A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Vivi nagyon édi! Egyre szebb, de tényleg! :D És nagyon vagesz a szerkója, tisztára mint a nagyok! :lol:

Iza is tündéri a képeken! Dittke, látom a nagylányod is belekéreckedett a kendőbe! Nagyon tetszik az a fotó!! :lol: :lol:

Úgy nő a hajuk ezeknek a csajoknak hogy csuda! :D Nórinak meg már alig van a hosszúból. Csak foltokban, nagyon kis vicces ám! :lol: De már nő alatta az új haj.
Vendég

Ami - pulykamellet sütöttem, jó sokat hogy holnapra is maradjon. Köretnek mára sültkrumpli, holnapra rizi-bizi, krumplipüré és párolt répa.
Nonó nagyon kis rendi volt, aludt egy nagyot és utána csendben játszott és megvárta amíg befejezem a főzést. Ma megint jó kislány! :D Eddig... :twisted:

Most is próbáltam letenni aludni, de ordít, úgyhogy asszem megyek és kiveszem. Lehet h nem álmos... :roll:
Vendég

Na, most már itt csücsül velem. Nem nagyon lehet tőle írni, mert felhúzza magát és előrebukik. CSupa hasizom ez a gyerek! 8) :lol:

Anyjuk - nagyon sajnálom a kiömlött tejcsit! :cry: Én is jártam már így, bőgtem is mérgemben!
Köszönöm a holnapi kajcsi-invitálást, de úgy néz ki jön anyukám reggel, meg már meg is főztem holnapra is. De nagyon aranyos vagy hogy gondoltál rám!!! Egyébként megbeszélhetünk majd egy közös Ikeázást, én benne vagyok! :D Majd egyeztetünk! :wink:
Vendég

Szly: de abból csak egy felet vagy harmadot adjál neki!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Wera! De jó neked!
Áron már 3X aludt de keveset,Anyu mindháromstor hang nélkül altatta,ugyanúgy ahogy én szoktam!
Nem értem ezt a gyereket!

Tök jó,hogy jön Anyukád!
Nóri nagyon jó kiscsajszi! :wink:
Most én is betettem Áront a kiságyba hátha követi Nóri példűját! :lol:
Álom-álom!!!!!!
Anyu ment kertészkedni,mostmár ketten vagyunk de Apa elvileg mindjárt hazaér!
Áron most evett 100 sütőtököt meg 80 tápot!

Ma estére tervezem az első nagykádas fürdést!
Ha sikerül hozok majd fotótkat!

Megyek meglesem!
Nagyokat kurjongat! :wink:
Ja és elvittem sétálni is de nem aludt el,hazajöttünk és Anyu elrázta! :shock:
Azt mondta Apa biztos érzi rajtam a stresszt,de Anyós halál nyugodt és nála úgy visít mint akit ölnek!
Azt mondta nála meg az a baj!!!

Hú! Hallom a kocsit!

HAZAÉRT!!!!!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

mi voltunk kinn kicsit igaz jol esik az eso, de elindultunk kajalni, aztan utana elallt hat meg setaltam hatha visszaalszik Anna, sikerult is ismet 10 percre. eddig ma aludt masfel orat meg ketszer 10 percet, hat asszem ennel tobb ma mar nem is lesz :evil:

Wera: oksi osszehozunk egy ikeazast valamikor!en ott lassan torzsvendeg vagyok :lol:

Na megyek is mert suvolt a kis maganyos manocskam( felertunk hat fel kellett kelljen :evil: )
Vendég

es tiszta jo mert a cuki nyitva volt :lol:
ugy tele zabaltam magam :oops:
Vendég

Köszi az aggódást!

Szerencsére minden rendben! Mindent ugyanúgy csinál mint eddig. (sajna, reméltem, hogy hátha megjön az esze és elkezd enni :lol: :lol: :P :P )
Itt voltak a barátnőim akikkel Olivér születésénél egy kórteremben feküdtünk. Nagyon jó volt megint talizni. Ők is megpróbálták megetetni Levit, de nekik sem sikerült. Ilyenkor úgy röhögök. Mindenki azt hiszi, majd ő csodát tesz.

Olyan érdekes, hogy alig eszik Levi, de 1-2 x kakil napontaz normális? Amikor tápot evett csak 23 naponta volt kakija.

Ami: Áron olyan gyönyörű!!! Apának az eskűvős képen nem volt körszakálla?
100 sütőtök, 80 táp? :shock: :shock:

Wera: gratula Nórinak az ügyi elalvásért!!! Én ha Levit beteszem az ágyba egyből elkezd üvölteni, mégha nagyon álmos is. Mostmár altatni is kell. Néha úgy rázom az ágyat mintha babakocsiban lenné és ez segít.

