáshoz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dmaggie! Köszi szépen a zenebölcsis infót. Bele akarok húzni ebbe a pár hónapba - amíg még tudok -, hogy Zsozsit hasznos dologgal foglaljam le. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Zsozsi 9,5 hós kora óta nem szopizik, és nem is kap tápszert. Tejpépet talán 1-2 hétig elfogadta, és slussz.

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Bocs, de akkorákat nevettem!!! :lol: :lol: :lol:

Jaj, én meg még mindig nem néztem utána, hogy milyen foglalkozások vannak itt nálunk... :oops: bár gondolom nem nagy a választék... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Még csak vissza.
Nincs mit, többet is írhattam volna, csak most nem vagyok olyan állapotban, hogy jobban összeszedjem magam. :oops:

Tényleg fantasztikus maga a hely is és hát Julcsi... Nagyon tetszik.

Lehet, hogy megoldhatunk még egy rejtélyt. Én megadtam H.Évának gmail-elérhetőséget. :lol: Szerintem ő próbálta ki. :lol:

Jó éjt, holnap majd jövök.
dmaggie

Regi! Akkor elértem a célom. :wink: :lol: Olyan történeteim vannak, ha mesélek, majdnem bepisil a hallgatóság. Imádom a gyerekeimet. Csak sajnos, mire én visszamegyek már nem lesznek iskolások. Azért időnként meg-megnézem őket, hááát várnak és hívnak nagyon.
dmaggie

De most tényleg ki a p...a jutott be a gmail-re!??? Most biztos jókat röhög a markába, hogy ezen agyalunk... :evil:
Kör pü-ben egy jelszócsere??? LMóni? Kezded?
(Bár ha moderátor akkor cseszhetjük, mi?)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Nyugi, szerintem Hajagosné Éva az.
dmaggie

Bakker! Most újra elolvastam, szerintem is Éva volt, csak nem írta alá... :lol: :lol: :lol: Mi meg itt beparáztunk rendesen! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Részemről OK! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Éva! Egy infó még: ide úgy szoktuk, hogy saját e-mail címről írunk, ha van ilyened! ;)

Még mindig röhögök magamon... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Szerintem lemaradt a fotó... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Megyek inkább aludni... :oops:
Jó éjt! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok én voltam csak elfelejtettem aláírni azóta meg nem tudtam jönni. Bocs. Mármint a gmail. Beteg a kicsim.

Kép
hajagosné szabó éva

Jó reggelt!

Merre vagytok???

Én feltettem az ebédet: húsleves, csirkepörkölt, nokedli.
Szelikém alszik, jó lenne a nokedlit is kiszaggatni, mert az elég problémás, ha a lábam alatt van. Apa meg dolgozik... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mamikák!
Csak gyorsban vagyok!
2 dolog:

Én maradnék itt ha lehet, a gmail pedig sztem jó személyes dolgok kitálalására, bár a problémánkat egyébként az sem oldja meg :wink:

Nolka elindult tegnapelőtt :D Nagyon kis óvatos, de totyizik :D
Kép

Puszi Csajok! Vigyázzatok Magatokra és a Babácskákra!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert Apa nálunk is dolgozik, Mátét most tettem le aludni, megyek főzni (borsóleves, lasagne, almás-fahéjas muffin), mert Anyum és a kisebbik öcsim meg a menyasszonya jönnek ebédre.

Még mindig csak felületesen olvastam, de köszönjük a gratulációkat. És óriási gratula a felálló Ádónak és a totyogó Nolkának! :D

Hoztam pár képet a múlt hétvégéről, ezért is vagyok mindig lemaradva, mert állandóan csavargunk :wink:

Kép Ebéd a Gellért-hegyen 8)
Kép Útban az Egri várhoz (Pilisborosjenőn)
Kép Teve szikla
Kép A várban
Kép Huncutkáim :)
Szép hétvégét mindenkinek! :D

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok

Meryke,anitja: Nagy gratula a fiúk elindulásához.

Mesi: Kíváncsi vagyok hogy milyen volt az éjszakátok? :roll:

Irina: Mi érdekes mert nem kaptunk antibiotukumot lehet akkor nem is olyan nagy mértékű a gyulladás? :roll:

Meryke: Annyira jók a képek!!Látszik hogy nagyon jól éreztétek magatokat.

Hné Éva: Valtinak jobbulást!!!

na ezt gyorsan elküldöm

Kép

Kép
agica1126

Ezt mindig elfelejtem:

Mi is voltunk zenebölcsiben Petrának nagyon tetszett és mi pont annál a hölgynél akit Maggie belinkelt :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica! áááá...... Nem sikerült. Az első ébredésnél másodszorra elfogadta a cumit, vissza is aludt, gondoltam akkor így jó lesz. De a többi ébredésnél mömmögött, meg nyújtotta a kezét, és akkor adtam inni. Nem is tudom, hányszor...
Szerintem ez már berögzült nála, így kemény lesz leszoktatnom.
De szerintem egy párologtató is sokat segíthet...

