Sziasztok,
Na végre eljutottam ide, bár nem mindent sikerült még elolvasnom.
Móni, hú hát Robesz is imádja a zenét, az Alma együttest is és Halász Juditot is. Hú Fleurhoz hasonlóan oda vagyok a tiffanys dolgokért, van képkeretem, de lámpám még nekem sincs:)
KTimi, olyan jó lehetett nyaralni ősszel, én még sosem voltam.
A tanulókutyust Robesz imádja, azzal kell hintázni:)
Sense, Botond nagyon aranyos, de alvás ügyileg nem irigyellek, kíváncsi leszek mi lesz ha lesz kistesó
Heni, jó az a zöld szín,
Dettyk, nekünk is kijött a 12. fogunk, észre sem vettük
Viranka, nagyon jók a képek, Bálint tényleg egy csudapofa
Fleur, nagyon jó a Ringató, most már voltunk 3x, Robesznak tetszik, bár néha a szőnyeg mintájával elvan vagy 10 percig:)
játszótér, tényleg durva, annó mi is "bandáztunk" ott, de nem dobáltuk a dolgokat, itt Érden tök rendben vannak, bár nem sok van, és elég kicsik, de szépen rendben vannak, le vannak kerítve
Irina, hiszti az nálunk is van, de ha lekötötöm a figylemét mással, vagy nem figyelek rá, hamar abbahagyja, van amikor persze nem olyankor jön be nálunk, a kutya, gyorsan kimegyünk a teraszra és megnézzük a vaut:)
Hiszti nálunk is van ezerrel. Mindig bepróbálkozik a lelkem, hogy így fejezze ki bármilyen nem tetszését. A leginkább bevált módszer az, hogy nem veszek róla tudomást és akkor abbahagyja, normál esetben.
Karácsonyra mi is legoban gondolkodunk, dubloban vagy ami még előtte van, én ruhát is szeretnék neki kérni, és mindenképpen könyvet, imádja őket, és CD-t, táncolni, zenét hallgatni is szeret
Kiskolbi, de jó, h tettél fel Mátéról képeket, annyira kis ügyesen épít, ugyanilyen kabátunk van:)
A poharat Robesz sem fogja meg, csak a fogmosó poharat a kádban, abból remekül iszik, köp, evéskor is odateszem neki, de nem akar belőle inni, vagy mikor nem nézek oda, akkor iszik, de inkább kiönti az előkébe, és mutat a csőrős pohárra, hát próbákozom, annak idején inni sem volt hajlandó egyedül, aztán egyre ügyesebb lett, ez is menni fog:)
Mesi, de jó az a fotel, nagyon nagy lány Zsófi
Panndi, és azóta semmi hányás? irigylem a pohárból ivást, remélem nekünk is sikerül egyszer
[b]Szelinek boldog névnapot![/b]
Hát mi hétvégén kertet rendeztünk szombaton, vasárnap pedig libegőztünk, és felmentünk a kilátóba, hát nagyon élvezte, mindenkinek integetett aki szemből jött a libegőn, de megmondom őszintén ezer éve voltam, és hát azért jó magas.
Nagyon jó idő volt, imádott játszani, szaladgált, aztán ahogy leértünk, beraktuk a kocsiba el is aludt azonnal, du. vásároni voltunk, azt is nagyon szeret, de csak olyan max. 3/4 órásat, aztán kifli ide kifli oda, megunja.
Tegnap ringatón voltunk, nagyon élvezi már
Maggie, a zenebölcsi amúgy mennyi ideig tart, Robesznak a fél óra bőven elég, aztán menne
Na teszek én is pár képet

a kilátón, végre egy normálisabb kép rólunk

ez a libegőn lefelé

fallvél mánia volt

szóval azért magas

ilyen magason még nem volt