A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:25-kor.
hékás

Na,sziasztok!

Csak csorog a nyálam a sok fincsiségtől!
Mia jó a babakocsi!

A szülési szab.=TGYÁS 168 nap.

Én is akarok bundás kenyeret!Nincs itthon csak 1 tojás,mert de. sütit sütöttem. :cry:

Kép
melike

Brigi:nekem még mindig nem működik az elérhetőségek oldal!

Nagggyon jó a receptes oldal!

Kép
melike

Nálunk is vendégek voltak ma.Szegény Máté baba alig aludt,most meg 1 perc alatt elringattam a hordozóban és már 45 perce alszik. :lol:

Apa éppen vacsit csinál és borozunk is. :wink:
Olyan jó 4 napig együtt lenni!

Kép
melike

A múltkor írtátok a forraltbort,mostmeg ahogy Melike írta a bort,megint eszembe jutott...hmmmm...IMÁDOM!!!

Milyen sütit sütöttél?
Éncsak joghurttorta recepttel tudom bővíteni a honlapot ha gondoljátok... :oops: :roll:
Vendég

Túrósat meg almásat.Kicsit macerás,mert a tésztáját is én gyúrtam,de fincsi.Majd leírom.
Különben kicsit jól esett fél de. a konyhában lenni.Máté Apával hancúrozott addig.

Kép
melike

Ja!Nem is írtam:Máténak reggelre piros pöttyök lettek a pofiján.Vagy az anyatejcsi vagy a tejpépre gondolok.Most egyiket sem kapja 2-3 napig.

Kép
melike

csajok nézzétek az m1-et... nagyon jó. illetve már órák óta kéne... de 9ig tart, akit érdekel. ;)

akár forralt borral a kézben. :D

mia_snow

sziasztok!melike mért nem csak az egyiket hagyod el pár napig, utána pár napig a másikat, s utána rájönnél melyiktől van.aztán az is lehet, h. éppen csak abban az anyatejben volt valami amitől kijött, a többitől nem jönne ki,pont valami olyat ehetett az anya..aztán ki tudja

Kép
Kép
eyi

Igazad van Eyi.Meglátom.

Kép
melike

Sziasztok!!!!

Pörög a topik ugy látom.

Hékás! és a másik baba ki lesz??? :lol:
Hűha már van receptes oldalunk is.Na mindjárt meg is nézem.
Ma voltam a lidl-be vettem fini tejszines likört,én meg azt iszok ma estére.
Vettem sok brokkolit,
Milánnak megfőztem,lefagyasztottam. Céklát én is meghámoztam,felkockáztam. :D

Valaki kérdezte a sinlacba hogyan kell bele rakni a gyümit,lehet azt látni pépesen,és jol elkavarni benne,ugyan olyan grizes állagura csinálni.

Csiri! Joghurt torta recept engem érdekelne,imádom,fel is készültem rá,már rég hogy megcsinálom,csak nem tudom hogy kell csinálni.
Ma ettünk rizset . Nagyon izlett neki.

:lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:25-kor.
hékás

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:18-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:19-kor.
Vendég

Sziasztok!!

Kriszta
: köszi szépen! :wink: én nagyon számon tartom ám!
Tudom, hogy itt már sokan nem, de én igen! :wink: :wink:

Ma itt volt egy barátnőm, akivel elég rég nem találkoztunk, és tök jól eldumcsiztunk. (ezért sem jöttem)

Eyi: nem válaszoltál!!! :twisted: :twisted:
bszilvi25

Hékás! Irjál majd mi volt a baba talin.
Melike! Én is csak az egyiket nem adnám,és kiderülne melyikkel van a bibi.
Szegény Máté. :cry:
Kriszta hova mentek welnsezni??? És csak ketten a pároddal???
Mia! Mi volt igy utolag kérdezném az m1.-en????

Kata&Milán

oszman777

andóca! csináltál gyümis ???
Tea: Mi isszuk a mecsek gyomor teát már 2 hetes kora ota,Gyógynövény boltba lehet venni,mindenféle gyógynövény van benne.
Sokan azt mondják ezért nem lett hasfájos Milán mert ezt itattam vele.
PAAASSSSZZZZZ. Mostanság adok neki instant teát hipp,málna- csipkebogyo.,vagy édeskömény.
De vettem neki már vagy 5 flét csak azok még 6 Hósak.
Cékla sikerült,hamarosan ki is probáljuk. :lol: :lol:

Valaki irta azt a gesztenyés csirkés bébi papit,nem lehet rosssssssszzzzzzzz.
Hűűűha van már annyi ithon hogy üzletett nyithatnék.

:lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Milyen bébiétel a gesztenye-alma-csirke??????????
Van ithon csirkés,pulykás,májas,bébiétel még nem mertem adni neki.
Mia!!!!! babakocsit nem tudtam megnézni. Muti meg.
Eyi!!! Fotók?????

Kata&Milán

oszman777

Lányok!!!
Valaki rég közülünk,még pocakosak voltunk,irta hogy pár hónap mulva mennek ki kűlföldre,mert a párja kint fog dolgozni.
Ki volt az??? Almaani??? nem???

Mai Bébi menünk:
-Reggeli tejpép gyümis,
-Ebéd pici alma-krumpli-brokkoli.
_uzsi őszibarack+rizs,bele pépesitve.
_vacsi tápszer. :shock: :shock: :shock: utálja.

Akik már igy etetik,vagy hasonlo képpen a babáját azok irják már le hogy reggelire mit adtok. Köszönöm.
Mert már uncsi ez a tejpép. Szerintem. :?

Kata&Milán

oszman777

Hékás! itt unalmamba megnéztem a honlapot,mert mindig elfelejtem,mindig van valami.
Hát nagyon ügyesek vagytok.
:lol: :lol: :lol:
Nagyon klassszzz leeeetttttt. Holnap irok receptet.

Kata&Milán

oszman777

jó reggelt

m1: a magyar dal napján volt egy egésznapos koncert a szegeten. lgt, zorán, ákos, edda, rúzsa magdi, stbstb na abból volt egy közvetítés. nagyon jó volt, végig énekeltük az egészet. :)

babakocsit aki nem tudta megnézni: peg perego aria- ról van szól ilyen, csak feketében:

http://di1.shopping.com/images/pi/15/07 ... 50-0-0.jpg

csajok ti vettetek már a lurkóknak télikabátot? ha igen, milyet, hol, mennyiért? múltkor a c und a-ban láttam tökjót, de 68as volt a legkisebb... na hát úgy lógott a kis töpörtyűmön, a keze 5 centire volt a dzseki ujja végétől. :D

mia_snow

Jó reggelt!

Mia: én már vettem. Mercire is nagy, de ha most jó lenne, akkor mi lesz februárban???? Úgyhogy majd szépen visszahajtjuk az ujját. A mérete 6-9 hós! édibédi rózsaszín. 2500 volt.
Kép
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:19-kor.
Vendég

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:26-kor.
hékás

Jó reggelt!
sziasztok!

Brigi!
Kész az új nyitóoldal,de nem megy át e-mailben!viszont ha fellépnél msn-re,gyorsan átküldeném,ott átmegy,kipróbáltam!
Köszi!
Vendég

Sziasztok

Mi is próbálgatjuk már a babakajákat, adtam neki őszilét, meg almát. Szerencsére nagyon izlett neki. be is cumázta mindet.
Kapott almát is az lereszeltem, abból sem maradt semmi.

Ti mit csináltok az üvegekkel? Kidobjátok?
Vagy vissza lehet váltani? Ha igen hol? Kép

Kép
Kép
schopin

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:20-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:20-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 11:21-kor.
Vendég

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:26-kor.
hékás

Kriszta: ha jól emlékszem, akkor te írtad, hogy tejpépet adsz Zétinek estére. Most vettem én is jó éjszakát tejpépet, de este nem akarnám kanállal adni neki, viszont cumisüvegből lehet azt adni nekik, vagy akkor hígabbra kell készíteni? Te hogy szoktad?

Mercikének Boldog Hófordulót!

Stella: én ki szoktam dobni az üvegeket a szelektívbe, egy ideig gyűjtöttem, aztán párat meghagytam, a többi meg mehet a kukába.
Jó a családi kép, aranyosak vagytok rajta!!!

Kabátot én még nem vettem Marcinak, csak overált, mert nincs egyenlőre még olyan vastag nacink amivel hordani tudná.

ancsika82

Na sziasztok!

ANDÓCA,BLUE,MONTANA ÉS mindenki!
Hol jártok?Rég voltatok!írjatok ha van időtök!

