A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Akata - de-de még rendelem a kaját, de onnan hétvégén nem hoznak, másiktól meg nem akarok rendelni, mert sokat próbálkoztam már de egyik se jött be. Valahogy majdcsak megfőzünk Nonóval, ha 7 órán át tart is, mint múlkor! :twisted: De most jóval egyszerűbbeket tervezek, resztelt májat főtt krumplival, meg hasonlókat. Azzal nincs sok baj! Ééééééééééééés

lehet hogy pénteken jön az anyukáááááááááám!!! Még nem mondta 100 %-ra, de nagyon bízom benne hogy jön! Nagyon jó lenne!! :D
Vendég

Nyertem egy laptetőt így a nap végére 8) . Akkor el is köszönök, mielőtt még unalmamban teleírom az egész oldalt... na nem mintha nem lenne mit csinálnom :lol:
J Ó Ó Ó Ó Ó É É É É É É J T !
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:07-kor.
Vendég

sziasztok!
Itt vagyok én is! Mindent végigolvastam, de nem igazán emlékszem semmire!
De.......

titi!
Reméljük nem lett semmi baja Levinek! Figyelgesd csak. De ha jó kedvű volt fürdetésnél is, akkor csak nincs baj!

Lizy ma nagyon nehezen aludt el. Pont mondjuk fürdés előtt aludt egy órát....ugy látszik ez egy kicsit sok volt neki! Fürci után evett mindkét ciciből...bealudt a vállamon, de ahogy letettem felébredt.....de most hagytam kicsit nyöszögni, sírdogálni, hogy ne azt szokja meg hogy csak kézben lehet elaludni. Negyed órát nyügizett, aztán elaludt.

Apácska még nem ért haza...azt mondta majd olyan éjfél körül.
Én meg közben "megszépültem"....itt volt barátnőm, és befestette a hajam. :)

d.dodó

Lányok, ne lazsáljatok hétvégén, hogy legyen mit olvasnom hétfőn :D (mindennel együtt, amit most sem sikerült elolvasnom.... :oops: )
Reggel indulunk "nyaralni". Először Győr mellé, felköszöntjük Apa 85 éves nagymamáját, aztán Ausztriába, Graz mellé. Apa talált egy gyönyörű alpesi kisvárost, családbarát szállóval, szóval biztosan nem fogunk unatkozni :) Főleg, hogy a háziak nem nagyon beszélnek angolul, mi meg németül... :D

Muffin, amikor rátok voltam tapadva valahol Óbudán, és te indexeltél, akkor kellett volna lekanyarodnom az M0 felé? Mert jól benéztem, épp trécseltem :oops: :) Köszi szépen az idegenvezetést! (bár igazából én voltam idegen vezető... ha-ha. - nem kellene ilyenkor már gondolkodnom

Legyetek jók!

Kép
Kép
bondi

Jó Reggelt!

Hétfőn kell vinnünk széklet mintát tenyésztésre! De addig sem ehetek semmit amiben tej és tejfehérje van!

A babákok tündériek! :D

Akik oltást kaptak nagyon ügyik, hogy jól viselték!

Bondi! Jó nyaralást Nektek!
Vendég

Jó reggelt!
Még ilyet, hogy én vagyok az első! Bosszant is rendesen, hogy nem tudok aludni, még mindenki alszik!

Romlik a fiam, mikor lesz a következő tali??? :lol: :lol:

Kata, jövő héten tuti megyünk felétek a gyerekekkel, beigértük nekik azt a mekit. Majd felhívlak előtte. Feltéve, hogy elküldöd a tel számod.

Na, felébredt, majd még jövök!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt!

Talis képek nagyon jók, az a sok kicsi baba, meg kell zabálni! A csoportképen olyan volt Anna, mintha játékbaba lenne!

Annának és Dominak felírtam az adatait, külldte még esetleg tegnap valaki? Mert mintha küldte volna más is, de már nem találom.

