2004.01.29 21:18
2004.01.29 21:25
2004.01.29 21:26
egy próbát megér
Ide is fel tudom tenni. Pill....
2004.01.29 21:35

2004.01.29 21:51
Nálunk Timi "icsuka" felkiáltással tép ki mindent Zsebi kezéből, ez egyébként az irígy csuka rövidített verziója. Zsebi válasza még várat magára
Vajúdni meg nyugodtan lehet kiabálva is(én is tettem ilyet
), csak legalább a történésekkel legyen tisztában az ember lánya és ne sületlenségeket ordítson.
2004.01.29 22:06
Bár nekem is csak max 1 óra volt a rendes fájás, addig én és a párom viccekkel szórakoztattuk a nagyérdeműt
Ketten sokkal hatékonyabbak, én már csak este állok neki tolólappal kiganézni a kéglit
A szekrények alja már csak az ömlesztett játékoknak van fenntartva. De jobb lesz, ha a sütőbe is belekukkantasz eztán, mert én a múlt héten majdnem plüssmacit sütöttem lego emberkékkel
Én még egy tucatot is szülnék, ha lenne miből tisztességesen felnevelnem őket
Remélem, most már gyógyultnak lesz nyilvánítva a lyány
2004.01.29 22:34

Tizenhárom óra ide, vagy oda 

2004.01.29 23:04
, gyógyszertárban kapható recept nélküli krém 1400pénz, de használ.

A csipp-csipp csókázás azért nem semmi, ügyes a lány!
, ezek szerint a Tesco olcsóbb, de még az is aranyárban adja.
2004.01.29 23:46
Internet infok szerint UK-i teszt szerint eme Chicco és a Römerek nyújtanak jó oldalirányú védelmet. És van kihúzható lábtartója, ami szuper!!
Olyan rossz, amikor kb. 2 évesen lógni kezd a lábuk.
És ő is pakol ezerrel, úgy néz ki a ház már, mintha költözés közben lennénk.
én is körömvirág krémmel kenem a pofiját, van egy baba változata. Sőt, a nagyokét is.
infrázás nálunk nem ment, Julka rögtön felébredt
Egyéb melegítés sem. A Bioptron lámpába bele lehet nézni állítólag, csakhát piszok drága. Miki meg a tészta
Gyógyulást!
Isten éltessen Zsombit
nagyon szép egyéves nagyfiú
Mi most akarjuk lecserélni, max. 2 gyerekes autó
3 gyerekülés nem fér hátra, mostani felállás szerint a 9 éves fiam ül elől ülésemelőn, én meg a 2 gyerekülés között szorongok hátul. Állítólag direkt kisebb a belső tere, hogy ne legyen teljes konkurrenciája a VW Passatnak.
mi is családi kocsinéző nevezetű sportot űzzük
Eddigi legolcsóbb találatunk új kocsiban a Fiat családi autója (nem jut eszembe a neve
) kicsinek néz ki kívülről, belül viszont ténylegesen 5 személyes. 3 gyerekülés hátul csak a családi autókba fér, ahol 3 teljesértékű ülés van
Egyébként hogy vagy? Még mindig semmi tünet, te szerencsés?? 2004.01.30 00:53
Kinézetre hmmm-hmmm-finommmm
(Tudok egyébként helyesen írni, de ez így az igazi 

2004.01.30 05:32
Miki lefekvéskor volt lázas, kapott Nurofent, Zsuzsi pedig most ébredéskor, de Ő még nem pánikol a kúptól, ezért neki még be lehet adni a Germicid-C-t is. Most már Ő is láztalan, ezért megyek alukálni.
2004.01.30 08:47
2004.01.30 09:08

miatt nem irigyellek csak picit
, de jó, hogy Szilárd jól viseli
és Te?
. Pl. a HIPP bébiételek 165.-forintba kerülnek, igaz, hogy csak 6féle van, de jók. Aztán még van akciós Mildi, meg italok, meg pelenka, meg, meg, meg....nagyon jók vannak tényleg. Akinek nem jár katalógus érdemes a honlapon körülnézni. 2004.01.30 09:31
2004.01.30 09:39
2004.01.30 10:17

