A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:30-kor.
hékás

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:30-kor.
hékás

Márti, én ezek közül, csak zserbót szoktam sütni, de nem volt időm bepötyögni, bocsi :oops: Egyébként szerintem ugyanez a recept.
Dehát, ügyes vagy Te :)
Brigi, Marci megfürdik, biztos megnyugszik.

Kép

Kép
[/url]
stella40

XXX
hékás

Köszi a válaszokat, de még várnám mástól is!!!!!

Márti: én süti témában nem vagyok otthon, ezért nem válaszoltam. Ha olyan a kérdés ami az én pályám is, arra szoktam írni.!!! :wink: :wink:

Stella: a képek Boniról nagyon jók, ezt elfelejtettem az elöbb! :oops:

Csiri: azt írod 1,5 hét alatt egy evést?? Addig éhenhal a gyermekem szerintem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Brigi, a lényeg, hogy elaludt. Bonival eddig az volt a baj, hogy 7-kor már aludni akart, ma meg nem tud elaludni, szerintem délután túl sokat aludt :) Most is ott forog, meg kiabál a kiságyában. Ez a kiabálás az új hóbortja. Meg néha visítani is tud. :) Aztán nemsokára beszorul valamije a rácsok közé és rohanhatok. :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

XXX
hékás

Sziasztok!

Csak pár mondat:

Nagyon sokat írtatok,így nem tudok mindenre reagálni!

Képek,babák szépek!

Ma voltunk Pesten babalátogatóban.A kisfiam ,mint egy kisangyal,csak leskelődött és vigyorgott!Még aludt is egy nagyot a "vendég" kiságyban.Annyira aranyos volt a 3 gyerkőc együtt (2 éves,1 hónapos és Máté).

Kép
melike

Boni meg elaludt :) Én is mindjárt azt csinálom, ki vagyok dőlve.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi:így már sikerült megnyitnom az elérhetőségeket,ahogy leírtad.Köszi.

Mi megvettük a C&Aban az overállt meg vettem egy kabátot nacival(olyan kantáros,mint a sí naci).Mindkettő még kb. 10 centivel hosszabb,de inkább,mint hogy februárban kicsi legyen. :lol:

A joghurtos tortát tegyétek fel a honlapra!

Kép
melike

Szilvi: én is csak a véleményemet tudom osztani, Csirivel és Hékással :wink: Tény, hogy mindenképp gyümivel kezdj, általában tényleg az alma szokott az első gyümi lenni, kivéve nálunk, mert akkor még nagyon nem tudott kakilni, ezért nem mertem nagyon az almát erőltetni, hisz egy picit székletfogó. Mi a barackkal kezdtünk, ami nagyon bejött. De ahogy írták a csajok, nem tudod egyik napról a másikra kiváltani teljes 1 evéssel, amit pedig a védőnénim mondott, de persze nem szentírás, szerinte "CSAK" gyümivel nem lehet kiváltani 1 evést, mert nem elég tápláló :cry: Nálunk működik, bár Kristóf még most is 3 óránként eszik, így nekünk elég a "csak" gyümis evés, napjában kétszer is, meg ugye főzeléket eszünk és már husival :wink: Ami szerintem táplálóbb, az a gyümi+teljeskiőrlésű rizs. Valamivel táplálóbb szerintem mint a csak gyümi. A tejpéptől sajna, Kristóf kiütéses lett :cry: :cry: Szóval én ilyeneket nem adhatok :cry: Ma nagyon fincsit ettünk: (HIPP) alma+szőllő+rizs :wink: ez volt az uzsi :wink:
De én tettem a tápszerbe kakaóport, nagyon keveset, így kicsit meghülyítettem :wink: Szereti :wink: (de a kakaót kifejezetten NEM ajánlom, hisz még korai)
bluebox

Kép
A nagy fiam.

Kép
melike

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:32-kor.
hékás

Csak a telefonon.

Jó éjt!

Kép
melike

Jó reggelt!
Melike!
Nagyon vagány Máté!Az a laza oldalfekvés....nagyon jóóó!!!!

Márti!
Bocsi,én zserbóban nem vagyok toppon,azért nem írtam!

Szilvi!
Nekem annyi volt,de én fokozatosan csináltam és mint írtam szopi mellett!Így volt 1,5 hét!Nem beszéltünk mostanában róla,de adtál már Mercikének valami mást a cicin kívűl,gyümiztetek már többet vagy csak kóstolgattatok?Miket szeret?Ki kell próbálni!türelem játék,de meglesz az eredménye!És akkor most hogy néz ki a napotok étkezésileg?Már bizti,hogy nem "menthető" meg a tejcsid??
Vendég

Jó reggelt!
Ilyen se volt már az az utóbbi 5 hónapban :shock: 9-ig aludtam, igaz most már ez 8, de addig se :) Igaz, nem teljesen egyben, de akkor is meg vagyok elégedve a fiammal. Fél hatkor kelt, evett aztán rottyantott egyet,meg nyűglődött kicsit aztán visszaaludt és még mindig alszik :)
Melike, Máté nagyon vagány, mint egy nagyfiú úgy heverészik ott. És nagyon szép!
A múltkor amit raktál fel képet a barna overálról azt nem vettétek meg?
Mia, neked akartam még írni, hogy azért szerintem 68-asnál kisebb kabátot ne vegyél Milánnak, mert lehet, hogy most meg megugrik a növéssel aztán pillanatok alatt kinövi. Lehet az a fazon kicsit nagyobb méretezésű volt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Márti: Merci is 3 óránként eszik napközben. Éjjel alszik, de ma és tegnap hajnali 5-kor kelt enni, de szépen visszaaludt.
Csiri: még semmi mást nem kapott cicin kívül.
Megmenteni a tejcsit?? Én már többet tenni érte nem tudok. Eszek rendesen, homeo, Karamalz, néha tea...... Reggel van rengeteg, de du. felé már kevés...... Mondjuk igy is végig alussza az éjszakát, de este már nem dudorodik a poci kaja után mint reggel. :roll: :roll:

Akkor a barackkal próbálkozunk, mert Ő alma nélkül sem kakil napokig. :roll: :?

Egyáltalán ilyenkor még lehet barackot kapni????
bszilvi25

Szilvi!ha még mást nem kapott,akkor azt tényleg mindenképp fokozatosan kell bevezetni és átállni!Először meg kell "tanulnia" kanállal enni és utána tudod kiválltani!Szerintem az lehet,hogy így több lesz mint 1,5 hét,de nem tudom!Azt nem tudom,hogy barackot lehet-e ilyenkor még kapni,deha lehet is,tuti drágán!Szerintem az alma az nem fog meg!vagy igen?de ha Ö még nem jelzi,akkor tuti elég neki a tejcsid!Szopiztasd még,azt ne hagyd el teljesen!
SZERINTEM!
Vendég

sziasztok!

megint elfelejtettem képet csinálni a házról,siettem...de ma talán sikerül :wink:
Szilvi, ha nagyon tolja a kezét a szájába, abból gondolom,h. az ínye.de van hogy csak nyügi, s ahogy bekenem elalszik,napi 3szor írja max,de én van hogy nem is kenem be neki napokig.nem akarom,h. nagyon hozzászokjon,aztán majd ha jön a feketeleves,nem tudok vele mit csinálni.mert szerintem ez még nem az igazi fogzás, azt biztos észreveszem, de nemtudom.meg mindenkinél más ez is.

én a helyedben biztos nem adnék neki mást amíg nem kel fel éjjel!!!aztán mindig kevesebb tejed lesz.
egyébként egyik nap én is elkezdtem ezen a pocidudorodáson parázni, de amíg végigalussza addig elterelem a biztos nem elég mondatot.

egyébként tegnap este alig akart elaludi, állandóan dörzsölte a szemét arcát, (most már egy ideje)de nem hogy egyszer megdörzsöli, addig amíg piros nem lesz az arca, vagy még tovább.nem tudom kitalálni, mi lehet.vagy csak fölösleges aggodalom?duán meg már majdnem elaludt, aztán széttárta a karjait, megijedt álmában, úgy elkezdett sírni, hogy alig tudtam megnyugtatni,utána, meg még egyszer kétszer úgy megijedt, mintha szurkálná valaki,s ordítás.

mostanában kukorékol mint a japán kakas.csinálja ezt még valaki babája?visszaszívja a levegőt, hangosan amig el nem fogy(sokszor már megijedek addig szívja)aztán kiengedi egy kü hanggal.vicces :lol:

Kép
Kép
eyi

Sziasztok

Létszi aki tud szavazzon a fiamra ezen a honlapon, le vagyunk maradva, nem vagyunk benne az első 10-ben.
http://www.angol-babaruha.hu/
Egyébként, nagyon jók a ruhák, már rendeltem is, nem volt rájuk panasz.

Kép
Kép
schopin

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:07-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:07-kor.
pironya

Köszike mindenkinek

Kép
Kép
schopin

Jó reggelt!

Mindenki átállította az órát??

Schopin:hogy kell szavazni?

Piri,Mia:én sem tudom megnyitni Boti oldalát!Miért???

Kép
melike

Szia Melike

Csak belépsz az oldalra.

Szépségverseny

0-3 évesig
kb a hatodik a fiam Kovács István Máté
És avval a piros izével felmész a 10 ig.
Remélem sikerül

Köszike

Kép
Kép
schopin

én sem tudom megnyitni Botika oldalát

én kiküldtem férjecskémet dolgozni régi idő szerint, ő meg hívta a fiút, akiv el együtt dolgoznak, aztán ő felvilágosította, hogy még kora van, ráadásul tegnap bulizott.na aztán apa bement a praktikerbe, mert kell egypár dolog a csempézéshez.nagyon ügyi, a kazánházat csinálja.

Kép
Kép
eyi

Ismét köszi mindenkinek aki írt!

