A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Neked is szép estét és jó éjt! :D És ne gyötörd magad, te olyan ügyes vagy! :D :D :D

KépKép
benó

Halihó!

találtunk egy új csatornát a tv-én. Majd beszarunk a nevetéstől!

Megnéztem neten ezt találtam róla:
A Comedy Central már indulása előtt is sokat tett a jó humor népszerűsítéséért, hiszen a csatorna segített abban, hogy a Beugró című műsor az m1-en folytatódhasson, mi több, sikerült megállapodnia a M1-gyel a Beugró megosztott sugárzásában, ennek eredményeképpen a rögtönző műsor rajongói kedvenc részeiket a humorcsatornán is láthatják. Ez azért is egyedülálló tett, mert ezelőtt még sosem volt példa arra, hogy egy kis csatorna együttműködésre lépjen egy állami műsorszolgáltatóval, annak ellenére, hogy nemzetközi viszonylatban ez mindennapos. A megállapodásnak köszönhetően azonban a Comedy Centralon is jókat derülhetünk a Novák Péter vezette helyzetgyakorlatokon, amelyekben Pokorny Lia, Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter és Szabó Győző kerülnek váratlan színpadi szituációkba.

A csatorna saját gyártású műsora Magyarok az űrben címmel készül.

Flóra, neked biztos tetszik!

Kép
muzsuzska

Bakker, ez ma már a 3.? :shock:

KépKép
benó

De jelszónak jó lesz, nem? :D

KépKép
benó

Baba csak kettő van!

Kép
muzsuzska

Állítólag. :wink:
Ez tök jó lehet, és National Geographic HD-tek nincs?

KépKép
benó

Helló Zsuzsi! Hol ez a csatorna? Az a neve, hogy Comedy Central?

Kép
flóra 11

Tancsu, majd belejössz! Hisz előtte szélvészkisasszony voltál! :D
Gergő egyre jobban el lesz majd magával és te tudsz főzni is mellette! :D

Kép
muzsuzska

Rohadt anyós! :twisted: :twisted: És most meg elvárná, hogy menjél mosni a drágalátos fiacskájához! :twisted: :twisted: :twisted: És egyébként hogy vészelted túl ezt az időszakot?

KépKép
benó

National Geographic-unk van. Azt tudom nézni, de amit a Zsuzsi mond, olyan nincs. :(

Kép
flóra 11

VH1 helyén, ez valami zenei csatorna!

Kép
muzsuzska

Szegény Tancsut nem tudtam megvigalni (ahogy a kislányok mondanák) a lazaságommal. :cry: Hát, igaza van, a R. nem engem vett el feleségül, nem ehhez van hozzászokva. :wink:

KépKép
benó

Mi is most találtuk! :D

Kép
muzsuzska

Flóra, nézted a freemailodat?

Kép
muzsuzska

De szerintem az semmiféle téren nem jó, ha túl nagy elvárásaink vannak magunkkal szemben. Hogy mindig, minden helyzetben tökéletesek legyünk, a topon legyünk. Mert ha néha nem sikerül ott maradni a topon, akkor sokkal mélyebben érinti az embert. Ezt most nemcsak a Tancsunak mondom, csak úgy általában. Persze, lehet, hogy ez a helyes hozzáállás, én erről már letettem, mert minden szerepet tökéletesen játszani, az valahogy nem megy. Én inkább röhögök magamon, ha a szerepjátszás kicsit bénázik, mivel az önirónia sok mindenen átsegít szerintem. És úgyis kijönnek egyszer-egyszer a hibák. (Pl. mint "tökéletes tanár" lerúgom a számítógépet, emlékeztek?). Jó, lehet, hogy mások ilyeneket nem csinálnak és ezért rájuk ez az egész elmélet nem érvényes, de én úgy gondolom, nemcsak én csinálok olykor ilyeneket, csak mások nem vallják be.

Befejeztem a filozófiai kitérőt.

Pl. Ajánlom figyelmetekbe a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák? (Szilzinek megvan) c. könyvet (Libby Purves a szerző).

KépKép
benó

Flóra UHF keresd, most a bal sarokba prizma tv van kiírva, a jobb sarokban a tv csatornáé.

Kép
muzsuzska

Letiltották Geography-t is! :evil: A piszkok! :evil:

Benó,nagyon nehéz volt, komolyan. A házasságunk nagyrészt az anyós áskálódása miatt ment tönkre. Én ezekre az évekre úgy emlékszem vissza, mint valami lázálomra. Kemény évek voltak, örök kritikában, stresszben élni, állandóan arra törekedni, hogy megfelelj és mégis minden rossz, amit csinálsz....
Sajnos a gyerekekre is alig emlékszem kicsi korukból, emlékszem,persze, de annyira távolinak tűnik.... Mindegy, hagyjuk azokat az éveket. A olyan nyomasztó, egyszer mondtam is az exemnek, hogy nekem csak rossz emlékeim vanna. Még kedveskedve mondta, hogy naaaa, azért csak volt valami szép is benne, de mondtam, hogy nekem nem.... :(

Kép
flóra 11

Szerintem meg vannak minimális dolgok amitől nem jön le a gyűrű az ujjunkról! Valahol mindenki szeretne tökéletes lenni, vagy sikerül vagy nem, tökéletessek sosem leszünk de törekszünk !
Sok mindent megtanultam, remélem még fogok is, van amire a kényszer vitt hogy jobb legyen, van amit én akartam , van hogy a sors hozta.

Kép
muzsuzska

Szegény Flóra. :cry: És hány év után váltál el? Már nem emlékszem, bocsi. :oops: De jól tetted, az biztos, akármikor is. És a gyerekek is megsínylették szerinted? Na, jó, ha nem akarsz erről beszélni, hagyjuk nyugodtan.

KépKép
benó

Oké, milyen minimális dolgokra gondolsz?

KépKép
benó

A friemailom címét sem tudom,Zsuzsi. Nekem van olyanom is? Annyi címem van, már azt sem tudom,melyiket olvassam el. Hová írtál, melyikre?

Kép
flóra 11

flóra, ezt átéltem én is! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Akkor nem freemail!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

kersztneved@bici.sk ra!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, nekünk nincs normál antennánk, DIGI tévénk van. Itt adottak a csatornák,nincs uhf, meg VS, VL vagy mik.Sajna. De megnézem a gyerekszobában.Ott még be van vezetve a hagyományos antenna is.

Kép
flóra 11

Ja,igen.Ez a rendes postaládám. Még nem néztem,de rögtön nézem. :D

Kép
flóra 11

Az oké, hogy akar főzni meg takarítani, de pl. én úgy gondolom, hogy úgy fogom csinálni, hogy kis takarításokat (mosogatás, mosás, elpakolás) megcsinálom, amikor kell, de pl. szelektív hulladékgyűjtést a lakásban, porszívózás, fürdőszoba, konyha takarítása stb. azt nem kell minden nap, és egyszerűbb, ha ketten csináljuk. Nekünk azért egyszerűbb, mert közben mindenki odébb pakolja a saját baromságát, ahová akarja, és sitty-sutty kész is vagyunk. Tehát én így tervezem. És ha nem lesz időm valami miatt főzni, akkor nem fogok kétségbe esni, van konzerv vagy van kínai.

A Tancsu mondott valami jót még régebben, de már nem emlékszem, mi volt az, talán az, hogy jobb, ha nem tervezi el előre, mit akar csinálni, azt hiszem, valami ilyesmit írt. Majd visszamegyek, megnézem. Biztos ki fogja tapasztalni hamarosan, hogy kell most beosztani az idejét, természetesen én most csak okoskodom, de így gondolom.

KépKép
benó

ez a honlapjuk, hátha leírják hol találhatóak!

www.comedycentral.hu

Kép
muzsuzska

Nem nyilatkozom a témáról többet! Nem vagyok kismama és anyuka se!

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Benó, a gyerekek akkoriban szenvedtek az apjuktól,mikor elváltunk,akkor megnyugodtak. Jólis éltünk akkor a gyerkőcökkel. Aztán mikor összejöttem a F.-nal az apjuk érezte, hogy elveszítheti gyerekeket, elkezdte őket hordani az anyjához, így rendszeressé tette a láthatásokat. Aztán nyáron is elvitte őket,később meg vett nekik játékokat,amikkel csak nála játszhattak, így csalogatta őket magához. Sok pénze van, bármit megtud venni nekik,kirándulni tudja őket vinni. így lassan magához édesgette a fiúkat,egy idő után elkezdte őket ellenem nevelni. Ez részben sikerült is neki sajnos. A nagyobbik gyerek eléggé elhidegült tőlem,pedig nagyon anyás volt. A középsőre nem tudott hatni,ő általában itt van velem. A kicsi meg közömbös.