Anyjuk: úgy sajnálom azt a kiborult tejcit.

Az összes gyerkőc nagyon szép!!!

Már megint csak ennyire futotta, mire idejutok már fel is ébred valamelyik.

Majd próbálok még jönni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát lányok, ma tiszta hiszti Iza! :evil:

Kép
dittke

Dittke mi Algyőre járunk gyerekorvoshoz, mert oda tartozunk.

Kép
linda24

Sziasztok!
Hát én most egy jót szundítottam Laurával! Most meg a nagyágyon fekszik, és sikongat valaminek! Ma szinte megállás nélkül nevet és sikongat. Egyszer volt csak egy fél órás hiszti! Kezdem ugy érezni, hogy csak ezen a játszószőnyegen nem szeret lenni. szerintem hideg van itt neki, hiába van 4 hálózsák alárakva.....lehet kell majd utazóágyat venni, és azt rakni ide a nappaliba...vagy egy kisebb méretű járókát!

d.dodó

az intersparban akciosmost a huggies az ujjsag szerintazt irja 3 fele,56-78 dbig 3100ft
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:10-kor.
Vendég

Nekem még 500 ft-os kuponom is volt! :D 1600-ért vettem.

Kép
dittke

Sajna időm nincs írni, de ezt meg kell veletek osztanom. Levi mikor felébredt megpróbáltam neki adni tápot úgy ahogy éjszaka az ágyban fekve és megfogta a kezemet ahogy szokta. ÉSSSSSSSSSS megette majdnem az összeset. csak a cumiban maradt, amit leméretm kb.: 15 ml.
Jupijéééééééééééééééé
most madarat lehetne velem fogatni.
Olyan boldog vagyok!!!!

Bocsi, hogy csak ennyire jut időm!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hisztisen:
Kép

mar megnyugodtam
Kép
Vendég

Levi megiscsak osszekapta a jobbik enjet! Szoval megjott az esze a koppanastol! Orulok hogy nem lett baj, na meg hogy evett!
MA az en lanyom nem hajlando enni, de ezt mar mondtam neked multkor hogy en nem idegeskedem majd eszik holnap....De Levinel akkor unnepnap ez a mai! :lol:
Szep estet nektek!
Vendég

hali lányok!

ezt el kell hogy meséljem :twisted: :twisted:

a törpe tök nyűgös volt ebéd után. igy 1órakor elindultunk sétálni.
nyusziapu nem jött mert nem volt kedve :twisted: :twisted: marha jó, mindig egyedül sétáltatok... kicsit uncsi...
de aztán végülis jó hogy nem jött.
a házból a másik babás anyuka is lent volt igy együtt sétiztünk a 2 gyerekkel...
aztán elkezdett esni az eső :twisted: :twisted:
igy elindultunk haza. erre kiderült hogy nem jó a lift. a 2-ből 1 se volt jó :twisted: :twisted:
lent álltunk még egy óra hosszat. jó volt végülis mert a gyerkőcök elaludtak igy tök mindegy volt hogy állunk és ugy dumcsizunk vagy toljuk a kocsit és ugy :D :D
de aztán felébredt mind két gyerkőc... eprsze a liftek még mindi gnem voltak jók.
a házmester meg nem volt otthon, meg kellett várni mig hazajön...

közben az eső még mindig esett. persze nem áztunk a házban.
de a legjobb!!!!
szerintetek mikor elkezdett esni nyusziapunak eszébe volt telefonálni hogy ugyan már merre járunk, kell-e értünk jönni?!?!?!?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

aztán mikor már hazaért a házmester csajszi és közben kiderült hogy csak a biztosíték ment ki.. addigra nyusziapunak is eszébe jutott telefonálni, hogy esik az eső!! hát modnom tudom... és nem kell jönni elénk esernyővel???
ekkor már volt olyan fél4 körül. az eső meg olyan 2 körül kezdett el esni!!!! marha jó...

de nem áztunk :D :D :D hazajöttünk, már evett is a törpi. most filmet néz az apjával.

Kép

Kép
timi1982

Titi: úgy örülök!
Vendég

Titi! Ez nagyon jó!
Timi! Ezek az apák! :wink:

Kép
dittke

Bocsi, de ma csak áradozok!

