Helló!
Hú Adryn! Tényleg nagyon csini vagy!. Bár gondoltam iwiw alapján is. Azért látszik mára te pocid is. Kis Nico csinálja bent a helyet.

Bírod még a magas sarkút? Én Előzőleg nem sokáig bírtam… most meg már alig tudom felvenni. Boti után nem tudok rohangálni benne. Elképzelem magam a homokozóban. Mikor utazol? Mire hazaérsz Apuci otthon vár?
Papillon reméljük csak a front miatt fáj a fejed és hamar elmúlik, bár 2 nap is sokkkk. Jön a rossz idő. Én nem is értem, nekem most nem fáj.
Nemlajos örülök, hogy megvolt a békülés. Én sem szeretek elaludni így, szerencsére nekem Zsolti bírja kevésbé, mindig ő jön. Mondjuk bocsit viszont én tudok csak kérni. Azért klassz, hogy éjjel Döme erősen jelezte, minden helyzetben veled van.

Én amúgy bizti hüle vagyok, de ha összeveszek vkivel, nem fogadok el egy túró rudit sem békülésként. Nekem az az elvem, ha akr hozzon magától, de ne azért mert megbántson. Vágtam már így pasihoz virágot.
Gabka jön még holnap uh-ra? Én 9-re itthon is leszek. Talán jobb is, hogy téyneég csak msot csinálják. Bizti alaposabban körülnéznek afp miatt.
Csibb jobbulást! Az én dokim is jó pasi (fiatal, magas, vékony, izmos, kék szemekkel, és nem túlzott önbizalommal). Havonta egyszer én is vizitálok.

Ráadásul mondtam barátnőimnek, nem baj ha skacok először idegen emberként egy intelligens jó pasit látnak. Vagy példaképnek, vagy hogy mi legyen a cél a későbbiekben.
Na lépek. Fiúk Normafáznak, én kitakarítottam, és rendbe ráztam magam ahol csak lehet.
Kellemes délutánt!