Szóval uh-on megkérdezte a doki hogy mikor akarok kezdeni én ezen meglepődtem mert már beszedtem 26 szem fogigátlót.Hogy hogy mikor akarok kezdeni? Ez után mondta hogy vékony a méhnyálkahártyám.Fogigátlóval is vastagnak kéne lennie???? Végig barnáztam 3hetet. Szóval hát ettől függetlenül megpróbáljuk majd lesz valahogy.Ez nekem már nagyon kevés!!!!! Kérdeztem hogy akkor kapok szurit ma? Nem majd vérzés 2. napján.Akkor most ez hogy long? Nem értem.Erre a dokinő:nem is kell ezt magának értenie.
Szóval így aztán befejeztük.Nem akarok kidobni több tízezer forintot.
Hát én most azt érzem hogy akkor itt álljunk meg és kipihenem ezt és megyünk egy jobb korszerűbb helyre.
Ez a pénzünk így megmarad,gyűjtünk még hozzá és kész.Nem így akartam de úgy érzem hogy ez lesz a helyes út.Még ha esetleg elvesztem a munkahelyemet is.
Hétfőn megyek vissza.Még megkaptam ezt a hetet.Jó mi,nem is kértem.
skrisz:veled miújság????
Ditke:jó hogy ti is látjátok és nem érzem azt hogy rosszul döntöttem.Dokinak nem mondtam.Hazafele jövet hívtam a párom hogy ez történt és hogy ő mit szól ehhez.Rám bízta de mondta hogy ő úgy érzi hogy már nagyon elfáradtam és pihenjünk.
Há most éppen a menzim várom, mert ez a hónap ugrott! A szent lélek meg biztos nem szállt meg! Így bizti nem vagyok babás!
De a kis mocsok piri, nem akar jönni, nagyon remélem hogy nem akkor tolja ide a képét amikor majd már nem tudok dokihoz menni, mert akkor ez a hónap is ugrott!!!!!
Meli, sajnos nem ismerem a többi intézetet. A Cirist most nem szeretjük, mert elég parasztok voltak egy cikk kapcsán. Sote-ról és Dévairól még nem hallottam rosszat. A Nyírőről már igen.
Voltatok már genetikán?
skrisz:hát ezt nem tudom.Itt biztos nem tudják itt vizsgálni.De a Dévaiba sokmindent megtudnak csinálni.Remélem hogy kiderül majd.Szerintem sperma genetika kéne.Dokim ráfogta hogy sejthiba.
Ditke,skrisz:nem tudom.Majd a doki amit mond.Most elfáradtam.Még olvasnom is rossz ezeket a vizsgálatokat.Mármint úgy értve hogy elég volt most.
Na Jó Éjt.
Meli, nem tudom, hogy máskor volt-e ilyen, hogy nem repedtek meg, mert eddig általában spontánoztunk, meg volt egy lombik is, de ugye ott mindegy.
Haragudni fogtok, de csináltam egy LH-tesztet. Pozitív lett (már 2.-3. napja), ami azt jelenti, hogy ha nem adta be végleg a kulcsot a szervezetem, akkor holnap talán tüszőrepedés végre... Vagy holnapután... Reggel azért majd mérek egy hőt is.
Na mindenki lelépett, lépek én is. Jó éjt mindenkinek, küldjétek a tüszőrepesztő energiákat (másnak most úgyse kell)...