LEVI AZ ELÖBB SOKADIK PRÓBÁLKOZÁSRA A HÁTÁRÓL A HARÁRA FORDULT. NAGYON ÉDI. Amikor vissza-vissza gurult nem keseredett el csak nevetett egyett és újra megpróbálta.

Lefotóztam nektek, de majd csak a Tamás tudja feltölteni a gépre így később hozom és láttam, hogy kibukta a tápit így visszafordítottam, erre megint megfordult és azóta be sem áll a szája bumál a játékainak és élvezi a helyzetet! :lol: :lol: :lol:
Nem tudom mennyi táp marad benne. :shock: :P :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ez a gyerek nem tud a hátán feküdni, ahogy megfordítom már fordul is vissza a kaját meg bukja ki. még azt a kaját is amit 1-kor evett. Jó mi? Nem tudom mikor oldják már ezt meg, hogy gyorsabb legyen az emésztése. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tita! Tök jó! Biztos nem bukott ki sokat, a bukás mindig többnek látszik, mint valójában...Nem maradt nálatok a darazsunk?

Timi, ezek az apákok. És én is mindig egyedül sétáltatok...Nem túl jó... :evil:

Anna és Vivi nagyon édes!!!

Adél ma eddig kb 2x45 percet aludt. Eddig nem volt nagyon nyűgös, de most zsupsz asszem a babkocsiba. Sitty-sutty elaltatom.
(Egyébként délután egy pissz nélkül elaludt :))- kár hogy csak 45 percre.
És képzeljétek elszöktem úszni, lenyomtam 1 km-t és csak 2 órát voltam itthonról távol...Adél jól elvolt apával, nekem meg nagyon jót tett. :wink:

Kép
andkata

Megyek, a gyerkőcök már szétszedték a lakást!
Kép
Jó éjszakát (igaz, még du van)

Kép
dittke

Dittke, milyen tuti kép! :)

Kép
andkata

sógornőd rendbejött, Kata?

Kép
andkata

Nálunk meg vendégek vannak amivel nem is lenne gond. De úgy volt hogy 1-re jönnek. Mondom oké, úgyis fél12-ig volt órám. De átvariálták és délben itt voltak. Még kész sem voltam. Úgy volt hogy 4 ig lesznek, mondom addig elhúzom a fejést... De még mindig itt vannak... Úgyhogy bevonultam a vécébe és itt fejek... Még szerencse hogy tudok netezni a telefonon... Ráadásul kicsi fiam is már totál kész van, nem hagyják aludni. Ő minden evés előtt szokott aludni de ma semmi nem volt. Eddig bírta de már kész van... Na megyek is... Titi nagyon örülök! Tényleg! Ja és eliot ma 2x az oldalára fordult. Ha nem lenne a karizé át is fordult volna. :) majd jövök

KépKép
muffin

Vidokata! Oké, akkor harmadolom. Amúgy sem tudom hogy adjam be neki, még a teától is öklendezik. Egyedül anyatejben fogadja el a cseppeket is, ez meg azért több egy kicsit. Majd megoldom. Holnaptól adom neki!

Titi! Gratula Levinek a megforduláshoz és a kajcsihoz! Jázmin még nagyon nem mutat hajlandóságot a fordulásra, néha elfordul oldalra és ennyi.

Andkata! 1 km úszás! :shock: Én egy hossztól kipurcanok! Pedig sportoltam mindig, csak valahogy nem jó a technikám!

Befestettem a hajam, úgyhogy mára megvan a fésülködés is :lol:

Timi! Legalább jót dumcsiztatok!

Kép
szly27

Szly, én azért artam az ambroxolt, mert könnyebb beadni, szirup.
De az ACC még talán jobb, csak pont ez hogy adja be az ember...

Olyan jól esett a mozgás. Most persze farkaséhség... :shock:

Evelin, én az ilyesmit úgy nem szeretem. Miért nem tudják az emberek észrevenni magukat? Rúgjátok ki őket! 8)

Kép
andkata

Muffin!
De utálom az ilyet, mikor a vendégek nem veszik észre magukat, hogy meddig örülnek a háziak az ottlétnek, és mikortól nyűg..... :evil: :twisted:

szly!
Milyen színűre festetted a hajad? Én tegnap festettem!

d.dodó

Babu! Átküldtem, remélem hasznát veszed!!!

Kép
andkata

Kata: uszni lehet ? Az tok jo! En azt hittem az tul megerolteto tejci szemszogbol. de akkor lehet hetvegen en is elkeredzkedek:)
Az nekem is nagyon bejon. Igaz nincs mit felvennem :cry: :oops:
Vendég

Dodó4 Feketére, pontosabban kékesfekete, de fekete. Már nem is tudom hány éve festem feketére. Egyébként sötétszőke vagyok. Meg sajna sok az őszhajszálam!

