A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Binyek!
Oltási reakció: gyereke válogatja, hogy kit mennyire visel meg. Van, aki észre sem veszi.
Kaja: ha hízik a leányzó, akkor szerintem ne erőltesd a tápot. Ha annyira éhen maradna, megenné a tápszert. Nekem sem szopott Balu soha 120-150 grammnál többet, mégis őrült tempóban hízott, 4 hónaposan már duplázott. Amíg láthatóan jól van a baba és hízik, addig nem kevés neki a kaja.
vovanda

Binyek
Mi minden alkalommal jó alaposan "megműtjük" a lányok punciját :wink:
Vendég

Banika
A képet azért Neked,hogy jobb kedvű legyél :wink: Tegnap rossz kedvűnek tűntél az üzik alapján :roll:

Azért ez sem rossz :wink:
Kép
Vendég

Lányok :?
Gyerekeimmel játszottam jó sokat délután. Viszont eltaktikáztam, mert mivel Apa elment bulizni, 5-f6-ig fürödtünk, s 6 óra óta alszanak... és most úgy látom, egy darabig nem is fognak felébredni. Éjszaka fuccccccs :evil: De talán a Megasztárt nézhetem...? 8)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Még lehet, hogy meglepnek. Nekem Manó a múltkor fél 6 magasságában aludt be a kocsiban, tökéletesen ébreszthetetlenül és egy kis nyöszörgést leszámítva semmi gond nem volt vele, onnantól aludt. Hátha mázlid lesz.
vovanda

Fanni
Hajrá meglepi iccaka reggelig :lol:

Eszti
Nem volt rossz kedvem,csak kicsit elfáradtam az utóbbi egy hétben.Mindhárom pasim beteg.Mire meggyógyulnak,én fekszem ki.

Binyek
Ha éhes lenne,megenné szerintem is a tápot.Ha hízik akkor biztos elég neki a tejcsi
Vendég

Kép
Vicc Géza kultúráltan táplálkozik[/img]
Vendég

Banika :lol: :lol: :lol:

Vanda :P
Ahogy leírtam, 10 perc múlva ébredtek! Adtam nekik enni -már a tökélyre fejlesztettük az önetetést :lol: -, aztán Márkó játszott még vagy 8-ig, Milcsi meg fáradtságában nem tudott elaludni és még Király Viktort is megnézte, Lüszire aludt el a hintában...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

pont Lüszire?ne má
Vendég

Most kaptam ezt a képet és muszáj feltennem, mert szerintem annyira édes :lol:
Kép

Na, eldugultam 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én már előre félek a holnaptól az óraállítás miatt. :cry:
Vendég

Eddig a Lüszi volt a kedvence, de most sajnos nem bírta kivárni :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én meg nem bírtam eldugulni :mrgreen:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tényleg édes
Vendég

Őőőő, holnap állítunk órát? Hú, de képben vagyok! Klassz. Akkor minden tolódik. Bár nekünk 1 óra ide vagy oda nem számít annyira.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én is itt élek társasági életet :lol: :lol: :lol:

Meg a barátnőmmel skype-on :lol: az ő gyerekei is betegek,az enyémek is.oda-vissza fertőződünk :lol:
Vendég

Köszönjük a dícséretet :D Ezt jól kierőszakoltuk :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

1 óra nem számít???????Nálunk így 6-kor indul a nap :x :x :x :x
Vendég

és este 6-kor már nyafogni fognak
Vendég

Az enyémek még olyan picik. Nagyon nem akarok fertőzést. Apa már be is oltatta magán influenza ellen... persze ettől még nincs kizárva sajna a betegség...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mi sem tudom hol szedtük össze.Az ő gyerekeinek más bajuk van :lol: De tele van bacival minden.Dokinénink is inkább kijön hétfőn meghallgatni őket,hogy ne kelljen bevinni a betegek közé ezeget a kis égetőket.
Vendég

Hmmm, nekem még szinte egész éjszakás "napjaim" vannak. Elromlottak a fiúk. Márkó ébred Milcsire és fordítva is. S Milcsi már csak 5 órát bír kaja nélkül éjszaka... de most szépen fejlődik, nem akarom megállítani :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rendes a doki nénitek!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Egyszer minden gyerek átalussza az éjszakát(állítólag)
Én nem szólhatok egy szót sem.Bezzeg a nappalok :lol: Feküdni unnak egy idő után ugyebár.ülni nem tudnak,haladni csak forogva-nyögve-kúszva.de általában nem abba az irányba amerre szeretnének.Ebből mi következik?NYAFOGÁS :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval nem unatkozunk :lol:
Vendég

Tényleg nagyon rendes.Én nem is kértem,ő ajánlotta.Kijött volna ügyeletben is,de mondtam hogy nem okoz gondot bevinni őket.Nem véletlenül nem akartam idegen orvoshoz menni.
Vendég

Készséggel cserélek :wink: :lol:
Muszáj mennem, van egy kis nyekergés... lassan jön az utolsó kajcsi ma!
Jó éjt, Banika, jót dumcsiztunk :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Orvost?Nem adjuk :lol:
Jó éjt!
Vendég

Binyek

nekem azt mondták még pesten, h nem kell kitörölnia fehér váladékot apuncijukból.az normális.ha belemegy a kaki, akkor meg vízzel csorgassuk le.úgyhogy én nem törlöm ki nagyon durván.

