A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:21-kor.
Vendég

Huhh, csak gyors bekukk! Sétálni voltunk (apával, most 2 nap szabad!!) és Nonó még alszik, én meg feljöttem kajálni + pihizni, apja pedig még tologatja a kis seggét! :D

Hogy mit főztem tegnap 7 órán át (talán Viki kérdezte :lol: ) hát húslevest, rántott csirecombot + cukkínit, k.pürét, ubi salit és pudingot. Na gondolhatjátok hogy nem tartott vna 7 órán át ha nem kell Nórikát szórakoztatnom közben... :twisted: Felváltva volt autósülésben, mózesben, sport babakocsiban :!: 8) és a kiságyban. Váááá! Soha többet nem akarok főzni!!! :twisted: :lol:

Szemszín: nekünk sötétkék volt, már barnul, belülről kifelé.

Mindenkinek köszönöm a támogatást és a bíztatást hogy ne hagyjam magam bepalizni a hisztinek! Ti tartjátok bennem a lelket, de komolyan!!! :wink: Sajna az apja rögtön felkapja, így nehéz következetesnek lenni, de nem tudok rá hatni, pedig már szétszívtam a vérét... :roll:

Ami - hát, részvétem az éjszaka miatt! Tényleg hálát adok az égnek hogy nekünk akkor nincs gond! Már nem nagyon szokott felkelni Nóri, csak ritkán. Így alszik általában 21-7-ig. Viszont jobban szeretem ha 3-4 körül felébred enni, mert ha nem akkor 5-kor kénytelen vagyok lefejni mindkét cickót mert megzavarodok úgy fájnak. Végülis ezt nem bánom, így legalább még mindig tudok eltenni a fagyóba, csak elég szívás, amikor aludhatnék.
Talira én is csak az álmaimban megyek!!! :lol: Pedig nagyon szeretnék! Talán majd ha egyszer kicsit közelebb lesz!

Na rohanok pihizni, mindjárt jön az éhenkórász hisztigépem!
Vendég

Hát kiváncsiságból átnéztem, nem semmi ez a csaj. Ilyen dolog miatt ilyen hisztit levágni. Meg nem kér a drukkokból? :shock: Akkor ne fórumozzon! :evil:
Most én is kiakadtam!
Sajnálom a gyerekeit!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:21-kor.
Vendég

Csatlakozom az előttem szólókhoz a csaj ügyben-Domi itt szopizik,de bele kellett olvasnom........

Domit csak a fénykép erejéig ültettem a fotelba-de szépen megült. :D
köszönjük a dícséreteket :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:22-kor.
Vendég

Wera!
Ne hagyd hogy Apa felkapja! Mert későbbiekben te szívsz miatta!

Az én Bubcim nem alszik már 1,5 órája, kő fáradt, bóbiskol kicsiket, de semmi nem jó neki. Se cici, se cumi, se játszóka. Aludt 1 órát, pedig ilyenkor szokott 3 órát is lehúzni.

Azt mondta az apja, hogy hazajön és bevoodoozza! Na ja, addigra már totál kész lesz, így könnyű! :lol:
20150601134430

Kata!
Ne idegesítsd magad miatt! HP! Ennyi!
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:23-kor.
Vendég

Levi!!!!!
20150601134430

Jajj de édesek!!! :P
De átpasszolom másnak a találós kérdés megválaszolását :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jól látom, hogy Titi Levikéje? Nagyon édesek így együtt! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kata! Milyen jó szmájlid van! Kép
20150601134430

Na jó,szégyenlem magam hogy nem tudtam :oops: :oops: Elbújdosok :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Én csak az ikreket nem tudom megkülönböztetni :oops:
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:26-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:26-kor.
Vendég

Az a vki tök cuki! :lol: Na jó! Nem fényezem magam!

Megyek,mert a gyermekem ha már nem alszik, legalább rottyantott egyet a mackóknak a játszószőnyegen! Kép
20150601134430

Úgyhogy most össze vissza pasizunk! Levi után Lackó és másik Levi: ráértek egy kicsit??? :lol: Kép
Vendég

A jó csajoknak mi mindig ráérünk.......... Kép

A mi szívünk is sokszögű......
20150601134430

Hát persze, hogy Levi! :D

Akata, én is örülök, hogy végre talizhatunk! Csak attól rettegek, hogy senkit nem fogok megismerni, a neveket összekeverem stb... rettenetes lett az arc- és névmemóriám... :shock:

Lányok, annak a másik topikbéli lánynak már csak annyit kívánok, áramoljon benne a csí :wink:
Ha így folytatja, előre elűzi leendő mamatársait... :roll:

Kép
Kép
bondi

Naná hogy most dobta be a szunyát a Picuri-mikor mindjárt menni kell a tesókért :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

És még a szerelő se jött :?

