A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:36-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:37-kor.
Vendég

Sajna nekem is vérzett, nem is kicsit...

Nem volt trükk, csak krém, és szopi...
Vendég

Pontosabban annyi trükk volt, hogy szopi előtt mindíg megszívtam mellszívóval, mert nagyon vérzett, és nem akartam, hogy Emma azt egye...
Vendég

Kata!
Garmastan kenőcs jó rá!
Kenje be, és szopi előtt mossa le.

Nálam van a lista, hamarosna küldöm, bocsika.
20150601134430

Vagy amíg nem gyógyul meg használjon bimbóvédőt.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:38-kor.
Vendég

Dodó:nagyon boldog születésnapot!!!

Hátha holnap nem leszek.
Kristinek hasmenése van:nagyon remélem hogy nem vírus,mert ha Domi elkapja,megint ugrott az oltás. :twisted:
De holnap nem megy oviba aztán majd meglátjuk.Meg adom neki a normaflórt.

Kép
Kép
Kép
kike

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Dodó!
Lelőtted a poént! Holnap akartalak köszönteni!
20150601134430

nademostmáraztán valaki mondja meg hogy milyen csaj??? pedig olvastam, de ezek szerint a lényeg fölött pont átsiklottam. De már engem is érdekel...

Ruhák. MI 52 cm-vel születtünk, de már a 68-asoknál tartunk. A vicces csak az, hogy ez a gyerek csak hosszában nő. Mert a súlya még mindig 5200 körül van (oké hogy a műtét miatt visszafogyott) de akkor is durva. :)

wera, olyan macis kabátunk nekünk is van. :)

2007 júliusban nekünk volt rokon és mondta hogy tök nagy botrány lett a vége és bezárt a topik. Csináltak maguknak valami saját oldalt...

kata, naná hogy megyünk együtt! :) Nem gondolod hogy Eliotot le tudtam beszélni hogy Adéllal találkozzon? :)

wera, ha hamarabb szólsz hogy csak a közlekedés a gond, szerintem tuti lett volna megoldás...

macis kabát

Kép

KépKép
muffin

Kryss:ez nagyon jó oldal,beleolvastam :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin!
A 2009. juliusiba néz bele!

Milyen botrány volt a 2007-ben?

Szóval Eliot barátunk kosaras lesz! ;)

Hűűűű, Laci is tud sikítani. Nem akárhogy. Nem kapott elég gyorsan cicit és megmutatta.
20150601134430

Na megnéztem. Írtam is. :) Baromira visszafogtam magam... Tudtam volna még mit írni. :)
A 2007-ben meg valami olyan botrány volt, hogy az egyik csak pénzt kért kölcsön többektől, amiből aztán kiindult az eredeti balhé és utána mindenki kígyót békát kiabált mindenki másra. legalábbis valami ilyenre emlékszem (zsé javíts ki ha nem így volt... :)

KépKép
muffin

Katus, írok pü-t!

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:39-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:40-kor.
Vendég

Muffin, absz. igazad van!
Most már nem bírtam ki, én is írtam. :lol: :lol: :lol:

Akkor holnap, ha minden jól megy, jön Akata, Muffin, Titi, Anyjuk, Bondi, Bencuri. Ági?? Kihagytam valakit?

Kép
Kép
patr

ÁGIJelelj, légyszives, jöttök holnap?

Kép
Kép
patr

Viki irigy mirigy, hogy taliztok!!!!
20150601134430

Szép időtök is lesz ha minden igaz!
Vendég

Ági nem jön, fákat ültet...:) Sms-eztünk.
Gondolom a nagy hideg előtt meg kell csinálnia...

De jó hogy talizunk! Jupié! akkor holnap!

Evelin Téged hívlak reggel!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
andkata

hali lányok!

végre itthon vagyunk. már volt pancsi, vacsi, és már durmizik is!

kipróbáltuk a lidlis éjszakai fényt is :D nagyon vagesz :) :) le is cseréltem az olvasólámpát erre. ennek kisebb fénye van de ahhoz elég hogy ha nyöszög rá tudjak nézni.

tali: irigy-irigy-irigy!!!!

skipe, msn: ha több a skipe-os emberke akkor teszek fel én is azt :D de jobb volna msn-en nyomni, mert mikor skipe-om volt annyi ökör emer megtalált csak ugy találomra hogy az nem igaz!!!

dodó!
Boldog szülinapot előre is... holnapra tuti elfelejtem ha most nem teszem meg!
Kép

Kép

Kép
timi1982

Sajnálom, hogy Ági nem jön, Zsuzska küldött volna valamit Szonjának! Na nem baj, majd legközelebb!

