A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szezso!
Laptető!!! :lol:
és gratulálok :D :!:
dezsina

Szezso :lol: grt.!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Rana, bocs, grt. az inszemhez és ++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsó! :lol: :lol: Hogy itt mennyi tesó marad!!!! :wink: :wink:

Kép
estike66

Szezso,
péntekre drukk!
Vendég

Kisbuta!
köszi a fordítást :D No, igy már mindjárt jobb volt :lol:
dezsina

Lányok!
megtenné valaki, hogy jó alaposan ad egy fejmosást nekem :?: :roll: nem kezdtem el a teázgatást... :oops: gondolom, ha lehurrognátok, este elkészíteném... :?
dezsina

Szezso!
Hát ez szuper, gratulálok a kis Bájpacniknak! :lol: Drukk péntekre!!! :lol:

Brizo!
Üdv itt! Én is endós vagyok. Nekem a 6 gnrh után júliusban volt kontrol műtétem, ami igazolta, hogy az endo sajnos maradt. Most lesz majd az első lombikom. :lol: Ami sikerülni fog. :wink: Vizkrisz is endos és ő is Debrecenbe jár! :wink:

Hú mennyi gond vane zekkel a szurikkal, hogy fog ez nekem menni.

Szezso!
Tapolcán adnak hozzá mindent, vagy külön kell kérni? :roll:

Dezsina!
Irgum-burgum! Kép Tessék teázni, nem tart semeddig sem megcsinálni! :wink:

KépKép
zsófikukac

Doki szerint az endo miatt nálunk ilyen bent a helyzet:
Kép

KépKép
zsófikukac

Már ne haragudj Kedves Dezsina! De, hohy lehetsz ilyen elképesztően felelőtlen, nemtörődöm, lusta nőci? Most, érted? Most azonnal tedd föl azt a tea vizet forrni :!: :twisted: :twisted:

(így jó?, Dezsikém :D )

Kép
estike66

Dezsi,
húzzál bele a teázásba, mert esetleg nyakon talállak vágni a végén!
Vendég

Jaj Estike ne haragudj reggel kihagytalak a listából, már nem bírom követni, szóval

Estike
++++++++++++++++++++++++
Vendég

ez igazán jól esett :D hihetetlenül hülye vagyok... ha nem vagyok szorult helyzetben (még nincs itt a peteérés ideje vagy a tesztelés) akkor nemtörödöm vagyok. (persze akkor késő lenne teázgatni) szóval a hólyaghurutos gyogyimat is mindennap be kéne szedni :oops: (elárulom, hogy nem minden nap sikerül, hiszen most nincs semmi bajom) értitek, hogy milyen hülye vagyok :?: :oops: :roll:
dezsina

Dezsi,
tudjuk, látjuk és valahol megértjük, én is ilyen vagyok!
Vendég

Dezsina, Ön mégis hogy képzelte ezt??? Nem teázik ??? Ezen azonnal tessék változtatni! E vitamint vett???
Ha azt sem, akkor most tessék kinyitni az ablakot, küldök egy virtuális megrázást! :lol: És addig nem is tegezem, amíg nem teázik! :lol:

Zsófi, a Decapeptyl előretöltött fecskendőben van, szupervékony tűvel, csak be kell adni. A Gonal egyesével van csomagolva, egy csomagban oldószerrel előretöltött fecskendő, 1 porampulla, 1 vastag tű a felszíváshoz és 1 hiperszuper vékony tű van a beadáshoz :wink: A doki felírja, Te meg kiváltod, nem kell venni semmit külön, max egy fertőtlenítő spray-t :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bella! Semmi baj, én sem tudom ám követni :D

Kép
estike66

Szezso!
nem vettem :oops: De teát iszom ma este :D átjött a megrázás is, és kellett a nyakonvágás is és kellett a leteremtés is.
még szerencse, hogy Bella tudja, milyen ez... :)
dezsina

Dezsi! Szó szerint úgy van, ahogy Kisbuta mondja. (A Carothers sztem csak a neve, nem ismerek ilyen virágnevet. Persze attól még lehet) Nem vagy hülye, csak szenilis... (Korral jár, én is az vagyok)

Szezso! Osztódó energiák indultak! Sztem jó azonos időközönként felrakni az Utrot, de ha nem így sikerül, az se tragédia. De egy fél órát-egy órát azért jó vízszintesben lenni felhelyezés után, hogy legalább a lényeg felszívódjon.

