A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Remélem, sikerül kikúrálnod a Mikit, Edina. :wink: És egyébként tud már rólunk? A babanetről?

KépKép
benó

Ó, a fenébe, már megint laptetű. :roll: Így jár az, aki egyedül ír. :roll:

KépKép
benó

Na, jó, elmegyek fürdeni. Ráérek.

KépKép
benó

Sziasztok....

Zsuzska:nagyon csinik voltatok a képen...:D

Benó:ikrek jól vannak?

Szilzi:carjál anyósra.... :wink:

Flóra:húúú...nagyon szuper az ágyatok.... :lol:

Timi:a lényeg hogy apa akkor legyen otthon,amikor kicsi a babó,mert akkor neked a házból nem lesz időd kimenni...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok!

Itthon vagyok.

Kép
flóra 11

Azt hiszem eljutottunk arra a szintre,hogy egyre kevesebben fogok közétek jönni...

Gergő 2 napja alig alszik valamit nappal...
Egész napom elmegy,alig haladok valamire,minden percben vele kell foglalkoznom...
Akkor tudok valamerre menni,ha valamelyik nagymama itt van vele...

Amúgy ma vagyunk 6 hónapos házasok!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra...

Merre jártál?

Kép

Kép[/
tancsu

Ha eltünök,akkor bocsi,de lassan mennem kell majd eteni is...

Kép

Kép[/
tancsu

Én is itt vagyok, helló! :D

KépKép
benó

Az egyesen megy a csináljuk a fesztivált...
Tök jó számok vannak benne..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Olyan sokat írtatok, hogy lesz mit visszaolvasnom. Pedig csak pár órát nem voltam. Na, majd igyekszem.

Helló Tancsu! Látom pont itt vagy. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.19 19:16-kor.

Kép
flóra 11

Cupp Benó...:)

Ikrek?

Kép

Kép[/
tancsu

Gratula a házassági hónapfordulóhoz, Tancsu! Már fél év eltelt? :shock: :shock: :shock: El se hiszem! :shock: :shock: Mintha most lett volna! :shock:

KépKép
benó

Jól vannak az ikrek, adtam nekik fagyasztott meggyet meg mindenféle jót. Most semmi tünetem és panaszom nincs. :D Úgyhogy remélem, jól vannak. :D Sajnálom, hogy nem nagyon fogsz tudni jönni. De sejtettem, hogy egyszer bekövetkezik, ideig-óráig.... :cry:

KépKép
benó

Biztos én se fogok tudni jönni nagyon. Csak lopva. Bocsánat, de legalábbis remélem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A legtöbbször éppen mikor ideülnék,akkor kel fel az inaska...
Max visszaolvasok,de ennyi...

Nézitek az 1-est???
Imádom ezt a számot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Mármint ha már meglesznek a babák. :D És ha nem tudok jönni, az azt jelenti, minden ok. :D

KépKép
benó

Melyik szám? Nekem fogalmam sincs, hol van az 1-es, mire odakapcsolnék, vége lesz. :lol:

KépKép
benó

csináljuk a fesztivált
Bebe énekel egy régi számot

Kép

Kép[/
tancsu

Megtaláltam, egy raggie szám: héhéhéhoooooo, héhéhhooooooooooo, stb. banana. Gy. azt mondja, ő úgy hallja, nemhiszemel, nemhiszemel - ezt mondják.

KépKép
benó

Na ha nekem nincs időm egy baba mellett,akkor neked max hetente lesz egy bejelentkezésre időd...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Benó!

Tancsu, gratula a féléves házassági évfordulóhoz. :D :D :D

Kép
flóra 11

Na, valami banán van benne, az tuti. :lol: Az tényleg jó szám. :D

KépKép
benó

tök jók ezek a régi számok....)

A banana az egyik kedvencem...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló! :D A Yellow Summarine se rossz. :D

KépKép
benó

Én is sokkal jobban szeretem a régi számokat. A Sláger Rádiót is akkor szerettem, amikor tényleg a '60-'70-es évek zenéjét játszották.

