Zulu, manapság nem javasolják se az itatást, se a hánytatást ezesetben, de nagyon hamar kiderülne, ha valami gáz lenne (perceken belül!!) .... mondjuk 1 csepptől nem valószínű, hogy bármi gáz is lenne. Nyugodj meg..
Klár
2004.02.01 20:16
2004.02.01 20:41
Kicsit megnyugodtam, közben sikerült rekonstruálni a történetet. És kiderült, hogy néha nagyon jól jön a testvérharc, ui. Mac halászta ki a klotyóból a szert, Malac persze rögtön elvette, és feltette a konyhapolcra, ott találtam meg én. 2004.02.01 20:46
Bruhuhuuuuu, mikor fogom mar megtanulni,hogy kimasolom mielott elkuldom????????
jo,hogy lement!!!
)!
Letezik,hogy a lanyom, aki nyaron meg barhol hajlando volt elaludni, mara mar semmi esetre sem tud/akar idegen helyen durmolni? Letezik?????? 2004.02.01 21:47
Remélem nincs semmi baj! Úszni járnak?
Jobbulást a többieknek!
Az éjszakát itthon töltjük, de máshol nem alszik Roni sem napközben.
2004.02.01 21:51

. 2004.02.01 21:53
. Én azt próbálnám, hogy csak leülünk rá, semmi mozgás. Aztán ha ez oké, akkor egy icipicit ringatnám, csak annyira, hogy lábam folytonosan lent legyen. És amikor már ezt megszokta (több alkalom), akkor lépni tovább.
2004.02.01 22:00

, hogy ily galad tett elkovetesere vetemedik? 
Ugy varom mar a rantott husis idoszakot amikor nem kell a kajakkal ennyit pepecselni feleslegesen mert a vegen meg sem eszi Bori.
2004.02.01 22:06

Tényleg, Te mást is írtál, nemcsak az árat, de most már tökéletes volt az élménybeszámoló. A kulcsos házról meg fogalmam sem volt, hogy micsoda.
TEgnap már megérintette, ma pedig már bele is nyúl.
Mi lehet a kicsi agyukban, lelkükben, hogy így tudnak félni?
2004.02.01 22:47
az éjszakai átalvás miatt.
Igy kívülről tök vicces, na jó, de tényleg azért nem lettem volna a helyedben.
2004.02.01 22:50
. Ha szomjas a csajszim, igyon az üvegéből, mielőtt lefekszik, ha tápizunk, akkor azt a karomban, és utána mehet lefeküdni.
?
2004.02.01 23:05
Ugyanis nálunk úgyvan hogy teán alszik e Emma, illetve iszik az ágyában, én fogom, aztán hasra fordul és akkor általában 1-15 percen belül alszik.De a maradék teát én is ott szoktam hagyni cumisüvegben a pelenkázón az ágy mellett. Meg kell mondjam általában nem nyúl hozzá, nem is azért hagyom ott, hanem hogy ha éjjel ébred és mi átmegyünk meg tudjuk itatni, d evolt már rá példa hogy reggel bevette magához. De ahhoz hogy el tudja venni neki fel kell állnia, eddig eszembe se jutott hogy gondot okozhat. 2004.02.02 00:11

Ikertesónak isteni a járgánya
És meg is marad rajta rendesen ülve ?
De a rántotthusis kép sem rossz
Nálunk hálistennek mindenki nagyjából követi azt a vonalat, amit én alkalmazok...ha meg nem, akkor 32 fogú színpadi mosoly.... etc. etc.
)
)
Egyébként drukkolok nagyon neked..
Köcc nektek
2004.02.02 02:20
. Megkaptad?
.
.
. 

.
.
.
. Ha gondolod, küldök egy csomó gyerekdal szöveget, én is azokat magoltam
.
.
.
. Én is ilyen titkos félszek miatt nem voltam már vagy egy éve...
Remélem nem vágja tönkre Beki belecskéjét, mondjuk tömöm belé a bifiduszos joghurtot.
.
. 2004.02.02 08:35
2004.02.02 08:43
Van egy másik címem, esetleg próbáld meg erre, hátha a freemail vacakol: rlengyel@hotmail.com 

Köszi!
2004.02.02 10:05

Lent maradtunk anyukámnál, mert a "kis" lakásfelújításból nagy lett. Anyukám vigyázott a két gyerekre, én meg gletteltem, csiszoltam, festettem, takarítottam - egyedül, Apa dolgozott, akik miatt meg csináltam, azok csak a háttérből pofáztak. Össze is vesztem apámmal és öcsémmel (két nagytudású, de segíteni egyik se jött egy percet sem, de a markát már vakarja mindkettő, majd jól pofára esnek)
. Már nem érdekel az egész, tegnap este hazajöttünk. Anyámra bíztam a lakás eladását, legközelebb csak akkor szeretnék lemenni, ha alá kell írni a szerződést.
). De rájöttem, hogy a mi lakásunk egyáltalán nem ekkora gyerkőcnek való, nem is tudom hova elpakolni ezt a sok kacatot
) 
már akiket most láttam (Petra, Lőrinc, Szili, Dani)
2004.02.02 10:18
Voltatok dokinéninél? Én úgy tudom, hogy a rekedt gyermeket mindenképpen meg kell mutatni dokinak (az esetleges gégegyulladás miatt). Remélem, csak egy kis megerőltetés miatt repedtfazék Julcsi
bocsi, de muszáj mennem 2004.02.02 10:35
2004.02.02 10:48