Bencuri, téged hoz valaki? Felvegyelek Hűvösvölgyben?

Otthon maradóknak majd csinálunk jó sok képet!
Wera, a legközelebbi talinak te mondd meg a helyszínét! (csak majd én is meg tudjam közelíteni :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
patr

és képzeljétek!

ezt csinálta nekem nyusziapu :D

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Patr, nem tudom, h feltudsz e venni, de mi csak úgy tudunk menni h Bence is jön, de akkor meg nem tudjuk hova ültetni és nem szeretném ha ezért megbünetnének!
Egyébként ha 56 kimegyünk teljesen a végállomásig akkor mivel kell még menni?
bencuri

ezt meg csak ugy mutiba :D

Kép
igy aludt vmelyik nap vagy 3 órán keresztül :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
timi1982

és a kiskanalas meg azért kiskanalas mert éppen ebédeltem és kinézte a számból a kaját... egyszerűen le se vette a szemét a kanalamról 8)

Kép

Kép
timi1982

Bencuri, van gyerekülésem! Összesen négy :lol: :lol:
Milyenre vágysz, mit tegyek be a kocsiba? Zsuzskáé jó lesz? :D :D
Egyébként, azt sajnos nem tudom, hogy hányas buszra kell még felszállni, de kb. két perc kocsival a végállomástól!

Kép
Kép
patr

szerintetek ha kiolvasztott tejet véletlen nem használtunk fel ahogy kiolvadt, de nem melegítettük fel, azt betehetem a hűtőbe reggelig?

KépKép
muffin

ez meg tegnap készült mikor kiértünk a nagyiékhoz :D

Kép

Kép

Kép

Kép
timi1982

Én mondtam eddig is hogy szívesen mennénk csak az utazás a gond, de nem akarok ebből ügyet csinálni, meg plusz utat senkinek! Legközelebb mi is megyünk és kész! :wink:

Dóri - Nagyon boldog születésnapot kívánok és gratulálok a laptophoz! Szuper ajándék!!! :D :wink:

Ez a 2007 júliusi téma, na meg ez a csaj... :twisted: brrrrrrr. Én is csak azért nem pofázok be neki mert tuti kidobnának a rendszergazdák a belemerülnék.

Vidokata - szoptatási tanácsót Potyka fog tudni majd ajánlani nektek, nekem is írt jópárat, de aztán megküzdöttem magam a problémával. Különben kisebesedés után már nem sok mindent lehet csinálni. Az a legjobb minél többet van szabadon hagyva a mell, kenni Garmastannal, szopi előtt lemosni. Én eleinte hülye voltam és szappannal mostam le és szerintem az is csak mégjobban szárította. A legjobb rá a baba mosakodó kenőcse! Jaj, de rossz lehet most neki, még most is érzem mennyire fáj ha rá gondolok! Jobban megviselt mint a császár utáni seb! Mielőbbi gyógyulást a sógornőd cicijeinek! :wink:

Marcsi - meséld már el nekem kérlek hogy tudok belejavítani utólag a hozzászólásba!?!?!?!? :shock: Mert úgy látszik én se vagyok itt elég régen hogy rájöttem volna! :lol: :wink:
Vendég

Timi, nagyon jó képek!
Egyébként Zsolti is kinézi a számból a kaját! Van egy olyan érzésem, hogynem lesz majd bajom a hozzátáplálással! :lol:
A gyógyszert is olyan lelkesen ette anno, szerintem bármit megenne!

Kép
Kép
patr

muffin!
én csináltam már és semmi baja nem lett a tejnek. megkóstoltam nem éreztem rajta változást, és Bencének se lett baja mikor megette.

Kép

Kép
timi1982

Muffin - szerintem simán!! :wink:
Tényleg pont olyan kabátkája van Eliotnak is mint Nórinak! :D Mi nagyon szeretjük, jó választás volt! :)

Timi - azok a szemek!!! :D Milyen csini fiú ez a Bence!! :wink:
Vendég

Patr, Bence 13 kg körül van! :D Köszike! Ja és az jó ha Szonja marad a kenguruba neked?
hánykor legyünk ott?
bencuri

Muffin, ha nem melegítetted meg, akkor a hűtőben eláll holnapig!
Egyébként azt mondta a védőnő, hogy igazából sokkal tovább nem lesz semmi baja, mint ahogy azt mondják, csak mindenki a biztonság kedvéért sokkal óvatosabb!

Kép
Kép
patr

Timi!
Bence hogy kigömbölyödött!

