A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

így van, tényleg a rutin a legjobb tanító. :wink: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.26 09:28-kor.

Kép
flóra 11

Szerintem kefírt fogok enni meg párizsis kenyeret.

Kép
martik77

Na megyek is enni meg ma tényleg nagytakarítok.Észrevetted Flóra ma még Benó nem aggódott semmin.Csak helyre jön. :lol:

Kép
martik77

Én ma már reggeliztem, kapucsínót és 3-4 szeletke rizskenyeret sajttal,olyan kenős,de darabos sajt, Cottage. Fini volt. Minden sajtot imádok! :D

Kép
flóra 11

Most közben tételeket másol, nem ért rá aggodalmaskodni. :lol:

Kép
flóra 11

Én is szeretem a sajtokat.Főleg meleg szendvicsen :P

Kép
martik77

Egyél is, Márti, már késő van.
Én is szeretem a sajtot, én is azt ettem reggelire friss sóskával. :D
De még éhes vagyok. :roll:
Á, Márti, én nem jövök helyre, vagy ki tudja. :wink:

KépKép
benó

Majd csak figyeld meg a többieket, ha megbabásodnak, ugyanezt fogják csinálni, mint én, biztos vagyok benne. :lol: Csak még nem tudják. :lol:

KépKép
benó

Benó a javíthatatlan. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

De helyre jössz.Én most kb 13 hetes koromig nagyon vacakul voltam.Gyenge voltam és emiatt elkeseredett,hogy ilyen szerencsétlen vagyok azt hittem begolyózok de szó szerint.Amióta enyhültek a tünetek sokkal jobb minden.Neked is így lesz.Türelem. :D

Kép
martik77

Benó,én már abban sem bízom,hogy valaha még babásodom,nem hogy másképp fogok viselkedni. Hidd el,nagyon szívesen aggályoskodnék.

Kép
flóra 11

Na megyek majd jövök.Pusza.Benó pihenj.Ez parancs! :D Neked nem mondom Flóra mert úgy vettem észre te örökmozgó vagy. :lol:

Kép
martik77

Nekem le kellene fogynom. Akkor talán sikerülne a baba. Csak nem tudom magam rávenni. Szörnyen éhes tudok lenni néha... :(

Kép
flóra 11

Ja, arra gondolsz, hogy a vacakság miatt parázok? Á, dehogy. Úgy általában. Még mindig nem hiszem el, hogy ilyen szerencsés lehettem, hogy két baba is meg tudott foganni bennem, még az egyen is teljesen ki lennék akadva, de a kettőt végképp nem tudom felfogni, de persze bennem van az is, hogy mi van, ha igaz (márpedig igaz), és akkor viszont már mind a kettőért aggódom, és kamunak tartom az egészet, mintha az egész világot átverném. Érted?

KépKép
benó

Flóra nem csüggedj lesz baba!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Ja, és én ám nagy elmélkedő is vagyok, a többiek tanúsíthatják. :lol:

Tudom, hogy szívesen aggályoskodnál, és már alig várom, hogy aggályoskodjatok itt mindannyian velünk együtt. :D :D :D

KépKép
benó

Én nem értem,Benó.Azt még valahogy,hogy nem tudod felfogni,hogy babás vagy,bár én rögtön felfogtam. Én annyira boldog lennék!!!! Nem hiszem,hogy sokat paráznék, csak vigyáznék magamra. De előre nem tudhatom,igaz? :wink:

Kép
flóra 11

Jaj, ez a vonalzó is olyan lassan vánszorog! Lehetne rajta az, hogy ma van pé-m.

Kép
flóra 11

Egy valami a baj szerintem,hogy túl sokat olvas Benó ebben az ügyben.Ezt majd kielemzem de most tényleg kajcsizok.

Kép
martik77

De sajna nincs pé-m ma sem. És lesz-e egyáltalán.Ez kérdés. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.10.26 09:43-kor.