Kabát,overál:Van kabátunk is és a C&A-ban találtam hozzá polábélésű meleg nacit,overált is kaptunk,azt majd ha nagy hideg lesz!

Schopin!
Helyes a családi fotó!Az üvegekből párat elrakta,mert jó lesz lekvárnak,a többit kidobom,vagyha úgy főzök,akkor abba adagolom!meg a lányok gyöngyöt tartanak benne!
Vendég

Brigi: köszi a segítséget függöny ügyben, de szerintem nem mostanában jutunk fel Pestre. Sajna, pedig ott biztosan nagyobb a választék mint erre felénk. De be kell érnem ezzel. :lol: :lol: :lol:

ancsika82

XXX
hékás

Sziasztok!

Szia Csiri :wink: én csak ma nem írtam, tegnap amit írtam, denki nem reagálta le, bár pont az előző lap alja :cry: :oops: Sebaj, szóval vagyok, és ma egész nap sütni fogok sütiket, mert úgy belejöttem :wink: A tegnapi hozzászólásomhoz annyit, hogy nagyon finom lett :wink:
További szép napot :wink:

Schoppin: édesek vagytok együtt :wink:

Kriszta: fűzöm apát, türelem...... :wink:
bluebox

Nézzétek mennyire hülyék vagyunk...... Újra babát várok :wink:

Kép

Bebújtattuk újra a kicccsávóóóót :wink: Vigyorgott amikor kiszedtem :P
bluebox

Sziasztok!

Köszi a gyümileves válaszokat!
Brigi, honlapra tök jó ötlet volt a receptgyűjtemény! Csiri, jöhet a joghurttorta is :)
Kriszta, wellneshétvége jól hangzik :) Mi is tervezzük, van üdülési csekkünk, februárig fel kellene használni. Én is az infranview-t használom, egyszerű.
Kata, tejpépet mi még nem sszük, de úgy nem jó, hogy a gyümit váltogatod?
Télikabink még nincs, overállt olyat vettünk tegnap a C &A- ban, mint Melike Máté-é, tök jó meleg. Kabátot meg novemberben kap szintén a DM-es bababónuszra féláron :)
Shopen, aranyosak vagytok a képen :)
Szilvi, boldog hófordulót!
Boni, tegnap este kiütötte magát, nem evett eleget, így fél 4-kor kelt enni. Fogacskáival is szenved :( De idáig még jó volt rá a Foreveres Aktivátor, mindig elmúlt tőle neki egy időre.
Rakok képet, régen raktam már :)
Tudok már motorozni, olvasni, ülve babakocsizni, van új télisapim, és nem vagyok hiú egyáltalán, csak szeretem a tükröket
Kép :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:27-kor.
hékás

Stella!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni a bicón csúcs!!!!És a füles sapi nagyon menő! :wink:

JOGHURTTORTA!ELŐKÉSZÜLETTEL EGYÜTT IS MAX 15 PERC AZ ELKÉSZÍTÉSE+a hűtés !!!(Nem nehéz,még nekem is sikerült!)

Joghurttorta!
3 natur joghurt (anyós már ízesítettel is csinálta,de nem darabossal)
a joghurtokat kiöntöm egy tálba,adok hozzá egy nagyon pici tejszínt,max 1,5 decit rakok bele,de nem mindig
izlés szerint adok hozzá porcukrot vagy vaniliáscukrot!!!!persze ez attól is függ,milyen a gyümölcs benne!Hozzákeverek 1 nagy zacsi zselatinport,ezt összeturmixolom!vagy tortaformába vagy kifóliázott őzgerincforma aljába rakok tetszés szerinti gyümölcsdarabokat....(nálunk a banán,őszi,szőlődarabos most a "menő") és a "keveréket" ráöntöm !
Beteszem a hűtőbe és ha minden igaz,max 1 óra múlva már fogyasztható is!!!!

Pusz
Vendég

sziasztok!

Mercikének, Istvánkának boldog hófordulót!
Schopin-idilli légkör :lol: javascript:emoticon(':lol:')
Szilvi mire nem válaszoltam?nincs privim.lehet hogy átsiklottam valamin?mindjárt megyek ki a házhoz, amint megjön uncsitesóm, mert a picur alszik,és csinálok képet.
blue-ezt én is kipróbálom-aranyos :lol: kicsit jobban ki szeretett volna jönni, mint magzat korában, nem?

