A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Teó, nekem is van :) Mondjuk szerintem a fáradtság is bennevan.

Az vigasztal, hogy a férjem is úgy meg tud hatódni rajtunk, pedig ő nem is volt várandós. :wink: :roll: :shock:

Kép
andkata

oooops, laptető....

most mindenki tudni fogja... :shock:

Kép
andkata

a.kata!
Mit fog mindenki tudni?? Várandós vagy?? :lol: :shock:

d.dodó

Csajok! Kellene egy kis HELP! Akinek van elektromos mellszívója és meg van vele elégedve, az írja már meg nekem milyen márkát használ! Besokalltam a kézitől, nincs elég bajom, most már a kezem is fáj! :roll: Úgy döntöttem mielőtt beruházok megkérdezlek benneteket, ha már ilyen drágák, legalább ne fogjak mellé! Előre is köszi!!
Vendég

Nem, legalábbis nem tudok róla... :shock: :oops:

Kép
andkata

Wera: en is eljutottam erre az elhatarozasra. AMint megjon a novemberi gyes meg csaladi veszek egyet. En medelat fogok. Igaz nekem nem igen van tejem de en abban remenykedek tan ez a keves megmaradna, vagy tan azzal meg tudnam kicsit szaporitani( bar ha semmi nem segitett eddig lehet az sem fog) .
H umost nagyon erosen gondolok rad: ennek az izenek roppant keseru ize van amit irtal, akkor mar inkabb a mez es citrom( mar ettem azt is) :oops:
Vendég

Es Wera merre nezel mellszivot?
Mi es m ikozt gondolkodsz? Mert a pesztronka a legolcsobb de nekem az valahogy nem szimpi.A medelanak a mini electricjet neztem en ki. A masik modell az mar tul bonyolult na meg pokoli draga.
Nem tudom mar egyszer eljutottam erre a dontesre, de aztan ugy volt kolcson kapom unokatesomektol, de mivel meg azota sem kaptam igy ujra azon vagyok, veszek.
Muffinnak is Medela van meg meg valaki mondta ott a talin hogy olyan van neki.Ranezesre szimpatikus es egyszeru.
Vendég

mini electric a teszveszen uj, 17000
Vendég

Sziasztok!

Cukik a bébik!

Viki! Azért félek az éjszakai fejéstől, mert mi van ha felkel mégis Jázmin és nem lesz neki elég a tejcsi mert kifejtem :shock: Ő szopi után nem iszik cumisüvegből, még ha éhes is nehéz üvegből megetetni, mert nem szereti.

Ma először adtam Jázminnak almát. Lereszeltem egy kicsit és először a levét, utána egy kis húsát is kapott. Hát ahogy nézem nem lesz egyszerű dolgom. Roli amikor először kapott, fintorgott, de ette. Na Jázmin!!! Nem fintorog, viszont öklendezik! Pedig nem volt savanyú. A levének nagyon öklendezik, a húsának is, de csak akkor amikor lenyeli. Na de majd holnap megint próbáljuk!

Kép
szly27

Elektromos mellszívó: nekem Medela van, és tuti!

Kép
Kép
patr

Nekem Avent van, baromi jó, de rendkívűl drága...

Kép
andkata

A babaszobán van egy medela elektromos 12000-ért, és alkuképes. Azt írják, szinte új.

Kép
Kép
patr

Anyjuk - igen, én is gondoltam a madelára, esetleg aventre, de a madeláról még nem hallottam tapasztalatokat. De ha Muffin azt mondja jó, akkor elhiszem, mert ő állandóan fej, szegénykém!
Én is pont úgy jártam vele mint te! Már régóta fondolgatom hogy veszek és mindenképp újat akarok. Nézegettem is régebben, de most jutottam el a végleges elhatározáshoz! Megyek is a teszveszre (köszi a tippet) meg a vaterára és megnézem.
Egyed csak a mézet citrommal, holnapra garantáltan csökkenni fog a torokfájásod! :wink:

Szly - szegény Jázmin, ennyire nem ízlett neki az alma? Hátha legközelebb jobban megy majd! Mondjuk Nóri sem ette a főzit, első kanálnak fintorgott és kiköpte, aztán meg nem nyitotta ki többet a száját. :P
Most már rendszeresen fogod adni neki a gyümit vagy csak tettél egy próbát?

