A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Ügyesek ezek a férjecskék!! :D
Hát még a feleségek! :wink:

Kép

Kép
poszani

Mágnes! Akkor tessék vacsizni! :wink:
Neked is gratula a 30. héthez!

Csajok! Hogy repül az idő.... Még nemrég nyílt a topic.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Poszani! :lol:

Kép
hanna30

Köszi Hanna :)
Tényleg repül az idő, próbálnám nyújtani, hogy tartson még, de mostmár pláne gyorsan fog telni..
Nagyon gondolkozom egy 4D-n.. A 25. héten láttak utoljára uh-n, és a 32. héten megyek dokihoz, de akkorra sem adott beutalót uh-ra.. Szerintetek is hosszú ez az idő?
Szeretném tudni, hogy normális mennyiségű-e a magzatvíz, mekkora a súlya, jól van-e..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! Tuti jól van Bence! Mi tegnap voltunk 4D-n. Én még mindig a hatása alatt vagyok. Ha teheted menjetek el.

Kata?

Kép
hanna30

Mágnes, legutóbbi bejegyzés szerint Boti jobban van, de most valamiért már nem lehet megnyitni a blogot. Jelszót kér. Nektek is így volt, aki figyelemmel kíséri Botit?

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes szerintem ha tehetitek menjetek el uh-ra mert valóban hosszú időnek tűnik!
Biztosan jól vagytok és legalább megnyugszol!! :D

Kép

Kép
poszani

Erika! Lyndy lezárta a topicot. Most egy kicsit nyugalomra van szükségük.

Kép
hanna30

Na megfűzöm Apát, hogy menjünk el... Tudom, hogy jól van Beni, de tényleg akkor leszek nyugodt, ha megnéznek..

Erika:
Én is sejtettem, hogy túl sokan érdeklődtek már felőlük (Boti). Remélem azért jól vannak, és mostmár túl vannak a nehezén...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna, ok

Kép
Kép
cs_erika

Lányok! Tudja valaki, hogy meddig lehet hajat festeni? Azt gondolom, hogy az utolsó hónapban már nem, de most még?????
magdolnasz

Magdolnasz! Elvileg, ha jó szellőző helységben vagy, akkor lehet. Sajna, én is festetem, mert ősz lennék. :cry:

Kép
hanna30

Hanna! Köszönöm! Próbálom ritkábban festeni, de így eléggé lepukkant vagyok :)
magdolnasz

Magdolnasz! Én is húzom ameddig lehet. Most egy festés ki is maradt, de december elején még tuti befestetem, hogy a kisfiam, ne egy ősz nyanyát lásson. :wink:
Neked milyen színű a hajad?

Kép
hanna30

eredetileg barna:) ma már inkább fehér. Nem merem lenöveszteni... :D
magdolnasz

Neked milyen?
magdolnasz

Én is így vagyok vele. :?

Kép
hanna30

Mági! Biztosan jól van Beni, de a 33 hétig még van egy kötelező UH, legalábbis az én dokim szerint. Én nov. 6-án kall menjek. Kérdezz rá a dokidnál!

Bocsi a kérdésért: ki a Boti és mi történtvele?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ercsi: úgy rémlik, azt mondtad, hogy az új lakáshoz hitelt is akartok felvenni... a helyetekben mindenképpen utánanéznék, hogy hogyan is állnak most ezek a dolgok... megy a drukk :)

Poszani: de jobb lenne elmenni dokihoz... az a baj, hogy mindig, amikor úgy érzem, hogy jobban vagyok, elkezdek pörögni, ami megint kiüt :? sajnos nem tudok a fenekemen megülni, ilyen az alaptermészetem :( ma délután is, amint jobban voltam: teregetés, pakolászás, mert különben rosszul érzem magam :oops: azt hiszem, elsősorban ezen kellene változtatni, de ha holnap el is megyek cukrozni, szerdán mindenképpen meglátogatom a házidokimat... (kedden nem lesz kocsim, biciklivel meg már azért húzós, nyomja a pocit)