Kép
Kép
eyi

Annyira jó volt, aludtam 1 órát :) :) :) :)
Brigi, Csiri, köszi :)
Márti, én is átfutottam a tegnapi hozzászólásodon, tök jó a recept szerintem é is kipróbálom. Apa szénhidrátszegény étrendjébe is passzol :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Stella: bocsi, elfelejtettem megemlíteni, hogy tényleg nagyon jó képek a motoros egyszerűen nagyon szupi. Tényleg nagyon aranyos Boni :wink:

SEGÍTSETEK SZERETNÉK ZSERBÓT SÜTNI, DE MÉG ÉLETEMBEN NEM SÜTÖTTEM!!!!! Receptet már találtam, de inkább kipróbálnék egy jól bevált receptet :wink: Ma nagyon rámjött a süthetnék, úgyhogy sütök kókuszos kockát, grízes mézes krémest, zserbót, ha küldtök jó receptet :wink:
bluebox

[quote="bszilvi25"]
írta:
bszilvi25
[quote]h írta:a látom,h. este kinozza az ínye,bekenem neki és egyből elalszik

Eyi! Ezt múlthét vasárnap nekem írtad. Kérdésem! Te honnan tudod, hogy az ínye kínozza?? Csak azért kérdezem, mert tegnap este nagyon sírt a lelkem....... (de én nem tudom, hogy miért! :roll: )
Mármint nem biztos, hogy az ínyére gondoltam volna.....
Megírod? köszi

ERRE GONDOLTAM EYI!!!!

SEGÍTSETEK LÉGYSZI, DE ARÁNYLAG GYORSAN!!!!!

Tudjátok, hogy mi a tápszerrel hadilábon állunk, de ma tudatosodott bennem, hogy a tejem nem elég. (szerintem) Úgyhogy szépen arra akarom adni a fejem, hogy 2 kajcsit kiváltsak (10 órai, uzsi). De mivel????? Szerintem már holnap!!!!! Tejpéppel, vagy azzal ne?? Ha lehet tejpép, akkor lehet gyümis? Esetleg gyümivel, vagy zöldséggel?? Ugye ezek nekem újdonságok, és azt sem tudom, mit hogy, de valamit kell!!! Csüt-ön ha megyünk a 4 hós oltásra, meg is beszélem a védőnővel és a gyerekorvossal is!!

Schopin: neked elfogadja a tápszert a fiad??? Az én lányom miért nem???
bszilvi25

Szilvi, én egy hete kezdtem, a szilárd kaját adni, mi krumpli répával kezdtünk, de még nem váltottunk ki egy kaját kb 2/3 adag tápszert megiszik utána. Mások almával kezdenek.
A tápszert próbáltad úgy, hogy raksz bele cukrot vagy vaníliás cukrot? Vagy egy másik fajtát? Mert lehet, mindjárt Mercike sem fog jól lakni a szilárd kajával, és jó lenne folyékony amivel jól tud lakni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Tejpéptől több babáról hallottam hogy kiütései lettek. Szerintem ne azzal nyiss. De ez csak az ÉN véleményem.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szia Szilvi!!!!
1 az 1 ben semmiképp se vátsd ki szerintem az étkezést legelöszőr!Szép fokozatosan és szerintem almával!
Ugye én szopi mellett kezdtem és kb 1,5 hét alatt értük el,hogy nem kellett már tejcsi mellé!
De ez csak az én véleményem!
Jó éjt!
Vendég

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:27-kor.
hékás

köszönöm a bő válaszokat mindenkinek :wink:

Jó éjszakát :wink:

(tudom, teljesen eltörpűl az én segítségkérésem Szilvié mellett, ami teljesen normális, csak megint azt érzem, hogy tök mind1 mit írok ide, választ nem kapok.... :cry: )

NEM SÉRTŐDTEM MEG :P Csak hangot adtam az észrevételeimnek :wink:

Pusszantás mindenkinek :wink:

És bevallom, én sem szoktam mindenkinek válaszolni :oops: Talán csak ezt kapom vissza.....
bluebox

Visszaszívtam, hogy választ sem kaptam :wink: Ahogy elküldtem, pont írt Hékás :wink:
bluebox

A zserbóm már kész, meg a grízesem is meg a kókuszosom is :lol:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?