2004.02.02 11:13
2004.02.02 11:32

egyébként 8340 g és 68 cm 9 hósan.
, amiről fogalmam sincs mi lehet. Naponta menjen 1 púpozott ek husi, a zöldségutálatra meg azt mondta, hogy ne almába bújtassam hanem banánba mert az táplálóbb. Petrezselyem és zellerzöld mehet az ételhez turmixolva.
) Dani2004.02.02 11:41

Két hónappal fiatalabb és alig több, mint egy kilóval nehezebb, mint Julcsi, nem mellesleg közel egy magasak 

Ez olyan, mint közepesen fejlett Lőrinc 

2004.02.02 12:34
Mellesleg igazad van. Julcsinak jobbulást! Gyógyszerügyben nem tudok segíteni.
És még bosszantottak is.

2004.02.02 12:55
, Ágiboszi
,
hurrá,hurrá! nagyon örülök!!!
, de majd elmúlik...addig legalább tudod merre jár/járt a lány
.
, várom az infót bolt-ügyben
. Bence is imádja a lufikat, a lufik már kevésbé őt

2004.02.02 12:58
. Csak az benne a durva, hogy ezzel most befejeztem és sose többet (legalábbis most úgy tűnik). Már két három éve látszott, hogy nagy valószinűséggel ennyi, de már akkor menetben volt, be akartam fejezni. 2004.02.02 13:53

2004.02.02 14:08
de néha van,hogy így se elég a tejci.
Már kezdtem én is aggódni...
(na megjegyzem ez a ritkábbik eset)
....az élet apró örömei.....
2004.02.02 14:10
De aztán nálunk is megérkezett akire oly régóta vártunk. Éppen ma 4 hónapos Péter baba. És amiért most írok, annak az oka, hogy segítséget szeretnék kérni. Az utóbbi 3-4 hétben nagyon rosszul alszik a babám. Este gond nélkül elalszik (9 körül), általában cumi és minden hang nélkül. Ám miután megébred (2-3 körül), utána már fél-egy óránként felsír. Van úgy, hogy elég neki a cumi, néha kell egy kis tejci is, aztán alszik tovább, de már nem olyan nyugodtan. Előtte csak akkor kelt fel, ha éhes volt. Külön szobában alszik, de már próbáltam itt aludni mellette, és mostanában hajnalban átviszem hozzánk, mert nincs erőm félóránként felkelni. Még el sem aludtam, de már újra ébreszt.
De ez sem segít. Ott is úgyanúgy kel.
Tejcim már sajnos 2 hónapja nincs elég, de attól félek, hogy lassan el is fogy, mert rettentően fáradt vagyok. Nappal sajnos 10-15 percnél többet nem tudok aludni. Egyébként nagyon nyugodt, vidám baba
, még beteg sem volt, egyszer-kétszer kellett csak az orrát kiporszívózni. Tudom Ti már mint átéltétek ezt az időszakot, nincs valakinek hasonló tapasztalata? Nagyon örülnék minden ötletnek, tanácsnak, mert mi már kifogytunk a párommal.
És irigykedem, hogy ilyen sok barátra tettetek itt szert. Én is úgy vagyok, mint Kangi írta, hogy a barátnőim rám se néznek.
2004.02.02 14:16
, és Metothzrin szedését. Hétfőn vagy már pénteken, ha már nem szoptatok, vissza kell mennem a receptért. Febr. 16-ra kaptam UH-ra időpontot. Izotópos vizsgálatot pici gyerek mellett nem csinálnak.
Én is felírtam, hogy mikor mit csinált Roni.
A többit fent leírtam.
Bekinek biztosan tetszeni fog.
. Már kezdtem aggódni.
, most bújik a 4.
2004.02.02 14:24

Neked is biztosan előkerülnek majd, csakhát tényleg úgy van, hogy nem vagy jelen, kiesel az eseményekből, ők meg mindig arra fogják, hogy jaj, nem tudják, mikor alkalmas telefonálni (nálam azért volt múltkor akkoraa depi, mert én írtam nekik sms-t, ők meg tojtak válaszolni is
).

2004.02.02 14:28
Mászni még csak próbál de nagyon nehéz a popsi. 2004.02.02 14:38
Az én gyerekem itt a legropibb
Julcsi a husira nyílt meg, ez biztos egyedül. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint