Sziasztok!
Katuska: Mindenképpen szeretnék kézi orrszívót is, lényegesen egyszerűbb, mint a porszívós változat, és gyanítom az elején elég az én "erőm" is, nem kell a porszívóé... Ha esetleg a baba orrvérzős lesz, mint drága anyája és rokonsága, akkor a porszívós amúgy árthat? (Mondjuk tök jó, hogy már megvettük, de mindegy

) Kefét akkor nem veszünk. Szerintem a haja miatt nem kell, mert nekünk sem volt csak kis pihék, a koszmóra meg akkor jó a körömkefe
Egy nőnek mindig több ruhája van, mint egy pasinak

Az egyik szomszéd, amikor megtudta, hogy fiúnk lesz, mondta hogy öröljünk neki, mert a csajok sok pénzbe kerülnek. Magyarázta ezt azzal, hogy egy srác elvan egy farmerral, de egy csajnak jóval több kell, nem beszélve a tisztasági dolgokról, meg a smink cuccokról kamaszkorban

Akkor is a második jerkőcünk lány lesz! Megígértem Apának
Csöre: A csontfájdalom is valószínű, hogy tünet, de miért csak az egyik oldalon?

Meg az a gond, hogy Milán még nem is óriási, mi lesz velem később, ha már most ilyen béna vagyok?

Az a gáz, hogy nekem gerinc problémám volt anno, derékfájással egybekötve, így mondta a nődoki, hogy jó lenne megnézetni, mert emiatt lehetnek nagyobb gondok is később
Vásárlás, hogy sikerült? Részletes beszámolót kérünk!
Kata: Pihenőszéket én is szeretnék, meg valami jó kis etetőszék is kellene, de horror árakon vannak... Épp azon gondolkodtam, hogy írok egy listát arról mi kell még, aztán azokat amik nem kellenek azonnal születése után egy külön listán átadom a nagyszülőknek, hogy ha nagy késztetést éreznek ezekből megvehetnek valamit

Gyanítom, hogy az előbb említett két szék is ezek között lesz...
Néztétek az m1-en a Magyar Dal Napját, ami idén volt a Szigeten? Szédületesen jó volt, engem odaszegezett a TV elé
Milánnak is tetszett, mert prögött ezerrel, aztán ebéd után bealudt ezekre a zenékre