A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Eyi: ment pü.

ancsika82

Bari! Én is pedikür,manikürt akarok tanul. Nehéz? Kérdezd már meg. Meg hogy mennyi mostanság 100?

Melike!Milán is ezt művelte,csak ő szemébe bele.Alatta van a karcolás.Na levágtam ma a kömét.Ugy hogy nézte,és űlt rendesen.,Kiss ügyes. :lol: :lol:

j.kriszta ha az a tejpép ilyen sűrű ahogy irod,akkor mért nem kanállal adod neki?
Én ebédre főzeléket adnék a helyedbe,nem gyümit.
Ez csak az én véleményem.

Piri! Művészi fotok???????????????? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsika! Nagyon jok a fotok.szép Marci nagyon. :D

Mia! Sinlacot bari nőm ajánlotta már nekem is. Épp tegnap akart adni h.probáljam ki. kb.1300ft és ebbe szoktak bele turmixolni gyümit.Én a roossmanos gyümist adom meg a banánost. Mint Dávidboy is szereti. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milán is imádja,ja és glutén mentes.Én kiprobálnám a helyedbe,párom is allergiás mindenre.
Ja a sinlac tejpép.

Valaki vett már humana Fitt banános tápszert?????? Azt mondják nagyon fini,még a felnőtteknek is izlik. Vettem 895ft volt.
Kiváncsi vagyok issza-e.
Nekem kecskeméti husos bébiételek vannak ithon azok 5 hósak,pulyka,csirke,máj, Nagyon jok. Tudjátok rég raktam fel rola fotot mikor vettem a sokat.
De azt mondta a védőnő 2 hét és adhatom neki.

Te Bari! ezért nem volt hát étvágya Dávidboynak,a szájpenész miatt. Azt mondják olyankor nem akarnak enni.
van már étvágya? eszik?? szájpenész??

Kata&Milán

oszman777

Ja bari!!! azt hiszem www.noivonal.hu van karácsonyi vonalzo,ami mutatja az időt,hány nap mulva lesz. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Hékás: itt vagyok, köszi :wink: Mindjárt küldök pü-t :wink:
És Kristóf is itt van :P

Bátyám sapijában nyomom, mint a nagyok...... :P
Kép
bluebox

olyan szépek a kölkök...de tényleg :wink:

kata:már régebben nincs étvágya mint mióta szájpenésze van :?
de most van mire fogni...

tanfolyam 200 ezer..mindkét barinőmnek..pedig az egyik pestre a másik gödöllőre jár..aki gödöllőre jár annak fogok menni modellnek
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:08-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:08-kor.
pironya

köszi Piri :wink:
bluebox

piri egyre jobban imizlek :lol: :lol: :lol: :lol: titeket

figyu egy pedikűrös modelljének nem kell szépnek lenni ..az a jó ha van bőrkeményedése a lábán meg tyúkszeme.és jó ronda benőtt a körme :lol: :lol: :lol: na ezeknek a paramétereknek könnyű megfelelni...
és ha gödöllőn járok tuti,hogy talizunk,ha más nem 10 percre ,de mindenképp!!ezt vedd fenyegetésnek :twisted:
Vendég

Bari: gonosz leszek, de nekem nagyon tetszik Dávidboynak a lila szája :P :P :P És ha kötsz a nyakába valami nyálkendőt, nem festi össze kevésbbé magát és az ágyat???? Ez csak tipp :roll:
bluebox

ok márti akkor küldök nektek a szerből.. :lol: :lol:
penész nélkül is "rúzsozhattok" :lol:
Vendég

ancsika visszajelöltelek..sajnos a képeket nem engedi megnyitni..most :?
Vendég

Oszman, bocsi, de a Sinlac nem tejpép. Rizs és szentjánoskenyérmag-alapú pép, tehéntejfehérje-, szójafehérje-allergia megelőzésére és kezelésére.

Kép

Kép
[/url]
stella40

BOCSIKA ELIRÁS VOLT. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Nem gond :)
Ancsika Marci gyönyörű fiú :) Ne aggódj a kaja miatt, Boninak is volt ilyen korszaka, én azért írtam mennyit eszik, mert örülök neki, kb 1 hete eszik normálisan :)
Márti, Kristóf, nagyon nagyfiús és ezt megfelelő komolysággal viseli :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:18-kor.
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:09-kor.
pironya

[quote="oszman777"]B írta:oszman777.szilvi! Hogy te milyen szép vagy. :lol: :lol:

CSAK VOLTAM 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

de azért köszi :wink: :wink: :wink:

Babák nagyon helyesek!!!!! Sztem sem látszik Marci betegnek!!! Hál' istennek!!!!

Én most úgy bevacsiztam, hogy rendesen majdnem rosszul vagyok, az a baj, hogy már nagyon éhes voltam, és fáj a gyomrom.
bszilvi25

Jó reggelt!

Pironya!
Hogy sikerült a fotózás?Mesélj!és ugye majd mutizol képeket!?

Brigi!
Marci úgy rázza azt a csörgőt,mintha rumbatököt rázna...Nayon jóóóóóóó!!! :wink:

Bari!
Hogy áll Dávid szájpenésze?Minden okés?

Márti!
naon jó fej Kristóf a sapiba ! :wink:

Ancsika!
Marcell a hasalós képen gyönyörű!Azok a szemek és a meggypiros,formás kisszáj!SZÉP! :wink:

Bocs,csak erre az oldalra tudok válaszolni....csajos hétvégénk van,csak a lányoké és az enyém a hétvége és csak azt csináljuk amihez kedvünk van...

Rólunk:Zoé 2 nap és 5 hónapos lesz....HIHETETLEN!Annyira frissen él még a születésének napja,minden részletével együtt az emlékeimben,mintha "tegnap" lett volna... :shock:
Nagyon minimális az alvásigénye napközben és folyamatosan a látóterében kell lennem,hogy ne elégedetlenkedjen...Mérekezni nem voltunk,de közelítünk a 8 kilóhoz szerintem,bár napi 3-4 szer eszik csak...(amúgy megjegyeztétek,hogy brutál a 7 kiló körüli súly 3 hósan....azért sikerült behoznia általában mindenkinek...)
Próbálkozik a mászás technikájával,csak szerintem soha nem fog összejönni....a lábát magaaláhúzza térdelésbe és próbálná tolni magát,de nem emeli meg kellőképpen a felsőtestét...ha sikerül,hintázik kettőt,majd "szétcsúszik"...forogni hasról hátra,továbbra is pelus nélkül...oldalra viszont mindig,mindenhogy...
és 1-2 fotó:
Kép
Kép
Kép
Vendég

csiri:3-4x ..szerintem dávidnak is ennyi az igénye...csak a védőnő erőszakoskodik az 5-el...de érzem,hogy nem kíván annyit és ki sem ürül a gyomra rendesen..
tököm tele van!!!szerintem ha te etetnéd dávidot akkor lehet,hogy még jóétvágyúnak is neveznéd

szájpenész..szerintem már nincs de igazából ez csak tipp mert a lilától az ég világon semmit nem látok :roll:

képek q jók..annyira édes kitti nyakában kicsi zoécsomagocska..és ez a cumikázás...édibédi

a szeme atiéd :wink:
Vendég

[quote] írta:des kitti nyakában

Jó lesz az Szininek is.... 8) :wink: (Ö nem Kitti)
Vendég

De Ök is olyan hamar megnőttek!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
Nem akarom!!!!!!
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:49-kor.
Vendég

Kriszta!
Cintiának ma még suli van,megyünk elé és onnan indulunk csavarogni!!!!Főznöm sem kell,egész hétvégén....de biztos ami biztos,egy pörköltnekvalót előkészítettem már... :wink: 8)
Vendég

Jó reggelt!

Édesek a gyerkőcök és milyen nagyok!
Hékás jó a videó nagyon!Nem szokta Marci fejbe vágni magát?

Mátét tegnap megkóstoltattam a sütőtökkel,de csak másodjára jött be neki.Akkor viszont egy fél üveggel megevett.

Kéne mennem kaját csinálni.

Kép
melike

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:51-kor.
Vendég

Jó reggelt :wink:

Csiri: nagyon jók a képek :P :P :P Nekem a legjobban, az tetszik, amelyiken Te és Zoé van, de a többi is nagyon szép, aranyos :P Ugyanez jutott az eszembe, hogy mindjárt 5 hónapos Kristóf is és tényleg én is úgy érzem,hogy tegnap jöttünk haza a korházból :cry: Basszus, megint elröpűlt az idő :wink: Jó csajozós napot Nektek :wink:

Kriszta: szóval akkor házprojekt, csak jövő tavasszal :wink: Szomszéd, megszűlt már????????????

És mindenkit üdvözlök, nem nagyon leszk ma sem, de figyellek benneteket :wink:

Bari: csináltál már Dávidboynak céklát???? Én tegnap főztem egy pici céklát + egy pici krumplit összeturmixoltam, és belereszeltem még 1 pici almát :wink: Nagyon ízlett Kristófnak :wink: A lila kis szájához most pont menne a cékla, csak azért jutott eszembe :wink: Kis lilaszáj :wink: :wink: Nagyon édes :P
bluebox

Bocsánat, tudtam, hogy valakit kihagytam :cry:
Ancsika: hatamas lett Marcika :P :P És természetesen nagyon szép :wink: Hatalmas szép szemeivel nagyon tud nézni :wink: Jó a családi kép, de tényleg :wink: Igazi mix :wink:
bluebox

milyen fura ti úgy érzitek mintha "tegnap" jöttetek volna haza a korházból...én úgy érzem mintha 4 éve született volna dávid..az idő ólómlábakat kapott..iszonyatosan várom a csecsemőkor végét..és minnél jobban várom annál jobban áll az idő..
és addig még mi minden vár ránk...hát tuti nem lesz egy sétagalopp

márti:én még semit nem főztem dávidnak.csak konzervet kapott.tudom,hogy drága kidobni a kukába,de inkább azt dobom ki mint amit én kotyvasztottam.mert nálam az evés=mennyi megy a kukába?
Vendég

Volna egy kérdésem hozzátok, szerintetek kövér babának számít az ha 4 hónaposan 8600gr-os egy kislány?
Csak kíváncsi lennék rá, mert a barátnőm kislányáról van szó, és állandóan azzal nyúzzák, hogy jó kövér a babája, nekem nem tűnik annak, de az biztos 2X akkora mint Marcell. Pedig mi vagyunk az idősebbek 2 nappal. :roll: :roll: :roll:

Milyen fotózásról van szó, ahonnan a képeket várjátok? Bocsi, de lusta vagyok visszakeresni.

Csiri: szupik a képek Zoéról, mint mindig!!!

Márti: Kristóf tök jópofa abban a nagy sapiban, kész pasis már!!!

ancsika82

hétfőn megyünk a 4 hós oltásra és mérésre :?
kivi vagyok hány kiló
Vendég

ancsika:azért látni kéne milyen hosszú az a kislány ehez a súlyhoz..
de sokallom
persze a szívem örülne egy kövér babának..de az eszem tudja,hogy semmi szükség a kövérségre
Vendég

Még ezt meg kell mutiznom,aztán megyünk!
Jelen hurkaállapot: :shock:
Kép

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!!
Vendég

Nekem is hihetetlen hogy lassan már 5 hónapos lesz a Marci is, de ha visszagondolok arra, mennyi minden történt velünk azóta már, akkor már nem is olyan kevés az az 5 hó. (gondolok itt a sérvműtét, neurológiára járogatás a semmiért, szemészet, ide-oda járkálás, miközben az ég világon semmi baja sem volt a drágámnak)!

ancsika82

ANCSIKA!
MIUTÁN FELTETTEM A KÉPET,OLVASTAM A KÉRDÉSEDET!ZOÉ BÉBI 8 KILÓ KÖRÜLI,KB MAX 68 CM ÉS 5 HÓS...ÉS ELÉGGÉ JÓ SÚLYBAN VAN....A 74-ES OVERÁLL NEM JÓ.... :oops: :roll: :wink:
Vendég

Oooooooo de jó kis hurkák, olyan megdögönyöznivalóak!!!

Azt hiszem ha jól emlékszem akkor 67cm a kislány akiről írtam az előbb!

ancsika82

dögönyözöm is rendszeresen....nem törik el az tuti... :wink: 8) :lol:
Vendég

ancsika akkor nem is túl hosszú az a kislány :roll:

zoébébi nagyon édi :lol: :lol:
majd én is mutatok szxifotót dávidboyról..mondjuk neki még mindíg nincs hurkája..kezdjek beletörődni?pedig a súlya nagy :lol:
Vendég

Sziasztok!
Nagyon szépek vagytok, és Zoé tényleg olyan dögönyözni való, szinte hallom ahogy kacag :) Ja és nagyon ügyes a négykézlábazással, ebből mászás lesz :)
Melike, ezt úgy sikerült leírnod, hogy a sütőtök kóstolta meg Mátét :D
Én is úgy érzem, hogy most jöttünk haza a kórházból, most meg már akárhova lerakom, máshol találom meg háton kúszik, mint egy kukac :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:18-kor.
hékás

Sziasztok!
Be űltem a gép elé, :wink: gesztenye püré.,kávé,plussz pezsgő ital.
Milán alszik,Apci dolgozik,a kenyér sütő is dolgozik,gyurja és dagassza a pizza tésztát,mosogép is dolgozik.
Szóval kiadtam a melot mindenkinek és ide űltem végre. :lol: :D :lol: :D :lol: :D
AZ ELŐZŐ HOSSZU HOZZÁSZOLÁSOMHOZ SENKI SEMMIT NEM VÁLLASZOLT :-( :-(
Ismételni nem akarnék. De tettem fel benne egy pár kérdést.
Mint pld,pironya fotok??????????????? :roll: :roll: :roll:
Most is lenne egy kérdésem,ki mivel pépesit?
most akarok venni botmixert,és van olyan amihez kis tálka is van,külön benne éllel+a botmixer fej.
Olcsobbat akartam venni,mert nagyba van darabolo,szeletelő robotgépem,csak az hatalmas. És minden nap elö venni,ilyen pici kajcsiknak.
8-9ezer ft-tol kezdődnek.Jo van olcsobb is,csak az nem darabolja fel jol a husit.

Meg azt kérdezném miket esztek? Ugy általánosságba,
Mi ma,reggel tápszer,aztán tejpép,ebéd répa-sütőtök,uzsi majd alma-körte,és keksz bele.

Ugy nincs ötletem sosem hogy mit adjak neki.
Márti!!!!!!
A céklás kajcsit jegyeztem,kiprobáljuk.
:lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Áh nagyon édesek a babák,Márti a tied is abba sapiba? Zoé is ahogy alszik a babával.
Nemrég még az ultra hangos fotokat nézegettük.

Bari! ne adj mindig Dávidboynak konzervet,mert hozzá szokik és ha te főzöl neki pépes kajákat nem fogja azt majd meg enni.
Csak egy tanács volt.
Milánnak még ma vágtam le elöször a lábán a körmöt. :twisted: De tűrte. :lol:
hékás! egy barinőm azt tanácsolta nekem,ha én valamit nem szeretek,azt ne kezeljem ugy hogy óóóóóóóóóóhhhhhh a gyerek sem fogja szeretni ugyse,én sem szerettem.
pld:én utálom a paradicsomos krumlit,Milán ugy szereti. Szoval attol mert mi valamit nem szeretünk, a gyerek még szeretheti. Egyébként nagyon sok vas van a céklába,én megyek és veszek majd,és csinálok egy Márti cékla mixet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:19-kor.
hékás

kata én válaszolok !!ma szinte semmit.
leírom..de ne mondjátok,hogy rohanjak a korházba mert így is elég depis vagyok..szóval
reggel100 táp5kor.
9kor fél üveg gyümi babapiskótával
12kor 100 táp...ennyi..folyadék semmi
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:19-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:20-kor.
hékás

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:10-kor.
pironya

hékás!lábárol vágtam elöször. De ne hidd hogy nagyon hosszu volt,mert nem. Kezén persze minden héten vágjuk.
bari! ez nem kevés. Nálatok van rendszer evésbe?
hány óránként eszik? Milán 4 óránként,már vagy 2 hónapja.
De ha te még is étvágytalanságra gyanakodnál,van valami vitamin étvágy gerjesztésre.
De szerintem te vagy full aggodos a gyerek meg el van magának. :lol:
Nem szabad ennyire be feszülni,lazulj egy kicsitt drága Barim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Dávidboyrol rakjál már egy pucis fotot.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Nektek mennyire forognak a babák? Dorina még nem viszi túlzásba!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?