Hanna: köszi :)

Mági: nyugi, minden rendben Bencével :) igazából mostanában lett ilyen sok UH a várandósság alatt, korábban nem volt ennyi, nem is biztos, hogy a gyerekek szeretik... De ha megnyugtat, akkor hajrá :)

Blog: Apus közölte, hogy ha csinálok, és szerepel rajta, abból balhé lesz :) úgyhogy nem csinálok :) igazából én nem tudok olyan szórakoztatóan írni, mint ti, úgyhogy eszembe sem jutott írni :D

Óraátállítás: na, azt hiszem, ez az, ami egyáltalán nem viselt meg :lol:

Enikő: Boti egy 7 hónapos kisfiú, nemrég megbetegedett, az ő sorsát követtük nyomon többen is a blogján, amit anyukája, Lyndy nemrég lezárt... reméljük a legjobbakat.

Na azt hiszem, folytatom a babakocsi témájú betájékozódást :( remélem, mire Saci megszületik, lesz valamink :roll:

Csöre
csöre74

Enikő:
igen, én is úgy tudom, hogy a 32. héten van egy kötelező uh.. Én a 31. héten megyek, ha akkor szólok a dokinak, akkor 2 héten belül tuti nem lesz uh-m, mivel annyira sokan várnak uh-ra, hogy csak beutalóval és előre bejelentkezve lehet menni.
Na de beszéltem Apával, és a héten mehetünk! :lol:
A Genesisben adnak ilyen korai időpontot?
Nekem folyton a magzatvíz a parám.. Attól félek szivárog..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna: köszönjük szépen!!! Vettem is neki egy rugi-szettet és egy kistakarót. :-) Játékot szerettem volna, de a Tescoban most nem találtam semmi értelmeset. Olyan felhúzhatós kis firugát szeretnék venni, amit ha felhúzunk, zenél. Biztos nektek is volt olyanotok, én nagyon szerettem, de sajnos most nem találtam.

magzatvíz: nekem a hétfői uh-n azt mondták, sok. Ez szerintetek jelent valamit???? Pedig még az sem lehet, hogy akkor pisilt volna Bianka, mert tele volt a hugyhólyagja is és a gyomrocskája is.

Kép
jandrea

Erika! Hitelben, lakásban tudok segíteni.

Csöre! Jobbulást!!!!!

Mágnes! Milyen korai időpontra gondolsz? Nem szivárog az a magzatvíz! Nem parázunk!!!!!

JAndrea! Várom a képet a szerzeményekről!
Én is szeretnék valami zenélő kütyüt, amit már most hallgatnánk.

Kép
hanna30

Hanna: köszi :)

Jandrea: a magzatvíz mennyisége folyamatosan változik. Ha nem állandóan sok, illetve nem iszonyat sok, akkor nem kell aggódni. Mondták volna, ha gond van.

Mágnes: nem szivároghat, ne parázz :wink: Az erősebb folyás teljesen normális...

zenélő kütyü: Zalánt egy méhecske nyugtatta meg :) zenélt, és közben mozgatta a szarvacskáit :) szerencsére még megvan :) Biztos lehet kapni, kizárt, hogy ilyen praktikus darabokat ne gyártsanak :wink: ha egy kicsit tovább nézelődsz, biztos találsz :wink:

Csöre
csöre74

Az én csodaszép lányomnak tiszta kiütés a lába!
Lehet hogy a mostani járvány nem jön kirajta csak ilyen formában?
Éjszaka volt láza de napközben semmi baja,most meg ezek a kiütések!! :cry:
Holnap védőnéni és dokinéni a program, úgy látom!