Anyukám egy angyal (még mindig). Resztelt májat és palacsintát csinál nekem! :D Jó, a palacsintát én kevertem be, de segít kisütni.

Voltunk ma plázázni 8) és vettem egy nagyon király fekete koptatott farit. Van rajta sok csiri-viri kövecske, igazán nekem való! :lol: :wink: Most örül a búrám!

Nóra egy kis tündér volt egészen egy órával ezelőttig, amikoris elálmosodott és oltári hisztibe kezdett. Amikám, gondoltam ám rád! :twisted: Fél óra volt mire el tudtam altatni, rendesen beleizzadtam! :roll:
Vendég

Wera! Most már szeretném minden nap adni neki! De egyébként ő ilyen. A teának is öklendezik, a víznek is, szóval mindennek, ami nem anyatej. Eleinte még a cumisüvegnek is, akkor is, amikor anyatej volt benne. Van hogy még a saját cumijának is. Szóval fel vagyok készülve! Kemény menet lesz. Azért is akarom elkezdeni, hogy ha netán drasztikusan kevés lesz a tejcsi, ne egy mindenre öklendező gyerekkel álljak tehetetlenül. De egyébként ebből még soká lesz rendes evés.

Kép
szly27

Hű, akkor biztos nem lesz egyszerű dolgod! De hátha hamar megbarátkozik az új állagú kajákkal! Tök furi h mennyire különbözőek ezek a gyerkőcök, még ha tesók is! :)
Nórinak úgy tűnik az ízekkel nincs baja, mert szokott nyalogatni almát, szőlőt, banánt :D de úgy imádja. Hát majd meglátjuk ha már meg is kell enni mit szól hozzá!
Vendég

Sziasztok!

Hú ahhoz képest hogy hétvége van, jó sokat írtatok. Nem gyöztem visszaolvasni.
Már egy éve megy a topik, szinte hihetetlen. És egy éve ilyenko még mind kismamik voltunk. De furi. Eltelt egy év. És jövő ilyenkor meg már egy évesek lesznek a babáink. :)

Muffin nagyon tetszik a naci amit Eliotnak vettél. Nagyon jól áll neki. És milyen kis vigyori. :)

Wera nekem pesztronka mellszívom van, igaz csak párszor használtam szóval nemtudom hogy hosszútávon milyen, de nekem nem volt vele bajom.

Kép
linda24

Köszönöm mindenkinek a Helpet!!! :wink:

Linda mizu veletek? Vivi baba hogy viselkedik? :D Apa otthon van veletek a 7 végén vagy ő is dolgozik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.25 15:35-kor.
Vendég

Nem hiszitek el, de Nóri meg van veszve a billentyűzetért. Egyszerűen nem hagy írni, ül az ölemben és teljes gőzzel mászik érte előre, nyög és nyomatja két kézzel!! :shock: Hát, ezt látnotok kéne... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera! Biztos nagyon ari Nóri! Ahogy így írsz róla, tiszta kis energiabomba! :lol:

Tényleg teljesen mások és ez már pocaklakó korukban is feltűnő volt!

Kép
szly27

Nem tudtok valami jó helyet, ahova a két ünnep közt érdemes elmenni? Valami olyat szeretnénk, ahol van medence, a gyerekek sem unatkoznak, és bababarát, tehát nem kell az egész lakást vinni.
Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ennyi gyerekkel ne kelljen fél napot utazni, és ne legyen drága! :lol: :lol: :lol:
Hátha valakinek van valami jó ötlete!

Kép
Kép
patr

AKAta!
Adél nagyon Kép

Párod még mindig terhes.

Timi!
Felénk sok ilyen fitti mami van. :roll: Megnézem majd nyáron h magassarkúban hogyan rongyol be a homokozóba.

De az absz. kedvenc a belvárosban flangáló fitti anyuk. Akik a 3 évesüknek azt mondják: ha sírsz nem megyünk a mekibe. :shock:

Mav, Kike!
Aranyosak a fiúk!

Ami!
Áronciról újabb képek?

Teó!

Örüllök h Taminak jó az étvágya!

Óóóóóóóóóóóóó, én attól is tudok sírni h Dunci rám mosolyog. :lol:

Werus!

Én most elektromos Medelát használok, előtte Living Lab volt (csak azzal volt vmi bibi és visszaadtam javításra). Nekem mindkettő bejön.