Andi! Megvárom a táblival azt a két hetet, ami Levinek is kell a 3 hónaphoz! Ha meglesz mindenkié, felteszem.

Titi! REmélem Levinek semmi baja nem lett. Én sem hagyom kettesben őket soha, max ha Jázmin a kiságyban van, de én már jártam úgy, hogy Roli valami játékkal akarta megetetni Jázmint, szóval abszolút nem merem őket egyedül hagyni.

Úgy tűnik Jázmin elkapta Rolitól a betegséget. Köhög, meg éjszaka szörcsögött és persze, hogy ünnep van, nincs orvos. Ebben a hónapban már kétszer hívtam ki Rolihoz. És ugye egy fizetés van!

Szóval Katák: kezdtem adni Jázminnak Fenistil cseppet 3X6 csepp + cebiont. Szerintetek ha nem romlik, akkor ezzel kihúzhatom a betegségből?

Kép
szly27

Jó reggelt!

Csilla! Jó utat, de jó lesz Nektek! Azért nem tévedtetek el hazafelé nagyon, ugye?

Priviben elküldöm, Pati...Nagyon jó lenne találkozni!

Tita! Levi hogy van?

Jaj, Babu! Ismerős a probléma, azért drukkolok hogy ne legyen tehéntejfehérje-allergiás Szabi! Ha küldesz priviben emailcímet, küldök Neked emailen hasznos információkat, mit ehetsz, mit nem. Édességnek: mézescsók, kókuszcsók, marcipán, gumicukor...

Szilvi, ha nagyon köhög, adjál köptetőt is. Ilyen kicsiknek AmbroxolQ adható. A fenistil+ Cebion jó. Szívd az orrát is. Jobbulást!

Evelin, hogy élted túl a tegnapot, Eliot kevésbé köhög?

Adél jól aludt, 3,30-kor kelt, evett, visszaaludt. Aztán 6.15-kor ébredt, apa még egy órára visszaaltatta. Most betakarva a nyitott ablak előtt mesét olvas neki apája...Édesek.

Kép
andkata

Andkata! Köszi küldöm a címet!
Vendég

Jó reggelt
Bondi jó nyaralást, pihenjetek nagyot!
Jázminnak jobbulást!

Iza 4. éjszaka az ágyában alszik el! (nem szeretném elkiabálni). És kezd jóba lenni a babakocsival is. Már nem sikít egyből, mikor belerakom. :lol:

Kép
dittke

Sziasztok!

Dittke! Gratuéa! Ezt hogy érted el?????????
Én is-én is-én is!

Babu! Remélem minden rendben lesz!
Azóta kaki hogy áll?

Bondi! nagyon irigy vagyok!
Érezzétek jól magatokat! :wink:

Titi! Jaj szegény,jól megijedhettél!
Hogy van Levi?
És Oli?

Mi tűrhetően aludtunk volna HA......................................

Áron este kapott egy Viburcol kúpot,hát szerintem csak jobban pörgött tőle,na mind1,aztán végül elaludt és 4-kor kelt csak,akkor még visszaaltattam hamar de csak 5-ig!
Akkor evett (Apa megetette,tisztábarakta) Anya elaltatta és így aludtunk 8-ig!
Nagy nyögésekre ébredtem,jó nagyot kakiklt!
Most alszik,Anyu egy hang nélkül elringatta! :shock:
Én ezt nem értem!
Nálam miért ordít??????????????????????? :cry:

Szóval a HA oka röviden mert regényt írhatnék:
Tegnap ugye az tartotta bennem a lelket,hogy ma végra nem leszek egyedül,Apa is itthon lesz 4 napig!
Ma mentek Apósék családlátogatásra és temetőjáratra,de mivel eddig mindig Apa vitte őket és rájöttek,hogy családja van,most bevállalta a testvére!
Ő, a tesó választotta ami napot mert a többi 3-at pihenéssel,hobbyvl tölti!
Erre tegnap este 10-kor csörgött Após,hogy a tesó mégsem ér rá Apa elvinné e őket???????????
Hát nem mondott nemet de én olyan ideges vagyok,annyira elegm van!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Miért nem tudta akkor holnap elvinni,fúúúúúúúúúúú nem is idegesítem magam tovább,komolyan meint Xanax-on járt már az agyam,annyira gyomoridegem volt,egyszerűen nem tudtam elaludni!!!!!!!!! :twisted:
Ráadásul Apa a saját kocsijával ment ami nem a legmegbízhatóbb most,meg ünnep is van ki tudja mivan a városban????
jaj! Minden rossz eszembe jut ilyenkor!
Olyan jó lenne ha már itthon is lenne!!!
aZ ÉN AUTÓMAT NEM IS KÉRTE,DE NEM IS SZÍVESEN ADOM ILYEN HOSSZÚ ÚTRA MERTR HA VALAMI VAN ÉN kinek szóljak?????????
TISZTA IDEG VAGYOK!!!!

Szly! Kküldöm privibe az adatokat,hogy ne kelljen keresni!

Kép

Kép
ibm

Andkata! Köszi! Nem köhög nagyon és felszakadozva köhög, nem szárazon. De beszerzek olyan köptetőt. Majd kinyomozom, melyik gyógyszertár az ügyeletes.

Köszi Dittke! Akkor Iza is ügyesedik!

Kép
szly27

Ami! Ok! Köszi! Sajnálom apát! Csak nem lesz semmi a kocsival! Azért Áron jól viselkedett az éjszaka! Szerintem!

Kép
szly27

Igen,egész jó volt így.
Dobok pár tegnapi fotót aztán én is megyek hammolni! :wink:
Lesz egy Apás is,olyan cukik együtt!

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Ami! Tegnap délután nem volt vér benne de a ma reggeliben volt sajnos! :oops:

Andkata! Cimi Minist ehetek tej nélkül? Imádom!
Vendég

Áron nagyon cuki! :D
Vendég

Ami - tudom, sovány vigasz, de mi is kettesben vagyunk aprócskával! :( Ilyenkor különösen sajnálom hogy ilyen messze lakunk egymástól!

El kell dicsekednem valamivel! Nóri már több mint 1 hete úgy alszik el este hogy beteszem a kiságyba, cumit nyomok a szájába, puszit az arcára és kijövök. Egy hang nélkül 5 perc múlva alszik! De ezt már írtam, a lényeg csak most jön! Most kipróbáltam nappal is SIKERÜÜÜÜLLLLLTTTTTT!!!!! 10 perce tettem le és már durmol! Komolyan mondom, megkönnyeztem :oops: . Én hülye, hogy ez eddig nem jutott eszembe! :roll: És ilyenkor az utazóágyban van, amiben nincs semmi játék, a másikban nem alszik el, csak kicsit játszik, aztán nyafog.
El sem hiszitek mennyire örülök!!! :D Gyorsan elkezdem csinálni a kaját, hátha jutok valamire mielőtt felébred.

Titi - mi van veletek, nagyon várom hogy jelentkezz!

Bondi - már biztos úton vagytok, de azért nagyon jó pihenést kívánok nektek! Bizti nagyon kircsi lesz! :wink:

Babu - sajnálom a véres kakit! Remélem nem lesz semmi gond! Azóta is volt véres neki? Vagy csak 1x? Nem ittál rostos levet? Szerintem nálunk attól volt.
Vendég

SZIASZTOK!

MOST CSAK KÉT KÉP EREJÉIG JÖTTEM, MAJD ESTE MÉG JÖVÖK ÉS MESÉLEK MEG VISSZAOLVASOK.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Babu - közben megválaszoltad amit kérdeztem! :) Sajnálom h megint véres volt! Szerintem műzlit ehetsz nyugodtan, abban nincs tejtermék.