Zenélő kütyükkel csak óvatosan!
Mi állandóan ilyen játékot kaptunk a sógornőmtől és majd meg őrültem tőle egy idő után! :evil:
De most megkapja ő is!!! Novemberben megszületik a kisfia és nem fogja megúszni a zenélős játékokat! :twisted:

Kép

Kép
poszani

Ja, igen a megzatvízhez. Szerintem is szóltak volna.
Nekem is volt olyan, hogy többet látott a dokibácsi.
Ameddig a doki nem szól, nincs para. :wink:

Poszani! Én is csak egy azaz EGY! ilyen kütyüt akarok, bár a haverjaink ki fognak készíteni, már látom előre. Miután Zenélő :shock: hűthető rágókát kaptunk a minap.

Kép
hanna30

Nálunk az volt a vicces a rágókával, hogy egy Micky egeres volt és ezt a müanyag részét előszerettetel rágta a lányom, viszont azt a puhább lehűtött részét nem .
Mire kinőtt a foga már szegény Micky egér csak natúr volt, mert a festék lekopott róla! :D

Kép

Kép
poszani

Hanna: jelentem, itt vagyok, kb 600-szor futottam neki a csatolásnak, mindig kidobott :evil:

De akkora szerencsénk volt,hogy visszahívtak grátisz,hogy Martin az arca előtt babrált múltkor, ma is csodát láttunk, napról napra gyönyörűbb a Kisfiunk!
Csatolom a képet!

Kép

Mágnes: menjetek el UH-ra, annyira csodás élmény! Beni Baba pedig tökéletesen van!

Jandrea: így van, szóltak volna, ha valami lenne, mnden OK!!

Zenélő kütyü: kollegáktól az volt az egyik búcsú ajándék :D Többet nem szeretnék, de erre vágytam :oops:
Mágnes: nem parázunk :wink:

Hajfestés: én is festetem és még tervezek egy festést szülés előtt, december elején.Azt szokták mondani, hogy akkor ártalmas csak, ha a kismami megeszi a festéket :wink: :lol: Azt meg nem tervezzük :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Poszani! :lol:

Kata! Gyönyörű Martin baba!!!!! Megzabálom. :wink:

Kép
hanna30

Kata8110: egyre szebb ez a kisfiú és egyre jobban hasonlít a mamájára! :D

Kép

Kép
poszani

Hanna, Poszani: KÖSZÖNJÜK!!! Édes kis Drágaságunk megint ott kacsintgatott, nézelődött, a kis nyelvét is kiöltötte :lol:
10 percet voltunk bent, de ez hatalmas ajándék volt :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Elhiszem! Én még mindig a tegnapi nap hatása alatt vagyok. :oops:

Én olyan érzékeny vagyok ma, hogy mindenen sírok. :oops:
Olivér meg táncol a Csináljunk Fesztiválra. :)

Kép
hanna30

Hanna: és még sokáig a hatása alatt is maradsz :wink: Magamból is kiindulva :oops: Ne sírj!!!!!! :wink:
Mi a Narniát mutatjuk Martinnak :wink: Anyája nagyon szereti, olyan szép kis mesefilm :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Ma sütöttem még egy gesztenyés piskótát. ... Hát, ha a tegnapi is ugyanilyen lett, akkor nem értem Apa hogy tudta megenni. :oops:

alicelány: üdv közöttünk, egy napra várjuk a babókat. :D

mágnes: persze, linkelhetsz, nem is tudtam, hogy olvasol. :wink: Mint ahogy csak most láttam Hannánál, hogy van blogod. :D Én linkeltelek, remélem nem baj, bár most vacakol a blog.hu, ki tudja mikor is fog megjelenni a linked. :roll:

csöre74: :D mikor elkezdtem blogolni, ugyanezt mondta Apa. :) Ehhez tartom is magam. Legnagyobb döbbenetermre szóba került, ki fogja írni a blogot addig, míg én kórházba leszek, és egyből mondta, hogy hát majd ő. :) Totál meg is döbbentem, mert eddig nagyon elzárkózott ettől. :)

kata8110: nagyon szép Martin baba!