De ezt inkább boltban vegyétek, mert így van rá garancia.

Szly!

Gondolom Jázmin meglepődött az új íz miatt.

Nálunk nincs gond az üveges etetésből.

Mi voltunk a Voeggellébe ma. Dundus oda felé bealudt a kocsiban, aztán mikor a boltban vettük le a dzsekijét megébredt és nézte a csajokat. A kasszánál ismét feélbredt, de se a DM-ben sem a gyógyszertárban, majd hazafelé menet nem.

Viszont gazdagabb lettem 3 pulcsival. Még megyünk jövő héten,mert van utalványunk.
:D
20150601134430

Kép
szly27

Wera köszönjük jól vagyunk. Vivi nagyon jókislány még egyszer se sikerült kiidegelnie, ugyhogy mikor olvasom hogy miket írsz, meg a többiek is, úgy sajnállak titeket, mert én el se tudom képzelni mikor mikor teljessen kivagytok.:) De lehet ami késik nem múlik. :D Sajnos apa éjszakás,ugyhogy ketten vagyunk. De legalább lesz a megasztár meg a popdaráló, ugyhogy majdcsak eltelik az idő.
És nállatok is dolgozik a férjed vagy ő otthon van hétvégén?

Szly nagyon tündéri Jázmin!

Kép
linda24

Linda, hát engem már sikerült Adélnak kiidegelnie. :)
De szerencsére egyre ritkábban :)

Vik, Timi, itt is adódik a telepen egy-kér fitti anyuka...Mindig röhögök, ahogy nyomják a játszótéren!
Adél köszöni! :)
A férjemet mióta együtt vagyunk nem sokszor láttam meghatódottnak. (Pedig nagyon érzelmes) De mostanában egyre többször. :oops:
Tegnap énekeltem egy Halász Judit dalt Adélnak, nézett minket és....Azt mondta nemrég még gyerekként neki énekelték és most itt van ez a kis mütyür :P :oops:

Titi! Mi van Veletek?

Evelin, jó volt Veled sétálni!

Kép
andkata

Én mára búcsúzom:szép jó éjszakát mindenkinek :D

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mindjárt POPDARÁLÓ!!!!!!!!!!!!! :wink:

Titi?

Wera! Sajnálom,Áron is hozza megint a formáját!

Holnap jövök,bocsi de nincs több idpm!

Viki! :wink:

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Ami!
Ez a jóképű pasi mit csinált már megint?

Órát ne feletsétek el állítani!

Kiváncsi vagyok h mikor kell a csávóm,mert még fent kuruttyol. Pedig ilyenkor már álommanófalván szokott biciklizni :lol:
20150601134430

Ami, mennyire gyönyörű ez a gyerek...

Kép
andkata

Norca szerencsére már megint alszik fél 8-tól. Hát, akármilyen kis hisztis tud lenni nappal (egyre ritkábban - kop-kop-kop!!! :wink: ) legalább éjszaka hibátlanul működik! :lol: :lol: Bár ma is fent voltunk fél 5-től 6-ig de ez engem sokkal kevésbé csinál ki mint a hiszti. Aztán meg még aludtunk 1,5 órát, szóval nem lehet 1 szavam se! :D

Ami - Áron olyan az első képen mint egy porcelánbaba!!! Nagyon tetszik!! Annyira gyönyörű!!!!! :D

Linda - sajnálom h apa megint dolgozik éjjel! De legalább napközben otthon van, az is valami. Bár gondolom aludnia is kell vmikor! :)
Az enyém férjecske most délelőttös, így 5 körül már itthon van. Hétfő-kedd lesz szabad. Ez most jól jön mert anyukám vasárnap hazamegy és így legalább lesz segítségem még 2 napig. Rám fér! :twisted: :lol:

Szly - jaj nagyon-nagyon édes Jázmin a videón! 3x is megnéztem!!! :D :D

Viki - álommanófalva? :lol: :lol:
Jó hogy mondtad az órát, eszembe se volt! Na nem mintha készülnék valahová :lol: , de mondjuk vicces lenne ha apa hajnalban rúgdosná az üvegajtót a kihalt Váci utcában hogy miért nem engedik be dolgozni... :twisted:
Vendég

lányok!
nektek már van egy állandó rendszeretek este? persze nem percre pontosan de mégis...
nekünk olyan fél8-8 között van fürcsi, utána kajcsi. legkésőbb fél9-9 körül már alszik. és igy nem kel csak olyan 4 körül enni.

nálatok hogy működik???

csak azért kérdem mert bnőmék 10 körül pancsiznak és igy alszik nekik reggel fél7-7-ig.
de nem késő ez a 10 órai pancsi és utána kaja???szerintem annyira hozzászokik a szervezetük, hogy ha majd ovi (jó tudom nem most lesz még) és hasonlók lesznek soron, akkor sem alszanak el korábban, de kelni meg nem fognak tudni...
én azért szeretem ha már legkésőbb 9-kor durmizik mert igy nem fog hozzászokni a késői fekvéshez és nem fog később gondot okozni.
és az én törpém nem is birná ki ha még 10-kor kezdenénk el a kb. 1 órahosszás projektet...

ki hogy csinálja? vélemény?????

Kép

Kép
timi1982

és még annyi, hogy ugyebár ha majd "rendes kaját" eszünk akkor ez a 4 órai kelés eltolódik reggelre, de a fekvés attól még nem fog korábban zajlani!!!

Kép

Kép
timi1982

Én lassan megőrülök ettől a gyerektől!
Most már sokadik este, jó gyerekhez méltóan, elalszik fél nyolc-fél kilenc között. Majd fél óra múlva felébred! :evil: És kukorékol 11-ig! :evil: :shock: És ilyenkor már nem lehet letenni, sír, minden baja van, tök álmos, de elaludni nem tud! ALUDNI AKAROK!!!

Kép
Kép
patr

Hát Levi ma eddig evett 1 üveg őszi-banán-rizs bébikaját. 200 ml teát. A doki azt mondta, hogy várjunk hétfőig, ha jókedvű és élénk nem száradt ki.

Azóta mióta az előbbit írtam Levi felébredt a kendőben és elég nyügős és fürdés elött hőemelkedése is volt. Letettem aludni, de nem aludt el, hanem itt vigyorok velünk.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jázmin édes! én is megnéztem 2-sezr :D

áron baba édes. (párom megnézte és kislánynak titulálta :oops: :oops: )
egyébként szerintem is első ránézésre lánynak is beillene. tündér!!!
jah és remélem ezzel nem sértelek meg áron és anyukája.
hozzáteszem... nálunk a suliban tanít egy testvérpár. fiu-lány.
a fiura azt szokták mondani hogy még lánynak is szebb vagy mint hugod :oops: :oops: nah szegény lánytesója... de ami igaz, az igaz ;)

Kép

Kép
timi1982

Timi:
[quote]h írta:a majd ovi (jó tudom nem most lesz még)

De nagyon mindjárt itt van!!! Igaz több gyerekesek?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na ezt jól leírtam...
Szóval: Nagyon hamar itt van!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Patr! Ált. nálunk is úgy van,hogy 17-18:30-ig alszik,aztán fürcsi-hamma-fél óra alvás!
22 körül újabb hamma és alvás reggelig!
Hát ma nem bírta addig,nyafogott nemtudott elaludni hiába altattuk,így 20:45-kor még benyomott 100 tápot és el is aludt,remélem reggelig nyomja!
Már előre félek az átállítás miatt,tuti meg lesz zavarodva!
Na meg én is! :cry:

Viki! Csak a szokásos,ordítva altatás! :cry:
De mostmár csend van! :wink:

Köszönjük a bókokat,szerintem is gyönyörű! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt popdaráló!
Láttam a bemutatót és már összeszorult a gyomrom,hisz a hétről hétre növekvő pocakkal néztük minden héten és számoltuk a perceket,hogy mikor folyik el a víz vagy történik valami!!!!!! :wink:
Hülye hormonok!!!!!

Wera! Irigyellek! Bár én sem leszek egyedül,1 hét őzi szünet,2 gyerekem lesz!!!!!

Mindenkinek sírás,hammamentes szép éjszakát kívánok! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami hát ez az Áron annyira gyönyörű. Tudom mindig elmondom, de csodaszép egy kisfiú!!!

Timi nálunk elejétől kezdve ugy van hogy 9 kor fürdés, utánna evés, és 10 óra fele elalszik, és így reggel 8-ig bírja.
Nekem is mondták egy páran hogy nem túl késői e a fürdi, de így jön ki neki a kajcsizás, meg ez bevállt, mostmár nem is változtatok rajta.

