A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Pati, akkor szerintem megyünk, ha nem gond remélem felkel reggel Bence, mert ő felsége , 10kor szokott kelni! 8) és ha én felkeltem mint ahogy ő kel akkor egész nap nem lehet birni vele.
Ha véletlen később megyünk majd rádcsörgök, ha már ott lennétek Potykáéknál és akkor megmondjátok melyik busz!
Reggel még jövök!

Rucik jöhetnek! :D
bencuri

jól magyarul fogalmazok, de remélem értetted!
bencuri

Sziasztok!
Na, az első irományom a laptopról! :) Köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!!! :)

viki!
Hát lelőttem a poént, de attól még köszönthetsz holnap is! :)
:lol: 8)

d.dodó

Bencuri, Értettem! :lol:
Jó éjt mindenkinek, kipihenem magam, hogy szép legyek a holnapi talin!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Eszméletlen sokat írtatok :shock: !
Addig csigáztok, hogy nekem is bele kell olvasnom a 2009-es topikba.

Dodó, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Jó talit holnapra és persze alig várjuk a képeket!

Nálunk még mindig betegeskedés van, szerencsére Toncsi már egész jól van, én döglődök még mindig. Bogi ma egész nap kiabált, már nem bírtam cérnával. Le a kalappal Ibm és Wera előttetek.

Ó Timi, sajnos nem én voltam a Dobos cukiban :? .

Mit lehet szopi mellett bevenni náthára és torokfájásra?

jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

Anyjuk!
Ez így igaz, igy Ati is tudja a repülős játékait játszani, ha éppen olyanja van, és nem fog azért szólni, mert már megint babanetezek! :)

Igen, ma nagyon pörgött a topik. Holnap sajna ugysem nagyon fog, mert sokan mentek a talira!!! De remélem akik nem mennek, azok lesznek!

d.dodó

Na csajok!

Én még nem tudom, hogy hogyan fogk menni. Szerintem felhívom Bencurit és talzom vele. Bencuri mit szólsz?
Én nem tudom Patr számát!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dodó: Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ahó, lányok,
hajnalonként belesek ide :D és kb fél oldalt tudok elolvasni :? aztán valamelyik gyerek kiabálni kezd utánam :roll:
Tegnap hajnalban csudaszép képet láttam a 4hónapos Titi-Leventéről! Milyen szép fiúcska - jól kikupálódott 8) Nándi még mindig a "kis kövér Buddha" divatot követi 8)

Bocsánat, hogy végül nem megyek a talira, de sajna szorít az idő a kert beültetésével, úgyhogy muszáj elültetnem végre a növényeket. Hoztak egy hete egy teherautónyi termőföldet, na annak már csak a fele van meg :wink: a többit behordtuk a növényekre.
Sajnos hiába a fizikai munka, a hasam semmit nem ment le, úgyhogy kénytelen leszek a jövő héttől tornázni... De legalább a vállam és a karom jó izmos lett 8)

Szonja már harmadik napja cumi nélkül van, és ez óriási eredmény! Most már nem fordulunk vissza! Persze a vándorló cumiról tovább kell szőnöm neki a mesét, az nagyon tetszik neki :wink:

Tegnap még pogácsát is sütöttem, nagyon jó lett, az apám is megdicsérte, pedig ő aztán nagyon kritikus bír lenni! Osztogatta is bőven a gyereknevelési és életvezetési tanácsait.

Tegnap Nándi hangosan elnevette magát életében először! Akkor, amikor meglátott sepregetni :wink:

Na sírás van

KépKép
szkagi

Jó reggelt4

Dodo! Boldog születésnapot és gratula az ajihoz!!!
Mostmár mindig itt tudsz lenni! :wink:

Nálunk megint 1-kor kelt Áron,cumi be és aludt tovább,aztán 3:30-kor a szokásoss időbe,jöttt a nagyágyba de ilyenkor már nem alszik nyugodtan,dobálja magát!
6-kor megetettem,most alszik!
Én is visszaakartam feküdni,de mire elalszik kipattan a szemem és ha fél órát alszik felrobbanok!
Meghát persze nme haladok semmivel!
De majd a 4 napba............
Asszem egy éjszakára rábízom Apára a felkelést mert mostmár tényleg ki van a bundám!
reggel majdnem sírvafakadtam mikor nagyra nyílt szemekkel nézett rám és mondta,hogy hágööööööööööö :shock: :wink:

Beleolvastam én is a 2009-be ,hát inkább én sem írtam semmit!
Ez tök hülye,vagy nem is tudom mit lehetne rá írni!
Olyan sok helyen robbant már a bomba,nálunk mindig olyan nyugi van és nem iks tudom elképzelni,hogy bárki olyat írjon a másiknak ai nem tetszik!

Jó talit mára csajok!

Várjuk a fotókat!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

Dodó!

Kép Boldog Szülinapot!

AMi!

Sajnálom h fáradt vagy!
Az álometetést írtad. Az milyen? Hogy böfizik ilynekor?

Talisoknak szép napot mára!
20150601134430

Szia Viki!

A suttogó szerint nem kell büfiztetni mert annyira ellazult állapotban vannak.
Én azért felszoktam rakni a vállamra,valamikor tényleg nem büfizik,de ált. szokott,ugyanúgy alszik tovább.
Csak akkor csinálom ha túl korán eszik és bealszik.
Tegnap 18:15-kor evett,7:30-kor már aludt de még felébredt,így megtudtam ébren etetni még 21:30-kor éss utánna szép csendben elaludt mellettem.
Már az is szuper ha mellettem alszik el és nem kell üvöltve ringatni!

Tegnap vettem neki Viburcol kúpot is a fogára de még nem adtam neki!
Valakinek tapasztalat?

Kép

Kép
ibm

Kép
Kép

Jó reggelt!
Dodó! Boldog születésnapot kívánok!
Tegnap bedobott a védőnő egy levelet, hogy jelenjünk ma meg a babával, mert megkapja a pervenárt. Még jó, hogy időben..... remélem nem lesz nagyon nyűgös, mert amúgyis már néhány napja egyfolytában "zsörtölődik" a lányzó
magdolnam

Ami!
Köszi! ;)

A baártnőm használta ezt a kúpot a fiánál. Egy ideig volt javulás, aztán visszaálltak ők is a többszöri kelésre.
20150601134430

Jó reggelt!
Már akinek.... Zsolti hányt az éjjel, semmit nem aludtam.
Elméletileg semmi baja, úgy tűnik, csak simán sokat evett.
Nincs láza, azóta már kétszer evett, nem hányt.
Most nem tudom, hogy menjünk-e? :?

Kép
Kép
patr

Viki: Olivérnek nagyon tetszett a virágcsokor! :lol: Vissza kellett menni megnézni!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket!

Hát az éjszakánk nekünk sem volt valami pihentető. Kelt fél 2-kor. Akkor gyorsan evett, el is aludt már cicin. Beraktuk az ágyba, negyed óra mulva kelt, rájött hogy nem evett eleget. Aztán kelt fél 6-kor. Akkor bekakilt, átpelenkáztam, ettünk tovább, erre megint bekakilt....utána még bekapta a cicit, csak sírt....mondom nincs több....kimelegítek egy adagot a fagyóból. Még jó hogy csak 40-et melegítettem ki. Mert nem is a tej kellett neki, hanem szimplán cicin akart lógni. Na, mondom azt már nem.....így fogtam, visszaraktam a kiságyba, most hasra, cumi a szájába. Egy darabig szenvedett.....vagy 20-szor kellett ujra betakarnom, mert lerugta a takarót, meg a cumit kiköpdöste......de végre elaludt. Én meg már nem aludtam vissza, mert sok a dolgom!

patr!
Sajnálom, hogy Zsolti hányt! Reméljük tényleg csak sokat evett, vagy ráevett egy nagy levegő buborékra!

d.dodó

Katák! nektek akrtam írni,hogy akiről kérdeztem privibe túl van a műtéten,jól van és jövő héten hazamehet!
Szövettan folyamatban!
Remélem minden rendben lesz mostmár!

Többiek?