Evelin!
Sztem felhasználhatod!

Wera!
Bugrikusz elaludt?

Megyek aludni,mert korán lesz a reggel.
20150601134430

patr!
hát szerintem nálunk se lesz gond majd a hozzátáplálás. van mikor annyira néz hogy még nyel is közben meg csattingat a nyelvével.
nekünk is ette a konit is meg a sűrítőt is és nem tiltakozott. nyammogta befelé rendesen... egyedül az innivaló okoz neki gondot. az nem megy az istenért se! habár én nem eröltetem, anyósom mániája az innivaló!!! :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Igen, Szonja akkor kénytelen kenguruba maradni, mert bébihordozóm nincs kettő! Akkor viszont beteszem a kisebb gyereknek való ülést, mert Zsuzsié már a legnagyobb fajta.
Szerencse, hogy ennyi gyerekünk van :lol: :lol:
Akkor ha jöttök, hozom a ruhákat is, amiket kértél!
Szerintem 3/4 10-et lőjük be, de megvan a számod, reggel beszélhetünk is, ha már a busz környékén vagytok. Illetve villamos.

Kép
Kép
patr

Wera, szavadon fogunk! A következő talin neked kötelező a megjelenés :lol:

Kép
Kép
patr

Pati - Nóri is tátott szájjal bámulja ahogy eszünk! Sőt! Valamelyik nap szoptatás közben melegszenyát ettem és bambultam a tv-t, erre fölnyúlt és kikapta a kezemből. :shock: Úgy meglepődtem hiretelen azt se tudtam mivan, gyorsan kicsavartam a kezéből :P , de még olyan pofát is vágott hozzá, hogy na ezt meg miért csináltad, talán nekem nem lehet?? :lol: :lol: Így leírva már nem olyan vicces, de nekem negyed órán át hullottak a könnyeim a röhögéstől utána.
Vendég

nem is tudom irtam-e....
ha igen bocsi hogy ismétlem magam...
nyusziapu volt ugyebár ma a kocsival inétzni a műszakit. meg apósom is.
volt egy csomó idejük mire megcsinlták és közben csajos dolgokat csináltak a városban ( kirakatokat bámultak, bolba be-ki :D)
és hoztak bencének egy vagány házimamuszt meg egy kismellényt(tudjátok olyan orkános, steppelt vagy hogy hivják azokat).
istenien néznek ki.
majd fotózok :D
a mellény nagyon tetszik... az ózdi tescoban a bébi és gyermekruhákra 30-40-50%-os engedmények voltak. kár hogy én nem mentem velük :( ha ezt tudtam volna előre...

Kép

Kép
timi1982

Pati - akkor azt én szervezem! Legyen nálunk és akkor tuti nem lesz gond! :D :wink:
Vendég

Wera, nekem leírva is tetszik :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Oké, mikorra menjünk? :lol:

Kép
Kép
patr

... akkor csomó pénzt elverhettél volna! :lol: :lol: Igazam van Timi? :wink: Várjuk a fotókat!
Én is vettem múltkor mellényt Nórinak. Rombusz-mintás és rózsaszín! MEg kell zabálni!! :lol: H&M ha jól emléxem.

Nah, húzok mert apja már duzzog. Jóéjt!!!!

Jah, még annyit hogy tegnap azt álmodtam h valaki pozitívat tesztelt a mi topikunkból! Nem árulom el ki volt az, de nagyon kivi vagyok hogy kinek fog jönni először a kistesó!!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mufin! Különben meg az én apukám meg Béla! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát! Holnap jövök!

sz.andi

Dori: nem semmi ajandek! Most aztan mar nem lesz vita jatek, film vagy babanet :P

Annanak soha nem merik semmijet, csak a sulyat, igy en nem tudom milye mekkora, de a feje nagy es kb 60cm.

Sebre Garmastan, es holnap nevet is tudok elokotorni akinek az eloadasan voltam.

a tej felhasznalhato, en a tappal sem veszem olyan halalosan komolyan hogy csak frissen elkeszitett, stb, ugyanis a korhazban is olyant kapnak ami elore meg van csinalva es csak melegitik( lattam egyszer) no meg amilyen draga nem fogok 30ml sem kionteni.... :oops:

Jo ejjszakat!
Akkor holnap mi is erkezunk majd, tomegkozlekedestol fuggoen, no meg hogy mikor tudunk indulni.

NYUGODALMAS ejjszakat mindenkinek!
Vendég

Észrevettétek, hogy ma legalább annyira pörgött a topik, mint a várandósságunk idején? Vagy négy oldalt írtunk ma!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?