Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen a hiányolásokat, nem akarok senkit nevén nevezni, tudja, hogy kikről van sz

Hálás vagyok és tényleg nagyon sokat jelentett

Mégegyszer nagyon köszönöm
Különösebb oka nem volt, amiért "eltűntem" inkább csak emésztettem az olvasottakat, és gondolkodtam, hogyan öntsem szavakba a gondolataimat, de az a baj, hogy nagyon sok minden kavarog még a hülye agyamban, így jobbnak látom még nem nyilatkozni, de ha itt vagyok és írok akkor gondolom elég egyértelmű hogy hova húz a szívem
Rólunk röviden: Kristóf a nap 24 órájából kb 16 órát nyűglődik hol nagyokat ordít torka szakadtából, hol pedig fülig ér a szája úgy mosolyog

Valószínű a foga kínozza........

Napjában kb. 3x öltöztetem át a felső ruházatát, mert csavarni lehet a nyálat belőle. Ha felébred reggel, az az első dolga, hogy hasra fordul és hangosan kacag, illetve kitartóan magaráz, amíg fel nem kelek, vagy éppen a rövidebb utat válassza és el kezd hangosan ordítani

Már próbálgatja a fenekét nagyon magasra feltornászni, és térdelésbe betámasztani, de sajnos még nem nagyon megy, ezért 2-3 próbálkozás után a fejét belefúrja a párnába és kiabál......

Kicsit akaratos a lelkem
Evés: az összes fajta tejpéptől legyen az natur, vagy gyümölcsös hatalmas nagy vörös kiütéseket kap

Még nem jött rá senki, hogy mitől. Én saját felelősségemre kipróbáltam a fele tej, fele víz-ből tejbegrízt készítettem....... vártam a reakciót

A tálból eltűnt a kaja, jólakott a kicccccsávó és nem volt kiütése

(ezt sem a védőnő, sem a doki még nem tudja

) Elkezdtem már adni neki a héten a paradicsom+krumpli+csirke, illetve a zöldborsó+csirke variációt. Megette, jóllakott

De mindezt csak úgy hajlandó megtenni, hogy közben hangosan énekelem neki a Csitári hegyek alatt....... című népdalt

Erre is a héten jöttem rá, ugyanis minden egyes kanalas etetést végigordított.....

Aztán szintén saját felelősségemre megcsináltam a tápszert neki, (amit csak ha tehetem, csak reggel és este kap már) raktam bele neki 1 kiskanál nesquik kakaóport és úgy benyalta, hogy miután elfogyott a cucc az üvegből csodálkozva nézett rám, hogy hol van a többi. Meghozta hatását, ugyanis a gyerek 3 napja nem kakált. Ma összejött

Nem akarom elszólni magam, de most egymásután 2x átaludta az éjszakát, miután szegénykémet tömögetem napközben, vagyis mióta a husit beleraktam az étrendjébe, úgyérzem napvégére jól tudom lakatni

Most biztos kiakadtatok, hogy mennyi mindent kipróbáltam már a gyereken, de úgy voltam vele, hogy nem fogom megvárni, míg felvásároltatják velem a patika összes tápszerét, hogy rájöjjenek mire allergiás a gyerek

Eddig szerencsém volt

Ha pedig szépen fejlődik, szerintem nagyobb bajt nem csinálok, mintha a 20. fajta tápszerrel próbálkoznék és a gyerek még mindig korgó pocakkal éjszaka 3 óránként kelne enni. Ugyanis 1 héttel ezelőtt még ezt csinálta
Ma megcsináltam életem első tiramisuját, a hűtőben figyel

Tegnapelőtt pedig megcsináltam életem első riskoh-ját, ami nagyon fini lett.
100 szónak is 1 a vége, vagyok, jövök..... és mégegyszer köszönöm.
Topictali

jó lenne