Áron mindjárt kel,olyan furcsa lesz ma,7 helyett 6-kor evett,megint borul minden.
Ilyenkor szoktam letenni most meg felkel!
Mi lesz ha átlállítjuk az órát?????????????
:shock:

Kép

Kép
ibm

Pati, szerintem gyertek!!!

Dodó, Isten éltessen!!!

Kép
andkata

Tényleg Ami!
Mikor kell átálítani az órát? Hányadikán?
Itt mondjuk furi, hogy még mindig sötét van, és 6-kor este meg már vak sötét van.....és ez még csak rosszabb lesz!

d.dodó

akata!
Köszi neked is!

d.dodó

Patti!
Zsolti manónak jobbulást!

Ami!
Áronnál ennyit számít 1 óra csúszás?

Dodó!
Sajnálom a rossz éjjelt.
20150601134430

Sziasztok!
Mi sem dicsekedhetünk jó éjszakával :(
Kb:két óránként kelt,és nem is igazán nyugodott meg a cicin,máskor szépen visszaszokott aludni szopi közben,most csak éberen aludt.
Reggel már egyszerűen nem volt erőm hozzá felkelni,főleg hogy előtte evett egy órája,így hagytam nyafizni,pár percig panaszkodott,aztán elhallgatott,ismét panaszkodott,megint elhallgatott,és ez ment fél órán keresztül,majd végre elaludt-közben én is be-be szundítottam.Nem értem mi a baja,persze most fáradt és ásítozik velem együtt-csakhát ő alhat nappal,de én nem,így elegem van. :?

És tegnap még a szerelő sem jött.
Kristi meg ugye ma itthon van,tehát semmi esélyem a pihire. :(
Bocsi:most csak panaszkodtam.

Talisoknak szép időt mára!

Kép
Kép
Kép
kike

Na a leányzó eddig bírta alvással. Kíváncsi leszek napközben mennyit alszik!
3-ra menni kell nekem nőgyogyihoz kenet vételre! Jön velem barátnőm is, mert őt meg "lejelentem" terhesgondozásra (csak azért én, mert nem beszéli a nyelvet...még angolt sem)! De legalább amig benn leszek kenetvételen, addig tud vigyázni Laurára.

d.dodó

Sziasztok!

Dodo Boldog Szülinapot! :D

Patr, még mind a ketten alszanak! :evil: Jobbulást Zsoltinak!
bencuri

Titi, akkor majd hivj remélem Bence nem szándékozik 10ig aludni! Szonja is jól birja este 9óta nyomja! :D
bencuri

Megetettem, sokat evett, büfizett, vigyorog, úgyhogy elindulunk.
Kata, legalább megnyugtatsz, hogy semmi baja :lol: :lol:
Na azért nem most indulunk! Szerencsére nekem Potykáék kocsival közel vannak! BKV-val nem lenne ilyen egyszerű.

DODÓ isten éltessen.

Kép
Kép
patr

Viki (Bencuri), most egy kicsit irigykedem, jó?
Azért megpróbáltok odaérni a Hűvösvölgybe 3/4 10-re?

Kép
Kép
patr

Patr, szerintem nem fogunk odaérni igy ! most hallom Szoni, höget, megyek megettetem. miért nem kell Bence? Patr majd hivlak!
bencuri

DORI: BOLDOG SZULETESNAPOT!!!!! MINden szepet es jot neked! Nem csak ma!
Vendég

Bubacsak egy orval korabban kelt, szoval lehet megis elobb ott leszunk mint 11.
Vendég

Titi!
Örülök h tetszett Olinak a virág. Most vésd a fejébe, hgy a csajoknak sok ilyet kell venni!!!
20150601134430

Mi is! Lehet ha megettem utána felkeltem még irok itt is mielőtt indulunk! Ha nem érnénk oda akkor valaki nem tudja hogy a moszkváról megy busz is hűvösvölgyhöz, mert akkor arra könnyebb babakocsival felszállni!? Help!
bencuri

Anyjuk!
Köszi neked is!

Talira remélem visz valaki fényképezőt, és hoz délután képeket!

d.dodó

Anna ma 1 eves! :P
Vendég

Bencuri 56os busz megy!

