Ne a képet küld!!!A tortát!!!!Sok kérdése van Benónak és próbálom leírni a tapasztalatomat,meg megnyugtatni.Sajna én is ilyen feszült vagyok.Bocsi Flóra én azt hittem szeretsz ott élni.Én se szeretem már Miskolcot pedig régen imádtam.
Neked még nincs baba Szilzi?De flórának van jól emlékszem? Döme(ez a beceneve)12 éves.Kis kamasz így elvan magával foglalva,de azért örül csak most már nagy lesz a kórkülömbség .Úgy döntöttem,hogy ne kérdezzek meg egyet többször majd Tancsut kifaggatom rólatok.Tényleg hol van Tancsu?Ma csak de volt itt.
Szilvi szerintem a válságtól van, leállt a kiszállítás, nincs hely a raktárakban..... sajna végkielégítés nincs mert új tulaj van két éve és új lappal indult. Nem zárhatnak be mert tök új cég, 10év állami támogatás stb.. 20milliárdos beruházással készült a legmodernebb üzem! Termékeink ott vannak mindenki lakásában, bútorokban stb...
Mivel német a tulaj, minden törvényt semmibe vesz! viszont követelni tud! Hivatalosan nem is dolgozhatunk fizetett ünnepen, de ez is leszarja, inkább kifizeti a 3x bért és a büntetést!
Márti! Én 39 éves vagyok, párom Gábor 29éves, akit Királyfinak hívok mert akkor jött a fehér lovon értem amikor az életem legmélyebb gödrében voltam.
Két házasságom volt, az elsőben még én orvoshoz rohangáltam gyerekért exem felcsinálta a szomszédasszonyt, egy világ omlott össze bennem, második ex 13 évig tartott munka mellett falusi túrizmust folytattunk, marhatartás , disznók, sok hektár föld stb...Gyereket nem akart mert akkor ki dolgozott volna!
Annyit dolgoztam ,hogy egy férfi sírva rogyott volna össze, aztán lebénultam, gerincsérv, megaláztatás, és összepakoltam , elváltam.
Állandó hormonzavaros vagyok, volt egy méhenkívűli terhességem , majdnem elpatkoltam mert nem vették észre, jobb petevezetékem kivágták. Idén orvost váltottam és kaptam reményt egy babára. Csak nagyon sürget az idő a korom miatt!
Kérdezz!!!!!!!!!!
Ennyit a pihiről.Jön értem a volt kolléganőm,hogy segítsek nekiórát összeállítani,hívták őt egy sulira,hogy tartson bemutató órát. Ha jól sikerül, felveszik őt oda dolgozni,mert jelenleg munkanélküli.
A Péter holnap megy BP-re Rubik kocka versenyre. Most a Norbi is benevezett. Holnap hajnalban az apjuk viszi őket autóval, megy a Bálint is, aztán ő haza is jön estére az apjával, amásik kettőott fog aludni,mert vasárnap is tart a verseny.
A mindjárt megjön érzés lehet normális is, próbálj meg nem temetni, mielőtt még nem is biztos. Aztán meg próbálj meg nem nagyon kibukni, ha... Nem tudok okosat írni, ne haragudj!
Nem akarok,akartam senki magánéletébe vájkálni,csak nem tudtam miért nincs gyerek.Sajna senkinek nem úgy alakul az élete ahogy akarja,az enyém se de ezt igazán Tancsu tudná röviden elmesélni. De muszáj előre nézni.Szóval bocsi ha sebeket téptem,nem kérdezek többet
Zsuzsi,Szilzi mindig van remény.Egy kolleganőm 3 gyereke közül egy meghalt 15 évesen,alkoholista férj,utcán alvás stb.40 felett elvált majd újra férjhez ment egy 50 éves pasihoz.Teherbe esett elvetélt,majd még nincs 3 éve hogy a lányával egyidöben (1-2hét eltérés)kislánya született.A koleganőm most 49 éves.
Semmi baj, nem téptél sebeket, de a Zsuzsi történetét nem lehetett finomabban leírni és még a részleteket nem is ismered. Kérdezz nyugodtan, senki nem sértődik meg, nem vagyunk olyanok.
Én azt elfelejtettem írni, hogy 30 éves vagyok, a férjem 37, három éve vagyunk együtt, májusban esküdtünk! Február óta tervezzük a babát, júliusban derültek ki a gondok.
Az sms teljes tartalma: "16:20-kor született, gyors, ügyes szülés volt. 15:00 kaptam puhító kúpot, utána kezdődtek a fájások. 16:00 bevittek a szülőszobára"
Bocsi sajok hogy nem voltam ma,de délben séta volt,aztán pakoltam,ebéd,mosogatás és irány Edelény...
Vasárnap estig itt vagyunk,most majd innen irok amikor tudok...