Muffin! Vendégek :twisted:

Kép
szly27

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még! Csak ma apáztunk!

Titi, gratula Levinek!
ja és nagyon örülök h nem lett semmi baja!

Szly, Jázminak jobbulást!

Muffin, a vendégek :twisted: ! nem szeretem mikor valaki nem gondol rá hogy egy ilyen pici babának megvan a napirendje! legalább megkérdeznénk ne e zavarnak? !

Anna, Vivi és Iza is nagyon szépek!
Izának milyen nagy haja van! :D

A.Kata, jó legközelebb többet beszélünk! mondjuk igy elég nehéz hogy Benu sarkába kell lennem! :D

Dodó, örülök a jó éjszakátokhoz!

Patr, Zsolti nagyon társasági ember! :D

Babu, sajnálom a véres kakit! :cry:
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:11-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:12-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:12-kor.
Vendég

Szly irtam pü-t
bencuri

Bencuri! Válaszoltam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szly27 2008.10.23 17:30-kor.

Kép
szly27

én is!
bencuri

na elmentek. De nem volt egyszerű menet. Szerintem már érezték rajtam hogy kezdek feszült lenni mert szegény gyerek hiába ordított, nem tudtam elaltatni. A végén bevonultam vele a gardróbba. :shock: Na ott sikerült. De amikor letettem az ágyába tuti hogy valaki köhögött vagy nevetett és kész. Szegény Eliot úgy sírt mint még soha. Teljesen hátrafeszítette az egész testét és ami kifért... Annyira sajnáltam. Aztán végre sikerült neki, kijöttem és mondtam hogy mostantól egy köhögést sem akarok hallani... Na erre összeszedték magukat és elindultak... Na mindegy, túléltük...
Amúgy meg tök jófej volt egész nap a kiscsávó. Mindenkire vigyorgott meg ilyenek. Ja, és reggel volt egy aranyos sztori. Sírt ezerrel mert éhes volt. Erre idehoztuk a cumit. Férjem a szeme elé tartotta, tök elhallgatott és bűvölte a cumisüveget. Közben meg a száját nyalogatta. :) BEszarás volt. :)
Akata, neked akartam írni, hogy a hétvégén egy sétáltatásod tuti nem lesz magányos. :) :) :)
Azt hiszem most egy kicsit én is pihizek. Kikészített ez a nap...
Majd még este talán benézek.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Titi! Gratulálok! Nagyon örülök,hogy ma Levi ilyen jól teljesített minden téren és semmi baja!
Olit nem viselte meg nagyon?

Kata! Úszás!!!!!!!!!!!!! Jaj de jó neked,én is úgy mennék!
1-2 kapcsapás is elég lenne,többet nem is nagyon bírnék! :lol:

Muffin! Nem semmi vendégek!
Áronnak is hihetetlen módon tud ilyenkor borulni a napirendje!
A múltkor 5-en voltunk a nappaliban mikor etettem és persze mindenki dumált,hát ne tudjátok meg milyen cirkuszt levágott!
Majd elvonultam vele és szépen megette!
Hát tanultam belőle!

Wera??????? Bugri Nóri tartja a rendet?????????
Mikor jön holnap Anyukád?

Rólunk: Áron ma egész jól viselkedett és képzeljétek az előbb én altattam el és meg sem mukkant!
Jaj annyira jó volt,hogy nem üvöltött! :wink:
Fürödtünk a nagykádba,először majdnem sírt de aztán csak csodálkozva nézelődött!
Mindjárt dobok fotót.
Nem lettek valami jók,de azért rakok fel!
Én ma egész nap zabáltam. :cry:
Hajfestés: nekem szőke-bana melírozott a hajam,de ma nővérem befestette szőkére mert sose jutok el a fodrászhoz!
Hát nem lett csúcsszuper,de azért elmegy!
Anyu azt mondta úgy nézek ki mint aki gyesen van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AndI? Marcsi?
Többiek?

Babák csodaszépek!

Katák! A baba akiről írtam OTTHON VAN!!!!!!!!!!
Jaj úgy örülök neki!

Jaj és Titi volt Apának körszakála egy ideig,de már rég nincs!
Nem is volt sokáig csak kipróbálta,de azért jobb nélküle.

Kép

Kép
ibm

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Dagi Anyán nem röhögni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:13-kor.
Vendég

De jók a képek, Ami! Áron olyan szép! Lassan már mi is kipróbáljuk ezt kádas fürcsit, persze nekünk csak olyan hagyományos kádunk van...
De jó, hogy az a baba otthon van!
És annak is hogy jó napotok volt!

Katus, Dóri most szépen hízik, ugye? reméljük kajálással már semmi gond nem lesz...

Mindenkinek jó éjt!

Egy fordulás lépései:
Kép
Kép
Kép

Kép
andkata

Sziasztok!

Babaképek gyönyörűek!

Kezdek meghülyülni ettől a kölöktől! A tegnapi sétánk katasztrófális volt. Ma voltunk szülinapozni anyuéknál, hát hozta a formáját. :evil:
Hazafelé végig ordított. Hozzáteszem fél óra séta mire hazaérünk.
Tiszta ideg vagyok, pontosabban ami maradt belőle. :cry: :cry: :cry:
És még mindig nyafog.

Tejcsi rohamosan fogy, ha így folytatódik, hamarosan belépünk a tápisok táborába. :cry:

Holnap Apa itthon lesz, aztán utazok a nagyihoz vidékre magamat rehabitálni. Hátha jobb lesz. Már nem bírom, tényleg nem tudom mi a fenét csináljak! :evil: :cry: :evil: :cry: :evil:

És szeretném bejelenteni, hogy kibújt a kisfoga! :shock: :D 8) :P

Na, megyek is és leütöm valamivel. :? :lol:

Jó éjszakát minden babának és anyukának+apukának!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

A mai napunk nagyon szupi volt. Anyuék bejöttek hozzánk, aztán mentünk apukám szüleinek a sírjához (Nybátorba). Dundus végigaludta az utat (40 perc). Bementünk az unokatesómékhoz, ott evett lefejt tejet. Aztán anyuékat hazavittük (1 óra), Dundus ezt is végigaludta. Anyuéknál pörgött. Rákiáltott apura, amikor csörgetett vmi papírt. Nagyot nevettünk. Anyuéknál ebédeltünk.

Aztán mentük át anyósékhoz (45 perc), Dundi ezt is végig aludta. Anyóséknál külön showműsor volt. Szabályszerűen röhögött. Főleg apósom jött be neki nagyon. A hazafelé utat is végigaludta (20 perc).

Babukám!
Gyógypuszi Szabi Macinak és neked!

Szly!
Jázminnak is megy a gyógypuszkó!

Ami!
Sajnálom h Apát elráncingálták! Áronci nagyon drága!

Werus!
Gratula az altatáshoz! ÜGyik vagytok!

Kriszti!
LEvi már mekkora!

Dittke!
Nem semmi h Iza milyen kis hajas baba!

Anyjuk!
Sajnálom a tejcsit!

Anna nagyon szép csajszika!

Linda!
Vivi milyen szép!

Titi!
Nagyon örülök h Levi bébinek nem lett semmi bja! + hogy jól evett és a kis forgolódáshoz!

Timi!
Apa monnyon le!

Evelin!
Nem szeretem én semaz ilyen vendégeket!

VKAta!
Barnus hogy van?

AKata!

Adél szépséges kicsi manó milyen ügyes!

Kriszti!
Gratula a fogacskához! Vszínű ez volt a "kis szenya" baja. Kenjed dentinox-szal az ínyét.

Ne idegeskedj! Tejcsi megérzi hamar! Nem tudsz hosszabb ideig a nagyidnál maradni?

Tejcsi fronton alakulgatunk. Éjfélkor is kelek fejni, Lacusomat is ráküldöm többször. [/b]
20150601134430

Viki! Előre láthatólag keddig leszünk ott, aztán majd alakul. Ez a dentinox vény nélkül kapható?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!

Gratula a fogacskához és kitartás a továbbiakban!
Hidd el tudom min mész keresztül,bár tudom ez téged nem vígasztal! :wink:
Vény nélkül kapható a dentinox,én is kenem neki.
Vettem viburcol kúpot is,az nem sokat ért,Nurophen szirup lesz a következő!
Most próbáltam altatni,sír ha leteszem,ha felveszem meg kiröhög!
Most ép Apával játszik :shock: ,akkorákat sikít,már szétröhögtem magam!
Mikor fog aludni??????????
Kíváncsi vagyok!

Kata! Jó pihit hétvégére!

Kriszti! Neked is.
Jót fog tenni a kikapcsolódás!

Na megyek a pasijaimhoz,filme szeretnék nézni és csak kacag és sikít!
Hihetetlen ez a gyerek!

Na jó éjt mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?