Akkor csütörtökig várunk, és kiváncsi leszek, hogy a gyerekorvos mit szól. Meg arra is , hogy mennyit gyarapodott! (mert már nincs mérlegem). Ha gyarapodott "szépen", akkor nem aggódom, jó????
Tudom, hogy csak magamnak teszek szívességet......
bszilvi25

.....
pironya

Sziasztok!

Látom írtatok sokat. Sajna Kriszta még nem jött és én nem kaptam választ a kérdésemre, de remélem jössz Kriszta!

Szilvi!
Hozzátáplálásügyileg, én sem tudok újdonságot mondani neked, mert én is épp úgy csináltam mint CSiri, vagy Hékás, és egyből tuti nem tudod az egész étkezést kiváltani. Szerintem is gyümivel a legjobb kezdeni, de először csak kóstolgatásszerűen fogja úgyis elfogadni, szóval a szopi utánna még biztos kell.
És ne add fel, próbálgasd tényleg többször cicire tenni egy nap, nemcsak 3 óránként. Ha ígysem lesz siker akkor jöhet a B variáció.

Márti: Bocsi én sem sütöttem még zserbót, sőt receptem sincs ezért nem tudtam írni erre a kérdésre.

Húúú a tegnapi hsz-ben elrontottam a nevet, és Schopin, helyett Stellát írtam. Bocsi!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Csináltam képeket a házról, majd felrakom a fotókat, ha Marci elaludt. Bár külső képeket nem tudtam készíteni, mert már besötétedett, de majd legközelebb. Mondjuk kívülről nem egy nagy szám, mert már 10 évvel ezelőtt kezdték el építeni ezt a házat, úgyhogy nem olyan újtípusú, viszont a kilátás a Balatonra nagyon szuper arról mindenképp csinálok majd képet.

Schopin: szavaztam én is!

Olyan jó lenne, ha mi is már átaludnánk az éjszakát. Pedig volt időszak, amikor rendszeresen 6 kor kelt, de újabban ismét fél4, 4 óra felé kelünk, én meg nem tudok visszaaludni :cry: . Remélem hamarosan ez is beáll Marcinál.

ancsika82

......
pironya

Hékás kérésére én is kitettem a honlap címét, hogy könnyebben megtalálható legyen!

ancsika82

[quote="pironya"]A írta:pironyanyatejesek: mennyi volt a legtöbb idő, amíg nem kakilt a gyerek???? Mi a 3. napnál tartunk és kezdek aggódni......

ne aggódj!
Én általában 3 naponként segítek neki (védőnő mondta), van hogy magától 5 napig sem kakil...... :? :? :? :? :? :? :?

És tudod, hogy mi a furcsa, tegnap magától kakilt, és hozzá képest "keményebb" volt mint eddig (és büdösebb is)!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Nem tudom mitől!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.10.26 10:42-kor.
bszilvi25

Piri: szerinted mit csináljak?? Mióta a csípőszűrésen a doktornő megszadizta, alig engedi hogy a lábával tornázzunk. Hol keressek, vagy inkább hogy keressek valakit, akihez elhordhatnám???
Te hogy találtad meg akihez vitted Csongit??
Szerintem KELL, mert nekem alig engedi!!!!
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:08-kor.
pironya

piri Mira a 6.napon kakilt ez volt a leghoszabb, azóta visszaállt a két-háromnaponkéntire .jól feldolgozza a tejet a szervezet, ne aggódj-hízik a gyerek :lol:
szilvi, ha minden rendben volt csipőszűrésen, nem érdemes kínozni, ha nem akarja,most már nem lesz csipőficamos.
ha a hozzátáplálásnál döntesz, először tejcsi, aztán a gyümi, szerintem.

Kép
Kép
eyi

megérlelik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: erre nem is gondoltam. akkor az 5. napon gázálarc :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:08-kor.
pironya

[quote="eyi"]s írta:eyizilvi, ha minden rendben volt csipőszűrésen, nem érdemes kínozni.

de nem volt rendben sajna. a bal oldali kötöttebb, de csak a tornát ajánlották!!!!!! Uh negatív!
bszilvi25

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:33-kor.
hékás

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:33-kor.
hékás

Ancsika!
Kriszta most nem jön egy darabig,mert csinálják a gépüket!
Vendég

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:34-kor.
hékás

Hékás, Marci nagyon édi és gyönyörűűűűűűű! A szép szája az anyukájáé, a huncut szeme meg az apukájáé :)
Nagyon kifejező az arca, tényleg :) Ja, és együtt is szépek vagytok!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Brigi: jók a képek nagyon!!!!!

Ma mi is csináltunk (és még fogunk) olyan képet, ahol 3-an vagyunk! 8)
bszilvi25

Hékás!
Jók a képek! :wink:
Vendég

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.22 16:34-kor.
hékás

Helló!

Brigi:gyönyörű Marci baba és 3an is szépek vagytok!

Schopin:én szavaztam,de nem emelkedett a szavazat szám.
Majd még próbálom.

Kép
melike

Andóca,Andi! Köszönöm szépen,te egy angyalka vagy. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:09-kor.
pironya

Kép
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?