KépKép
benó

Benó, ne tervezd előre, hogy nem fogsz jönni. Majd kialakulnak a dolgok. :wink:

Kép
flóra 11

Igen,anagyon jók...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tervezem, de inkább nincsenek illúzióim. :lol: :lol: Aztán lehet, hogy folyamatosan itt ülök. :lol:

KépKép
benó

Én egyenlőre még azt nem tudom,hogy hogy fogok majd főzni is még...
Mert eddig erre nem jutott időm...
De a vlégtelenségig nem főznek majd ránk... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Köszönöm mindenkinak az ágydicséretet! Jelentem, mi is maximálisan meg vagyunk vele elégedve! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
flóra 11

Ébredezik az inasom...lehet hamarosan lelépek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Majd megoldódik biztosan, ne félj tőle. Valami nagyon egyszerűt biztos mindig össze tudsz dobni, ha meg más nincs, majd rendeltek valahonnan. Nálunk a tanáriban nemigen főznek a többiek, főleg, akiknek több gyerekük van. Adriéknál pl. minden második nap sült szalonna a menü tükörtojással. :lol: És mégis megvan a férje is és a gyereke is. :lol:

KépKép
benó

Holnap majd ne felejtsetel el nekem szoritani...
Fél4-re dokim van!!!

Délelőtt meg jönnek megint a festők...

Kép

Kép[/
tancsu

Ok, menj csak, ha menned kell. :D
Flóra, nincs mit, veled örülünk. :D

KépKép
benó

Tancsu, belejössz,mint kiskutya az ugatásba. :wink: Én is főztem,pedig jöttek a lurkók egymás után. Nekem nem főztek. Ha első nap,mikor jöttünk haza a kórházból nem állok meg anyámnál, ahol a nagyikám aranyom gyorsan bepakolt nekünk kaját, akkor én hazajövök kórházbólés egy fia kaja sem lett volna. Pedig anyósom a szomszédomban lakott akkor még. Senki le sem sz...ott engem. Itt volt a baba és kaptam mellé egy 40 fokos lázas gyereket is,mert míg én szültem, sikerült nekik a nagyobbikat megbetegíteni, de ki nem kezelték.... :evil:

Kép
flóra 11

És ha nekem lelép az ember,meg az inas is ilyen menütől????

Kép

Kép[/
tancsu

Drukkolunk a vizsgálathoz, Tancsu! :idea: :idea: :idea:
A festőkhöz is. :lol:

KépKép
benó

Nem fognak. :lol: De te nem vagy ilyen izé, hogy ilyet főzz. Ilyet csak az Adri és én csinálunk. :lol:

KépKép
benó

Zsuzsi,szuper a csizmád, nekem is ilyenek tetszenek. Az ilyen sportosabbat szeretem én is. :wink:

Kép
flóra 11

Na ez szép,.....

Én már tuti éhenhaltam volna ha nem főznek rám egy ideje...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, finomakat főztél mindig. Majd fogysz most is, ne izgulj. Lassan majd elkezded. Először valami gyorssal kezd,mint spagetti, de sikerélményed már lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Én se fogok főzni az elején, hidd el. És lehet, hogy utána se. :lol: Ne aggódj, max. veszel valami zacskós sitty-sutty kaját és azt megcsinálod. Most még úgyis csak kettőtöknek kell.

KépKép
benó

Én 1500x rosszabb leszek nálad, ha ez vigasztal. Vigasztal? :lol: :lol:

Ja, igen, valami tök egyszerű leves, spagetti, igaz, az nem olyan macera.

KépKép
benó

Tényleg Zsuzska

Szupi a csizmád....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ja, és nem kell minden nap takarítani szerintem. Takarítsatok együtt a kedves apukával hetente egyszer vagy ahogy igénylitek. :wink:

KépKép
benó

Benó...

Nem vigasztal....bocsi.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

ok :wink:

KépKép
benó

Na én menek lassan....

További jó dumcsit és szép estét....)

Sziaasztok...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát,tudod,engem is szíven ütött a dolog, hogy senki sem várt...
De velem mindig mostohán bánt az anyám is és az anyós is.
A harmadikkal veszélyeztetett terhes voltam. Mikor anyós megtudta, hogy feküdnöm kell,átjött és ordibált egyet velem, elmondta, hogy ha vállaltam, akkor csináljam végig, ő nem tud nekem segíteni, van elég dolga, ő nem ad kalácsot és nem ad tanácsot. Mondtam, hogy nekem nem kell segítség, eddig is elvoltam, csak lelki támasz. Erre a válasza: Ja, édes lányom, azt tőlem ne várj! :evil:
Vagyis egyszerűbb lett volna azt mondania,hogy tőle semmit se várjak, még jó szót se. :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?