Anitja! Gratulálok a kis totyogó Vasgyúrónak! :D

Meryke! Jaj, de szép helyen voltatok. Én is mennék, de tartok tőle, hogy nekem valami emelődaru kellene, meg a végén egy oxigénsátor... :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Reggel vettem észre, hogy már 11 fognál járunk. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi:
11 fog? wow.
Emmának ma reggelre tört űt a 7. !!!!!!!!

Mesi: Zsófi miket eszik...reggeli.-....stb. Ha nem kap tápszert, tejpépet akkor mit kap reggel este?

Emma még reggel és este is benyom 1-1 üveg tápszert.

10 óraizik, ebédel, uzsizik ezeken kívül

este nem tudom mivel kiváltani..csak azzal ha ebédre, uzsira többet eszik...de így is megiszik 200ml tápszert. az még kell neki..ha nem kapna balhézna..viszont ilyenkor már fáradt és a tejcsi megnyugtatja utánna 1-2 perc és el is alszik.
Reggel is arra ébred h éhes..olyat korog a pocija...akkor is megiszik vagy 240-270 ml tápszert....szóval nem tudom..lehet nállunk marad amíg igényli..úgyis jeleznek ha már nem kel nekik....szerintem előbb a reggelit fogjuk elhagyni...kiváltani

na megyek játszani

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó, csak gyorsan, mert Apa dógzik, Máté alszik, émmeg PhD-értekezést írok (még jó, h lehetett mára ebédet rendelni!):

Tápszerről: Máté kb 2 hete köszöni, nem kéri a tápszert. Szerintem jelzik, mikor lesz belőle elég Nekik, legalábbis eddig nekünk mindennel így volt. Az én tervem amúgy az volt, hogy másfél éves koráig marad az esti tápi, csakhát Ő közbeszólt. Most reggel-este tejpép, és ezzel együtt a vacsi átkerült a pancsi elé. A reggelit lecserélném valamire, de olyankor mindig éhes, és félek, szendó nem lenne elég. A tejet meg egyelőre nem komálja, hogy azt adnék utána (mármint a kenyér-valamivel után). Szóval szerintem addig kapjon a Gyerkőc tápszert, ameddig igényli.

Nolka, gratula a tityitotyihoz!!!! 8)
Petra, Neked pedig jobbulást! (Megjegyzem, ilyenkor tüdőgyuszi-gyanúnál azért már indokolt lenne az antibio, nem? :shock: :? )
Mesi: nem baj, ma éjjel újra megpróbálod. Viszont abban teljesen egyetértek, hogy lehet, hogy csak kiszárad a szája, de nem szomjas. Tegyél egy edényben vizet vagy kamillateát a radiátorra, míg nincs párásító, az is tökéletes! :wink:
Panndi, Anikoh. ja, bocsííííí! Tényleg!!!! :oops: :oops: :oops: Zokniagyú Kolbika! :oops: Mindegy, Panndi, Neked megelőlegeztem! :wink: :lol:

Na, lépés!!!! Kihasználom, míg van időm dolgozni.

Közben meg megy ez a Nemzeti Csúcs, vagy mi a manó. Hát, eddig csak üres szavak, meg hangzatos okoskodások... :? de nem akarok politizálni. Pofi be. :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

köszi kiskolbi én is így gonolom. majd szól hogy elég már!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Én is beléptem de csak olvasgattam. Mit kell aláírni? Nem írtam semmit!Azt is látjátok ha valaki belép?

Anitja: gratula Nolka első lépéseihez!

Hné Éva: Valternek jobbulást!

Nikinek még csak 2 foga van. Szopi szempontból viszont jó mert nem harap.

KépKép
anikoh

Sziasztok!
Elnézést, hogy csak így rátok török!
Régóta olvaslak benneteket, és nagyon sajnálnám ha elmennétek a babanetről. :( [/img]

Kép
zebibaba

Nolkának is nagy gratula! :)

Heni! Még belefért az időmbe, és sütöttem túrós palacsintát is! :)

Anikoh! Írt a közös e-mail címünkre Éva, és azt hittük, valami idegen tört be, mert nem írta alá a levelet, ezért nem tudtuk ki az... :roll: :lol:
Neked van gmail hozzáférésed már?

Kép

Kép
regcsiken14

Regcsiken: igen, tegnap óta van. Még ismerkedek vele.

KépKép
anikoh

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy így betolakodok közétek. Biztos nem emlékeztek rám még régebben írtam nektek párszor, de keveset ahhoz, hogy tudjátok ki vagyok. Szóval a lényeg, hogy ha nem bánnátok, szívesen csatlakoznék újból hozzátok.

Kép
aniko15

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?