És Hannáéknak is olyan cuki Zsebi! Én is úgy mennék már mozizni! De még 1 hét. :(
Vendég

Kata! Nem voltam én ilyen. Laca mondja is, hormonok ugye? :)
A mesét nem ismerem. :cry:

Picuranyu! Hős vagy a szememben süti sütés miatt. :)
Én egész nap pihentem. Kristóf pedig csodaszép lesz, amikor mész 1 hét múlva az uh-ra. Te leszel a világon a legboldogabb!!!!!!

Csöre! Csatlakozom Picuranyuhoz blog ügyben. :)
Na, meg ugye, lehet zárt blog is.

Kép
hanna30

Kata: gyönyörű Martin :)

Poszani: inkább a zenélő nyenyergés, mint a gyerek üvöltése :wink: úgyis kiválasztja, melyik a kedvenc, és a többi nem érdekli :)
Remélem, a kislányoddal minden ok, és nem kapod el tőle...
Hűthető rágóka: az enyémeknek sem jött be...

Hanna: ne sírj :)

Picuranyu: egyelőre időm sincs, amíg dolgozom :wink: az olvasás azért belefér, mindannyiótokéba be szoktam kukkantani :)

Na jó éjt mindenkinek :)

Csöre

Csöre
csöre74

Csöre! :lol: Pontostok! Zenélő-hűthető rágóka. Ki a fene talál ki ilyet? :shock:

Kép
hanna30

Hú,Hanna,zenélő-hűthető?? Aztaaaa, az meg mit tud? Azt még értem, hogy hűteni miért, de hogy egyúttal miért kell zenélni is?? :shock: A mi időnkben volt kis műanyag, aztán azt rágcsáltuk :lol: Most megy az RTL-en a Narnia, de szívesen átírom Neked, mert DVD-is megvan :oops: :lol: :lol:
Persze,hogy a hormonok!! Én is ilyen vagyok, olvastam az Anyák Lapját és van benne egy cikk, hogy a szüléssel Anya is születik, meg hogy el kell válnia kis lénytől, aki 9 hónapig együtt rezdült velünk...ültem a szőnyegen a gyerekszobában és potyogtak a könnyeim :oops:

Picuranyu:Köszi!!Kitartás, az 1 hét elrepül és olyan,de olyan boldog leszel! Csodás lesz Kristóf Baba!!

Csöre: ugye nem mondok újat blog témában?? :wink: Csatlakozom az előttem szólókhoz!!

Én is linkelek holnap, csak kicsit belezöldültem itt a bosszankodásba,hogy nem engedelmeskedett nekem a net :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Képzeljétek el is felejtettem mondani amikor voltam a 4D-n 2 hete azt mondta az uh-s csaj, hogy sok a magzatvizem. Nem vészesen de sok. Kérdeztem hogy ez baj? Csaklegyintett hogy dehogy........de akkora a hasam mint aki már ma este szülni fog. Holnap megyek a nőgyógyászomhoz........
Tudjátok ti hogy ez mit jelent, baj lehet belőle?
Peni

KépKép
peni

Kata! :) Már megnéztem a tv műsort. Erről lemaradtam, mert megy a South Park. :oops: A dvd-t megköszönöm. Majd megbótoljuk. :)
Olivér meg Süsüt hallgat.

Peni! A has és a magzatvíz mennyisége között nincs összefüggés. Nekem is volt már több mv, azzóta 2x teljesen normálisnak látták.

Vickybaba! Ha olvasol. Nem tudok kommentelni a blogodba, de csodaszép vagy!

Kép
hanna30

Kata! Ja, a rágókához. Igen a mi időnkben egy féle volt csak. :)
Nem tudom, milyen a zene, mert az elemről nem vettem le a takarót. Csak azt tudnám, hogy ki az a pihentagyú, aki ezeket megcsinálja.
Ja, a legjobbak ezek a baromi drága hinták, amik elemmel működnek! Mennyibe kerül bele az elem????
Ja, láttam szuper hintát. Szerintetek?

http://www.minimano.hu/termekeink/jatek ... a_kek.html

Kép
hanna30

Sziasztok!

