Gumicukor
bocsi de nem készült kép rolam mert nem engedtem majd most készitetek apával képet rolam és a fiukal azt majd megnézhetitek
imibaba jo baba eszik-alszik 2-3 óránként estleg 4 óránként viszont állandoan szivni kell az orrát mostanában mert különben nem tudna enni
. Dio
mostanába petike is cirkuszol az elalvásnál föképp este megetetem beteszk az ágyba és kijövök na ilyenkor szokot néha kezdödni a sirás vagy jobesettben a nyávogás de én hagyom egy picit sirni,nyávogni mert ha ott ülnék vele akor nem alszik el és én tudom hogy csak igy tud elaludni telihasal és némi nyávogásal de ha 5percen belül nem alszik el igy akor beszoktunk menni hozá és ujbol kiveszük kap még egy kis kaját stb és ujbol vissza teszük aludni mert ö csak teli hasal tud elaludni .No meg csöndben és sötétben csönd az nálunk tényleg csönd se, tv se vilany söt egy takaro is van az ágya elejére teritve hogy ne láson fényt mert akor se tud elalodni mi igy altatjuk el petikét .
Mano
multkor petike is eljátszota ezt szegény párom küzdöt vele éjjel de az azért volt mert délután 5kor elaludt és aludt éjjel 2 ig és utána ugy gondolta hogy ö már nem álmos mi meg ugygondoltuk hogy igenis aludjon igy másfél orai küzdelem árán elaludt .
Nyuszi
ne hagyd akor olyan sokáig alodni ha egykor elalszik akor 4kor finoman keldsd fel de tényleg finoman én fél négykor már finoman ébresztem petikét ha adig nem kellt fel igy este kevesebb a vita az alvás miatt .
Conti
nekem is azt mondta a gyerek doki hogy 2éves kortol belehet oltatni bárányhimlö elen és érdemes is mert a dokinénik látot már pár csunya bárányhimlös gyereket akik felölfertözötek stb igy én petikét mindenképen beoltatom bárányhimlö ellen igaz 6000ft de anyit megér inkább mint hogy szétvakarja a bárányhimlös pötyöket és felülfertözödjön .
Lányok
képzejétek imi baba már saját maga forgatja a fejét +megis tartja már egy picit
Pusz csics és a fiuk