...olyan megható amikor új baba születik

jÓ egy kicsit osztozni az örömükben.....kicsit a magáénak is érzi az ember ...és újra átéli azt a csodás érzést amikor szülővé válik....na lehet, hogy csöpögős lett, de most ez jött......
Myrtill gyönörű és a Napsugár név is nagyon tetszik
VEronikusz!
Letti kiköpdösi a cumit, nem kell neki....pedig én mndent megteszek ha sír de nem.....úgyhogy hagyom...kettőt szív rajta azután kilövi.....Lettykó is növöget szépen, de feszülni még nem feszülm rajta semmi , talán 1 tipegő, nem tudom mekkora , mert minden ruhája úgy van számozva, hogy newborn vagy 0-3 month(anyós külföldön él Ő vásárol a gyerekeknek vagyis ömleszti a göncöket

szerencsém van

)
Alvásügyileg most egész jól vagyok, aludtam két éjjel, már amikor hagytak a kis majmaim

(mindig lógnak rajtam mint a kismajom a a mamáján)
Rólunk:Berke 3 napja lázas, ömlik az orrából a váladék....állítólag 4 szemfoga jön egyszerre....Letti is újra köhög, meg folyik az orra, neki még nincs láza...kivagyok , ha az egyik alszik a másik tuti éberen vanés nyűgös ,sírós......(na jó most épp alszik mind a kettő, ritka pillanatok egyke)
Eni!
Nagyon jó ötletnek tartom....klassz csaj vagy
Borsika!
Én cici párti vagyok erősen....
Heni!
Mi lett a sminkessulival???ugye belevágtál.?????Nem reagáltam akkor, de szerintem tök jó dolog, főleg ha az lehet a munkád amit szeretsz