Kép
flóra 11

Oké. :wink: Akkor hagyjuk.

KépKép
benó

Vagyok, csak sokáig tart, míg leírom, bocsi. :oops:

Kép
flóra 11

Ez a legundorítóbb amikor a gyerekeket használják fel válás után! :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra, megnézted a képet?

Kép
muzsuzska

Lányok,még egy teljes oldalt nem olvastam, amit ma írtatok. Valamihez talán várjátok is a hsz-emet, de még nem tudtam visszaolvasni.

Kép
flóra 11

És most milyen a viszony, hogy látod?

KépKép
benó

Ez így igaz Zsuzsi. De sajna az exem megtette. Én meg azt hittem,a gyerekeknek jó lesz,ha az apjukkal is lesznek,hagytam, vigye őket.... Hát ez a jószívűségem következménye. :evil: Ha bekeményítek és csak kéthetente engedem őket, akkor velem van mind a három és sokkal példásabban tudtam volna őket nevelni. :( De ez van, sajna.

Zsuzsi, tudom,hogy ezeken Te is átmentél. írtad.Szenvedtünk mi eleget, megérdemelnénk az élettől a kegyességet...

Kép
flóra 11

Hát, nem tudom, én biztos nem írtam semmi érdemlegeset. :roll:

KépKép
benó

Azt hiszem, 21.30-kor lesz a CSI a Viasat-on. De most már nem hiszek semmit, azok után, hogy azt a filmet is jól elnéztem. :wink:

KépKép
benó

Láttam kismamát akinek semmi baja sem volt és elhagyta magát, szegény férjét ugráltatta állandóan, el is váltak pár év után. Ismertem olyan mint Tancsu, nem lehetett megszakítani a munkával.
Minden nőben van egy családi fészekrakó ösztön, anyáskodik, aggódik, ellátja a családi fészket, főz, mert tudja mi van benne ami ehetőbb mint a kínai vagy a konzerv! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, még nem néztem meg, de már nyitom a postámat. Csak irtó lassan jön le.

Hát most ilyen, ahogy írtam Benó. A Két szélső gyerek nem nagyon hallgat rám, a kicsi még inkább, de a nagy egyáltalán. Szemtelen velem szemben, az apjának meg hiába mondom, hogy beszéljen vele. Szerinte ez így van rendjén. Inkább csak lovat ad alá. Igyekszem legalább a kettőt nevelni. A nagyot már nem nevelem, csak törődöm vele, végülis már felnőtt.

Kép
flóra 11

De nem vagyunk egyformák!!!!!!!!! Szerencsére, mert akkor rohadt unalmas lenne a világ!

Kép
muzsuzska

Igazad van teljes mértékben. :D És becsülendő, hogy mindent meg akar tenni a családjáért.
De én pl. arra gondoltam, hogy szegény tesóm a sok nyomás hatására a Vivike születése után 1 hónappal szülés utáni depressziót kapott és egy hónapig kórházban volt, és elektrosokkal hozták helyre. Azt se tudta, hogy van gyereke. Szerintem túlstresszelte magát, igaz, nagyon fiatal volt.

KépKép
benó

majd talán a fiuk is rájönnek apuci mesterkedésére!

Kép
muzsuzska

Hát, igen, már nem egy nevelhető korosztály az övé. :wink: Azért nem lehet egyszerű. Ezekről a dolgokról nem nagyon szoktál nekünk írni.

KépKép
benó

Visszaolvastok vagy eltűntetek? :D

KépKép
benó

Nem vagyok agykurkász, de hiszem és nálamnál sokkal okosabbak állítják minden az agyunkban dől el és majdnem mindenről mi tehetünk!

Volt egy nagyon aranyos dilidokim amikor lebénultam! Sokat segített, azt mondta le tudja nyugtatni az agyam de az nem megoldás, segítsek magamon! A sérv és a bénulásom a testem visszajelzése volt! Két év kellett hogy rend legyen, és elmúlt a napi gerincfájdalom és állandó görcs a lábamban! Ha idegesebb napom van néha még fáj, de nem foglalkozom vele mert ha foglalkozom akkor nagyon tud fájni!

Kép
muzsuzska

Kezdődik egy film. Mindenkinek szép éjszakát, szép álmokat! :D :D

KépKép
benó

Érdekes dolgok ezek. Pl. a tesómnál a Kittikénél nem volt semmi baj. Hm? Biztos volt oka, persze.

Na, mentem.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?