Áron GYÖNÖRŰ!
Vendég

Wera! Már volt ma is! Tegnap előtt ittam rostost utoljára!
Mi is ketten vagyunk egész végig mert Apa dolgozik! :cry:
Vendég

Kriszti! Levi ari! A második képen ki az a modell?
:D
Wera! Köszi
Vendég

Levi baba is tündéri kismanó! Kizárt hogy hisztis legyen!! :lol: :lol: :wink:

Mellesleg, Kriszta, amióta megígértem neked hogy hozok bömbis képet, azóta nem volt olyan nagy hiszti. Tud valamit ez a gyerek! :twisted: :lol:
Vendég

Wera! Hát én is nagyon sajnálom,hogy nem vagy közelebb! :cry:

És meglrtem,hogy megkönnyezted és nagyon gratulálok nektek!
Én meg majd csaendben irigykedem,remélem Áron ebben is követi Nórit!
Mit főzől?
Még mindig nem indultam el hammolni,Áron meg úgy hallom ébren van!
Megyek adok neki egy kis gyümit!

Kép

Kép
ibm

Babu: nem tudom a CiniMinis-ben van-e tejsavó vagy ilyesmi olvasd el. Tej nélkül ehetsz, ha nincs benne. Egyébként a rizstej vagy szójatej édesebb, de ilyenekhez tök jól. Sparban, GRoby-ban, Tesco-ban, Coraban lehet kapni szójatejet.

Wera: látod??? Jupié! Eddig mindig altatgattad?
Adél is azóta alszik, mióta hasra rakom a kiságyába. Alig kell altatgatni ( azás kérdés hogy meddig...)

Gratula Izának!

Kép
andkata

Levi, de édes! Remélem jobb napjai vannak...

Babu: ha ez tejérzékenység a véres kaki még sokáig jelentkezhet sajnos...

Kép
andkata

És megnéztem nov. 29-én jár le a tgyás úgyhogy lassan szólok a csajnak,hogy intézze tovább!
Na mostmár tényleg lépek,de nemsokára jövök ha tudok!
Bár annyira szeretném már kitakarítani a fürdőt a plafontól a padlóig!
Meglátjuk Anyu mennyit vállal,mert közbe ő is főzn és KÓKUSZGOLYÓT csinál!!!!!!!!!!
NYAMIIIIIIIIIIIIIIIIII

pápá

Kép

Kép
ibm

Mi mar megint 1 oraval hamarabb keltunk, igy Anna mar alszik is. Meg jo hogy ocsemmel 11et beszeltem meg mert akkor Anna tuti alszik, de mivel mar 9kor nyugi volt betettem a kisagyaba mondva nem teszem a mozesba hisz 11ig felebred. Erre persze h csak fel 10kor aludt el, szoval lehet 11kor meg aludni fog, igy varni kell ocsemnek mig felebred es indulasra keszre csinalom magam...hiaba nem vagyok en josno hogy tudjam elore Annak epp milyen otlete tamad :lol: Amugy ejjel is egy oraval hamarabb kelt ezert nem is alidt reggel tovabb.
nem lazasodott be egyaltalan es nem is volt extra nyugi.

Titi: gondolom mennyire megijedtel, de a fiuk is! Minden ok? en ezen annyit parazok hogy leejtem Annat- mindig ezt almodtam mikor kismama voltam- es azotais csomoszor ez akep van elottem , hogy vagy leesik, vag yleejtem vagy beutom a fejet valahova. Szornyu meg a gondolat is. de ilyenkor mindig eszembe jut engem is leejtettek ferjem is leejtettek.....ugy latszik mi ilyen fejre ejtett csalad vagyunk. Na de viccen kivul bizom benne Levivel minden ok, es Oti kis lelke sem sinyli meg ezt a lelkiismeretfurdalast.szegenyem biztos rettentoen megijedt.