Én este 10-kor rövidujjúban mentem be a kórházba.
2004.01.30 11:17

Jobbulást nektek

2004.01.30 11:20
Eléggé aggódok, hogy Timi kárt tesz a kicsiben a rengeteg fogával.
Én komolyan azt hittem, hogy az Octavia egy nagy kocsi, de náluk eddig se jöhetett szóba, mert a férjem nagy VW buzi és utánzatot nem vesz
A hátsó osztott ülések meg szerintem azért önmagában nem jelentenek megoldást, ha egyenként nem elég szélesek, vagy rosszul gondolkodok?
A férjednek meg tényleg nem sok érzéke van a női vásárlási szisztémához
Én még nem is hallottam ilyet, hogy az ülésnek kihúzható lábtartója van, megint tanultam valamit
Szerintem valakinek majd szólnia kell szülés előtt, hogy ugyan mán, készüljek a 3. gyerekre
Egyébként én is ilyen "belémcsapottavillám" tipus vagyok, ha ezt nem érzem a kiválasztott dologgal kapcsolatban, akkor inkább hagyom a fenébe
Szerintem azért fél órás lassú csúsztatásokkal megpróbálhatod átszoktatni, hátha hagyja magát. Persze, az alaptermészeten nehéz változtatni, egy éjjeli bagolyból sose lesz korán kelő
Kölkök nálunk is úgy üzemelnek, hogy az apjukkal meg a nagyikkal angyalok, de ha anya előkerül...
2004.01.30 11:34
2004.01.30 12:07
En is feltem szegeny picimet, pedig akkora szeretettel nez a batyjara! 2004.01.30 18:12
2004.01.30 21:46
A többi is
Drukk, hogy jusson egy kis pihenés neked is!
2004.01.30 22:04
napkozben egesz jol elbogaraszik, csak a kritikus helyekrol es targyaktol kell mindig odebbpakolni.
Es tobbszor volt, hogy o jatszott velunk kukucsot: a takarot a fejere huzta, ekkor mi boszen kerestuk, aztan lehuzta es kivigyorgott alola. Mindezt vagy 10 percig folyamatosan, szoval tuti nem veletlen! Iszonyu buszke vagyok ra!
egesz turheto, masszivan igyekszem tartani magunkat hozza, mert mar nagyon hianyzott egy keves kiszamithatosag.
azt fontolgatom, hogy meg varok Viola 9 honapos koraig, aztan megprobalkozom valami enyhe szoktatassal, mondjuk ha ejfel korul megkajalt, akkor reggel 5 vagy 6-ig no cici, csak az apja vigasztalja, ha nagy a balhe. En meg lekotozom magam a tetoterben... Vegul is 9 honapig volt a pocimban, es azutan is nagy valtas volt... De nagyon dilemmazom, hogy varni kellene egyeves koraig, csak hat ezt sem lehet a vegtelensegig birni. Vagy megis?
Olyan hihetetlenul hatarozott es magabiztos anya vagyok...
Viszont kovetkezo levelben kuldok kepeket!
2004.01.30 22:31
hááát, Multipla
Férj szerint olyan csúnya, hogy már szép
És valszeg az előítéletei miatt lepődött meg kellemesen a belsején. + aszongya, hogy még a szürke ködben is mindenki észrevenne az úton
Januári Autó2-ben van egy szép táblázat hazánkban kapható összes autó összes típusának áráról. Lábtartó nagyon jó, Chiccoék végre rájöttek arra, amire szerénységem már az I. gyereknél. Kb. mikor születik meg a babus? Csak hogy tudjuk, hogy mikor szóljunk
a Bentley Continental 127 750 000. Az én ízlésemnek ez felelne meg
3 gyerekülés garantáltan nem fér bele, de egy jó pasi talán igen
gratula a tudományhoz
és a leíráshoz
Főleg a tánc teccet
ülés 31 990. Van ennél drágább is
Akartam már tegnap írni, én is 2 ft/karakterért fordítok. Mármint angolt magyarra. Magyarról angolt mostanában nem vállalok (most nem telik ki tőlem az ehhez szükséges szellemi teljesítmény
), de az kb. 1,5 szokott lenni.
A+Zs is velem a legrosszabbak. Julka is kezdi már.
De hát ki előtt engedjék el magukat, ha nem előttem? Szilárd tényleg változott, de továbbra is gyönyörű, kékszemű ífjú
És neked van heti 2 átaludt éjszakád??
Viburcol? Dentinox? szegény Roni
betegség
elég rég benne vagytok már
hát, ezek az ülések eléggé hasonlítanak, gondolom, csak 1x lehet feltalálni a spanyolviaszt
Mikinek, Zsuzsinak gyógyulást, neked pihenést
2004.01.31 01:17
), aztán aludt egy keveset, majd jókedvűen ébredt, tett-vett a járókában, etetőszékben, a közben előkerült apa ölében, majd mexöktem vásárolni, aztán újabb etetés, majd Kopasznak valami logoterv kellett (nyersben egy fecnire megrajzoltam kézzel, és egyből ráharapott 

YESSSSSSSSSSSSSS

2004.01.31 01:27
2004.01.31 08:53
Azon mosolyogtam,hogy multkor Origon nezelodtem, mikor megtalaltam a Sziszkas kepeket a cikkek mellett.De ahogy megnyitottam a cikket,sosem u.az a foto volt a szoveg mellett,mint ami a bevezetonel
Huuuuu ez ertheto? Asszem nemtom kifejezni magam.....
Meg nem nagyon, de hatha vege lesz az ebredeseknek? 
2004.01.31 12:12
még-még-még
hú, végre vmi jó hír. Legalább most már tudtok kicsit előrébb is tervezni
Na mind1, ezért aztán télleg nem fogom felébreszteni. 2004.01.31 12:19
apa meg ügyesen megkajoltatta és ágyba dugta Danit
ügyes fickó, na
és a képek is szuperek
gratula neki
Most apjával sétálnak, én meg főzök (na jó, közben írogatok) 2004.01.31 13:07
Mondjuk szokott, mikor drága Axelero karbantart... (csak tudnám, mit ?)
2004.01.31 13:48
2004.01.31 13:53
2004.01.31 14:03
2004.01.31 14:45

2004.01.31 14:50
2004.01.31 14:57
Deyóóó
A napközbeni 3 alvás nem sok... bár enyém aludna háromszor... ebből általában kettő jön össze. Viszont ma éjjel aludtunk... negyed hétkor volt az első nyekk, akkor kicsi tea, meg "anyai szőrös szív" - nem vettem fel, de engem igazolt a dolog, mert 10 perc múlva újra aludt, és 3/4 8-kor úgy kellett kelteni szopizni
Igaz, recit átírtam kissé. Meg asszem az almás gyümikenyér alapötletét is meg lehet ragadni - valamelyik nap majd azzal is kísérletezek
2004.01.31 14:57
) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|