Bigacsiga: várjuk a beszámolót
Lepedő: én a pamut gumis lepedőket használom (jersey? a fene se tudja, hogy hívják, de mintha ilyesmi lenne ráírva), szerintem kevésbé gyűrődik, mint a nem gumis, az a benyomásom, hogy amiatt, hogy nem tudja belefúrni magát, biztonságosabb is, de amíg pici, igazából a másikat sem nagyon gyűrheti össze... mindenesetre a gumisat javaslom (és nem a frottírt abból sem, mert Mesinek az volt, megőrültem, hogy mindig beleakad a körme)
Lázmérő: tuti nyerő megoldást nem tudok mondani

a cumisnak akkor van értelme, ha cumizik a gyerek, de ha beteg, lehet, hogy azt sem tűri, az 1 mp-es fül- és homloklázmérők nem tudom, mennyire megbízhatóak... nekünk a digitális hagyományos lázmérő vált be (a higanyosat nem szerencsés használni, mert kiejtheti). Nálunk nem volt a babának külön lázmérője
Kozmetikum kezdőcsomag (popsikrém, fürdető, olaj, hintőpor, alkohol): gyógyszertári, amit a doki felír

kb 1/2 éves korukig csak ezeket használtam, illetve a popsikrémet tovább is...
Matricák: hát, ezeket a Brico-ban láttuk, voltak gyerekmintásak is, meg felnőttesebbek is... nekünk egyelőre nem sürgős, az ötleteket gyűjtöm, de ez a virágos cseresznyefa megtetszett

olyan 1nm nagyságú, és nagyon kellemesek a színei. Gondolom, téged inkább a fiúsabb motívumok érdekelnek
Hanna

sajnálom... tényleg mi is annyit láttunk már, most már látjuk, hogy jó minőség (legalábbis amit elfogadhatónak tartunk) kb. milyen árban van, valószínű, hogy a merev mózes fogja bánni az alkut

úgy látjuk, hogy a nagy kerék fontosabb... főleg hosszú távon, mert télen úgysem fogom kivinni annyi időre

hát, még nem eldöntött dolog
Kata: mi még tologatunk

mármint időben... de már kitaláltuk a szobát (mármint a miénket, abba kerül a kiságy

) szóval haladunk

nehéz addig átrendezni, amíg dolgozom, mert itt az íróasztal

de decemberre megoldjuk
Képzeljétek, Apus nem bírta ki, és ősszerakta az utazóágyat, csak hogy legyen mit szerelni

persze holnap szétszedi, de addig is legyen mit nézegetni
Na jó éjt, én lassan bealszom