Sziasztok!
Nagyon sokat irtatok miota nem jartam erre, ami tok jo, csak nehez behozni a lemaradast...
Megneztem az ujabb kepeket, olyan jo latni, hogy mindenki szepen kerekedik. Nekem meg mindig eleg lapos a pocim, de kozben no is - ha ertitiek mire gondolok. Olyan mintha egy kisebb cipot rejtegetnek a felsom alatt - alul, felul kerek kozte pedig lapos.
Voltam hetfon dokinal, minden ok kiveve, hogy a vernyomasom magas volt. 130/90

A doki mondta, hogy merjem magamnak vagy menjek be a rendelobe meretni es ha ket het alatt nem megy le akkor menjek vissza hozza. Ugyhogy most vernyomasmerot kaptam ajandekba a paromtol. Ma jott meg a postan - megmertem es itthon 106/68 volt, ami sokkal baratsagosabb.
Ja es minden nap tesztelnem kell, hogy van-e a vizeletemben protein - felirt ra egy doboz tesztet.

Eddig az is negativ.
Zsuzsi - de jo neked, hogy mar csak 3 nap. En meg januarban is vegig dolgozom ha a baba maskent nem gondolja. Igaz nekem azert egyszerubb dolgom van, nem kell kicsik utan szaladgalnom - csak az ujjaimon kivul mas testreszem nincs igenybeveve. Ja meg talan az agyam, de az terhessegi feledekenyseg mar nalam is rendesen jelentkezett.
Panna - hu ez a kiutes dolog nagyon nem hangzik jol.

Minden egyutterzesem. En igy is nehezen tudok aludni, nemhogy ha meg viszketnek is.

Remelem hamar talalnak ra valami gyogyirt. Tenyleg erre nincs valami homeos cucc esetleg?
Nevek - Vendel nevu ismerosom nekem is volt, ot mindenki csak Vendinek hivta.

En nem tudom ki az az Iringo, akirol mindenki beszel (talan mert itt nincs ugye magyer tv vagy ujsag vagy nem t'om honnan kellene ismerni), de a nev egy kicsit furcsan hangzik nekem. A Lena viszont annal inkabb bejon!
Nalunk ezugyben annyi fejlemeny van, hogy van lehetseges fiu es lanynevunk - ami persze egyaltalan nem azt jelenti, hogy ezek valamelyike lesz.
Szoval lanynevnek Nikki fiunevnek Austin van az asztalon. Itt egyik sem szamit kulonlegesnek, de nem is a leggyakoribbak... Na majd meglatjuk.
De jo, hogy nalatok most hosszu hetvege van otthon - emlekszem soha nem kellett a szulinapomon dolgoznom, mert otthon legalabb unnepnap...
Kellemes negy napot mindenkinek!