A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

LAPTETŰŰŰŰ
dezsina

Szezsó! Óriási vagy, nagy gratula!!!! :lol: :lol: :lol: Drukk továbbra is!

Az október 21.-ke, egy nagyon-nagyon jó nap!

Dezsi! Neked is nagy gratula!!!! :lol:

Kép
estike66

Tobi, Szezso, ti aztán nem tétlenkedtetek!!! :lol: Óriási gratula!!! Csak így tovább lányok!++++++++++++++++++++++++++

Rana, gyere már!!!

skrisz72

Szezso,
gratulálok és további drukkok

Tobi,
Holnapra megdrukkok

Rana
:?:
Vendég

Rana....
szerintem inszemezik, különben már itt lenne :D
dezsina

Sziasztok!

Rana kedves ismerőse vagyok, nemrég "elárulta" Nektek, hogy olvasni szoktalak benneteket :lol:

Rana látod beléptem a fórumba 8) , itt vagyok, és te merre vagy, gondolunk rád mindannyian, hogy mi volt és van veled :?:

Kép
brizo

Szezso, ez igazán szép teljesítmény. Várjuk holnap a híreket.

Dezsi, gratula a laptetőhöz.

Rana, remélem, tényleg azért nem jössz, mert inszemeztek. Hajrá!

Brizó, üdv itt. Megtudhatunk rólad többet is?

Tobi, mennek a drukkok holnapra.

A szúrkálókra is gondolok sokat.

Kép
petne

Petne!

Megpróbálom röviden leírni mi a helyzet nálam :roll:

2007. május - férjem rossz eredményeit ismerve 1. konzultáció Db-Kaáli B.doki
2007. május laparoszkópia+hiszteroszkópia, váratlanul kiderült, hogy endos szigeteim vannak a p.fészkeimben, nem tudták mindet kiszedni, ezért + 6 havi Gnrh hormonkezelés (bármi is lesz, több Gnrh-t nem vállalok be)
2008. március 1. lombik - 16 petesejtet szívtak le+ egy kis túlstimu
3 embr. maradt meg, azokat kaptam vissza, sajna nem sikerült, 28 napon pontosan megjött a menszim :oops:
2008.májusától, pedig elkezdtem a kivizsgálgatást (IR, pmirigy, stb...)
IR beigazolódott, és a TSH-m is 3 és 4 között mozgott
2008. június meforal + L-thiroxin szedés, 160 g CHdiéta + mozgás
2008. október controll - IR eredm. még rosszabb, TSH 1,4 - meforal gyógyi emelés+több mozgás
2008. november végén val.szeg nekivágunk a 2 lombiknak

Kép
brizo

Hajnóca

Leírtam a Murber dokiról a véleményemet az előző oldalon!!! :wink: :D
Vendég

Tudnátok nekem segíteni, hogy kell vonalzót feltenni.
A nőivonalon már létrehoztam egy vonalzót, csak nem igazán tudom, hogy kell idevarázsolni.

Kép
brizo

Sziasztok!
Na megjöttünk. Jó hír: meginszeminálódtam. :oops: :lol:
Köszönöm a drukkokat, biztos hogy nektek is köszönhetem (meg a Jóistennek), hogy ma 34 millióból 14 millió spermike volt használható!!!! Kép
Egy tüszike még állja a sarat, remélem már nem sokáig. A zonapellucida vizsgálat nem hozta a legjobb eredményt, de doki azt mondta, ez még így oké. Rengetegen voltak amúgy, fél 5kor :shock: jöttünk el (úgy, hogy 4-ig vannak nyitva), aztán meg muszáj volt beülni egy étterembe "ebédelni", mert már kopogott a szemünk az éhségtől.

