A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

24-ÉN LESZ A KICSI TINA szülinapja 7-IK
És görkorit akar
holnap elmegyek megveszem

jaj viki:milumil ha-st eszünkamugy délbe megette a 175-öt
de nekünk akkor is csak 4 kaja jön ki egy nap :shock:
majd holnap kiderül hizott e
meg a szuri uuuuuuuuuuuuuuu

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!
Sz@rd már le!
Nagyon jól áll Lénának!

Timi!
Bencus hogy van?

A szomszéd még mindig barkácsol. Az uram azt mondta h megveri ha hazajön.
Dundus meg már annyira kész van h szundizik. Persze felébredt amikor elkezdte, és rottyantott neki egy nagyot.
20150601134430

a fülem meg azota is fáj de tudom hogy hallojárat gyulladásom van mindig az van évente 2 szer 3 szor a fene egye meg
több nyavalyám van mint egy 80-évesnek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ha hízik Léna, akkor mindegy hányszor eszik ;)
20150601134430

vikikém mi alkottál ma mármint a konyhában?

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki hát nem anorexiás az tuti :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni!! Nehogymá! De egy szemét banya! Egyébként imádom az ilyen nyanyákat, akik annyira tudják, hogy mit kell csinálni... Dehogy vagy szívtelen!!

De jó a talisoknak! Remélem jó sok képet kapunk!

Kriszta! Kitartás!! Ügyi vagy!

Nálunk eddig tartott az idill. Ez van, gondoltam én, hogy nem lesz soká. Összevesztünk, de csúnyán! Röviden csak, hogy állandóan megy és egy darabig tündér és minden nap egy kicsivel "rosszabb" végül eljutunk ugyanoda, ahonnan elindultunk. Ez van! Kezd nem érdekelni. Ma kidühöngtem magam, főleg, hogy a kedvem sem a legjobb(Hullik a hajam veszettül, 2 naponta kell megmosni, ragyásodik megint az arcom, a hasam akkora, mintha megint terhes lennékstb.stb...) Erre Ő csak megy és intézkedik, edzésre jár....Én meg arra nem tudok időt szakítani, hogy a lábamról leszedjem a szőrt! Már akkora dzsungel van rajta!! Este persze kinek van kedve, pláne zúgni az epilátorral, mikor örülök, hogy elaludt.
Most is vasalnom kéne, de itt ülök veletek. Viki alszik, apa elment...Majd jön...Kocsihoz veszi az alkatrészeket, de utána felnit fest. Ja, meg sörözik, ez neki tök buli. Picsába.
Jó, nem panaszkodom, soknak aokkal nagyobb problémáik vannak.

Úgy mennék én is a talira, kicsit legalább kikapcsolódnék. A Barátnőim dolgoznak, sehova nem tudok menni. Imádom Vikit, de azért mással is jó lenne dumálni anyámon kívül.

Jó, pofa befog!

sz.andi

Ma nem alkottam, tegnap este csináltam rántott pipimájat és rizibizit. Én még a hétvégi töltött kápi maradékán vagyok. :lol:
20150601134430

Andi!
Vasalás ráér! Beszélgess velünk!

APát akkor gyakrabban kellene lenyomni!
20150601134430

ANDIIIIIIIIIIIII
NYUGGIIIIIIIIIIIIII
az én hajam is hullik attol tartok egyszer elfogy..
de ez szülés után természetes
dolgoznak a hormonok.....
az én párom is hasonlo mint a tied...
de én elsejétöl dolgozni fogok és ö megy gyedreeeeeeeeeeeeeee
MAJD MEGTUDJA MI A MAGYAROK ISTENE

Képimg][/url]
Kép
ronix

Oké Viki, de az senkinek nem jó, ha gyakran összeveszünk! Meg kezdem úgy érezni, hogy teljesen feleslegesen mondok bármit! Ideig-óráig ok, de később? Mindig el kell jutnunk ide? :cry: Olyan jól megvoltunk eddig!!!

Felébredt Viki, f@sza!

sz.andi

fel kéne mossniiiiiiiiiiiii meg kissé összepakolni amig a két törpe gyötri a lénát

Képimg][/url]
Kép
ronix

azt hiszem lépekkkkkkkk majdjövök még szerintem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Talán visszaalszik!

Mondtam Neki én is, hogy visszamegyek dolgozni, maradjon itthon Vele! Persze ebbe nem megy bele. De tudjátok mi lenne? SEMMI! Hazajönnék munkából, halomra a mosatlan, Viki, mint egy malac, szaladna a lakás, és én csinálnám meg helyette...Nagyon ügyes egyébként, mindent meg tud csinálni, de csak ha van kedve hozzá. De Viki plusz a házimunka, hát az nem menne együtt.

Megint nyöszörög.

sz.andi

Jaj, de bunkó vagyok, jövök itt a problémámmal...

Dodó! Isten éltessen sokáig!!!

sz.andi

Andi!
Nem vagy bunkó! Írd le, addig is megnyugszol! Muszáj apát szembesíteni,hogy koncentráljon rátok is.

Nálunk nagy szerelem a számítógép, a játékok, feltöltés-letöltés. De amit kérek azt megcsinálja.
20150601134430

viki!
köszi, bence nagyon jol van. épp most evett. aztán most meg itt ül az ölemben és irunk nektek :D

9-kor evett meg most 2-kor. a két idő között meg kicsit játszott olyan félórát aztán elaludt :D
már azt hittem sose kel fel.

lassan felöltözünk és megyünk sétizni.

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:45-kor.
Vendég

Ronix! Ne is törődj a nyanyákkal! Én azt mondom inkább ilyenkor legyen kiszúrva a füle, mert ha már nagy lesz, lehet hogy szeretne, de nem meri kilövetni. Tesóm is így van. Ugyan neki kifúrták még a kórházban anno, de egyszer már olyan 8-10 éves korában begyulladt egy új fülbevalótól, azt kiszedték és utána beforrt a füle. Most divatolna, meg hordana fülbevalókat, de nem meri kilövetni a fülét.

Andi! Ismét csak azt tudom mondani, hogy sajnálom, hogy megint romlott a helyzet apával. :cry:

Nálunk sem az az idilli, mesébe illő a dolog apával, de én próbálom így elfogadni a helyzetet ahogy van. Én is ha rábízom Jázmint, tuti felmérgeli magát rajta, ha nyűgös. Nem hagynám rá egy fél napra sem. Majd ha nagyobb lesz jobban tud majd vele törődni. Roli is már mindig rajta lóg. Már eléggé fárasztó, hogy itthon van, mert már ő sem tudja mihez kezdjen és ő nem az a fajta, aki csak ül a tv vagy a szgép előtt. Neki mindig csinálnia kell valamit: szerelni, építeni, menni valahova. Már itthon mindent megszerelt, felépített, kimeszelt, megjavított és nem találja a helyét. Ilyenkor fárasztó tud lenni. Ja és persze mártírkodik, ha ő odakint "dolgozott" valamit, én meg csak idebent elvoltam.

Na jó, nem is ecsetelem tovább, mert ez téged nem vígasztal én meg csak húzom magam rajta. Ő ilyen és kész. Hétfőn már megy dolgozni! :lol:

Kép
szly27

Kata!
Az én hajam is nagyon megindult. Már Laci pelusából is szdtem ki :roll:

A szomszéd még mindig fúr, de Dundus már olyan fáradt volt h ennek ellenére is aludt 1 órát.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:46-kor.
Vendég

Sztem Viki van a legközelebb hozzánk. Meg Wera, ha az anyukájához jön :lol:
Nánk?? miért, Te is jönnél??
:D
Az én hajam szörnyű! Tényleg azt nézem, mikor fogok megkopaszodni. ÉÁn is a pelusból szedem ki. De mi erre a megoldás?

sz.andi

Kata, Te nem pesti vagy?

sz.andi

Újra itt... :D

Szly :P
Attól függ, a 168 napot munkanapnak v. naptári napnak kell számolni? Ha naptári nap, akkor nekem okt. végén letelik. Neked meg már le is telt. Többiek?

Viki :P
Csabeszom pelusában is volt már fekete haj- tudod, hosszú, fekete haj...de... ez a csaj...Hááááát :lol: :lol: :lol: Tulságosan gizda nem vagyok, de a lóvém az tényleg nyista :roll: :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót: ha a vállamra veszem, ott mindig begyűjt egy marék hajat. Na, nem is annyira a vállamról, mert azt direkt megnézem előtte, hanem a copfomból. Marokra fogja, és markolássza :lol: Most már a kezét is ellenőrzöm, de mindig valahogy megeszi :?

Talizósok még nem értetek haza? Meséljetek, és képeljetek!!!

Véda
Vendég

Ronix :P
Léna gyönyörű! Okoskodókkal ne foglalkozz!

Lilunak saját kérésére 6 évesen lőtték ki a fülét. Nem sírt, bár megszeppent. 6 hétig volt bent neki, ztán cseréltük. Sajnos pár napra nem raktunk be semmilyet, és kb. 1 hét múlva már nem lehetett berakni. Ezzel vigyázzatok! Nekük most majd újra kell lőni :? De ő már újra szeretné... Na, persze, aki szerelmes 8)

Véda
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :?: :!:
Mindenki eltűnt?
Én meg itt sietek, hogy mielőbb netközelbe kerüljek miattatok... Liluval a leckét is ripsz-ropsz megcsináltuk :D

Véda
Vendég

Zsly! Kicseréltem a képet :oops: :oops: Most jutott eszembe :oops: :oops:

Nem akarlak siettetni, csak kérdezem, hogy a 3 hós mikor lesz kész?

sz.andi

Véda! Ilyen hamar szerelmes? De cukii!

De sztem mi is megyünk sétálni, mert sose indulunk el, ha nem kapom össze magam.

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:47-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:48-kor.
Vendég

A tali nagyon szuper volt, most értünk haza!

Lesz egy nagyon tuti kép- most elhúztam a mézesmadzagot- nem tudom ki fogja feltölteni először...:)

Most megyek etetni, aztán majd jövök!

Kép
andkata

hahó, talisok,
képekért jöttem, erre semmi???? :D
De sebaj, elolvastam ezt az odlalt (Nándi közben mászni tanul a szőnyegen - be is kakilt az erőlködéstől :D ).

Véda, Lilu szerelmes? Azannyát :D az nagyon jó!!!!!

Andi,
ó, azt hittem, a párod már megszokta ezt az új szerepet, és rendesen viselkedik...
Bár ha én a Zolira hagynám a gyereket, szerintem fél órát bírná, amikor sír. Ha alszik, akkor nagyon jól elvannak (hétvégén Szonjával bábszínházban voltam, amíg apja Nándira "vigyázott" - Nándika végigaludta 8) )

Ronix,
ügyes vagy, hogy így megdumáltad apával, hogy ő lesz gyeden! Majd mesélj!
(Anyukám mondta, hogy van a Spektrumon egy műsor, ahol apukákra bízzák két hétre a gyerekeket, és az anyukák meg elmennek valahová pihenni, de kamerán látják, mi van otthon... Kár, hogy este fél 8-kor van, akkor nálunk nagyüzemben megy a vacsora plusz Nándi általában ordít :roll:
Azt mondta az anyukám (hihi) hogy nagyon jókat szórakozik!)