Azt hiszem én is megyek. Jóéjt mindenkinek! Babócáknak is!!

Kép
linda24

ÉS IGEN!!!!!!!!!!!
ELKEZDŐDŐTT!!!!!!!!!!

[color=blue]POPDARÁLÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color]

Kép

Kép
ibm

Ami: nekünk Hammás éjszakát kívánj létszi, mert normál esetben Levi az egyszeri tápot éjjel eszi meg!
Láttam a Popdrálót!!!
Nagyon gyönyörű Áron bébi!!!

Pati: már akartam mondani, hogy nem hiába gyönyörű ez a gyerek, hiszen szerelemgyerek!!! (Akkor az én gyerekeim mitől gyönyörűek??? :shock: :P :oops: :wink: :lol: )

Kép
Kép
Kép
titanilla78

OK!!

Akkor jó hammás éjszakát nektek!
Én is láttam végre a popdarálót,viszont mostmár mindjárt ráborulok a betűkre úgyhogy lépek!

És akkor mindenkinek legyen olyan éjszakája amilyenre vágyik!!! :wink:

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

hát ez a popdaráló csalódás volt... hülye megasztár miatt elég érdekesre sikerült...
a megasztárt mindig is utáltam... de most mégjobban hogy a mi popdarálónkba belekavart...
de azért jó volt nosztalgiázni egy kicsit :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Annyira nem figyeltem, miért mivel kavar be a megasztár?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Amikám: neked is nagyon JÓ éjszakát és a babucidnak is!!! Ja meg apának is!!4

Mindenkinek nagyon jó éjszakát!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

közben van, és nekem rövidebbnek tűnik mint amilyen volt...

Kép

Kép
timi1982

mindenkinek csodaszép, babasírásmentes jó éjszakát kívánok!

Kép

Kép
timi1982

Jó reggelt!

Dundit nem érdekli az óraállítás, szokés szerint fél 5 után (most már fél 4) kelt.

Timi!
Minden baba más. Mi mindig 1/2 8kor fürcsizünk. Laci nem nagyon tud sokáig fent maradni (na jó, a tegnapi 1/4 10es alvás extra ritka volt), ált 8-1/2 9 között beájul, kel fél 5 körül, és alszik 1/2 8ig.

Az unokatesóm lánya már picinek is képes volt 10ig aludni reggel.
20150601134430

Viki 8)
menj már vissza aludni! :roll:

Patr :wink:
Nándi tegnap 23.45-ig el se aludt :roll: Nem sírt, csak izmozott, fel akart ülni. Most meg már felébredt, evett, és újra alszik. Biztos a 3hónapos fejlődési ugrás :roll:

Timi :D
cicababa tuti az új bundazsákot és sapit sétáltatta meg, csak kellett neki hozzá a gyerek is :D
A lakótelepen nálunk is volt cicababa anyuka, két gyerekkel, na az ő gyrekei állandóan egyedül voltak kint, ha folyt az orruk, mi töröltük meg, ha elestek, mi vigasztaltuk őket. Anyuka este kikiabált, hogy most már menjenek be vacsorázni :shock:

Maverick
gyönyörűek a fiaid!!!

Kike
Domi prof és a tesók nagyon édesek!

Teó
én is könnyen elérzékenyülök, de nem bánom. Olyan kevés boldogság van a világban, és olyan jó rácsodálkozni, hogy nekünk ebből milyen sok jutott!!!!

Wera
resztelt máj - én ma azt csinálok ebédre! Itt is nagy kedvenc! De bogarat ültettél a fülembe: legyen hozzá palacsinta is? :roll:

Akata
legalább megemberelte magát a férjed, és segített :roll:

Titi,
evett Levi éjszaka?

Ibm
Áron milyen szép! Büszke lehetsz rá!

Nándi 3hós adatai: 6,5 kiló, kb 66 centi. És a fotó is itt van:
Kép

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Kezd elegem lenni hogy Domi éjszaka két óránként kel-de miért??????????? :evil: Reggel már hagytam sírdogálni,mondom nem igaz hogy egy órája evett,nem lehet éhes.Kicsit pityergett és persze most alszik :?

Áron baba nagyon édes! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Nándi is nagyon édi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: