A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

cupp zusuzska

pötyizni tudok 1 kézzel,mosogatni nem...
ahhoz minimum 3 kéne... :P

Kép

Kép[/
tancsu

Faxolj át egy rétest kóstolónak! El nem tudom képzelni milyen lesz ha szárazon beöntöd a motyót! :shock: :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

lassan Gergő is fog segíteni géppelni ha az öledben ül! :D

Kép
muzsuzska

tök fini!!!!!!!!!!!!!!

próbáld ki,megéri

Kép

Kép[/
tancsu

na az tuti,akkor fogok csak érdekeseket irni... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, hogy lehet abbahagyni a cigit, hogy ne menjek diliházba?

Kép
muzsuzska

én égyik napról a másikra tettem le..
nekem ez jött be....

gergő álmodik éws hangosdan nevet...
bezzek a kiságyban meg sir :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Tudja, hogy anyával sokkal jobb!

Nem akartál senkit kinyírni? :twisted:

Kép
muzsuzska

Nem, nem akartam...:)

Lehasaltattam nagyágyra és alszik...
Robogok mosogatni..

Bocsika..

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Hellóka lányok. Itt vagyok!

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!! :D :D :D

Fogyózom, amit megeszek alul kijön! Fölül is jönne de sóhajtozok és kérlelem hogy irány lefelé! :twisted:

Kép
muzsuzska

Hol vagy? :shock:

Kép
muzsuzska

Ja, szia. Itt vagy még?

Kép
flóra 11

Szörnyű! Akkor ez valami járványlehet. Nálunk is dúl.Engem még szerencsére elkerült.

Kép
flóra 11

Hát szörnyű is! :D

Kép
muzsuzska

Az előbb kezdtem visszaolvasni.Azt hittem, nincs itt már senki.

Kép
flóra 11

Mindig azt hiszed, hogy nincs itt senki! :D

Kép
muzsuzska

Viszont nagyon sok terhesség kezdődik hasmenéssel... :D

Kép
flóra 11

Jaj, te ma dolgoztál és holnap is fogsz! Elfelejtettem!

Kép
muzsuzska

Igen, mert a Tancsu írt utoljára és elköszönt.

Kép
flóra 11

Flóra!!!!!!! Nem reménykedünk!!!!! :evil: Csak fos... k!

Kép
muzsuzska

Igen,én voltam munkában. Nálunk nincs ünnep. Vagyis.... az exemnek ma van a szülinapja,megyünk őt felköszönteni.

Kép
flóra 11

Timi írt privit neked!

Kép
muzsuzska

Nem vettem neki semmit. Csinálok egy gesztenye-tortát és kap mellé egy üveget. Szted elég?

Kép
flóra 11

Tényleg. Elolvasom.

Kép
flóra 11

:D :D :D :D :D :D
Fontos a jó kapcsolat! Én exem most csajozik szorgalmasan, és még el is meséli a randiait, válogat senki sem jó neki! :D
Úgy kell neki!

Kép
muzsuzska

Timi,rendben,okvetlen teljesítem. :wink:

Az én exem is így van. Mondjuk neki több barátnője is van egyidőben,mind más-más városból,nehogy tudomást szerezzenek egymásról.

Kép
flóra 11

Bőven! Az egész éltünket végig kísérik az exek? Én már unom! Minden babájának az én fényképem mutogatja a marha!

Kép
muzsuzska

De komoly nincs neki, mind futó kapcsolatok,ha van is, ami tovább tart, ott csak szex van, semi mélyebb érték. Ő tudja.....

Kép
flóra 11

Kéne aludnom de most nem vagyok álmos! Különben párom hokirajongó és most kezdődik a tv ben egy meccs, van hogy neten nézi, akkor én nem tudok jönni mert az egész sávot lefoglalja és a másik gépen nem tudok netezni.

Kép
muzsuzska

Egyszer beletörött a foga a sok bnőbe. Az egyikkel januárban szakított, jött egy másik, azzal márciusban összemelegedett,mire az előző bejelentette, hogy terhes tőle. Ez a marha elmondta az új bnőnek,persze szakítottak és két nap múlva a csaj elvetélt.

Kép
flóra 11

Úgy kel neki! :D

Kép
muzsuzska

Kész is a gesztenye tortád?

Kép
muzsuzska

Én is álmi vagyok. Mostanáig itt volt a kolléganőm,most meg jön a volt kolléganőm, aztán tortát is kell csinálni, meg üzletbe menni, megrepedt a plafonon egy darabka, azt megint ki kell javítani.....
És nincs kész a gyerekszoba......

Kép
flóra 11

Párom olvasta valahol ,hogy a kismamák mindig savanyú uborkát ennének, most kérdezte nem kérek uborkát? :D :evil:

Kép
muzsuzska

Dehogy kész! Azt még meg kell csinálni. De előtte még üzletbe kell menni megvenni a korpuszt hozzá.

Kép
flóra 11

Fele kész...
Közben rohangálok be inaskához is..
A fákat tépi a szél,vihar lesz,hivtam apát,hogy vigyázzanak a hegyekben...

Kép

Kép[/
tancsu

Ne izgulj karácsonyig kész leszel! Akkor van vendégsereg nálad! :D

Kép
muzsuzska

Itt is hideg szél fúj, de nem viharos! Engem különben is ráz a hideg!

Kép
muzsuzska

Igaza van, rám egyszer jött rám, nagyon hirtelen rámtört az érzés,hogy uborkát kell ennem. Majd meg őrültem, mert nem volt fent, csak a pincében, én meg oda félek menni,és akkor meg este fél tíz volt. Persze a hülye exem az nézte a tévét, nem hozott fel. Aztán a szomszéd adott,mert lejönni ő sem akart velem. :lol:

Kép
flóra 11

Itt is fúj a szél. Ezért nem akar senki üzletbe menni. De majd jön a kolléganő, vele kivitetem magam az üzlethez. Mert messze van.

Kép
flóra 11

Almás túrós pitét ennék! Majd holnap bevásárolok hozzá!
Gondoltam befelezem az egy nagy tepsit, a felébe almást a másikba túrost, talán nem vesznek össze! Így két féle pitém lesz! :D
Itt szenvedek a hasammal és közben meg éhes vagyok, jó mi?

Kép
muzsuzska

Szia Tancsu! Én ismerem a lustaasszony rétest! :wink:

Kép
flóra 11

Szeretek gesztenyetortát sütni, a díszités tart a legtovább, ja és utána a mosogatás!

Kép
muzsuzska

Én meg nem tudom elképzelni, hogy az alsó száraz lisztből.cukorból hogy lesz valami, annyira egyenletesen be tudja szívni a nedvességet?

Kép
muzsuzska

Hát én nagyon gyorsan elintézem ezt a tortát. Díszítés csak tejszínhab.

Kép
flóra 11

Én egyszer csináltam, akkor jó lett. Az anyám többször is csinálta, néha mrgtörtént neki, hogy a közepe száraz maradt,tehát sületlen,potyogott szét. Én nem tudom, mi a titka.

Kép
flóra 11

Majd a Tancsu elmeséli, neki milyen lett. Vagy már mondta, csak még nem olvastam? Még nem tudtam visszaolvasni.

Kép
flóra 11

Tancsu minek a felével van kész?

Kép
flóra 11

Én ma veszem be az utolsó Clostit.

Zsuzsi, most én is tök nyugodt vagyok. Sőt, már előre nem reménxkedem,mert hiába a Closti, ha a F. nem tudja elengedni magát, érted. :( így én szedhetek annyi bigyót, mint tengerben a csepp,babó attól nem terem. :evil:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?