Kép
Kép
Kép
kike

azt meg végképp halkan jegyzem meg hogy én bizony észre se vettem hogy szerkeszthetem a hozzászólásomat :oops:
Pedig van szemüvegem :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Elírogatok itt magamban :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:27-kor.
Vendég

Szerdán megyünk bökire-kíváncsi vagyok a súlyára,a peluson észrevettem azért hogy már nem lehet olyan szorosra rakni-úgyhogy tuti hízott-de vajon eleget? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:28-kor.
Vendég

Kike: hány hónapos bökire mentek 3,5 hónaposan??? Vagy ez valami plusz szuri lesz?
Vendég

Kata: :lol: :lol: hajjaj,ha ezt Apa megtudná :lol: Már ha szerető lenne-bár még az sem jött :lol: :lol: :lol:

a hozzászólásodnál jobb felső sarokban,az idézet mellett van hogy szerkeszt.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: köszi!
Vendég

nem plusz szuri,most kapja a három hósat,mivel beteg volt és így csúsztunk.

Kép
Kép
Kép
kike

Szívesen :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:29-kor.
Vendég

Semmi baj :wink:
Jajj:csak úgy beírom,ha lesz kedvetek nézni a magyat 2-es csatornát 7-és negyed 8 között,Vercsiék mesét mondanak ezen a héten végig.
Nem a tv2-hanem a sima magyar 2.
Nem tudom Vercsi melyik nap lesz-de ezen a héten a Ságodi ovisok lesznek a mesemondók,és majd lesz ő is.Kristi nem mert még kicsi,csak a nagyok mesélnek.
Tavaly is volt ilyen akkor ő nem mondott mesét,de lehetett látni a többiek között.
Szóval csak ha érdekel valakit :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Remélem nem felejtem el nézni majd. :oops: Majd fel is veszem,beállítom a videót :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szoval ki akar lecsapni Csaba fiam baratnojere? :evil: :D
Igen Kata, o a kis nagyfeju :D :D :D

Amugy mekkora fej,mellkas korfogat normalis ilyenkor?
Ja,es a bekas konyv tovabbra is tuti,nincs rajta ki gyartja?megkeresnem neten.

Brutal a no. Nem semmi p..a. Szerintem jobb ha en be se irok,mert kitiltanak a forumrol :lol: :lol: :lol:
Mellesleg nem tudom allatok miota jarhatnak iskolaba? :oops: :lol: :lol:
Vendég

Na azt hittem csak én vagyok ilyen "zizi" hogy nem tudom hogy kell átírni egy már beírt hozzászólást. :oops:

kike!
Sajna nincs magyar adónk, pedig megnézném Vercsit!

d.dodó

Megpróbálom majd felvenni videóra,és valahogyan felvenni videókamerára,aztán felrakom a netre-nem tudom sikerül-e,majd kiderül. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
oké...reméljük sikerül.

d.dodó

HAt dorika eleg koran kezdi! Nemsemmi kiscsaj! De nagyon edik!
Vendég

Én is elolvastam....nem semmi....Szerintem is menstruál!:):):)

Annyira édes Dóri+ Levi!

Viki, a gyerekeink összebeszéltek, Adél is most aludt el végre, délelőtt sikerült háromnegyed órát, majd még egyet több részletben aludnia...Már totál káo volt.
Valami megint van a levegőben?

Kép
andkata

Dori az m1, 2nek van online adasa!
Igaz sokszor akadozik, de erdemes megprobalni
mindjart irok linket
Vendég

kike!
Amugy drukk nektek a szurihoz. De amugy tuti eleget hízott...meg ilyenkor már nem hiznak annyit a babák, mert sokat lemozognak már.

Na ilyen is ritkán van...látszik hogy marha álmos volt Lizy....mert szopi közben elaludt...ilyet csak a fürdés utáni szopinál szokott.

d.dodó

http://www.mtv.hu/videotar/
ez az m1, de asszem itt valahol allithato hogy 1 v 2, legalabbis regen ugy vol
Vendég

Mav: megkűzdhetnek a gyerkőcök! Mi egy lépés előnyben vagyunk már!!! :lol: 8) :lol: 8) :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Anyjuk!
Oké....köszi.

d.dodó

http://www.mtv.hu/videotar/?id=232
itt van olyan is h m2 kulfoldi nezok reszere
Vendég

köszi...ezt elmentettem a kedvencek közé gyorsan.

d.dodó

ha online nemis megy archivkent lehet, igy amugy a hir tv t is lehet nezni, van egy olyan is beirod googlebe online tv, es kiad egy oldalt ahol csomo magyar es mas kulfoldi ado is nezheto, so slager radiot is tudsz hallgatni neten! ha egy kis magyar cucc hianyzik!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?