A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

még mindig alszik a kicsikincsem :D :D

most aztán mindenki jól el van tűnve még az is aki nemszokott

mi van pöttömmel?makaduval?columbine is rég jelentkezett és még nem is tudom...bende,andaka,félhold,szuszu...
Vendég

na jól van mostmár megszünök csak ezt búcsúzóúl:
Kép
Vendég

Sziasztok!

voltunk UH-n minden rendben van.semmi elváltozás, gond..ZSigi kicsit sírt, mert hideg volt a zselé..

ja Madarász utcai Klinikán voltunk, 5000Ft volt

hajnalban majd reagálok az írásokra, mert most hulla vagyok..Jó éjt!
Vendég

cs-andi!
hogy lett az egy órás szopiból, kevesebb??mert mi most itt tartunk.........és hát elég hosszúúúú.
irtó édes a kiscsajod!
dadomién is azt hittem h. lenyalom a cumit és kész...majd kiderült h. tele vagyunk baktériummal, a gyerek meg fogékony rá....szájpenészünk lett......és lehet . ezért, mert én nyalogattam a cumiját?.....ki tudja.....már nem nyalogatom, ha leesik....hanem lemosom...

Kép
winona

winona, nem biztos, hogy attól lett a szájpenész. Barátnőm a kisfiát úgy vitte haza a kórházból, mikor megszületett, hogy tiszta szájpenészes volt a szája, pedig ugye ott nincs cumi, meg elvileg ott fertőtlenítenek mindent.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

winona,ma reggelire pl.nemegész 10perc alatt kiszívott 70-et, devolt tegnap 1 óra alatt 40 is...szóval változó, de idővel erősödik és ügyesedik a baba és én úgy tapasztalom , hogy annyia tejcsi amennyit ő kiszív...talán nekem közben termelődik igazán...nemtudom
Vendég

Cs-andi! Ez így van, a tejci akkor is termelődik (sőt akkor igazán) amikor szopik a baba. Sokan úgy gondolják, hogy a mell olyan, mint a zacskós tej, hogy annyi van benne, amit beletöltenek, és ha takarékoskodnak vele, akkor később fogy el. Pedig nem, a mellben folyamatosan termelődik a tej, ezért sem szabad gyűjtögetni, hogy majd legyen későbbre is. Minél többször és minél jobban ki van ürítve a mell, annál több tej termelődik (teljesen úgysem lehet kiüríteni pont a folyamatos termelődés miatt).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tegnap voltunk gyerekdokinál és kérdeztem a szájpesnéyzt is. Azt mondta ott van mindenkiben és amíg csak néha van tünete nagyon nem kell foglalkozni vele, legfeljebb a glicerines folyadékkal néha tisztítani. De ilyenkor tényleg az a fontos, hogy lehetőleg a cumi és a mell tiszta legyen. Lenyalni a cumit azért nem jó, mert mindenkinek más baktériumai vannak a szájában és nem jó ha cserélődik. Persze a pároddal már cseréltél annyiszor, hogy hozzászokj :)

Beadattuk a pneumo oltást, úgyhogy két szuri volt és ráadásul pont előtte fakadt ki a BCG oltása is Zsombinak, annyi genny jött belőle, hogy elképesztő. Volt is sírás, de utána azért hamar meg lehetett vígasztalni a szopival. Jaj, ez aranyos, amíg nem tudtam cicire tenni, mert szedegettem össze fél kézzel a cuccainkat Zsombi úgy megszopta a felkaromat, hogy véraláfutásos lett :lol: Közben Zétit is próbáltam féken tartani, szóval nem volt egyszerű, de megoldottuk.
Méreteink: 6100g és 61 cm (majdnem) két hónaposan.

Csandi, hallottam róla, de nem próbáltam. Időpontot akkor nem könnyen fogunk tudni egyeztetni sajnos, mert kora délután Zéti itthon alszik. De pl. 12-14 között találkozhatunk valamelyik nap, ha az nektek is jó. Vagy du. 4 után jó nékünk. Mondjuk már csak jövő héten azt hiszem, mert holnap dévény torna lesz délelőtt, délután zneovi meg ortopédia. Ha kipróbálod a sütit kíváncsi leszek a véleményedre!
Vendég

Sziasztok !

Gyors leszek mert várom a dokinőt , kapjuk a két hónapos oltást.

Hát ezektől a képektől én elolvadok! :D Itt minden baba annyira gyönyörűűűűű!!!

Csandi nem tudom még mikor megyünk a gyogyiért lehet majd csak csütörtök mert a párom rengeteget melózik és későn jár haza. De megoldjuk!!

Hírek nálunk: nemtudom írtam e már de megvolt az első átalvós éjszakánk 2napja talán. éjféltől reggel 7.30ig aludta a drágám.

Aztán tegnap voltunk hasi és cspő UH-n. Nagyon cuki volt a doki, kicsit ilyen arab beütésü pasi de Áron végig mosolygott neki. Nagyon tetszett a manónak a vizsgálat meg is lett díícsérve. :D
Viszont nem fogjátok elhinni veseköve van a pici fiamnak 2hónaposan. :( Azt mondta a doki nem kell megijedni előfordul az ilyen , de 6hónapos koráig felszívódhat vagy eltűnik. Viszont felnőtt korában hajlamos lehet vesekőre. Plusz megint határértéken vagyunk valami vese idézem a bal vese pyelonja a normális felső határán van 10mm átmérőjű. Szóval ezek vannak és 3 hónap múlva kontrollra kell mennünk.
Azért ránézett egy pillanatra a koponyára is mert emlitettem a kamratágulatunkat, de azt mondta az így látszólag rendben van.
Na mit szóltok?? Én el vagyok kenődve , hogy szegény pici fiamnak mindig kell küzdeni valamivel. na itt a dokinéni léptem.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csajozik Zsombikám :lol: Vajon kit fűz??

Kép Kép
Vendég

Mecsi, én - sajnos - nagyon is értem miről beszélsz. Én is el vagyok kenődve időnként, hogy annyi minden összejött szegény kisfiamnak :( De fel a fejjel, nem lesz semmi baj! :lol: Nálunk is biztos eltünnek majd a foltok, nálatok is a kő!
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszönjük, megvagyunk, édesek vagytok hogy hiányoltatok.
Párom betegen feküdt itthon, nem volt nagyon időm a gép előtt ücsörögni, inkább csak olvasgattalak titeket.

Minden baba meseszép!!! A kiscsajokat annyira lehet öltöztetni, nekem is kell egy :lol:

És látom a talikat is sikerült elszalasztanom :cry:
Pedig eddig mindegyiken ott voltam. És nekem a jövőre nézve mindegy h csüt vagy péntek, csak előre kell tudnom, mert akkor elkérem a páromtól az autót. Most autó nélkül szinte szobafogságban vagyok itt Harasztin.

Taliról jut eszembe, Kopaszi gátat én is megnézném, de hogy kell oda bejutni autóval, ha a Lágymányosi hídon megyek át Pestről?
Lécci, lécci, mert fogalmam sincs, segítsetek.

Nonoka rengeteget fejlődött, és nem csak súlyra :lol:
Még nincs 3 hónapos, és meghaladtuk a 8 kg-t csajok.
Remélem visszavesz egy picit. Volt olyan hét, hogy 480 gr-ot hízott, legutóbb szerencsére csak 180-at. Nem lehet ezt már ilyen mértékben folytatni.
Rengeteg a kinőtt rucija, volt olyan ami nem volt rajta egyszer sem, mert nem megy rá a pocakjára :roll:

Tejem most éppen rendben van, ettem a homeos golyóbist, én annak tudom be, hogy visszatért belém a tej :lol:

Aprooka, Levinek és Neked kitartást!!! Nem semmi min kell keresztülmennetek!

pöttömpanni

Sziasztok!

jajjjj de édesek a babók! :D Én is úgy szeretem nézegetni a képeiteket!

Köszi mindenkinek a fertőtlenítőszer tippeket, akkor ki is próbálom majd az ecetes tisztítást és esetleg a frosch-t is. Talán néhány hét, és jöhet az együttfurcsi! :)

Amúgy mi megvagyunk, nagyon jön a kis fogacska! Szegénykém néha úgy rágja a kis kezét, biztosan viszket neki az ínye. Próbálkoztam rágókával, de az annyira nem tetszett neki még, sztem túl kemény ami nekünk van. Ja meg néha elkezd nagyon sírni, csak úgy hirtelen a semmiből, és ez amolyan nagyonfájvalamim féle sírás. Ilyenkor felveszem és simogatom, aztán abbahagyja és meg tovább minden, mintha mi sem történt volna. Ilyen van még valakivel?

Mecsi,
Gratula az átalváshoz, az nem semmi! Akkor te is tudtál pihizni!

Kép
Kép
dia123

Ezekre a hasi és koponya UH-kra csak úgy elmentetek? Vagy kellett beutaló? Mert nekem semmit nem mondott erről a gyerekorvos.

Beadattam Nononak a rotavírus elleni vakcinát, de elfelejtettem megkérdezni, hányszor kell még. Tudja esetleg valamelyikőtök?

Jaj, és a gyengélkedőknek, betegeskedőknek javulást kívánok!

pöttömpanni

Nagyon fincsi... :)
Kép

Kép
Kép
dia123

Pöttöm, nem semmi méretek! És milyen aranyon hajasbaba Noel. Kopaszi gát: Lágymányosi hídról rögtön jobbra lefordulsz Budára érve, vissza a híd alatt és pont szemben van a bejárat a parkolóba. Nagyon egyszerű odatalálni.

Dia, Zsombi is szokott mostanában nagyon hírtelen, élesen felsírni, szinte sikítani. Nem tudom mitől lehet, megijjed vagy belesajdul valahol pl. a pocija vagy a fogkezdeményei??

Tegnap oltás után kicsit hőemelkedése is volt és nagyon nyugtalan volt szegénykém, séta közben is többször felsírt. Adtam neki egy viburcolt, este már néhány mosolyt is kaptunk, az éjjel kicsit nyűgös volt sajnos, többször kellett dajkálni. Szemeim jojoznak, de ez már napok óta, úgyhogy kezdem megszokni :shock:
Vendég

rosszul írtam bocsánat nem vesekő hanem epekő.

megkaptuk az oltást eddig nyugi volt de most már kezd hisztikés lenni. meglesz a mai napi elfoglaltságom :roll: :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Pöttöm: nem semmi mekkora lett már Nono. A Rotát azt hiszem 3 X kell beadatni, de nem biztos, hogy jól emlékszem...

Mecsi: nem semmi, nem is gondoltam volna, hogy ilyen piciket mennyi minden utolérheti...de biztosan kinövi majd!

Dia: ez a felvisítós sírás nálunk is van, és után többnyire elalszik a karomban, azaz inkább csak pihen egy nagyobbat csukott szemmel :) mert 15 percnél nem szokott tovább tartani, én sem tudom mi lehet ez...

Csenge: kit fűz Zsombi ? :)

Megyek, sír a babánk :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

halihó!

képzeljétek, ma fodrásznál voltam és az én egyetlen, ma 10 hetes kisfiam végigaludta, sőt, azóta is alszik!!! ;) annyira tündérke!

nagyon jók a fotók, megnéztem Nono albumát is, jó a sérója, meg hát ezek a méretek!!! gratula Pöttöm!

Aproo, nem akarlak sürgetni, gondolom, hogy van fontosabb dolgotok is, szóval türelmesen várok! ;) ha jobban lesztek, lehet, hogy egyszer össze kellene futnunk, bár nem tudom, hogy mennyire tudunk kimoccanni!?

lányok! egy gyors kérdés. akik nem vérezgettek, nincs folyásotok??? én voltam a 6 hetes kontrollon, ott mindent rendben találtak, azóta viszont van folyásom, és ráadásul sárgás, szóval fogalmam sincs, hogy ez mitől lehet, de tök kellemetlen! szerintem visszamegyek a dokihoz... vagy ez még lehet a gyermekágyi cucc!? én nem szedek bogyót, nem is vérzek még, nem tudom, hogy mikor fog megjönni, bár nem hiányzik! ;)

most megyek, gyorsba csinálok kaját, mert lassan ébred a gyerek, és akkor éhi lesz!

ja. nov. 10én megyünk hasi és koponya uh-ra a budai gyerekkórházba. Csenge, ti voltatok ott, ugye? milyen a hely???

és Mecsiéknek és nektek is fel a fejjel! minden okés lesz a babókkal!
kis Zsombi pedig csak nem Lilikének csapja a szelet a fotón!? :)

sophie27

Pöttöm, rotát azt hiszem, hogy 6 hónapos korig be kell adni maxba, mármint az összes részét!

oltásokról

http://www.medped.hu/index.php?option=c ... &Itemid=38

nekünk a BCG nem fakadt még ki, de azt modják, hogy nem is törvényszerű... !?

sophie27

ja, és Pöttöm, hasi uh-ra a budai gyerekkórházba pl. ha beutalót viszel, akkor ingyenes, amúgy 5e Ft... de igen, csak úgy visszük, mert nem minden orvos küldi el a bébiket alapból a szűrésre. pl a mienk is a kakilási gond miatt küldött be az I. gyerekklinikára és ott csináltak 2hetesen neki uh-t, de amúgy nem mentünk volna... koponya uh-t pedig alapból neurológus rendelhet el, legalábbis nekem ezt mondta a dokink!

sophie27

Köszi Csenge az infot, remélem értem mit mondasz :lol: És odatalálok, de asszem ebből goggle earth lesz :wink:

Köszönjük a dicséretet is!

Zsófi köszi a linket, megkukkoltam, ezek szerint 2x a rota. Még szerencse h a pneumo ingyenes lett, ki bírná ezeket anyagilag. Mondjuk erre nem sajnálja az ember a pénzt, de ha vkinek nagyon nincs miből :roll:

Talán a bcg-nek nem kötelező kifakadni, de be kell pirosodnia max. 2-3 hónapos korig, én így emlékszem. Mert különben ismételni kell.
Nekünk már legalább 3x kifakadt, jött belőle a genny.

pöttömpanni

Érdemes szerintetek megcsináltatni az UH-kat?
Mivel nekünk nincs panaszunk szinte semmire, kaki szinte minden pelusban van, nem hinném, h kapnánk beutalót.
A hadonászás, ami Aproéknál is volt, nálunk szerencsére megszünt.
Azaz neurológiai indok sincs.

pöttömpanni

Gyerekek gyönyörűek!

pöttöm igazából nálunk sem volt panasz, de a családban sok problémás baba volt visszamenőleg, így inkább megcsináltattam...saját költségen

mi beadatjuk a nem kötelező oltásokat is..
:roll:
Vendég

A mi gyerekorvosunk minden babát elküld UH-ra. Ő a Budaiban dolgozott régen és nagyon fontosnak tartja. A beutalót még 2 hetesen megkaptuk, csak éppen időpontot lehetetlen kapni, így újat kell kérni.
Vendég

Sziasztok!

Andi! Én Cintusnál megcsináltam a golyókat. Ízre nem rossz, de nekem semmit sem ért. Mondjuk akkor más sem. Csini a kiscsajod és jó az a csodálkozós kép is, úgy birom amikor ilyen arcot vágnak.

Panna! Tényleg nem semmik a méreteitek, majd ha elindul szálkásodik a kisember. :)

Mecsi! Szerintem ne izgulj, annyi mindent belelátnak az uh-kba, nekem a terhesség alatt végig az ment és szerencsére egészséges a Viki.

Sziszka! Ó, mi csak kb. 2-3km-re lakunk egymástól. :)

Nagyon jók az elanee-s zacsik, egyszerűbb is bánni velük, úgyhogy köszi a tippet.

Milyen jó lenne ha a cickók a szoptatás abbahagyása után is olyanok maradnának, mint reggelenként. Az enyém tiszta szilikoncickó. :) Bezzeg egy-egy evés után...

Megyek, lassan indulunk Cintusért az oviba, ő ma kapja a pneumot. :(

Andi

KépKép
jazmin2005

Pöttöm,
Nálunk is természetes volt az uh, már Zalánnal is, simán kaptuk a beutalót. A Tűzoltó utcai klinikán is van pénzes uh, mi ott voltunk a csípőellenőrzésen, továbbküdtek bennünket. Csak ajánlani tudom, mind szakmailag, mind emberileg profik, és mindez egy gyönyörű, gyerekcentrikus környezetben :)

Csimby,
Fel a fejjel!!! CSanád már a klinikán kékült, és ott kapott légzésfigyut, itthon is sokszor beriasztott, és volt olyan is mint nálatok, hogy annyira mélyen alhatott, hogy teljesen el volt ernyedve a kis teste. Szerencsére nálunk a kezdeti pár hét óta egyszer sem volt riasztás, úgyhogy tuti, hogy nem anyukariogatás volt a kezdeti riasztás, hanem valós. DE ELMÚLT!!!!!!!! Mindenesetre szerintem sokáig használni fogjuk még a cuccot.

Zsófi,
Szerintem is tuti kék szemű lesz Beni!!!! ZAlánnak sem bírja ki senki, hogy ne szóljon oda a kék szeme miatt :lol: Szegényt tökre zavarba hozza, hogy vadidegenek dicsérgetik.
És nekem is ugyanilyen folyás gondom van, fogalmam sincs mi lehet, de nekem már a 6 hetes kontroll előtt volt, a doki azt mondta, hogy nem tisztulás, de nem adott semmit rá. Én egy gyógynövényes ülőfürdővel szoktam elmúlasztani, sikerült is, de sajna pár napja megint előjött, és nincs nálam :( Kis zacsiban van 4 tasak, amiben keverve vannak a növények (zsálya, körömvirág, cickafark, és még nem tudom mi), herbáriában biztos találsz, a nevét sajna nem tudom.

Sziszka,
Háát, mi is ezen röhögtünk vmelyik este az Urammal, hogy mi a frászt keresünk mi itt :lol: A fenyőfákat pedig a hálószobából az ágyból látom, és a gyerekszobából is látszik 8) Várom már a telet, annyira vágyom egy kis hóesésre, és fehér karácsonyra :wink: Viszont a hideget nem tudom hogy fogom bírni, most is az a felállás, hogy 12 előtt nem megyünk ki, mert addig azért még hideg van, utána viszont egy szál pulcsi, napsütés, kék ég, kb. 5-ig. A kocsi szélvédőjén 11-ig jég volt....MAjd kiderül, hogy mi lesz. az abaj, hogy teljesen egyedül vagyok, vannak is anyukák, meg gyerekek, de ők már ismerik egymást, én meg nehezen ismerkedek :?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Zsófi, a budaiban voltunk. A hasi és koponya UH-osok nagyon kedvesek voltak, velünk csak az ortopédián levők nem voltak valami rendesek...

Dobok egy ma reggeli képet a fiukról.

Kép
Vendég

Bocsi lányok, hétvégén nem jutottam gép elé, tegnap meg csak olvasni volt időm...

Én is el vagyok olvadva a képektől :-) Nagyon szép minden baba :lol:

Sziszka, nekem is ízlik a karamalz, nem olyan keserű minta sör. A sima is jó, de a citromos az igazi... Amúgy Te is elküldted a képeidet vagy csak picasára tetted fel? Az enyémeket megkaptad? Bocs, nem tudom, már mit írtál pontosan...

Aproo, hogy van Levi? Szaporodik már a tejci?

Mecsi, remélem majd felszívódik a kő a kicsi fiadnak, és nem lesz semmi gond...

Mit is akartam még??? :wink:

yuyu79

Minimano, pozitív lett már a teszt?? Nagyon szorítok Nektek!!! ;-)

yuyu79

mi is a budaiba kaptunk beutalót de csak nov.3-ra.remélem az ortopédosok is jók lesznek ha mi megyünk, hátha kifogunk egy másik műszakot...

hrk,
gyönyörű lehet de persze gyben nagyon nehéz is...nemhogy új városban, de egy másik országban életet kezdeni...kiváltképpen kisgyerekekkel...bátor vagy és nagyon sok erőt és örömöt kívánok!!
majd ha télen sírunk egy kis hó után akkor majd te dicsekedhetsz a gyönyörű havas képeiddel :wink:

csenge,
én egyből kiszúrtam lilikét, nem is lehet senkivel összetéveszteni...kezdenek nagyon összemelegedni...nem korai még ez egy kicsikét? :lol:
jó legyen a jövőhét szerintemis , de még beszéljünk róla :)
Vendég

Hali!

Ma mgint kép nélkül csak 1-2 sorra.

Levinek ma volt varratszedése, amit kb mi is megoldottunk volna itthon, viszont a doki megint nagyon rendes volt. Vettem társasjátékokat a gyerekeinek, mert van neki 3, pedig kinéz vagy 25-nek, de közölte hogy nem fogadja el. Mert kollégától semmit. Ott próbáltam rábeszélni, hogy ez semmiség, de ki lettünk tessékelve, így megvan uncsitesóék kariajándéka.
Aztán már 3. napja kb egész nap cicizünk, de tényleg, van, hogy 2 óránként egy óra. Nem tudom mennyi van, én már nagyon nagyon régen nem érzek feszülést, bár nálunk tény, hogy éjjel is 2-3 óránként megy a szopi, főleg most. Megint reggel fél5kor keltünk, pedig este most kihúztuk 10ig fenn. Nem is értem hogy bírja, én már reggel a szememet sem bírtam kinyitni. :roll:

Megpróbálom ma legalább a gépre rácsempészni a képeket, csak Levi ma tényleg egész nap rajtam lóg.

Dadomi, Yuyu, Pöttöm és persze mindenki (csak most már nem emlészem pontosan :oops: ) köszi az érdeklődést továbbra is.
Nálunk sztem a 3 hónap sem lesz egyenlőre nagy határvonal, legfeljebb annyi, hogyha meggyógyultunk, felállítjuk a kiságyat és megpróbálom hozzászoktatni Kisprücsköt, mert azért hogy már tényleg pisilni sem tudok elmenni itthon....szóval valahol megpróbáljuk megkeresni az aranyközéputat szép lassan....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Még mindig szoktalak olvasgatni benneteket. Jó látni hogy szépen kerekednek aa babák:)
Apro, kitartás hátha mégis számít vmit az a három hónapos "választóvonal"! Meg az a legfontosabb hogy a nehezén túl vagytok.
Mi is tegnap voltunk délelőtt UH-n és csípőszűrésen a budai gyermekkórházban, azt leszámítva hogy várni kellett sokat, hiába az időpont, nem volt rossz élmény. Mindent rendben találtak, a doktornők kedvesek voltak, a csípőszűrős megmosolyogta Zsófi husi combjait és fenekét :lol:
De ami igazán érdekes volt hogy utána sem haza mentünk, szóval egész napos progink volt, viszont a kisasszony sem az orvosnál, sem máshol nem sírt vagy nyügizett. Evett, nézelődött, bealudt az ölemben, de végig jól bírta a gyűrődést. Akárcsak hétvégén az utazós, rokonlátogatós programon: idegen és kevésbé idegen rokonok gyúrták egész nap, ő meg vidáman elvolt. Egyszóval nagyon büszke vagyok rá, tényleg számíthat vmit ez a 3 hós váltás.
Múlt héten többször is átaludta az éjszakát (7-8 óra), ha nem akkor meg 5-6 óra, egy szopi, aztán visszaalszik. Igaz, még mindig éjfél körül alszik el és addi sokszor "cicinlógás" maraton van, mert sokszor úgy jön ki, hogy este 5-6 körül kel, aztán már nem alszik el éjfélig, de azért fáradt persze. Szerencsére már nem sír este, csak ha fáj a hasa és az is ritkán van.
Altatással hogy álltok? Mármint tudjátok úgy hogy lerakjátok a babát az ágyba, egy kis simi vagy vmi és elalszik? Én általában félálomban teszem le, de az este a legnehezebb, akkor sokszor eljátsszuk ezt, mert mindig felébred ha leteszem és sír. Meg persze cicin is elaludna, de erről meg le akarom szoktatni, így is sokszor eszik.

Kép
kiskapucni

Zsófi, talált, süllyedt :)

Csandi, igen, alakul, már tudnak egymás mellett feküdni :lol: Jövő héten beszéljünk!

Minimanó, és is nagyon drukkolok neked! Gyere majd a jó hírekkel.

Apró, azért még lehet, hogy 3 hónaposan tényleg megváltoznak a kicsik szokásai. barátnőimtől hallottam, hogy képesek egyik napról a másikra sokat változni.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Gratulálok a szépséges babákhoz. Lilikét én is egyből kiszúrtam Zsombi mellett. Jó lesz, ha igyekszünk Andrissal, mert nem marad nekünk kiscsaj.

Aprooka, örülök, hogy túl vagytok a nehezén és kívánom, hogy mielőbb beálljon egy egészséges napirend. Addig meg légy erős és kitartó. Mint amilyen eddig is voltál. Le a kalappal előtted.

Pöttöm, szerintem, ha kérsz a dokitól, akkor mindeképpen fog adni beutalót. Ezt nem kötik panaszokhoz. Én is elvittem Andrist, mert még ha minden rendben is van, akkor sem árt egy alapos ultrahang. Jól megnőtt Nonóka, arról nem is írtál, hogy hogy bírod pl. a büfiztetést egy ilyen súlyú gyerekkel. Andris is lassan 6 kg és már nem bírom olyan sokáig tartani, mint anno.

Sajnos a férjem bekapott egy jó kis megfázást és hiába tartottuk karanténban, mégis megbetegedtem. Most drukkolok, hogy Andris ne kapja el. Én meg szedem a Homeogene-t meg grapefruit levet iszom. Mást nem nagyon lehet.

Lesz akkor most csütörtökön találkozó? Nekem jó lenne az a nap is csak kérdés, hogy a Tranzit pl. nyitva van-e nemzeti ünnepen. Vagy a Kopaszi gátra mennénk?

Na és a végére két Andris kép:

Kép

Kép

szuszu

Sziasztok!
Szuszu: szerintem nem kell aggódnod, hogy Andris pártában marad :D Milyen nagyon nőtt ő is, nagyon gyönyörű baba!!!

Persze Zéti és Zsombi együtt nevetős képén sem lehet elmenni szó nélkül, nagyon édesek így együtt, féltékenység nincs?

Zsófi: ezek a szemek, szerintem is ilyen marad, bár nektek mindkettőtöknek kék ugye? Nagyon szép!

Pöttöm, voltam ma védőnőnél, és megkérdeztem az oltást, azt mondta, régen 3-at adtak, de most már csak kettőt, és fél éves korig be kell adatni.

Julcsi: én megkaptam a képeket, és azt hiszem én is átküldtem őket...ha véletlenül mégsem, akkor szólj!

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, akkor mi megpályáznánk Málnust, ha lehet. :oops:

szuszu

Bocsi Sziszka, megvannak a képek, rosszul emlékeztem... Jó éjt!!! :)

yuyu79

Szépséges napot Nektek!

MA takarítok, mert holnap jön Anyósom unokázni, Arany életem lesz

:wink:
Vendég

Sziasztok Lányok már megint itt vagyok :lol: Hát sajna a tesztem nega lett, de nem adom fel amig nincs piri még akármi is lehet :wink: Jövő hétig várok a következő tesztig majd jelentkezem. (Közben azért olvaslak titeket minden nap :wink: )

Puszi Mindenk Anyukának és persze Bébiknek Kép

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képet, tényleg mennyit nőt már minden baba! De elvégre az a dolguk :)
Szuszu,
Virág is szabad még, bár elhiszem, hogy a legutóbb feltett kép róla nem túl vonzó, ahogyan zabálja a kis öklét :wink:

Nálunk meg valami furcsa történt, azaz tegnap előtt óta nem kell Virágnak a jobb cici. Elkezd enni belőle, aztán kiköpi és onnantól kezdve üvölt, ha vissza akarom tenni. A bal cicire átteszem, azzal meg semmi gond. Ma reggel nagy nehezen evett belőle, de azt is kínlódva. Mi baja lehet vele?? Tapasztalt már valaki hasonlót?

Kép
Kép
dia123

Dia lehet nincs benne annyi és nehezen jön? :roll: néha nálunk is előfordul..de ha van benne akkor elfogadja :roll:
Vendég

Köszi csajok a véleményeket az UH-ról. Sajna mi csak nov. 4én megyünk a következő 3 hós oltásra, kicsit megkésve, remélem nem lesz túl későn beutalót kérni. Ill. onnantól még rengeteget kell várni a vizsgálatra, ahogy kivettem a szavaitokból. :cry:
Hol kapni gyorsabban időpontot a Tűzoltó utcában vagy a Budaiban?
Ill. azt sem tudom az hol van :oops:

A tűzoltó utcairól a laktóz intolerancia tesztem jut eszembe, ott csinálták, megitattak velem 2 deci tejnek megfelelő mennyiségű laktózos italt, mondták ha gond van ott a wc. Na én meg 10 percenként szaladgáltam mint a bolondok :lol:

Sziszka!
Édes vagy, hogy megkérdezted nekem a rotat, mill pusz érte!
Mondjuk szerencsére tényleg nemvészes, mert nem injekció, hanem meg kell innia.

Szuszu!!!

Nagyon édes Andris. És tőled van az ötlet a pihenőszékünkre is, mivel a hagyományos 9kg-ig jó székekkel nem tudtunk volna mit kezdeni már. Megrendeltem a játszvelemen, párom meg elment érte. Mi is a 2 in 1-t vettük meg, és ha jól tudom a brendonban ez 17eFt körül lett volna. Szóval köszi a linket mégegyszer!!!

Dia!

Ha nem gond mi meg párosítsuk össze a két nagyhajú babánkat :wink: És az ökölszopogatás is közös hobbijuk lenne :lol:
Mondjuk málnus azokkal a nagy szemekkel nagyon kapós lesz :lol:

pöttömpanni

Dia: nekünk is a jobb cicivel vannak a visítós gondok, én azt tapasztalom, hogy túl gyorsan ömlik belőle a tej, és nem győzi nyelni, ezen pedig felbosszantja magát...de a védőnő szerint akkor is elő szokott fordulni, ha nehezebben jön, mert nem akar annyit közdeni érte.

Szuszu: benne vagyok :) Remélem el tudunk jönni egy talira, és akkor bemutatjuk őket egymásnak :) Bár Barbi szőke hercege is a szívem a csücske, de döntsenek a gyerekek, rajtam nem múlik :)

Gabi: szorítunk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szuszu!
Ja és visszatérve a súlyára, hát valami nagyon ki van már akadva a bal csuklómban, amikor veszem fel annyira fáj...nyilván túl van terhelve. De mi lesz még itt később?
Illetve a derekam szokott baromira fájni, amikor felveszem a karomba, és álldogálok vele.

Szurkoljatok, ma be szeretnék menni rosszaságommal csavarogni a városba, re mélem bírni fogja és nem csap hisztit. Ki kell használnom, h elkértem a férjemtől a járgányt. Jót tesz már egy kis kikapcsolódás.
Viszem azért a hordozó mellé a mózest is, nem lehet abban olyan sokáig, gondolom. Ti hogy szoktátok ha mondjuk olyan 4-5 óra időtartamra elmentek a gyerekekkel?

pöttömpanni

Halihó!

Köszönöm nagyon a bíztatást, de inkább nem reménykedem, mert akkor csak a 3 hós álomhatárt fogom várni, az meg nem jó. Inkább carpe diem kissé álomkórosan.
Tegnap 7kor bealudt, denagyon dúrván, pelenkáztam, felvettem és mire a másik szobába értem, puff.Így mi is 8kor lefeküdtünk, milyen jól tettük, mert az úrfi fél1től vergődött, 3kor reggelt kukorékolt, aztán még altatgattam, de most is alszik, olyan hulla. Elvégre 4 napja nem aludt egyhuzamban többet, mint 3 óra.
CSak szegéy páromat sajnálom, mert hajnalban kel, a ház megnem túl nagy, így nem tudom elrejteni a gyermeknyöszit éjjel.

NA, sikerült képeket kreálnom:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

alszi:
Kép

nevessek vagy ne?:
Kép

na jó, de csak egy vigyor:
Kép

így bezzeg alszom:
Kép

anya, mit művelsz?:
Kép

és a kedvencem, bár apája meg fog ölni érte... :)
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kicsit sok lett, bocsi.
Ja és képzeljétek, jóval több mint 1 cm hosszúak a szempillái, ez apája családjából öröklődött, de azért feltűnő, mert most másfél hét alatt nyúlt meg. Annyira szép!Na jó tudom, elfogult vagyok. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Talán ezen látszanak azok a csodás szempillák valamelyest(aztán lelövöm magam, ígérem):
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apro! Nagyon édes a kis Levi is! Mennek a gyógypuszik a kis pocakjára. Biztos bejön majd a csajoknak a hatalmas szempilláival!

Aki adott a babájának GripeWatert nem tapasztalt hasmenést? Viki szombat óta kapja és vasárnap óta napi 2-3 kifolyós kakink van. Viszont a hasa jobb, csökkenőben az üvöltés (kopp-kopp). A kakis rucikat ti hogy mossátok? Én sima vízben vagy mosószódásban áztatom, de nem igazán tiszták elsőre.

KépKép
jazmin2005

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?