Hát én épp most írtam egy kisebbfajta litániát már megint.
De hát nem elnyomkorásztam?!
Kezdhetem előről.
Hát, akkor vágjunk bele:
Kedves Pethes Ildikó!
Csatlakozom Krisztihez. Szóval: akinek nem inge, ne vegye magára!

Biztos remek anya vagy.
Kedves Bella!
Én most tényleg próbálok nem számolgatni. Mármint az eddigi kudarcokat. Igyekszem "lazítani", úgy tekinteni - ahogy már korábban említettem - mintha mindent csak most kezdenék. Hisz a holnap mindig tiszta, nem szennyezi hiba. Ugyanakkor igyekszem minden tőlem telhetőt elkövetni annak érdekében, hogy most sikerüljön. Azért az invitálást ezúton köszönöm! \clipart {wink}
Ma hallottam egy újabb "csodaszerről". A neve: Sárvári Thermal Kristály és a fürdővízbe kell tenni a menstruációt követő 10 napon át, majd fél órát ázni benne. Állítólag egy csomó mindenre jó, többek között nőgyógyászati problémákra főleg, ha esetleg valamilyen gyulladás van a szervezetben. Rengeteg féle ásványi anyag van benne. Bár az ára ennek is elég húzós: 10 napra elegendő (2 doboz) kúrához 5.000,- Ft
és gyógyszertárban lehet kapni. Ma amúgy is megyek a patikába. Ha minden igaz, megérkeztek a tegnap megrendelt tesztjeim. Felszerelkezem: ovulációs teszt, két fajta terhességi teszt. Megkérdezem, mi a véleményük erről a kristályról és lehet, hogy azt is megpróbálom. (Bár nem szoktam ilyeneknek bedőlni, de ha ártani nem árthat, hát rajtam ne múljon!) A munkahelyemen meg majd szólok, hogy a fizetésemen nyugodtan utalják át egyből oda.
. Azt hiszem kipróbálom ezt a gyertyaállást is (az lesz még csak a vidám!
), meg a hőmérőt, meg nem is tudom mi van még. Hát, nagyjából ennyi.
Kedves Bubi!
Tudod: fel a fejjel!
Most mennem kell: Párom toporog, hogy indulhatunk.
Holnap jövök.

!!!
és már kész is a hőn áhított pofa.