Na szóval!(Közben már lángost is sütöttem..)
Amika! Aranyos vagy! Ennyire hiányoztam?

Köszi, jól esik!
Meg a többieknek is a hiányolást!
Az történt, hogy élem a boldog anyuka életét!

Jani egy tündér, Viki egy áldott jó gyerek és próbálom kiélvezni ennek az időszaknak minden pillanatát, nem tudni meddig tart! Ugyan be-benézegettem ide, de nem jutottam el az írásig! Bocsika
De látom Eliot mennyire szép kisfiú lett, és a babaképek...Hmmmm...Gyönyörűek!
Kicsit irigykedve olvasom a találka szervezését, nagyon szeretnék én is menni, de talán jövő nyáron megoldjuk! Remélem addig még együtt lesz ez a csapat!
Törpicsekem próbálja átaludni az éjszakákat, ma is este 10-től fél 7-ig aludt! Na nem mindig ilyen, de próbálkozik!
Tegnap megfordult! Pedig mi a 2. legidősebbek vagyunk és még csak tegnap fordult meg! Halljátok! Eliot, hallod?? Semmiről nem vagy lemaradva. Van akinek később, van akinek hamarabb sikerülnek a dolgok! Ez van! De én megkönnyeztem! Ráadásul fel is vettük videóra a 3. átfordulását!!
Amika! Gartulálok az első fogacskához! Nekünk még nem bújt ki, de már rettentően szenved! De legalább nem sír miatta!
Prof. Domi! Neked hogy áll már a fogacskád??
Kike! Csak bekötik már azt a gépet! Nekem is jó lenne, bár nem férne el, meg sztem nem biztos, hogy kihasználnánk. Mi rögtön mosogatunk, Jani is és nem gyűlik fel. Bár ha Viki nagyobb lesz....Na majd meglátjuk!
Szly! Szegény apukád! mikor műtik? Hát nem lesz egy kellemes menet! Szegényke!
Wera drága! Olvastam a "történeted"! Kicsit szégyenlem magam, hogy itt áradozom, hogy mennyire jól érzem most magam a bőrömben, Te meg...Nagyon sajnálom! Szörnyű dolog! Sok erőt és kitartást hozzá!!! Tuti jobb lesz! Ha valamiben, bármiben tudok segíteni, szólj!!
Zsoltika! Te még mindig egy szívdöglesztő pasi vagy! Mi lesz később...Azokkal a szemekkel, csak rá kell nézni a csajra, máris elolvadnak!
Jaj, még annyi mindent akartam, de elfelejtettem, meg mennem is kell.
Anyáéknál aludtunk Vikivel, mert Apa elment Győrbe koncertezni és úgy döntöttünk, akkor itt maradunk. Majd jön értük, ha kipihente magát.
Ja, csütörtökön Pesten jártam! Vettünk autót! Addig babuci anyánál volt, hát a szívem szakadt meg! Annyira hiányzott, de nagyon jól viselkedett! Egy hangja sem volt! Tündérke!
Reméljük nem nyúltunk bele a kocsiba, ma viszi Jani a szerelőhöz átnézetni! Drukkoljatok légyszi!
No megyek segítek Anyának, amíg Vikike alszik! Majd jövök még!