Kép
Kép
patr

kösi Ptr éppen most nyomtatom a menetrendet de csak 9.15kor van alacsonypadlós :twisted: ja és már 256 lett belöle!
Bence még mindig nyomja! :cry:
bencuri

sziasztok

BOLDOG SZÜLINAPOT DODO

velünk nagyjábol minden oké csak annyi hogy nem nagyon eszik,tegnap este fél 10-ko r evett ma reggel pedig fél 8 után de csak 100-at és egész éjjel aludt
ha beadom a cumit a szájába csak nyammog rajta nem szivja :? :? :?
ráunt a tápra???? :shock: :shock:
vagy nem tudom
szerdán mi is szurira megyünk és 2-öt kapunk....
bizom benne hogy nem lesz nagyon nyügi

UGY IRIGYLEM A TALISOKAT.................

MA jön a lányom haza holnap nem lesz suli nekik

csajok ugy fáj a fülem :cry: :cry: :cry:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!

Dodó! Boldog szülinapot kívánok!

Talisoknak jó szórakozást, én is irigy vagyok :oops:

Wera, Muffin! Nekünk is van macis kabátunk! Én is szeretem!

Sajnálom a rosszul alvó babókat és főleg a fáradt anyukákat!

Nekem jó éjszakám volt, Roli szerencsére egyszer sem kelt, úgy tűnik kilábal a betegségből, Jázmin is csak 4:30-kor szopizott egy kicsit és aludt is tovább.

Bence nagyon vagány a mamánál a heverőn, édes pofa!

Wera! Te használod már a babakocsi sport részét? Mert én is gondolkodom rajta, mert beöltöztetve pléddel bebugyolálva kicsinek tűnik a mózes. Pedig később akartam lecserélni!

Jaj, annyi mindent olvastam és nem tudok reagálni, mert elfelejtettem.

Kép
szly27

Magdi! Liza nagyon édibédi! Jó a kis kötött kardigánja!

Kép
szly27

tegnap volt a védönö
a gyümivel ki tudok váltani egy kaját már kérdeztem a fözeléket azt mondta még ne adjak
kérdeztem a pépet is azt mondta azt se :shock:
azt megkérdeztem hogy meddig kell együk a HA-S tápot azt mondta legalább fél éves korig...
és ha nem megy?
erre már nem volt válasz illetve annyi hohy akkor probálunk mást...

KI MIT FÖZ MA??

VIKI AZT HISZEM KIPROBÁLOM A CSIRKECOMBIS PECEPTET
ELÉG EGYSZERÜNEK TÜNIK

Képimg][/url]
Kép
ronix

Bencuri! Írok püt!

Kép
szly27

Bencuri, a 9.15-össel simán kiértek háromnegyedre, de meg is várlak!
Én negyed tizkor indulok, utána már csak telefonon vagyok.

Kép
Kép
patr

NEM TALÁLOK NORMÁLIS SPORT BABAKOCSIT
BERGONUNK VAN DE UGY UTÁLOM
nagyon nagy

Képimg][/url]
Kép
ronix

Tavaly valószínűleg ezen a napon fogant Laura! :)

d.dodó

Pati lehetek szemtelen befér a babakocsink szerinted?Titi, most hivott hogy most indult el ! ha jön ő is befér?
bencuri

Halihó!

Dodó: Isten éltessen!!!

mindjárt indulunk, csak zuhizok és megetetem Natit.
Patr, hívhatlak, ha nagyon nem találok oda???

"Itt" maradók: jó pörgést nektek mára, látom, nincs panaszra ok :wink:

csak itthon ne hagyjam a fotómasinát....

Kép
Kép
bondi

ja, és nagyon jó lenne már egy "országos" tali is!!!

Kép
Kép
bondi

Bondi, persze hívj!
Bencuri, befér minden! Babakocsi, Titi, na jó a kóbor kutyákat azért ne szedjétek össze!

Elindultam! :lol:

Kép
Kép
patr

Dodó! Nagyon boldog születésnapot, és jó egészséget kívánok!

KépKép
hene

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?