Hű, koránkelők

Jó reggelt!
Jól betermelt a csapat még este
Hanna: gratula a 100 naphoz
Súly: azt hiszem, én alulról vagyok dobogós (4 kiló), normálisan azért több lenne...
Mesinél volt az, hogy a 28-ik hétig 9,5 kilót híztam, utána felet... szóval ne gondoljátok, hogy egyenletesen jön fel a súly
Fejés, mellszívó: én nem tudtam mellszívóval fejni, csak kézzel. Bizti én vagyok a béna

mindenesetre csak az elején bohóckodtam vele, meg amikor úgy nézett ki, hogy szükség lesz egy kis tejcsire (pl. elmegyek 3-4 órára, és más vigyáz a gyerekre). A tej mennyisége úgyis beáll mindig a gyerek igényeire. Azt, hogy leadjak, nem vállaltam be, nem mintha irigy lennék, csak annyi azért nem volt...
Bigacsiga: szerintem is ráérsz a szülés után beszerezni. Majd elszalasztod Apát

enyém Apus is az első napokban rohangált egy keveset

akkor még nem volt tele a város bababoltokkal
Kiskád: mi is csak 2-3 hónapig használtuk, utána nagykád... nem baj, ha hamar szokja

ezért tényleg kár 7000-et kiadni...
Cumi: Zaza sem cumi, sem ujjszopi nem volt, teljesen egyedi, gyerekfüggő. Mesi 3 éves koráig cumizott, alig lehetett elvenni tőle. De az ujját békén hagyta... viszont azóta is mindig rág valamit (sajnos leggyakrabban a ruháit

)
Majd kiváltom a csomagot, abban lesz cumi, kiderül majd, hogy szereti-e egyáltalán.
Petne: nem hiszem, hogy visszafordult, bár tudom, hogy ilyenkor még szokott, mert akkortájt, amikor nézték, szintén lent matatott (az UH közben nem produkált, lustán odébtette magát, ha nem tetszett neki valami

) de majd elbeszélgetek a kis fejecskéjével, hogy tartsa már lent

de legalábbis a 36-ik hétre mindenképpen
Magdolna: nekünk is Drewex van, Brendonban vettük annak idején, viszonylag olcsó volt (tizenegynehány, de régen), 8 éves, 1 évet a teraszon állt (tető alatt), az volt Zaza nyári szállása, és semmi baja a kiságynak...
Kriszti: ha bekented, akkor nem az a probléma, be kell kenni... a tojástól fényes, a tejtől/víztől meg olyan pirosas... de nem fényes, akkor nem tudom, mi lehetett a gond

és az íze?
Csinosak a pocakok

olyan szépen haladunk Lányok
Andrea: szurkolok a cukor miatt

a diéta egyébként nem gáz, egy hét alatt már mindenről tudható, hogy mennyi CH van benne... a gáz a hetenkénti bejárás vérvételre

de persze neked minden rendben lesz
Moffli: néha napokig takarékon van Kispocok is, aztán meg napokig pörög

(szerencsére engem nem ébreszt fel az éjszakai műsoraival, pedig tutira mocorog, mert már rajtakaptam

) úgyhogy ne aggódj, teljesen természetes... nekem is van "napi rutin" mint Krisztinek

én a kádban szoktam a hasamat locsolgatni, arra mindig beindul
Kata: megy a drukk