A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon duzzadtak a cicijeim, vérzés előtt szoktak pár nappal, nem 12 nappal előtte!!! :evil: :evil: Dolgozik a hormonom rendessen!

Kép
muzsuzska

Nincs semmi bajom Zsuzsi, csak talán nem aludtam ki magam rendesen. Hajnalban ugye szólt a rádió, meg éjjel is, de akor csak piánóban,na de nem aludtunk. Keveset aludtamés még ki is kellett mennem párszor pisilni. Nem csoda, ha hülyéket is álmodtam, igen,még arra is felriadtamés elmeséltem a F.-nak is az álmomat. Ez éjjel kettőkor volt, és addig csak szunyáltam. Csak utána mentem rendesen aludni...

Kép
flóra 11

Eloroztam a laptetűt! A cicikkel!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
muzsuzska

És hozzá a laptető is megteszi a magáét! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Szóval mellbedobással győztél! :lol:

Kép
flóra 11

Szerencsére nem sérültetek álmodban sem! Viszont láttál babákat!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

:D :D :D

Kép
muzsuzska

Elmegyünk szundizni Királyfival! A teli pocak miatt a rádió most lemerült! :D

Kép
muzsuzska

Flóra, pihenj te is egy nagyot, utána újult erővel dolgozhatsz!

Kép
muzsuzska

Láttalak,hogy írtál,de nem tudtam,hogy még mindig vagy.

Igen,babák voltak. Kettőis. Egy kislány,neve nem volt,de 4-5éves lehetett és a babáról nem tudom,milyen nemű volt. De akkora nyugalomban éltünk ott!!! A ház rendben volt,szép volt a kert, fehér kovácsoltvas kerítése volt.... Szép álom,kivéve a hülye autót.

Kép
flóra 11

Álmos váljon valóra, kivéve a hülye autót!

Kép
muzsuzska

Leléptünk!!!!!!!!! Boccs!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Azt tervezem én is Zsuzsi, hogy pihizek....
De nem nagyot, csak egy kicsit, aztán megyek a dolgomra.

Megnéztem mit jelent a kert, házasságot és a kert termést ad, gyümölcsöt, tehát babát jelent. :lol:

Kép
flóra 11

Pá....
Nektek is szép álmot! :lol:

Kép
flóra 11

hát flóra jó kis álmod volt. :lol:

ma is be kellett mennie a drágámnak dolgozni. mondta, hogy nem lesz sokáig, csak 1-et kell térnie. utánna jön haza. /készültünk bemenni a városba nagy bevásárolni/ nem is föztem, mert ilyenkor be szoktunk menni a kedvenc kinai éttermünkbe kajálni.
persze bedobtak neki több utat is, és még mindig nincs otthon!!!!!!!!
vásárolni estélig bemehetünk, csak már étterem nem lesz!!!
Dühitö :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ez tényleg dühítő! :twisted: Nincs nyitva este, Timi? :wink: Vagy akkor már nem sok kedvetek van?

KépKép
benó

Megyünk anyámhoz szerelni. :twisted: Csak este jövök ma.

Pá....

Kép
flóra 11

Az klassz. Sok sikert! :wink:

KépKép
benó

Lányok, megint fáj a fejem, úgyhogy döglök. Puszi, majd holnap jövök valamikor.

KépKép
benó

Mi megjöttünk. Átrendeztük az anyám lakását vagy háromszor, de sehogy sem jó. Ahogy mondtam, hogy legyen,úgy az anyám nem akarta. Szerintem most ahogy van nagyon rossz, de így akarta elrendezni. De felidegesített, mert semmi sem jó neki, mondom, hogy sok az a bútor és nem megfelelő abba a lakásba,de nem hiszi el. Mindenáron meg akar tartani minden bútort és elrakni valahogy. Nem érti, hogy nem fér el.

Kép
flóra 11

Benó, sajnálom, hogy fáj a fejed. :( Pihenj csak.

Kép
flóra 11

Helló, lányok, szép vasárnapot!
Látom, tegnap nem volt nagy mozgás itt nálunk.
Flóra, sejtettem, hogy anyukád valahogy így fog viselkedni, sajnos. :wink: Nem lehet egyszerű neked. Flórián hogy bírta?
Nekem még mindig fáj a fejem, pedig ma kellene menni anyuékhoz, a Vivikének segíteni leckét írni, mert a tesómhoz jön egy műkörmöt csináltató, és így nekem kell segíteni, aztán meg a Tündiék is jönnek át ide, úgyhogy össze kellene szednem magam. :roll: A kávétól egy kicsit enyhült, de nem az igazi.

