Annamari
De jó, hogy minden rendben van!
Azért ez disznóság, hogy a dokik így ijesztegetik az embert! Te viszont gyorsan gyógyuljál meg! hoyg jövő héten talizhassunk!
Lányok, mindenkinek részvétem, akinek oltást kap apicije! A barátnőm kislánya is hősiesen tűri, de a barátnőm végigbőgi. De gondoljatok arra, hogy mi mindent fogtok ezzel elkerülni!
Picus
Andibaba egyre ügyesebb! Gondolom, hogy lekenyerezett egy puszival!
Ági
Örülök, hogy kismanókád iylen ügyesen szopizik és ennyit alszik! remélem, Ádámkám tanul tőle!
Solya: édesek a sztorik!
Képzeljétek, tegnap a szüléselőkészítőn egy dietetikus volt, aki szerint mindent lehet enni, mértékkel. Pl. nem számít, hogy mennyi kenyeret eszel naponta, mert a táplálkozásod nagyrészét a gabonák alkotják (mondjuk jobb a teljes kiörlésű, mint a fehérkenyér). És!!! Nekem ez a kedvencem: uzsira akár dobostortát is lehet enni!
de csak egyet!
Reggel, amikor ráálltam a mérlegre, és majdnem 1 kilóval több voltam, mint hétfőn, akkor először majdnem elkezdtem bőgni, majd miután megittam a nagyon régóta (hetek óta) áhított tejeskávémat (nyamnyamnyam) egész másképp láttam a világot!
Most azon gondolkodom, hogy mi lenne, ha a szokásos uzsira evett narancsom vagy almám helyett sütit tömnék magamba.
Szerintem már gurulnék!
De azért jó volt egy dietetikus szájából ilyet hallani!
shine

Najó... Ma már ki tudtam kelni az ágyból, sőt, a közértbe is eltoltam Balázst. De muszáj volt felbontanom egy jeges teát, mert az ájulás környékezett. Nem csoda, 2 napig feküdtem és nem ettem semmit.