Sziasztok!
Nagyon édik a gyerekek!!!
Bari, te meg ne panaszkodj légyszi, igenis jó húsban van a fiad

Tényleg!!!
Bence is egyre többet dumál.... Tegnap apa felvette, ahogy mondta a magáét, be nem állt a szája

Persze amikor anya odament, hogy felvegye, akkor csönd lett

Úgyhogy apa ügyeskedett

Majd megy youtube-ra...
Kajcsi turmixolás: Van egy ősrégi turmixgépünk. Most azzal próbálkozom. Egy baj van vele: sok kajcsit kell beletenni, ahhoz klépest amennyit Bence megeszik. Szóval most turmixolok egy nagyobb adagot, majd beteszem a maradékot a fagyiba... Akarok egy merülő mixert majd, akkor már menni fog kevesebb kajcsival is (nagyon pici a fagyasztónk, nem tudok már sok mindent beletenni...)
Tegnap csináltam Bencének egy kis sütőtököt almával. Ahhoz képest, hogy előtte volt egy picike cici, sokat benyomott a keverékből

Ti cukrozzátok ilyenkor az ételt? Ma egy kis sárgarépát tervezek a sütőtök mellé adni... még nem evett s.répát, kíváncsi vagyok a reakciójára
Sajnos egyre kevesebb a tejem, most már csak éjszakára jut neki (tegnap egy keveset kapott még délben, de hát az nem volt sok...), úgyhogy egyre több gyümölcsöt, zöldséget adok már Bencének.
Hurkák: Na, Bence sem panaszkodhat. Illetve én nem

Jó, mondjuk mi voltunk a 2. legnagyobb súllyal született babóca

Nem álltam most egy ideje a mérlegre vele, pedig 4 hós a gyerek, kéne mérlegelni egy nem hivatalosat... Sztem Bence is nyúlt most egy jót, mert a 68-as ruhák nem jók rá... Sőt a 71-es bodyk sem (ez utóbbi könnyen lehet, hogy rossz számozású, kb akkora, mint a 68-as)... Szóval momentán a 74-es ruhákat gyűjtögetem neki

Súlyban pedig 8,5 kilóra saccolom most, de majd mérek
És az én imádott pasikáimról egy fotó:

Bence és apa...