Szilzi, remélem, túlélted az anyóst. Sajnos, ma meg már mész dolgozni, mi? :cry:

Tancsu, Edina, ti hogyhogy nem voltatok tegnap? :shock:

KépKép
benó

Ja, jó, te voltál, Tancsu. Gratula Gergőnek, hogy így hagy benneteket is aludni. :D :D :D

KépKép
benó

A kengurut milyennek találtad? Tetszett? Nem volt túl nehéz benne Gergő?

Ma este lesz a film, amit már a múlt héten kinéztem, jaj, de jó! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

2 nap múlva 9 hetesek leszünk. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Vettem Magne B6-ot, bár pontosan nem ez a neve: Magnézium és B6 a neve, a Béres cég gyártja. Rá van írva, hogy kismamáknak ajánlott. Nincs már olyan gyakran mindjártmegjön érzésem, egyébként a múltkor a védőnő azt mondta, a napi 10 enyhébb mindjártmegjön érzés még nem gáz. Jó tudni az ilyeneket, nem?

KépKép
benó

Sziasztok, megyünk, Gy. akar venni valamiket és megyünk anyuékhoz. Majd du. biztos jövök.

KépKép
benó

Sziasztok

Szép vasárnapot!!

Benó:a mingyánmegjönérzés totál természetes,azért vannak apró görcsök is,mert tágul a méhed,nyúlnak a méhtartó szalagok....:)

Flóra:jó álom...:D

Timi:akkor nem volt sem kinai,sem vásárlás???

Edina:merre vagy?

Zsuzska:jó pihit...:)

Szilzi:hol vagy???

Kép

Kép[/
tancsu

Nem sokat aludtam éjjel...

Bnőmék fél12-ig voltak itt,a gyerek meg fél1-kor kelt is...:(
aztán 3-ig velem pihizett,visszatettem és fél4-kor már megint kelt.
Na kb azóta fent vagyok....:)

Viszont voltam reggel a Búza-téren (nálunk ez a nagy piac),vettem koszorukat,mécsest...

Kép

Kép[/
tancsu

Lassan újra etetés és már megint folyok...:)

Na menek még pakolni újra...

Majd még bekukk...:)

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok
sajnos minden elmaradt, mert 6,30-kor jött haza.
ma is be kellett mennie dolgozni, de ha idöbe hazajön, akkor ma elmegyünk bevásárolni, ha nem, akkor majd én kedden elrendezem doki utánn.

megint dühös vagyok. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
zárjuk a kaput, hogy csak az jöhessen be, akit beengedünk. kertbe a keritést a drágám szétszedte /tönkre volt, tele volt lyukkal/, hogy majd rak újat. a szomszéd öregaszony meg simán átjön /ha kell neki valami/
ugatott a kutya, kinézek az ablakon és látom, hogy megint itt sündörög. de olyan bamba, hogy nem kopog, vagy szól, hanem vár, ha nem megyek ki, akkor elmegy.
most mire kimentem eltünt. nem tudom mit akart.
de majd egyszer jól bedühödök, és csúnyán beszólok neki.
ÉN SE JÁRKÁLOK AZ Ö UDVARÁBA MEG A KERTJÉBE!!!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok! :D Üdv a munka frontjáról!

Drága mamát túléltem, de kétszer elpityeregte magát miattam... :oops: De szerintem nem tehettem róla!!!!!! Ő most tudta meg, hogy ellopták az autót.... Ezután előkerült, hogy az A-nak már éppen ideje lenne valami munkát keresni, erre Ő azt mondta, hogy én ne basz......-am Őt, mert épp elég neki a maga baja, hogy elvitték az autót... Ezért Őt sajnálni kell! Én meg azt mertem mondani, hogy abból mi nem fogunk megélni. Persze a lecseszés akkor volt, mikor A. nem volt ott....
A másik, hogy ugye én nem eszem meg a májat semilyen formába. Hát Ő belefőzte vasárnap a levesbe.. Amivel nem is lett volna semmi baj, mondtam, hogy én nem eszek belőle, nincs harag, főzzön Ő úgy ahogy Ő szokott, de értse meg, hogy.... Hát itt megint én voltam a hibás...

Kép
szilzi

Különben eltelt ez a két nap, főleg úgy, hogy én este 10-kor lefeküdtem aludni és aludtam másnap reggel 9-ig! :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: Úgy, hogy fel sem ébredtem!!! :oops: :oops:

Kép
szilzi

Szia Timi,

itt vagy még?? Sajnálom, hogy nem juttok el sehová, mert a párod ennyit dolgozik! :( A szomszéd néninek nyugodtan szólj be, én sem viselném el, akármilyen jóban lennénk! :evil: Sajnálom a kutyádat! :cry:

Kép
szilzi

szia
még egy picit vagyok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

most azért dolgozik hétvégén is, hogyha haza jövünk kórházból, velünk lehessen pár napot, és pénzben egálba legyünk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Benó, részvétem a nagymamád miatt! :cry:
Remélem fejed már jól van! :?