Zsófi! Jó a kép nagyon, sajnos nálunk is ez a helyzet, csak a vastagabb zonapellucida miatt... :roll:

Brizo! Avatart is és vonalzót is úgy tudsz feltölteni, hogy ezen az oldalon fent a második dobozkát legördíted ("segédletek", az első a "társalgás"), ott rákattintasz arra, hogy "profil". Ez a te profilod, itt tudsz mindent megváltoztatni (kivéve a felhasználónevedet). A második rész végén van az aláírás dobozka. Ha megcsináltál egy jó vonalzót egy weboldalon, akkor ott kiír két hosszú betűsort, ebből a phbb-set kell kimásolnod és bevágnod ebbe az aláírás dobozkába (annyit másolsz be, amennyit akarsz, képeket is lehet vagy te beírsz szöveget vagy bármit, ezek minden egyes hsz-od után megjelennek, ha ki van pipálva az "Aláírás hozzáadása") Az Avatar feltöltése szintén itt lehetséges, a lap legalján (Tallózás gomb, és kiválasztod a számítógépedről azt a képet, amit fel szeretnél rakni). Ha valami nem vili, kérdezz, ha én nem vagyok, más is (főleg Nyulasz) tud segíteni.

Télleg Nyulasz, hol vagy? Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Brizo, vonalzókat ezeken a websiteokon tudsz szerkeszteni:

http://www.kia-tickers.com/
http://ticker.7910.org/eng
http://www.noivonal.hu/
http://www.ezticker.com
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php
http://tickerplayground.com/main/main.php

Ja, amúgy igen, elutazunk egy kicsit rokonlátogatóba a hosszú hétvégére, mert régen voltunk már. Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.22 09:16-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bella! Én is tudom :roll:

Rana! Pihizel?

nyulaszka nekem is hiányzik!

Kép
estike66

Estike! Itthon vagyok, dolgozgatok csak úgy módjával, meg majd mindjárt nekiállok az ebédfőzésnek (mert enni ugye csak kell...) Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szeszo!
Köszi! :lol: Most olvastam a pri honlapján, hogy mindenkinek a 20. napon kell mennie, akkor én miért a 23. napra kaptam csak időpontot. Úgy parázok, hogy megint tolódni fog, már nagyon unom ezt az állandó várakozást! :roll:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok.

Szezso:ezek szuper hírek,nagyon ügyi voltál.Az utroval kapcsolatban írom hogy szigorú fekvés van utánna 2óráig!!!!! Nekem legalábbis így kellett.

Rana:látom rendeződtek a dolgok.Nagyon szuper!!!!! Most akkor pihizzél is.
lola:hajrá beágyazódás+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem lenne egy kérdésem:volt vérvételem amiből a pajzsmirigyet nézték.Tudjátok ezeket a TSH,T4,T3.azt hiszem.
Szóval minden rendbe volt.De ettől függetlenül endokrinos dokinál nem voltam mert maszek alapon nézettem meg.Szóval szerintetek ha ezek az eredmények jók voltak attól még lehet gond a pajzsmirigyel????? Menjek el dokihoz vagy ne?????

IR-ről is felvilágosíthatnátok.Semmit nem tudok róla.Hol csinálják????

Kép
Kép
melánia

Szezso: naggggyon ügyesek voltatok!!!!! GRATULA és további ++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!

Lányok! A Suprehoz a Kaáliban kaptam ezeket az inzulinos fecsiket, de egyik kedves topictársam mondtm hogy van ennél vékonyabb is. Na mindegy, most már kibírom ezt a pár napot. (vagy a Suprét is végig kell szúrni? :roll: )

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Meli: te pesti vagy? Mi a Mensmentisbe járunk sokan IR "ügyben". Nézd meg a honlapot, részletes leírás is van a betegségről, ott elolvashatod! (www.mensmentis.hu)

Kép

Kép

*puszedli*

puszedli:nem Szegedi.

Kép
Kép
melánia

Meli! Én érintett vagyok, tehát nyilatkozhatom. Ha az eredményeid jók, akkor nem kell továbblépned. :D :D

Rana! Korog a gyomrom, nyitom az ablakot! :D

Kép
estike66

estike:jaj de jó. :lol: :lol:
Nálad van vele gond??? Mesélhetnél róla.

Kép
Kép
melánia

Az a gond hogy a Kaáliba ezt a papírom nem másolták le hanem elrakták az eredetit.Na most ez nekem kéne mert ugye szó nélkül ott hagytam őket.

Kép
Kép
melánia

Az este megint jól kibőgtem magam.Szerintetek jól döntöttem? Tudom ezt már kérdeztem de ez jár mindig a fejemben.Meg az hogy mi lenne ha bemennénk a dokinőhőz a párommal és nyíltan beszélnénk hogy akkor most hogy látja ezt az egészet.Bennünk már az is felmerült hogy esetleg nem meri megmondani hogy reménytelenek vagyunk így aztán így akar leépíteni.

Kép
Kép
melánia

Lehet engem is jól le kéne szidnotok mint dezsit akkor én is értenék a szóból. :oops:
melánia

Melanie: ne gondolj már ilyenekre! Miért lennétek már reménytelenek???? :twisted: Tessék bízni és csak szép dolgokra gondolni, még ha néha nehéz is! A gondolatunknak teremtő ereje van, úgyhogy csak jó dolgokra koncentrálj!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

puszedli:hát mert csak ritkán osztódnak az embrikék. :cry:
melánia

Melani!
muszáj pozitiven gondolni arra, hogy sikerülni fog! :) Mert sikerülni fog! Az orvosválasztás pedig nem rossz döntés, hiszen nagyon fontos a bizalom! az is hozzájárul a sikerhez! :wink:
dezsina

Meli! Mit szeretnél tudni? Én túlműködödm, most már kezelik, minimális gyógyszeradaggal határ alsó küszöbén állok. Most, hogy állapotos leszek, tovább kell szednem a gyogyót.

Azt nem igazán értettem, hogy miért is bőgsz? Tombolnak a hormonok?

Kép
estike66

estike:hát mert beszedtem 26 szem fogigátlót és nem volt neki értelme.Meg hogy a dokim így állt hozzám meg még sok minden gond miatt.

dezsi:köszi a bátorítást.Hogy vagy???? Tea készen van már????
melánia

Ismeritek a Gynexet????? Milyen véleményetek van róla???
melánia

Estike, küldöm! Kép

Meli, sztem nem árt azért, ha látja egy szakember is a leleteidet. Legalábbis én úgy tudom, hogy ami határértéken belül van, az még nem biztos, hogy okés is (lásd az én inzulinomat, amivel eredetileg nem akartam dokihoz menni), plusz még van valami variálás az fT3 fT4 hormonokkal is (azoknak összhangban kell lenni a TSH-val is, de én ezt nem tudom neked elmagyarázni). Ráadásul ha szakember nyugtat meg, akkor tuti minden rendben!!! IR: cukor- és inzulinterheléses vizsgálatot kérj a háziorvosodtól, ő be tud utalni egy csomó helyre ahol TB-re megcsinálják (a MensMentis fizetős, ha jól tudom). Nekem a nőgyógyászati klinikán csinálták meg, mert ugye ott is végeznek ilyen vizsgálatot. Viszont az fontos, hogy ne csak a nulladik percben vegyék le a vért, hanem ha megittad a cukros lötyit, 120. percben is mind a cukorra, mind az inzulinra!! Csak az éhgyomri értékek nem mutatnak semmit (mint ahogy nálam is bebizonyosodott), mégis van olyan hely, ahol a terheléses inzulint nem nézik.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli,
én szedtem mindhárom lombiknál, szerintem jó

http://www.energy.sk/hu/menu.asp?id=821
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.22 10:42-kor.
Vendég

Ja, és az orvossal jó ötlet beszélni, az sose árt. Kép
Gynexet nem ismerem, de azt hallottam, nagyon jó.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

(Lehet hogy Bellától hallottam, hogy jó...) :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Drága Meli!