Hanna, együttérzésem a hányinger miatt. Remélem, azért nem olyan elviselhetetlen, mint az elején volt.
Zsebi tényleg nagyon szép!!!

Kata, gratulálok a 30. héthez! Szép lett a szoba, és a pocak is szépen gömbölyödik. A kicsi fiatok pedig elbűvölő.
Én holnap rendelem meg a bútort, remélem, pár héten belül meg is kapjuk. Neked végülis mennyit kellett rá várni?

Csöre, megéretem a babakocsis problémát, mi is hónapok óta küzdünk vele. Na jó, nem olyan nagy intenzitással. De nem könnyű, az biztos.
Jobbulást, de most már tényleg!!!

Kisbogács, nem semmi pocakod van már. A kislány is helyes nagyon.

Allice, üdv köztünk, gratula Nóri babához!

Erika, ha megnyugtat, nekünk még raktár van a leendő gyerekszoba helyén, és nem vettünk semmit. Én sem vagyok nyugodt, de nem tudjuk sürgetni a dolgokat, most éppen az asztalosra várunk. Utána beindulnak az események. Megbeszéltem, Julcsival, hogy kivárja az idejét, de ha közbejönne valami, a férjem és a szüleim biztosan jól megoldanák a helyzetet.

Kép
petne

Petne! Köszi. Holnapra a dokihoz nagy drukk. :)
Julcsi pedig nem fog hamarabb jönni. Megvárja ameddig elkészültök!

Kép
hanna30

csöre74! Köszönöm szépen az infót!

Mágnes! Ne aggódj a magzatvíz miatt! Biztos nem szivárog!

jandrea! Én a Tesco-ban a mesekönyvek között találtam ilyen zenélős plüss könyvecskét. A címe a "Kiscsillag". Egy plüss kiscsillag, aminek a közepén van egy lapozható textil könyvecske és ha a madzagot meghúzom, akor nagyon kellemes zene is van. Ha gondolod fotózom!
A dokid mit mondott a magzatvízzel kapcsolatban? Ha ő nem aggódik, akkor szerintemneked sem kell.

Kata! Martin gyönyörű!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hú de sokat írtatok az este. Nekem meg megy a hasam :evil: meg fáj a gyomrom van most valami nyavaja megint :cry: nem igaz :x remélem nem vagytok benne. 4d-s uh: mi szerintem a jövőhéten megyünk vagy lehet pénteken, majd felhívom ma őket időpontot kérni, már úgy várom :lol: olyan szépek a babák mindenkinél :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsébet0312: együttérzésem tegnap volt részem a hasmenésben! :cry:
De szerencsére ma semmi bajom!Csak el ne szóljam magam!! :?

Hanna: a hinta nagyon klassz,láttam az egyik bababoltban és azonnal beleszerettem .
Mondtam apának, hogy ilyen kell nekünk! :D
Az ára is kb.ennyi volt!

Lassan készülünk, mert megyünk a gyerekorvoshoz meg a védőnőhöz!
Majd késöbb benézek!
Sziasztok!

Kép

Kép
poszani

Poszani: akkor te sem úsztad meg a hasmenést :cry: úgy néz ki pénteken fél 6-ra megyünk 4D-re végre már úgy várom :D :D
erzsebet0312

Jó reggelt!

Poszani! Jobbulást! Jó dokizást, védőnőzést.

Erzsébet! Jobbulást! Nagyon szuper lesz a pénteked!

Kép
hanna30

Csöre! Jobban vagy????