Ja, és volt már olyan, hogy Szonjácska elindult még a régi lakásból az apjával le a garázsba lifttel, és csak a garázsban jött rá Zoli, hogy nincs a gyerek lábán cipő... :D
A múlt héten meg berakta Szonját a fürdőkádba, és még rajta volt a gyereken a bugyi :D

ÁÁÁÁ, indulnom kell Szonjáért
Amikor tudok, benézek hozzátok
affene, még pelenkát kell cserélnem a kicsin

KépKép
szkagi

Mi is hazaertunk, szuper jo volt bar oszinten hulla vagyok:)

Jo volt szemelyesen is latni mamakat es babakat!

Remelem lesz meg ilyen!
Vendég

sajna a kepeim nagyon rosszak lettek, most vettem eszre at volt allitva :twisted:
de azert a poenja igy is jo:
Kép

Kép
Vendég

Véda a kisbetűsre. Nekem több gyerekes barátnőm és a védőnő is azt mondta hogy kb egy év mire " rendbejön" ott az ember és újra jó tud lenni... És addig fájhat. Mi 11 hetet vártunk az elsővel és nem bántam meg. :wink: De szerintem én nagyon hamar regenerálódtam főleg ahhoz képest, hogy hüvelyrepedésem is volt...

Kép
andkata

Sziasztok!
Lizy legalább a délutáni séta (dokihoz mentünk) alatt végig aludt. Még a rendelőben is!
Azóta megint nyüzög! :?

Jók a talis képek....még igy is hogy telóval van. Rakjatok még képeket!

d.dodó

Anyjuk:hát nagyon jók a képek :P :P Mennyi baba!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Mintha itt lenne a tavasz:Vercsi is szerelmes,meg Kristibe is két lány :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Kép Kép Kép Kép
Eliot és Zsolti szundiznak
Dani, Adél, Szoni, Levi, Nati, Anna
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2008.10.21 17:00-kor.
bencuri

csak pár kép majd még lesz csak nyügi van
bencuri

De jóóóók a képek!

d.dodó

KOszi Bencuri!

Na ezek mar jobb minosegu kepek. Az enyem sem teloval van, csak legrosszabb minosegre volt allitva :twisted:
Vendég

Veda: igen en voltam, akinek rettentoen fajt en a 9ik heten mentem ujra el dokihoz hogy ez normalis e mert nem csak az egyuttlet fajt hanem pl ha allnom kellett....most sem az igazi-nem tudom Nektek be jon e de a sikosito igen bevalt- de nekunk mar sikerult boges nelkul :oops:
Vendég

Én ma mikor jártam a nőgyogyinál (kenetet nem vette le, mert még szoptatok...azt mondta ha már nem, akkor menjek vissza) azt kérdeztem meg, hogy mennyire normális, hogy most is 11-én jött meg, és tegnap mult csak el..... :shock: de azt mondta hogy most még egy hónapot várjunk, és ha akkor is ilyen hosszu lesz, akkor megnézi mi lehet a gond (valószínű valamilyen hormon nem stimmel akkor).

d.dodó

Talisok!
Isteni kép!

Jól látom, h Adél Eliothoz fordul?

A sok baba pedig Kép
20150601134430

Oh Eliot es Adel igen osszemelegettek:) Amikor a foldon fekvos kep van o si felebredt es Adel mellett fekudt es meg a vallat is megfogta.
Amugy Levi is pasikent hol erre hol arra kacsingatott a lanyom utan.
Anna 3 fiuval aludt egy agyban :wink: Na nem egyszerre :lol:
Vendég

Anyjuk nincs mit! :wink:

Pati mégegyszer köszi ezt a sok szép ruci! :D

Titi hazaértetek?

Potyka mégegyszer köszönjük a a vendéglátást! :D :D

A.Kata bár akartam mondani neked, de nem tudtunk beszélgetni igazán! Adél gyönyörű! 8)
bencuri

ruci= rucit
bencuri

Szép Kis Orgia volt mondhatom! Kép
20150601134430

:D
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?