Szia Brizooooooooo! Micsoda kellemes meglepetés! Végre itt is!!! :wink: Legalább nem kell emailt írnod (úgyis olyan kevés időd jut rá)!!! :wink: :wink: Nem tudtál te sem ellenállni a jó hangulatnak meg a kedves csapatnak, mi??? :)

Szezso! Micsoda eredmény, nagggyon irigy vagyok ám a sok kis petikére... :)

Tobi, neked sincs szégyenkeznivalód, ami azt illeti.... :wink: Hajrá holnap!!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

ditke,
láttam köszi, csak meg akartam várni még jössz és kérdezhetlek :)
szóval, a Murber akkor nem is foglalkozik lombikkal?
ha lapart és hiszterót csinálna nekem az tb-s vagy magán és fizetős?

szia brizo!
a vonalzóhoz fent a prfilodat megnyitod és bemásolod a kódot, asszem az aláíráshoz.
hajnóca

Brizo, meg avatart is tegyél! (Nyulasz a vonalzószakértő, de ha ő nem jön, majd én elmagyarázom.) :!:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca

Ha majd megyek legközelebb rákérdezek az asszistenstől hogy Murber csinál-e lombikot! :wink:
Ha megkeresed Murbert telefonon a SOTE I-en(nekem mondjuk nincs meg a telcsi száma)szerintem simán megy tb-sre is a lapar.
Vendég

Ja, a doki amúgy nézett nagyot a két nap különbségét látva, sztem ő se fűzött hozzá nagy reményeket... A férjem váltig állítja, hogy valamit nagyon elronthattak tegnap (kilöttyintették az anyag felét véletlenül, vagy ilyesmi). Dehát nem akarok ünneprontó lenni. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Én gondoltam ám hogy jól mennek a dolgok! :wink: :D
Vendég

rana, congrat :) akkor még ma este is össze kell bújnotok, ugye?! :wink:

ditke, köszönöm. elvileg megvan a mobilszáma. az ismerősöm nála volt gyakorlaton és teljesen el volt ájulva tőle, pedig nem könnyű elkápráztatni :)
neked most mi is van?
esküszöm ameddig nem írtam ide, csak olvastalak benneteket centire tudtam, h ki mit mikor csinál. most meg néha fogalmam sincs :oops:
hajnóca

Hajnóca

Én a sima Closti+tüszőrepisek táborát gyarapítom, otthoni próbálkozással. :wink:
Vendég

abban is van öröm, sőt csak abban van :D
csak lenne már eredmény :wink: ha már egyszer jó.
hajnóca

Hajnóca

Hát igen! Csak éppen az eredmény is elmarad!!!! :? :shock:
Vendég

Rana, most mondhatnám, hogy ugye én megmondtam... :lol: vagyis a varázsgömböm. :wink: Annyira örülök! Ennek így kellett lennie. Most már csak várom, hogyan fogsz gömbölyödni.

Brizó, hát nem semmi a te sztorid sem... nem tűnik egyszerűnek...

Rólam: ma beadtam a szurikat. Hát mit mondjak, elég béna voltam. A Merional-hoz nem vettem hosszú tűt, ezért előbb kiöntöttem az ampullából egy pálinkáspohárba a cuccot, és onnan szívtam fel inzulinos fecsivel. Befecskendeztem a poros ampullába, onnan megint felszívtam ugyanazzal a fecsivel. Persze utána nem tudtam beadni, mert tompa lett a tű hegye. Úgyhogy szépen visszanyomtam az egész cuccot újra az ampullába. Elő egy másik fecsi, megint felszívtam, és azzal már be tudtam adni. A Gonal és a Suprefact az simán ment. Viszont ami érdekes, hogy a fertőtlenítő spray-től a bal oldalon kipirosodtam, a jobb oldalon meg nem. Így volt ez az első lombiknál is. Hát értitek ezt?? :roll:

skrisz72

skrisz, én néha úgy fel bírtam idegesíteni magam, h nem bírom rendesen beadni, hogy sírtam az idegtől. a végefelé meg szinte már szerettem szúrni magam, mert olyan ügyike lettem :roll:
hajnóca

Krisz, igen, megmondtad... :lol:
Gratulálok a kis mutatványodhoz, nesze neked sterilitás... Amúgy nekem se egyforma a két oldalam... :shock:

Brizo, még emailben kérdezted csak elfelejtettem válaszolni (lám-mám, mire jó a fórum! :) ): a náthám egész jól elmúlt, vagyis igazából ki se jött szerencsére, csak szipogtam-orrot fújtam egy pár napig.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca, igen, össze kell bújni ma, hogy megrepedjen a maradék tüsző is. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Hát nálad is érdekesen alakultak a dolgok, hogy először lombik, aztán hsg, majd inszem! :? :shock: Miért nem csinálták meg legelőször a hsg-t?
Vendég

Skrisz :shock: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Ditke! Jó kérdés! :? Gondolom jól jött a TB által fizetett 400 rugó a Kaálinak...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Hát csúnya dolog volt a részükről, nem beszélve arról hogy gondolom a gyógyszerköltségek nektek is olcsóbbak voltak az inszemnél mint a lombiknál. :? :? :?
Vendég

Sokkal olcsóbbak. Megjegyzem ugyanannyi tüszőm lett a lóadag több százezer ft-os hormonoktól mint a Closty-Menopur párostól. :? Jó, tudom, ez lutri is.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnóca, Krisz, a minap én is elbőgtem magam, mert nem tudtam beadni a Clexane-t. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
látod, látod :?: :D :!: Apa nagyon ügyi volt :wink: és most jöhet az összebújás :wink: :oops: Micsoda Eisprung :lol: :lol: :lol:

Skrisz!
holnap vegyél felszívótűt! :P ne csináld mán :P Csak ügyesen :D :!:

Brizo!
üdv a csapatban! :wink:
dezsina

jóéjt lányok és kipurcantam!
mindenkinek kívánom ami kell :)
és csak semmi ideg, nyugoccság van 8)
hajnóca

Lányok! A Suprefaktot ti milyen tűvel szúrjátok? Hányassal?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana,
eez aaz! Szép pajzán estét nektek!!! ;)

Skrisz,
a Kaáliban nem adnak tűt? Nekem is fel kellett szívnom előbb a Suprefactot, és mikor mondtam a Kaáliban az asszisztensnőnek, hogy én adom be a szurikat magamnak, adott vagy 20-20 cserélhető-tűs fecskendőt, nagy vastag felszívótűt és vékony kicsit a beadáshoz, így minden napra volt steril tűm.

Jó éjt nektek! És drukkolok mindenkinek!

Ja, és szia Brizó,
gyere máskor is. :D

Kép
kisbuta

Puszedli, Suprefactot nem ismerem. Mennnnnnnyiféle szuri létezik azért! :shock:

Estike, ezt neked küldöm (így fognak beporzódni a bibéid) :lol:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi,
nem tudom, hányas tű volt... De a Kaáliban adták. Kicsit vastagabb volt, mint a gonalé, de el lehetett viselni.

Kép
kisbuta

Ezt meg a fogyózóknak:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csendes ma este a fórum, megyek is lassan pajzánkodni Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
nem beszélni angol :roll:
holnapra légyszi fordítást is eszközölni :)
és ma nem aludni :oops: :lol:
dezsina

Puszi, a gyógyszertárban úgy kérd, hogy inzulinos fecskendő. Azon már rajta van a tű is. Kis narancssárga kupakja van.

skrisz72

Dezsi,
a fogyózóknál az a felirat, hogy "üdvözlöm a fogyókúrázók fórumán. Ahhoz, hogy leadjon egy fontot, kattintson duplán az egerével hatmilliószor."

a virágoson meg:
"próbáljon relaxálni, Carothers-né, a meddőségi kezelés csak egy percig fog tartani."