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Petne, Enikő: köszi a gratut, dagad anyai szivem :lol:
Petne,Ti rendelitek ugyanezt a bútort?? :oops: Sorry,hogy ilyen rövid az agyam, de valaki még anno írta,hogy ugyanilyen lesz és most hogy kérdezted, mennyi időt vártunk rá.... :wink:
Szóval, ami volt raktáron nekik, z kb 1 hét alatt itt volt, viszont a 3 ajtós még azóta is jön, arra össz 6 hetet kell várni, mert azt Németországból hozzák. Szeptember közepén rendeltük, remélem, jövő héten max azért csak megjön :roll: Állítólag a bolt már átutalta a németeknek a pénzt, gyanítom, hogy hamarosan jön a bútor is. Még szerencse, hogy egy 2 ajtósat is kértem, az volt raktáron, így legalább van egy szekrény, amibe rakhatom a rucikat. Egyébként nekem tetszik, a pelenkázó komódba bepakoltam a kis apróságokat, úgy mint pelus (stigorúan 1 csomag újszülött :wink: ) textilpelus, lázmérő,hőmérő,kisolóó stb,stb.és olyan jól elnyelt, még tök sok minden fér.
És ne izgulj, Julcsi szépen kivárja, hogy a kész kis szobájába érkezik majd, egy perccel sem hamarabb a kelleténél! :wink:

Poszani,Erzsébet: Jobbulást Nektek, meg a kis Anikónak is!
Erzsébet, Téged meg előre irigyellek a péntek miatt :wink: :D Jó, befogom a szám, de olyan fantasztikus élmény!!!

Hanna: oks, akkor ezt az ügyet megbeszéltük,megbótoljuk :lol:

Alice: ne haragudj, tiszta dilis vagyok, minden hozzászólásnál akartalak köszönteni, most sikerül is :oops: Szóval, üdv köztünk és gratula Nóri Babához!!!

Most elkocogok a védőnénihez, elviszem a cukor eredményemet....egy kicsit rég voltam... :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok!

Hanna, gyönyörű a pici fiatok! Hihetetlen, már milyen kis egyéniségek ilyenkor, megvannak a jellegzetes kis vonásaik, ezer közül is megismerné az ember őket (főleg a sajátját :lol: ). Ezért is jó ez a 4D, ha a kórházban elkavarnák a piciket, rögtön tudnánk reklamálni :lol: :wink:
Meglestem az esküvői képeket is, nagyon szépek vagytok! Hogyhogy nem tudsz kommentelni? Elvileg működik...bár még senki nem kommentelt :roll:
Ma itthon pihizünk, ügyintézünk, meg délután lehet megnézem a kismamatornát a kórházban :roll:
Megpróbálkozom majd én is linkelni a blogomba, de olyan bénának érzem magam...A Tied már olyan szép! Azt sem tudom, zenét hogy tudok feltölteni...na majd rászánok egy kis időt!

Mágnes, ilyen szivárgásos parám nekem is volt! De biztosan nem szivárog, nyugi, csak erősebb folyásod van!

Petne, drukk a bútorhoz és a babakocsihoz! Minden kész lesz időben, Julcsi szépen megvárja majd a kis cuccait és csak utána jön :wink:

Enikő, szép neve van a Nagyfiúnak! :wink: :lol: Na meg a picinek is!

Poszani, jobbulást a lányodnak! Remélem semmi komoly és megnyugtat a doki!

Picuranyu, hamar eltelik az egy hét és Rád fogunk irigykedni a gyönyörűséges képek miatt :wink: :lol:

Csöre, uhuval kapcs. én is tartok picit tőle, hogy nem árt-e, ha túl sok. Ezért is döntöttünk úgy, hogy nem megyünk több 4D-re. A végén úgyis hetente lesz mindenféle zaklatásnak kitéve szegénykém.

Tali: nekem jó a WE vagy az Árkád is. A Sugár üzletközpontban is (Árkád mellett) van egy kávézó-palacsintázó, ott nemrég voltam :lol:
Katuska, szívesen elviszlek megint! Persze ha más is lakik errefelé, akkor mást is :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?