Kép
flóra 11

Bizony,neked enned kell. :wink:

Kép
flóra 11

Jó, annyira nem parázok, de tényleg nem, csak vannak kérdéseim. :lol: Inkább a fel nem fogás van nálam, nem a para. A babákat illető parát elhessegetem, és maradnak a normál kérdések (pl. nem árt-e az ez meg az).
Ó, hagyjuk, már én is teljesen belezavarodtam, nincs semmi bajom, minden oké, vannak bennem babák, ha hiszem, ha nem és kész. Befejeztem a bénázást. :lol: :lol:

KépKép
benó

Sziasztok :D

Kép
szilzi

Á, nem olvasok semmit. :D
Muszáj mérni a hőtöket? Én ezt mindig olyan izé dolognak tartottam, tudod, Flóra. Jó, bocsánat, ha szeretitek mérni, akkor mérjétek, de sokszor ez a hülye hő a szomorúság oka. :twisted:

KépKép
benó

Flóra.Szerintem a súly nem számít csak ráfogják. :D 10 emberből 8 nál bejött akkor már tuti mindenkinél így kell lenni szerintem ez hülyeség.

Kép
martik77

Helló Szilvi! :D

Kép
flóra 11

Helló, Szilzi! :D

KépKép
benó

Szia Szilvi!Mizujs?

Kép
martik77

Tudod,már én is összezavarodtam.Bár körbenéztem és olyan sok kövér,kimondottan kövér nő teherbe esik.

Kép
flóra 11

Nálunk tele van a város iszonyat kövér kismamákkal.

KépKép
benó

Erről van szó Flóra csak a dokik mindig mindent a súlyra vagy a cigire vagy a kávéra fognak ha nem tudnak mit mondani.Szerintem.

Kép
martik77

Szerintem is.

KépKép
benó

Csajok, most végül is hány óra van? Nem parázom, csak jó lenne tudni. :lol: :lol:

KépKép
benó

Lányok,elvonulok kicsit főzni,de jövök vissza.

Kép
flóra 11

Mit főzöl?

KépKép
benó

Én már nem leszek sokáig, főleg, ha kiderül, hány óra van.

KépKép
benó

Benó eggyel kevesebb,mint a babaneten. :lol:

Kép
flóra 11

A másik kinek mi a kövér az én barátnöm 158cm magas és 56 kilóval kezdte a terhességet mindenki azt mondta van rajt súly felesleg.Én 162cm magas és átlag pedig52-54kg közötti a súlyom.Rám mindenki azt mondta,hogy vékony vagyok pedig nem sok a külömbség akkor ez most hogy is van?

Kép
martik77

Vagyis mindjárt tíz. Kösz. :D Akkor még kb. egy negyedórát maradok. Maradj már te is addig. :D

KépKép
benó

Feldobok egy levest meg sütök csirkét. Hozzá krumplit. Most nem kell a fiamnak csomagolnom,mert már nem haza,BP-ről egyenesen Komáromba megy és marad. De ez a hét rövid lesz a szünet miatt, kedden vagy szerdán jön haza.

Kép
flóra 11

Én még itt vagyok :D

Kép
martik77

Ó, ezt is hagyjuk, mert én 60 kg voltam az első védőnős méricskézésen. :oops: Barátom! Pedig nem szoktam ennyi lenni, na, jó, kb. 56 voltam mostanában (a sok sütitől). Rám mindenki azt mondja, hogy fogok hízni vagy 30 kg-ot a 9 hónap alatt. Szép leszek. :lol: :lol: De kit érdekel, ha lesz utána két szép gyerekem? :D :D :D

KépKép
benó

Arra a két napra kár bemennie. :wink: Ez csúnya diákszöveg volt, bocsi. :lol:

KépKép
benó

Oké, Márti, örülök, hogy vagy! :D Úgy látom, a Flóra is van még, csak nem mondja, hogy van. :lol:

És Szilzi, te? :D :D

KépKép
benó

Hát én sem jövök jó hírekkel. :cry: :cry: :cry: Sőőőt szétvet az ideg! :evil: :cry: :cry: :cry:

A tegnapi szabadnapomat egy órás bőgéssel kezdtem... Ugye az A.-nak (Ő a férjem Márti) nem megy az autos üzlet, már egy jó ideje és engem nagyon zavar, hogy nem csinál semmit már hónapok óta. :cry: :cry: Nincsenek anyagi gondok, de ugye ellopták az egyik kocsiját is.... De ami engem a legjobban zavar, hogy hónapok óta csak úgy látom, hogy ül a számítógép előtt és vagy letöltöget vagy játszik kinyúlott melegítőbe és poloba. :cry: :cry:
Emellé még ugye itt a babaügy. Persze-persze szeretne, de mint a Csilláéknál, Ő arra képtelen, hogy akkor legyünk együtt, amikor kéne... Pedig ebben a hónapban csak annyit mondtam, hogy ez a hét lenne az amikor esély lenne.. (ha egyáltalán van esélyünk :cry: :cry: ) Szerintetek hányszor voltunk együtt??? Egyszer. Nekem már nincs kedvem csábítani, mert Ő engem szinte sosem csábít. :cry: :cry: :cry:

És ugye mivel nem vagyok tündi-bündi kisfeleség, aki befogja a száját és mindenben egyetért, tegnap kimondta, hogy jól van, akkor ne legyen gyerek, mert én állandóan ba....tom. :cry: Megkérdeztem mire gondol ugyanmár???? Hát arra, hogy a munka miatt állandóan balhézok és Őneki nem megy az időzített szex! És én csak bocsánatot sem tudok kérni azért, mert nekem az a normális, hogy dolgozzon és pénzt keressen. :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2008.10.26 10:04-kor.

Kép
szilzi

Márti, úgy van ám ez itt nálunk, hogy mindenkinek van egy párja. Most mondjuk pont páratlanul vagyunk, úgyhogy kár volt mondanom, de azért elmondom az eddigi párokat.
Flóra - Zsuzsi
Tancsu - Timi
Betti - Évi (őket még nem ismeritek)
Szilzi - én

És most vagytok ti hárman, úgyhogy ti lehettek hármasban is. Ez persze tök mindegy, csak úgy leírtam, baromság az egész. De jó játék hülye gyerekeknek. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Bocsánat a panaszért :cry: :cry: :cry: De értsétek meg ha nem jövök, mert én annyira vágyom babára, de így lehet, hogy nincs értelme! :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

Jaj, Istenem, ezeket a pasikat össze kéne kötni és jól elbeszélgetni a fejükkel! :evil: :evil: :evil: Miért, az nem időzített szex, ha ők pont most akarják és neked is akkorra kell időzítened magad? Az is időzített, csak azt ők időzítik. :evil: :evil: Mintha a nőnek annyira nagy élmény lenne folyton ezt csinálni, főleg úgy, hogy közben másra se tud gondolni, csak a gyerekre. Bocsánat, ha ez nem igaz rátok, magamból indultam ki. :wink:

KépKép
benó

Drága Szilvi én megértelek téged is.sajnos,hogy a párod ezt nem érzi át.Mi lenne ha várnál egy két hónapot hátha ő is megnyugszik meg a meló is rendeződik.Talán az is baj,hogy ennyire görcsölsz.Nem tudom csak próbálok magyarázatot találni.Sajnos a pasik mind ilyenek az én párom se értette miért akarok annyira gyereket.

Kép
martik77

Nem igaz, hogy nincs értelme. Nekem is mondta a Gy. kb. fél éve vagy mikor, hogy ne legyen inkább gyerekünk, mert neki egyáltalán nem hiányzik (szerintem általában a nők szeretnék jobban), és marhára elszomorodtam én is, már arra is gondoltam, hogy kár volt összeházasodni stb., de aztán próbáltuk viccesen felfogni a dolgot, és mondtam neki, hogy van egy kis tornagyakorlatod reggel, a doki ezt írta elő stb., meg ültetni kell babákat stb., nem részletezem inkább. Aztán ő is poénosan fogta fel és így már jobb volt.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?