Rana, a "carother" az milyen virágnak a neve??? (sajnos ilyeneket nem tudok, csak böglyöket, baglyokat és néhány madarat meg pókot :oops: )

Kép
kisbuta

Skrissz: nekem is inzulinos van, piros, ezen is úgy van, hogy egyben van a fecsi+tű. Tehát nem cserélhető a tű, ha tompul a kiszívásnál. :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana - Örülök neki, hogy sikerült az inszemet megcsinálni tegnap, tényleg furcsa, hogy egyik napról a másikra jobb lett a férjed eredménye.
Este biztosan megvolt a pajzánkodás :lol: Most meg tessék egy picit édes semmitevéssel és pihenéssel tölteni a napodat. :wink:
Hazafogsz menni a hosszú hétvégére?
Vonalzó: a profilomban nem találom az aláírást, lehet vaksi vagyok :roll:
Avatart sem tudom, hogy lehet felrakni.

Skrin72 igen nem egy egyszerű sztorim van, próbálok bízni, hogy a 2. lombik sikerüljön.
Attól parázok, hogy ez a fránya endo bármikor visszajöhet, lehet már vissza is jött :oops: Endos szigeteket, pedig utlrahanggal nem igazán lehet észrevenni, csak laparral. Ezért is szeretnék próbálkozni újra egy lombikkal, még ilyen IR eredmény mellett is, mert az idő csak az endosok ellen dolgozik. De most még jobban ráálltam az IR diéta mikor-mit-mennyit eszemére, és mindennap tornázom, az arwen tornázni is szoktam május óta.
Fogynom meg nem nagyon kéne, hiszen 48-49 kg-t nyomok.

Olvastam, hogy valakinek van, vagy volt endója, csak most hirtelen nem tudom ki az :?:

Kép
brizo

Rana para mami! Remélem most már az is maradsz, úgy életed végéig! :lol: (minden mami, para mami)

Beporzás-hihi :lol: :lol:

Brizo! Üdv közöttünk. Látom nem tudsz aludni. :D

Boldogan szurizós sorstársak! Tegnap előtt én is a sírás határán áltam, tegnap viszont kaptam nagyon klassz tűket a gyógyszertárban. A vastaggal egy pillanat alatt összekutyulom és felszívom, a szuper vékonnyal már csak bököm.
:wink:

Kép
estike66

Tobi, Szezso!+++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

Puszedli, én inzulinos fecs+tűvel szoktam.Kaáliban adták.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi, az enyémen is piros szokott lenni a tű.

Szezso, hogy érzed magad?+++++++++++++++++Várlak a hírekkel.+++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Csajok, köszi az örülést :-D

Babim, köszi, szuperül vagyok :lol: Van egy kis hőemelkedésem, de ez a megfázás miatt, mert a hasam az teljesen oké.

Tobi: drukk mára!!! :-)

Lola: neked is nagy drukkok!!! :-)

Rana: minden jó, ha vége jó :wink: nagyon örülök, hogy meg vagy inszeminálva :lol:

Csajok, olvasom a gondokat itt a tűvel-szurizással kapcsolatban.
Namármost, nekem maradt 9 db oldószerrel előretöltött fecskendőm, mindengyikhez 1 db vastag felszívótű, plusz 1 db szupervékony tű a beadáshoz. Mivel ugye a Gonal-t kettesével adtam be. A fecskendőre csak az van írva, hogy injekcióhoz való víz, ez gondolom mindegyik injekciónál ugyanaz.
szóval, ha valakinek kell, elpostázom, a postaköltségért cserébe.
Akár ma is tudnám postázni.

Kérdés: a hüvelyi Utro-val feküdni kell valamennyit? Vagy csak betolom és kész?
2x2 az adag, fontos, hogy pont 12 óra teljen el a két betolás között?

Jujj, de izgulok, mindjárt telefonálnom kell :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Tobi,
++++++++

Krisz, Puszi
++++++++

Rana,
+++++++++

Szezso,
+++++++++

Lola
+++++++++

Brizo,
üdv itt.

Krisz,
lehet, hogy a merionaltól pirosodik ki és nem a fertőtlenítőtől?

Puszi
a supréhez inzulinos egyszerhasználatos injekciós tűt kell venni és kérni a patikában, ha a Kaáliban nem adtak. A gyógyiban tudni fogják.
Vendég

Na, szóval 13-an vannak a kis Bájpacnik, pénteken délelőtt 11-re kell menni, akkor lesz a beültetés :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?