Bondi: erezzetek magatok nagyon jol! Ha nekunk lenne 4 napos hetvegenk mi is mennenk( ez az atka hogy amerikai cegnal dolgozik, meg karacsonykor is munka nemhogy 23an... :twisted: )

wera: gyere velunk az ikeaba enni! Akcio van family kartyaval az olcsobbik etel ingyen van! Na meghivlak! Holnap mondjuk?
Akkor nem kell fozzel!
Hozzank is johetsz enni, csak ird meg mit szeretsz. Az ordito Bugri meg nem gond! Anna is tud am! Sot mar birom is hallgatni :lol:

Veda: mar nem is gizda a karom! Gyurok ezerrel hogy elbirjam a lanyom, csak a kondom eleg vacak. En ezert sem tudom elkepzeln jo ideig a tesot, mert en fizikailag eleg roncsnek erzem magam. Mar ki is neztem jo kis baba mama tornat, csak az a baj jon a tel a betegsegek, annyira nem praktikus jarkalni Annaval. Vagy?
Vendég

Wera; en is nemreg kezdtem el Annat igy "altatni" es nekunk is nagyon bejon. Este regota mindig, nappal nem reg kezdtem el ezt es hosszabb ideig tart, de sikerul. Nekem meg azt kell megtanulnom, hogy a delelotti alvason kivul eszre vegyem mikor almos. Mert ilyenkor mikor borult napirendje van soha nem tudom mikor tegyem le delutan aludni... :oops:
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek Lizy végre megajándékozott bennünket ujra egy átaludt éjszakával. Csak fél 5-kor kelt (mint a régi szép időkben). Ha legközelebb is így kel, akkor most lehet hogy csak a 3 hós növekedési ugrása volt, hogy tejet termeljen magának.....mert most hajnali fél 5-kor majd szétment a cicim. És fél cici felével jóllakott, és elaludt!

Bondi!
Jó nyaralást nektek! Majd remélem hozol képeket!

Dittke!
Gratula az ágyban alváshoz!

d.dodó

Áron, Levi tündéri! Kriszta csini vagy!
Dodó! Lizy nagyon ügyes!
Kép
Kép
Kép
Kép
Telefonos képek, eléggé rosszak.

Kép
dittke

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák! /Anna, Bence-Csabi, Nóri, Levi, Áron, Izabella/ Remélem senkit sem hagytam ki!

Wera, örülök hogy rendeződnek az alvás dolgok! Írigyellek! Luca nappal babakocsoban, este vagy cicin vagy kézben alszik el.
Dodó, Lizy nagyon ügyes! Csak így tovább!
Ami, sajnálom! Remélem hamarosan otthon lesz a párod!

Én ma már nem leszek, meg holnap sem. Ma megyünk Hegyesdre ismerősökhöz, holnap meg anyóspajtás szülinapja lesz és én főzöm a menüt, meg megyünk a tortáért, stb...

Szép napokat mindenkinek!

Kép
sziszka82

Sziszka!
Jó pihenést, meg ünneplést nektek is!

d.dodó

KATÁK!!!!!!!!!!!!!!
SOS..............

léna tegnap kapta a szurikat én nem vártam meg hogy lázas legyen és adtam kupot nem volt gond

VISZONT KILENC KÖRÜL KELT MA ÉS MEGMÉRTEM NEKI 38,2 VOLT VÉGBÉLBEN
ADTAM EGY KUPOT ÉS EGY ORA MULVA 38,2 SEMMIT NEM MENT LE
EZ LEHET AZ OLTÁSTOL MÉG???
MILYEN IDÖKÖZÖNKÉNT ADJAK KUPOT???
és csak 100-at evett

segitsetek....................................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok lányok!

Tényleg olyan itt a pörgés, mint amikor még pocakosak voltunk, de most azért nagyjából visszaolvastam.

Talis képek szenzációsak, főleg a babasereg!

Áronnak milyen gyönyörű nagy szeme van! Minden baba tüneméyn!

Kata, köszi a tanácsot, megkértem anyóst, hogy ne puszilgassa Mazsidrazsink kezét, én meg leléptem itthonról, hát hogy be is tartotta-e? Csak remélni tudom.