Tancsu, gratulálok az ügyes, okos kisfiadhoz, bár ahogy látom ma éjjel megint nem sokat aludtál! :( Én ezt nem is értem hogy lehet bírni! :shock:

Flóra, nekem rémisztő volt az álmod! :shock: Petihez gratula :wink: Az F. örülne ikreknek is?

Zsuzska, vegyél nekem is csizmát!!!!!! Plíííz! Már két hete csizmára és egy fekete sportcipőre vadászok, de semmi! :evil: Utálom már a boltokat! :evil: Remélem Te nagyobb sikerrel jársz! :wink: Csak hónap végén mész majd dokihoz?

Kép
szilzi

Edina, jobbulást a párodnak! Azt írtad, hogy jössz a hétvégén is... Kár, hogy nem tudtál.. :(

Kép
szilzi

Timi, örülj, hogy ilyen dolgos párod van! Ez most tényleg rossz lehet, de milyen jó lesz, ha tényleg haza mentek a picúrral és otthon maradhat veletek minden aggodalom nélkül! :wink:

Te! Tamásról tud már????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Sziasztok lányok!

Végre van időm kicsit jönni hozzátok. :D

Kép
flóra 11

Hú,mennyit írtatok már ma! Ha nincs most itt senki, visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Benó,hát F. elég nehezen bírta anyámat.Nagyon ideges volt. Már annyit magyarázott az anyámnak, majdnem összeszólalkozott vele. :shock: Veszélyes volt a helyzet. Na, de megúsztuk.
Nem szerzett az anyám fúrót tegnapra, pedig ígérte, hogy lesz. Anélkül meg nemtudtunk semmit csinálni,csak épp a bútorokat átrakni. Mára akart fúrót hozni, mondtam, hogy az nagy fúró,zajos, azzal vasárnap nem dolgozunk. Hát nem tetszett neki. Aztán a F.is elmagyarázta neki, hogy megválogatja a napokat, mikor mit csinál és ő vasárnap nem fog ilyet dolgozniés zavarni vele a szomszédokat. Mert valaki úgyis jönne és cirkuszt csinálna, hogy miért vasárnap csinálunk ilyet. És igaza is lenne. Ugye Zsuzsi? :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert M.-t ápoltam. Kiderült, hogy arcüreg gyulladása van. És tányleg nagyon rosszúl is van szegény. Most is csak egy kis időm van, mert főzök neki, meg mg mosok, takarítok...
Megnézem mit írtatok eddig.

KépKép

KépKép
nadina01

Timi, szörnyű ez a pénz, ugye? Nálunk is kb. így van a Flórián ezzel a munkával. Azért dolgozik többet meg vállal többet, hogy már előre bebiztosítsa az anyagiakat arra az időre,ha én anyaságin leszek. Szép tőle, hogy ilyen előrelátó,de sajna a pénz mindig ezer helyre kell. :(

Kép
flóra 11

Helló Edina!
Juj,az nagyon fájdalmas! Szegény Miki! :( Jobbulást neki. Nincs hősugárzótok? Az nagyon jól gyógyítja.

Kép
flóra 11

Köszi Flóra. Szereztem tegnap infra lámpát, állítólag az is jó rá. Meg kamillával gőzölöm a fejét :)

Sajnálom, de másrészt annyira dühös vagyok rá. Mert már 2 hete kezdődött nála ez a rosszúl lét, csak nem érdekelte, hiába mondtam, hogy menjen el orvoshoz....most meg már antibiotikumot kapott, ráadásul 7 napig kell szednie. Az akciózásnak így ebben a hónapban annyi :(

KépKép

KépKép
nadina01

Meg a gőzölés is nagyon jó hatású,ha nincs hősugárzód, akkor gőzöljetek sós vízzel, vagy lehet gyógynövénnyel is.

Kép
flóra 11

Ja,látom írtad, hogy szereztél lámpát. Az nagyon jó,igen. Csak használja.
Istenem, nagyon sajnálom, hogy elmegy egy hónapotok ezzel. :(

Kép
flóra 11

Sima sót tegyek a vízbe? Vagy tengeri fürdősó is jó?

KépKép

KépKép
nadina01

Tancsu, hát sajnálom,hogy ilyen ramaty éjszakád volt. De ezek szerint a kisinas jó volt, csak ugye későn kerültél ágyba, meg túl korán keltél. Délután pihizz egyet.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?