óraátálítás:

én előrelátó voltam :lol: lassan elcsúsztattam a fürdést fél-háromnegyed nyolcra, így holnaptól megint 7 órakor fürdenek majd.csak aza baj, h így hamarabb indul a nap holnap :(
amúgy én most rá fogom őket szoktatni lassan, hogy kb háromnegyed nyolckor fürödjünk, mert úgy vettem észre, hogy így alszanak kb 4 ig, aztán még visszaalszanak 7-8 ig.
ha meg 7 kor van a fürcsi, akkor van, h 6 kor már nem is alszanak vissza

szanet

Szép jó reggelt!
Óraállítás: eddigi tapasztalataim szerint az első pár nap kicsit zavaros, de aztán beáll a szokott rend.

Banika! Cuki az a kép. :lol: :lol:
Ami a "közlekedést" illeti: Balumnak a kúszás teljesen kimaradt az életéből. Illetve egy nagyon kevés volt, ami abban merült ki, hogy betolatott az ágy alá, aztán reklamált, hogy szedjem ki. Kb. 5 percenként...

Doki: a mi doki nénink a mai napig kijön szükség esetén. De mi sem adjuk...
vovanda

Jóóó reggelt!

Köszi a babakocsis tippeket. Nem tudom, hogy esernyőt akarok e, mert nem tudom...Van az annyire masszív mint a lapra csukható? Mert kép alapján némelyikről nehéz elhinni, hogy 2 gyerekkel lehet közlekedni vele stabilan az útpadkákról föl-le, stb...
Vendég

jaj, mikor felkeltek a csajok látom:
Janka arcán van egy csomó kiütésszerű valami.kb 6db.olyan piros körbe , mint egy csípés, desztem ez nem csípés.lehet ez allergia?
Annán csak klettő van és nem is vészes.az elmenne csípésnek is.

tejbedara pépet(milupa) kaptak gyümölccsel.de már nem először.
az van ráírva, h 4 hós kortól.én most kb két hete adtam először.
lehet attól van?

szanet

Szanet
Ha a tejpéptől van,szerintem annak rögtön ki kellett volna jönnie,nem 2 hét után :roll: Más újat nem ettek?Esetleg pók?

Én is itt próbálok élni társas életet,csak sajna elég eltérő a gyerkőceink időbeosztása,így általában mikor én vagyok,más nincs és fordítva :(

Banika
Megzabálom ezt a fiókát,annyira édi :wink:
Tényleg jófej a dokitok.Miénk is kijön,2000/alkalomért....

Én is az utóbbi hetekben toltam mindent,hogyha átállítjuk az órát,akkor ne legyen nagy csúszás.Ügyik a csajaim,mert ma már ha minden igaz,akkor fürdünk,mint "régen" :lol:

Fanni
Tényleg cuki a kép és ti is :wink:
Vendég

De jól elbeszélgettetek az este,csajok! :lol: Hogy bírtok ilyen sokáig fent lenni?Nekem 21h-kor le kell feküdni,különben világvége van reggel! :roll:

Lehet,hogy fel kellene vennünk egymást skype-on vagy msn-en és akkor "élőben" is beszélgethetnénk... :wink:
Engem így találtok a skype-on:VÁRHALMI BARBARA és így az msn-en:varhalmibarbi@hotmail.com

Fanni!
Tényleg édes a képetek!Szépek vagytok!

Banika!
Milyen gyönyörű szeme van a kisfiadnak! :wink:

Szanet!
Szerintem se allergia,az nem ilyen.Meg nem egyszerre jön a két gyerekre....

binyek

Binyek
Felvettelek msn-re :lol:

Az én msn-em:sotske@freemail.hu
Vendég

sotske , binyek felvettelek titeket msn-re skyp-ra :9

szanet

én msn-em:

szendreianett@windowslive.com

skyp: szanet83

hú mi lesz, itt, ha egyszerre lesz ott mindenki :)

szanet

amúgy köszi a válaszokat.már én is gondoltam pókra, de nem tudom milyen a pókcsípés :roll:

szanet

Csajok :P
Nálam nagyon ritka, hogy így ráérek este :shock: Skype-m van, de sosem használom...

Binyek :P
21 órakor? S akkor mikor etetsz legközelebb? Nálam esznek kb. 8-kor és utána még 11 és f12 között... Én belehalnék, ha akkor "fel kellene ébredjek"... így inkább kihúzom addig és rém keveset alszom :(

Eszti :P Binyek :P
Köszönjük a dícséretet :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Mi fél nyolckor eszünk utoljára,aztán legközelebb csak 1-2 között kelnek,majd 5-6 között,de akkor nem is igazán éhesek,csak ciciznek egy kicsit és alvás tovább fél 8-8-ig.
Ha hajnalban nem kelek fel hozzájuk,akkor visszaalszanak evés nélkül
is,csak akkor reggel fél 7-nél nem alszanak tovább.
Ezért fekszem le én is 21h-kor,mert 1h-ig félig ki is alszom magam. :lol:

Nyomjuk a dumát mindenhol, csajok! :lol: :lol: :lol: Irány SKYPE és MSN!
Az MSN-en tudunk egyszerre hárman is trécselni... :wink:
Már látom,hogy ezután nem fogok 9-kor aludni! :D

binyek

Anny!
Én pont tegnap láttam esernyőre csukható kocsiban kb. 1 év körüli ikreket. A járgány láthatóan jól bírta.

Szanet!
Lehet a tejpép, próbáld ki, hogy elhagyod egy időre. Manó már hetekig ette és imádta anno, amikor pöttyös lett tőle.
vovanda

Szanet :P
Nem tudom, én is inkább valami csípésre gyanakszom. Részemről még nem hallottam olyan allergiáról, ami csak 2 hét múlva jelentkezik :shock: Ráadásul mindkét gyereknél egyszerre... S csak az arcukon van? A kis testükön nincs?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nna ekkora a pocak. Nem centiztem, majd legközelebb. [törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

Fanni

Nálunk a lányokon is voltak és csak az arcukon pici piros kiütésszerű dolgok .Nem tudom, hogy te szoptatsz -e még ,mert nálunk akkor volt a csajok arcán amikor szopiztak .Aztán jött a tápos korszak akkor elmúltak a foltok.Most ,hogy megint kapnak anyatejet-veszem .,most megint kezd egy picit előjönni.
Nálunk emiatt volt,van szerintem.
amonré

Bocsi Szanetnek irtam :oops:
amonré

Sziasztok!
Hát nálunk az óraátállítás miatti korai este van... lesz ez még így se.
Rólunk csak annyit, h a gyerekek tanulnak motorozni (picit nagy még a legkisebb moci is, de jó lesz), pénteken Szilvásváradon voltunk és irtó jó volt, ma pedig Ikeában körülnézni meg vettünk fűszertartót, semmi mást se, de a kölykök jól eljátszottak a piciknek elkerített részen az ebédlőben.
Kitaláltam, h szőnyeg és habtapi helyett padlószőnyeget szegetek "szőnyeg" gyanánt a szobájukba átmeneti megoldásként. Van vkinek vmi jó tippje, h hol lehet jót? (Diego, TTL lecsekkolva)

Anny, nekünk bejött a Marco Sky. Kicsit fapados, de elférek mindenhol.

Szanet, Petrának is volt. Tojásost kóstolt. Azóta sem adtam neki. Fenistilt/kalcuim pezsgőtablettát javasolt rá a doki.

Kép
an°°di

ELADÓ
Ha kellene valakinek hálózsák:
Kép
Megvettük, és sosem használtuk, mert inkább polár pizsit adunk a gyerekekre. Pedig kettő is van belőle. Igen, mindkettő rózsaszín-fehér csíkos (szegény, Huba, megúszta :P ) Tescos, 6-12 hós, pamut.
És ide kattintva: http://picasaweb.google.com/visnyei.andi/Elad# van még pár eladó cucc. Hátha....

Kép
an°°di

kár, pedig szeretik a tejpépet :(

Andi

ha legközelebb Szilvásváradon jártok, majd szólj, mert mi itt lakunk egy köpésre tőle. akkor összefuthatnánk.mini ikres tali :wink:
persze más is jöhet.imádom azt a helyet.csupa erdő :lol:

szanet

Andi!
Végig néztem a képeiteket.Mennyit röhögtem!!!Nagyon jók a szövegek alatta!!! :lol: :lol: :lol:
És édesek a törpök nagyon! :wink:

binyek

Utólag köszönöm mindenkinek a válaszát!

Nálunk sajnos nem működik az,hogy toljam a fürdetést...egyenlőre.10 percet szerettem vona,és feje tetejére fordult a világ.Égnek állt a hajam,majd megsüketültem.Piros foltosra ordították magukat.Egyedül ez elég idegtépő.Ha itthon lenne apa,biztos jobban megoldanánk.De este 10-kor végez. :?

Vanda!Hatalmas a poci! :D :D :D :D és még mekkora lesz!

Kép
ani0227

Köszi. Szerintem is cukik! :wink:

Szanet, manapság nem tervezünk arrafelé járni, de ha igen, szólok. Most már tudni fogom!

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?