Babu, sajnálom, ez azért rosszabb lehet, mint a terhességi cukor miatti diéta!

Tita, hogy vannak a fiúk?

Wera, milyen ügyes kiscsajszid van, nálunk meg Tami a cicin elalvásra szokott rá, pedig már tök jól elaludt egyedül.

Kis Jázminnak jobbulást!

Kép
teó

Roni, simán lehet az oltástól. Próbálj meg 2-3 órát várni, a következő lázcsillapítóval, ami legyen más mint amit adtál, mondjuk Nurophen vagy paracetmol kúp. 38,5 c-ig nem is kell feltétlen adj valamit. Reagál a szervezete ez a dolga. 39 C felett pedig hütőfürdő. Uálják, de nagyon hasznos.
Adél 2 hét múlva kapja...jujuj...
Bátyadt is? Ha nem eszik tápot, adj neki teát, hátha azt igen. A folyadék kell...

Kép
andkata

mindjart felrobbanok: kiborult tobb mint 120 lefejt tej :twisted: :evil:
mar masodszor tortenik ez! most epp lecsavarodott a fej a gyujtorol- rohadt aventes sz.r. eddig is gyuloltem de most meginkabb!
alig van valami es meg az is karbavesz. akkorat karomkodtam duhomben Anna meg jot nevetett :twisted: :evil: :oops:
Vendég

rinix: ha a 38,2bol levonod az 5 tizedet akkor nincs laza. mennyi alapbol az atlag testhomerseklete? Mert pl Annanak a normal 37,6 ebbol jon a levonas. 38,5 folott laz mert abbol ha levonod az 38.
ha nem megy foljebb ne kupozd szerintem, foleg mivel szutitol van.
Vendég

Sajnálom, anyjuk, egyszer velem is volt már ilyen, igaz, hogy csak 20 ml volt...Átérzem a problémát.

Kép
andkata

Anyjuk! Sajnálom a tejcsit! Szerencsére velem még ilyen nem volt!

Ronix! Biztos a szuritól van!

Teó! Köszi! Szegénykém aludna, de állandóan felköhögi magát! Még így is olyan jó kislány! Egyedül aludt el és ha felriad, visszaalszik. Már vagy két órája csinálja!

Áron, Levi és Iza nagyon aranyosak! Levinek eszem a kis hurkáit!

Kép
szly27

Anyjuk!
Sajnálom a tejcsit!

Ronix!
Ahogy irta anyjuk, ez még tényleg nem láz ha levonás nélkül volt ennyi. Itt pl azt mondják, hogy 39-ig nem kell...az levonással 38,5. Mert hagyni kell a szervezetet "dolgozni" küzdeni a lázzal.

d.dodó

sziasztok!

Nagyon szépek a babás képek, egytől-eggyig mind gyönyörű! :)

Juj én is félek a szuritól, mert mi jövőhéten megyünk a 3 hós oltásra. Remélem nem lesz semmi, ettől én is tartok egy kicsit.

Ibm Áron annyira gyönyörű kisgyerek, tényleg elmenne akár lánynak is. És azok a szemek!! Valami csodaszépek!:)

Kép
linda24

Én is hoztam két képet! :)
Kép
Kép

Kép
linda24

Hova jártok dokihoz?

Kép
dittke

Linda! Vivi nagyon aranyos!

Dittke! Tőlem kérdezted?

Kép
szly27

Bocsi! Lindától. :oops:

Kép
dittke

Ok! Látom már, mindketten szegediek vagytok!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:09-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:09-kor.
Vendég

Vidokata! Köszi! Hát én nem tudom minek a Fenistil, de mindig ezzel kezdik ilyenkor a dokik. Az előző főleg, de a mostani is így szokta! Akkor ACC100, jó, az legalább van itthon! Egyébként nem olyan nagyon rossz a helyzet, az orrát ki sem tudom szívni, mert nincs mit. De lehet ez még csak az eleje!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?