A dokid nagyon genya volt, ebben megállapodhatunk. Ti pedig bölcsen döntöttetek, szerintem. Forumos tapasztalaim mondatják velem, hogy a lányok 99%-a maga kaparja ki magának a gesztenéyt. Tájékozódik, nyomúl, akár erőszakosan, orvost keres és vált, intézmény után kutat.
Tudom, hogy milyen mélyre lehet zuhanni, vannak hatalmas gödrök. DE!!! Te éppen a kifelé úton haladsz! Hidd el, Lesz egészséges kisbabád!!! :)

Kép
estike66

rana:a Kaális dokim nézte meg a pajzsmirigy eredményem.Azt tudom hogy mind középérték volt.
melánia

Gynexet szedtem, két éve. Orvos ajánlotta, és csak jó tapasztalatokat hallottam. Sajnos engem tacsra vágott. Akkor még nem tudtam pajzsmirigy problémámról, és jódtartalma miatt zuhantak az értékeim. :( :(

Kép
estike66

estike:NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!! Jó ha más is megerősít ebben!!!! :lol: :lol: :lol:
melánia

estike:akkor ez Gynex se jó mindenkinek.Már ha vannak rejtett bajaink.
Azon gondolkodtam hogy meg kéne venni csak hát"jó"ára van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2008.10.22 10:51-kor.
melánia

Sziasztok!

Brizo, nem semmi, hogy 16 petesejtből csak 3 maradt meg.
Remélem, a 2., és egyben utolsó lombikotoknál szerencsével jártok. Drukkolok!

Rana, gratulálok apának a szép teljesítményhez. Te pedig akkor vigyázz magadra és a csöppségekre odabent. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ditke, én nem is tudtam, hogy Closti + tüszőrepi létezik otthoni próbálkozással. De akkor hajrá :wink: !

Lola +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Krisz, jót bénáztál. Szerintem azért vigyázz a pálinkás pohárba öntéssel, azért az mégsem steril dolog. BMC-ben egyébként én is kaptam 2 féle méretű tűket.

Szezsó, az utrot hosszú hetekig kell dugdosni még a terhesség megállapítása után is, addig képtelenség feküdni. Ami ki akar jönni, úgyis kijön. Ha tudsz, feküdj egy kicsit, de szerintem nem ezen múlik.
Nekem 3x kellett naponta, és igyekeztem betartani a pontos időközöket.
A 13 nagyon szép teljesítmény, drukkok péntekre. Éééééés még laptetű is :lol: .

Dezsi, örülök, hogy a lányok idő közben meghozták az eszedet. Ez csak tea, nem megerőltető, és nem is fáj :roll: :lol: .

Meli, nem vagytok reménytelenek. Tessék bízni.

A nem külön megszólítottaknak is mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Rana, Lola, Szezso ++++++++++++

Tobi +++++++++++++++

Estike, Skrisz, meg még aki szurizik ++++++++++++++

Dezsi, IRRGUM BURGUM

Szezso, meg utrósok, egy tipp:
az utro hüvelykapszula pontosan ugyanaz, mint a szájon át bevehető utro, ezért ha nem tudsz feküdni, szájon át is bevehető. Ezt doki mondta, onnan tudom. Kicsit bizarr a gondolat, hogy hüvelykapszulát szájon át, de semmi olyan nincs benne, rajta, amit ne ehetnél meg. (a csúszósító anyag pl. mogyoróolaj)

Kép
kisbuta

kisbuta:te voltál már IR vizsgálaton??? Tudsz róla valamit hogy hol csinálják????
melánia

nyulasz:???????????
melánia

nem voltam még, csak beutalóm van. Ugyanis a stimus hormonkezelés meghamisítja az eredményeket, úgyhogy én csak akkor megyek, ha a második lombik esetleg nem sikerül, a stimu vége után 6 héttel.
Endokrinológusnál kértem beutalót, igaz, én eleve járok a pajzsmirigyem miatt. A vért a klinikán veszik le (nem a nőin, hanem a klinika laborjában, de elmondják neked, hogy hol), de csak beutalóval. Esetleg meg tudom adni az endokrinológusom számát, magánban gyorsan fogad, megbeszélheted vele a dolgokat, mert az sztk-n kb. 6 hetes várólista van endokira.

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?