Sziasztok!
Vagyok ám én is, de tegnap nyomika voltam

A szalagjaim szórakoztak délutánra, a belső combom, a combhajlat, na meg a méhemé is.... Arról nem is beszélve, hogy ha sokat ücsörgök egyhuzamban a hátsóm baloldalán a csont teljesen meghülyül, és alig birok mozogni, belenyilal mindenhova. Jövőhéten azt hiszem bejelentkezek az ortopédiára, dokim amúgy is javasolta, amikor elmondtam neki, hogy milyen problémáim voltak gyerek, meg kamasz koromban... És hol van még a vége?
Tegnap megvolt a cukros lötyis történet, remélem jó lesz az eredmény. Apa nem bírta ki, és megkóstolta a cuccost, egy kortyot ivott, és azt mondta nem vészes. Mondjuk szerintem sem, jót tett az az egy belefacsart citrom, de nem innám minden nap...

Után közösen reggeliztünk, szóval Apácska egy hős volt, pedig már nagyon éhes volt 9 óra körül (na persze én is...

).
Kata: Csúcs a hordozó

Teljesen odavagyunk érte
Katuska: Nálunk is fazék lesz, semmi extra

Sőt nagyszülők javaslatára cumisüvegünk, is rendes üveg. Tegnap vettem Nuk-os 125 ml-t, a Chicco az nagyobb lett volna, de csak piros-rózsaszín szivecskés volt... De majd befigyel egy olyan is, valahogy teát is kell neki adni valamiből, akármennyire is vannak páran cumisüveg ellen, ahhoz meg 125 ml-es kicsi lesz később.
Máté annyira cuki!

Ez a plédes dolog is hasznos volt, iszonyat, hogy mikkel képesek lehúzni a kismamákat. Már én is láttam olyan párnát, amit a gyerek mögé, meg elé kell tenni, hogy oldalt feküdjön...

Ez a kézzel fejős dolog... Én biztos a szavadon foglak, és kérem majd az oktatást

Szülés után ha meg mégis kell ugrasztom apát mellszívóért... Meglátjuk mennyire leszek bőtermő...
Tegnap mi is vásárolgattunk, de nem sok mindent, igencsak hóvége van...

Leginkább felderítettük, hogy mit hol érdemes. A Lehel utca 1/b-nél van egy babadiszkont, nekem tetszett. Itt vettük a cumisüveget (1.290,-), vettünk, téli sapkát (890,-), téli kesztyűt (a bundazsákhoz nem volt - 770,-), újszülött kesztyűt (182,-), orrszívó porszívót (apa teljesen rá van kattanva a témára, ő mondta, hogy kell és kész

1.500,-), meg bűnöztem is egy zsiráfos szundironggyal (1.790,-), meg egy bálnás csuklócsörgővel (WWF-es tudjátok a pandajeles állatvédő szervezet adta ki - 590,-).
A Babyfun-ban is voltunk a Csalogány utcában. Szörnyen zsúfolt, nehezen átlátható, az eladó pasi meg enyhén szólva is érdekes
Bementünk, és elkezdtünk körbe nézni, megkérdezte, hogy első gyerek-e, mondtam, hogy igen, erre megkérdezte, hogy megmondja-e miket kell venni (azért mert első gyerek, nem vagyok teljesen hülye...

), meg mit hol találunk meg? (A bolt annyira pici, hogy nem igazán értettem mire gondol, azért a ruhákat, meg tudom különböztetni a játékoktól, meg a gyerekülésektől..

) Mondtuk, hogy nem szeretnénk, és a pasi teljesen besértődött. Férjuram nagyon kész volt tőle. Egy kádállványt vettünk itt, kettőezer valamennyiért (piskóta kádunk van, anyuék vették, és ahhoz pont jó. Állítólag nem mindegy milyen kád, és milyen állvány.)
Én nem voltam állványpárti, szerintem felesleges, de Apácska szeretett volna, és mivel szeretném ha maximálisan kivenné részét az esti fürdetésből, ám legyen, ha ez kell a boldogságához
Voltunk még a Brumi-Maciban, és a Baross utcában a Gólyás boltban. Kiságyat, és pelenkázót mégsem Apáék csinálják (sok minden közbe jött...), így azt majd a Brumiban vesszük meg. Ha valamit át kell rajta alakítani (még egy fekvő pozíció, leszerelhető oldal), Apa úgyis meg tudja csinálni, az már nem akkora meló. A Baross utcai bolt nem jött be...
Krisz: beleszerettem a hálózsákba, de nagyon, és mivel nekünk csak egy van, jó lenne egy csere is, szerintem majd veszünk egy ilyen süniset
Kérdés: Baba hajkefe mindenképpen kell?
Szépek a pocakok nagyon!
Tali mikor lesz? Legyen máááár!!! (November első hetében ha minden jól megy nászutazunk itt belföldön, nem lesz hosszú, de nyáron elmaradt, szóval be szeretnénk pótolni most, amíg Milán még pocaklakó

)
Hirtelen ennyi, már nem is tudom mire akartam még reagálni...